Som trans?

Zistil som ze sa mi páči nosiť ženske tangá.

Zistil som za sa mi páči nosiť ženske tangá. Tiež ma to vzrušuje. Žiadne iné ženské oblečie ma neláka. Zaciman byt trans??
Ono takto aby sme sa pochopili. Pánske tangá nosím už dlhšie. No skúsil som ženské čipkované a neskutočne sa mi páčili. Takže vlastne nevzrusuju ma ženské tangá na sebe ale tangá s čipkov ako take. Čiže ak tu ma niekto nejaký odkaz na pánske tangá s čipkov tak sem snimi. Predsa tie ženské niesu pohodlné v rozkroku.
Podivaj :ja nepíšem že si sračka iba tí lietajú hormóny nič viac psíky ja milujem a chodím do útulku ne picujeme na ne to sú zlatý tvorovia nie jak tieto zle hmoty co závidia všetko zákerné ak chceš ja ti donesiem tangá mojej ma ich plnú tašku ktoré nenosí môžem ti ich obliest ak budeš fajnový možno by som ta aj prekotil no tak sa zas ne nafuc
Asi si vôbec nepochopil o com tu píšem
Ja som naslopany od rána idem spať do papuče
Práveže so sexuálnym životom nemám žiadny problém mám dostatok sexu s opačným pohlavím. A ani žiadnu traumu z detstva nemám. Preto som z toho zmeteny
Aha ďakujem toho som sa bal...
Zober psíka kúp ale hybaj s utuku a inak ta prejde to máš s roztopade asi aj obliekať ženské handry a zenstit a nabrať do sebou no nechcem ta uraziť 🎖️
Kaamo ako počuj niesom žiadna sračka co sa správa ako nejaký teploš alebo niečo... Akurát som zistil ze sa mi asi paci niečo co by sa mi asi páčiť nemalo tak som z toho len zmeteny.. Napísal som sem s prosbou o radu ze co sa somnou deje. Nepotrebujem nosiť psíkov z útulku 😂😂 tie si nos sam.... (upraveno)
Co že jebeeeee😂😂😂😂 to tam!????
Nechápem... Co jebeeeeee??? Komu??????
Skus cvičiť jogu alebo spotruj prejde ta to ale riadne ved život ani ta nenápadne sa zenstit 😆😆😆
Asi ti lieta estrogén no to je všetko
Chlap co nosí tangá neviem no jebee jasne ze daj si hormóny do poriadku