Club Desiré

Chodíte tam někdo?

Ahoj kdopak chodíte do Desiré? A jaké máte zkušenosti?
Rad bych navštívil takovouhle akci s přítelkyní, ale zářím co jsme se schodli jenom jako pozorovatele.Nejake návrhy pro začátečníky ?
Ahoj kdopak chodit do desirè nějaký par nebo holka dneska*63*
Také jsme byly, my mladý pár on tetování na hrudníku ona prsatá 😉😁👅
Také jsme byly, my mladý pár on tetování na hrudníku ona prsatá 😉😁👅
Slušelo ti to. Manželka černé vlasy do culíku a černý krajkový župánek. Já jsem víc wellnessoval a moc s ní nebyl😉. Společnosti ale měla dost😂
Napište nám, nevíme o koho se jedná 🍓
A taktéž Páry kteří byly na včerejší akci ozvěte se nám 👅
Ahoj, kdo jde v pátek na Happy party ?
Ahojte, my sme v piatok v Prahe na inej akcii ale v sobotu by sme radi s Vami vybehli do Desire ak budete este vladat..
Zdravim vas lidičky, chceme v patek s pritelem navstivit swingers v Praze.Ja budu na takove party poprve a nevim,jestli se chci aktivne zapojovat,spis se jit podivat a pobavit,zatancovat atd.Mame zatim vybrany klub Desire.Potvrdite me volbu nebo doporucite jinam.Jsme starsi par pod padesatkou,takze aby tam nebyla sama omladina.
jeslti jdete poprve, tak bezte v sobotu na "pikatni sobotni noc" zeny/pary. v patek tam budete mit hooodne muzu, aby to nebyl rpo vas sok. zalezi co presne hledate. ale je to happy party , gratis prvni hodinu. tak jak tak je to pouze na vas, pary a zeny si uzijou vzdy.
Ahoj. Za nás nej volba. Chodíme i do Fantasy ale na poprvé bych určo volil Desire. Věk neřešte,chodí tam všehochuť. My tam v pátek do Desire také jdeme a jsme 49 a 40. V klubu můžete koukat,pozorovat,saunit,zapojit se atd,prostě můžete vše a nemusíte nic. Přeju ať se vám tam líbí a chytne vás to.
Je tak i nějaká hudba a taneční parket u baru v "normální místnosti" ? Mám ráda party se vším všudy
Ano,v hlavní místnosti hraje hudba a je tam i taneční parket jehož součástí je i taneční tyč.
Má někdo zkušenost s párovou párty ve tmě?
Nás ta Temná party moc neoslovila. Možná to ja ale jen pocit,že nebylo vidět ze sauny a my se tak rádi koukáme. Proto si jdeme teď v pátek 26.6. spravit chuť na Happy party😉
Příspěvek byl smazán.
Účast je hojná? Většina klasických akcí je nešukacích.
Na té poslední (párové) před měsícem byla účast hojná, klub byl plný. Ale co mi bylo řečeno, kolísá to.
Co nás překvapilo bylo, že do desíti se nedělo vlastně nic, pak se všichni vytratili šukat, v půl dvanáctý ještě zpátky dát jeden drink a kolem půlnoci už tam bylo skoro prázdno.
Akce byla šukací, ale musíš tomu štěstíčku jít naproti, aktivně se seznamovat a s vytracením do playgroundu moc neváhat. Ale tak je to asi všude. Když se budeš do půlnoci rozhoupávat a přebírat, tak si nešukneš.
??? Co tím je myšleno? Nezažili jsem v Desire aby se nešukalo při jakékoliv druhu akce. Tedy pokud se bavíme o pátek/sobota. V týdnu jsme tam nikdy nebyli a ani na párty ve tmě.
Má někdo zkušenost s párovou párty ve tmě?
Chysta se nekdo na bi party dnes? Rad se seznamim s parem nebo lehce bi chlapem s velkym
Ahoj, byl někdo ve čtvrtek? Jaká bývá ve čtvrtky návštěvnost? Díky 🙂
Jedeme dnes, je tam sexy párty pro všechny, tak možná se tam najde nějaký hezký kluk nebo pár. Když jsme tam byli ve čtvrtek dříve na kanda tak tam bylo málo lidí
Ahojky, kdo jde dneska? potkáme se? :-)
Přemýšlíme nad naší první návštěvou v sobotu 6.6. Plánuje taky nějaký mladší pár účast? *47*
Ahoj, taky mladý pár 27 a 25 a taky bysme se chystali poprvé .. může někdo prosím mi vysvětlit, co vše s sebou atd..? Děkuji
Dobrou náladu. Nic víc nepotřebujete. :-)
Nechcete zítra do Fantasy s námi? Věkové jsme na tom obdobně
My právě ještě nebyli vůbec takhle nikde a nechce se nám tam jít samotným 🫣😁 možná bychom se k vám připojili na tu sobotu když bysme nakonec nešli zítra 🙂
Vyplatí se přijít i na kanda párty nebo raději happy party? chodí tam nekdy mladí hezcí kluci? 😀
seveda, tam chodi jenom hezci kluci.... oni tam chodi i hezky pary a hezke zeny
hm, .... taky bych rad zasel. ale ne jako singl. *18* makam, snazim se , abych nebyl singl. Jednou si reknu, ze jsem pro to udelal maximum. *22*to uz muzu rict ted.
Ahoj, je tu někdo kdo byl v Desire v pátek 15.5. ?
Několik jich najdeš tady (https://www.spicymatch.com/events/66592/attending/), kdybys je chtěl kontaktovat, ale bylo tam tentokrát natřískáno. Ti, kteří uvedou, že přijdou "možná", zmizí z té stránky automaticky po skončení akce, někteří se smažou sami dodatečně. Nadpoloviční většina si ale asi vůbec nedělá rezervaci, nebo jen po telefonu.
Chceme vyrazit s přítelkyní poprvé, tak hledáme kam v Praze jen zatím na kouknout 🫣
Jestli jenom kouknout tak Paradiso nebo Fantasy :)
Ahoj, rádi bychom se seznámili a uvažujeme že v sobotu navštívíme desire. Přidá se někdo?
Ahoooj, chystame se teď v sobotu na párty uplně poprvé. Doufáme že budeme mít možnost seznámit se s jinými páry nebo ženou. Plànujete někdo jít?
Má tady prosím někdo zkušenost se čtvrteční KANDA PARTY? Jaká tam bývá účast? Podle spicymatch to vypadá, jako by tam nechodil téměř nikdo, nebo se k tomu alespoň nehlásí. :-) (https://www.spicymatch.com/events/66014/ ) Rád bych se tam seznámil s nějakým takovým párem, který má zájem i o samotné muže, ale obávám se, že bych tam na žádný nenarazil. Má někdo jinou zkušenost? (upraveno)
Byli jsme tam jednou a i když nikdo taktéž nebyl přihlášen, tak se tam sešlo cca 20-30lidí. My půjdeme asi v pátek, ty jsou za nás lepší… více lidí více zábavy :)
My půjdeme také asi tento pátek. Chtěli jsme původně do erotického divadla Royal, ale v pátek se nehraje. Tak možná skončíme v Desiré. A spíme v hotelu Don Giovanni, kdyby nás někdo chtěl jakoby nečekaně poznat či pokecat :-)
Taky občas zajdeme, spíme na penzionu Svornost asi 5min od klubu. Pátek i sobota mají neco do sebe...
Úplně souhlasíme a máme to stejně. I s ubytováním, paní recepční už asi tuší :-)
... pri posledni navsteve jsem bydlel u Simanda, je to u nadrazi , supr spojeni s centrem a na "autopilota" 30 minut pesky od klubu. Bral jsem to nejlevnejsi. *18* ta zabava se prodrazi, noooo a tam byla sympaticka recepcni, ona : kam jdete na koncert . ja: do swingrs..... , tak se zamyslela. a ja doufal, ze se uvidime, treba nekdy. Tak oni vsichni v tom okoli vi, tusi. musi jim to dojit, a jeste kdyz budou chitri tak se domluvi. managment, marketing. Easy money.
... pri posledni navsteve jsem bydlel u Simanda, je to u nadrazi , supr spojeni s centrem a na "autopilota" 30 minut pesky od klubu. Bral jsem to nejlevnejsi. *18* ta zabava se prodrazi, noooo a tam byla sympaticka recepcni, ona : kam jdete na koncert . ja: do swingrs..... , tak se zamyslela. a ja doufal, ze se uvidime, treba nekdy. Tak oni vsichni v tom okoli vi, tusi. musi jim to dojit, a jeste kdyz budou chitri tak se domluvi. managment, marketing. Easy money.
Také známe...vznikla tam jedna naše galerie. Příjemné ubytování na dobrém místě.
Byli jsme v pátek a bylo to fajn. :-)
Ahoj. Pokud nepohrnete panskou spolecnosti. Tak vas rad poznam. Chystam se dnes taky do Desire. Treba na brzkou videnou.
Ahoj, chystáme se ve čtvrtek 14.5. s přítelkyní. Má ráda převahu mužů tak kdyby se někdo přidal budeme rádi.
V pátek bohužel nemůžeme a gangbang jsme minulý měsíc nemohli.
Ahoj, dorazím ve čtvrtek 21.5. Jsem samotný chlap, padesát na dosah, komunikativní. Rád se seznámím s párem. Budu v Desiré podruhé, minule Kanda párty byla výborná. Těším se už teď. Ozvěte se do zpráv, kdybyste chtěli odvoz (tam, nebo zpět), budu autem. Jirka
Ahoj, já vás v hotelu klidně navštívím 😀.
Taky přemýšlím, ze bych se v pátek vydal.. jen bych rad někoho, s kým bych mohl pokecat u stolu, abych tam neseděl sam jak trubka:D jeste zvažuji bunkr..
Ahoj, taky zvažuju, že půjdu v pátek. Jsem čistě hetero a dal bych přednost ženě či páru, ale ty tam budou v jasné menšině, takže pokecám rád i s kolegou. (Jsem trochu starší lesník :-) Lepší, než tam sedět jen jak trubky každý sám. :) (Pokud bys měl zájem, napiš do soukromé zprávy, jak bychom se poznali.)
Doporučíte spíš Blackout nebo Happy party? Reálné zkušenosti, prosím. (upraveno)
Dnes je Blackout, mlhylinjsme nedávno poprvé na Happy Hour, tak uvidíme. Jinak spíme v Don Giovanni kdyby nás někdo chtěl poznat více....
Ahoj, je to o tom co preferujete. Pátky chodí určitě více lidí i díky tomu že na všechny páteční akce mohou i samotní muži. V sobotu je to někdy jen pro páry a ženy a někdy i pro samotné muže. Tedy pokud chcete pár, tak může se vám poštěstit v pátek i sobotu. Pokud raději více mužů, tak zásadně v pátek :)
Jinak za nás jsou super akce Happy párty, temná, neon a pak ty tématické :) (upraveno)
Temná party je pouze párová, na Happy party můžou i samotní chlapi za dvojnásobek vstupného - proto to provozovatel preferuje a inzeruje. Jestli preferujete víc chlapů a že při akci nad váma budou stát honiči s ptákem v ruce a pokoušet se vtírnout, tak Happy party. V opačném případě temnou party (nebo jinou obdobnou párovou, další temná bude za dlouho). Ono tam zas taková tma nebyla a i tak to bylo jen po dobu asi dvou hodin, pak zase všechno zapli.
EDIT: Všiml jsem si, že je vypsaná blackout party i pro pátek, kam můžou samotný muži. Jestli máte na mysli tu, tak to nemohu sloužit, psal jsem o párové akci ve tmě. V tomhle případě to asi budou obě akce dost podobné. (upraveno)
A dnes je Blackout vc.single mužů? Myslím že nee 👎
Díky za komentář a doporučení. Co ty hodnotíš jako nejlepší vyzkoušenou akci? Aby tam byla pohoda, žádná křeč, ale tím pádem dost lidí. Akce kde se sejdou 4 lidi nejsou úplně v pohodě :)
V pátek 8.5. je blackout party pro všechny, i samotné muže. To zkoušejí jako novinku, jinak ty sobotní opravdu bývají jen párové https://www.spicymatch.com/events/66373/
Jo, všiml jsem si pozdě. No, temná party, kam můžou samotní chlapi, to bude asi jen pro silné povahy a velmi rádi si to necháme ujít. Ale pokud to někomu vyhovuje, proč ne. Vybere si každý.
To záleží na nátuře. Někdo ke vzrušení potřebuje i ten vizuální vjem nebo se rád podívá i na druhé páry - pro toho je asi lepší Happy party. Kdo je stydlivější a nechce být při milování viděn, pro toho je zase možná lepší Blackout, u té je ale asi zase těžší mít dobrou kontrolu (jestli je správně nasazená ochrana nebo jestli vedle vás třeba není někdo, koho si nepřejete). Já třeba preferuji partnerku při sexu i vidět, někoho vzrušuje opak. Osobně tedy doporučuji spíš Happy party, ale zkusit se má všechno. Jen tu Blackout vidím jako trochu rizikovější.
No my jsme teda navštívili poprvé a super. Milý personál. čisté prostředí a příjemná atmosféra. raut nic extra, bar ok, vířivka docela nepraktická nebo my se tam kroutili jak blbci *1* Více méně lidi 30-40+-
Raut záleží jak kdy. Včera jsme byly po čtvrté. Jak píšete vířivka malá a člověk se kroutí. K tomu pořád obsazená. Proto už chodíme po otevíračce když tam nikdo není.
To jsme si včera říkali taky. Na otvíračku jsme nestihli, ale před desátou už byl klub plnej, docela překvapení. A pak v půl jedný ráno prázdno a byli jsme tam vlastně sami :-D
Ahoj, jde dnes nekdo z vas? Zasel bych dnes poprvi, tak bych pokecal klidne se samotnym muzem (ale jsem hetero)
Ahoj ja 30 let najdu par ktery si to prede mnou rozda a ja budu nahatej koukat a sahat kam se mi zlibi?
Ahoj. Chystáme se s manželkou poprvé na SATURDAY DARK PARTY 25.4. Byl jste někdo,jaké to je,jakou máte zkušenost,jsou páry a stojí tato akce za návštěvu ? Děkujeme za info.
Ahoj. Tak dnes do Desiré na Dark party. Jsme na tuto akci zvědaví a těšíme se s kým se tam potkáme.
Tyto akce jsou moc fajn, ucast narazova... ale vždy si člověk najde co ho baví
Díky. Zajdeme a uvidíme jaká je tam tahle akce.
No my jsme teda navštívili poprvé a super. Milý personál. čisté prostředí a příjemná atmosféra. raut nic extra, bar ok, vířivka docela nepraktická nebo my se tam kroutili jak blbci *1* Více méně lidi 30-40+-
Ahoj. Asi se tam objevíme, jiné datum reálně nedáme. V Desiré jsme ještě nebyli, jaká teď bývá cca sobotní návštěvnost na čistě párové akci? Co čtu historii, tak to bylo dost variabilní.
Ahoj, čtvrteční akce Kanda párty byla vydařená, téměř neuvěřitelná. Děkuji páru s hubenou paní za jedinečné koření života, barmanu Pavlovi a paní "domácí" za trpělivost s mými dotazy a všem za skvělou párty. Vrátím se brzy :-)! Díky, J.
Chystáme se se ženou a poprvé na takovou akci. Tak jsme zvědaví.
Poprvé na swingers a lepší klub jsem si vybrat nemohl. 10/10 Pokud to bude možné, tak zase rád přijdu.
Zítra = čtvrtek 26.3. od 18 hod. je Kanda párty. Přidejte se a potkáme se v Desiré. Těším se, Jirka
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Rád bych zašel, zajímá mě jestli se tam berou i mladí😏.
Mladí se obvykle berou na úřadě.
V kostele už moc ne a ve swingersclubu to taky není moc častý.
Gratulace nevěstě a ty družičky... napadá mne pár scenářů, které bych tam navrhl .-)
Ahoj, chystáme se na akci 28.2.2026 pro nováčky. Bude to naše první zkušenost. Rádi se potkáme s dalším párem, či ženou. Případné rady pro první návštěvu také oceníme :)
Ahoj, chsra se dnes nekdo fajn, ideálně par na dnešni kanda akci. Dnes vecer urcite zajdu, tak se treba najde nekdo zajimavy *40*.
Škoda že bez galerií a alespoň věku v profilu...
Jaké to je ve středu co se týká návštěvnosti prosím ?
Mužů se zeptat kolik z vás si z takové párty odnesli i něco nechtěného....? Chlamydie atd...
Viz např. Jak pisatel píše, že z manželky ještě teď teče sperma...
Ahoj . Pisatel tohoto příspěvku tam vubec nebyl , jen proživa divoke fantazie . Nebo je furt na nejakych doplncich stravy .😂
Ahoj, přemýšlíme s kámoškou nad čtvrteční party. Máte někdo zkušenosti, kolik lidí chodí ve čtvrtek a jaké je složení?
Ahoj, také s přítelkyní jdeme na gang bang(19.2.). Byli jsme na této párty 2x a bylo hodně lidí. Nečekaně hodně párů.
10-12 párů. Přítelkyně se bála, aby tam nebyla sama :)
:-) no to by se právě mojí manželce líbilo no kdyby to šlo aby tam byla sama a plnej podnik chlapů. tak bych ji nemusel moc přemlouvat a už by tam byla :-)
Vážně 12 párů ve čtvrtek? Nebylo to spíš 12 sólo chlapů?
Jestli nekecáš, tak my se tam taky musíme vypravit :)
bezte v patek na happy party 💪😉 budd to pecka uzijete si zahrivaci prvni kolo ve dvou a druhy ve trech 💪😉si vyberete 🥳
Ano, v pátek bývá plno, také rádi jezdíme...třeba tento také.
Ahoj, kdy jsou patky nejlepsi? V kolik hodin je (pro par) ideal dorazit?
No, pátky jsou fajn pro páry, které chtějí muže navíc. Nám vycházejí časově. Proto tam chodíme v pátek. A když to jde, tak i sobota.
dekuji za radu ale ptam se na ctvrtek jindy nemuzeme. Tak se ptam kolik tam chodi lidi
...to bude slabsi vsedni dny , jako ve vsech klubech, ale kvalita bude stejna- dobra jako o vikendu, jako vzdy. Ted tam bude kandaulisticka party, hm ta je taky zajimava ma naboj-jiskru. Kanda party jsou dobry👍, vyrazte s kamoskou. Je tam supr restaurce date veceri s kamoskou, zkoncite v klubu... to musi!! dopadnout jenom dobre.
se zoufalým osamělým chlapem co si neumí najít ani partnerku? páry chtějí páry, takových "sólo" podivínků tam bývá stále nadbytek, sausage party 🙄
To je hloupost.
Kazdy to ma jinak. Ja mam kanda partnera a sama se nebranim uzit si za vecer vic chlapu.
S pary je obcas problem. Kdyz je si uzivam s chlapem z paru a muj partner nema zajem se zapojit s zenou z toho paru, muze z toho byt trapas a ona urazena.
Proto je fajn, kdyz je na party par chlapu navic.
Proste kazdy to ma jinak a proto je kravina odsuzovat nejaky typ party.
Určitě, to se nevylučuje a pár chlapů navíc je tam vždycky. Problém je když je v klubu 95% chlapů a hlavně takových jako sebestřední pán výše co párům říká kdy mají jít a co a jak to mají dělat.
Ahoj, chtěl jít na první SW akci - solo muž, bohužel nemám doprovod
je ideální tahle páteční párty ? PARTY FOR THE SHY - SW Desire

Dejte prosím vědět
Jeste otázka....kde se dělá rezervace na party ?
Ahoj, rezervaci dělat nemusíš. Ale můžeš se na jejich stránkách zaregistrovat.
Ahoj. Manželka chce hodně mužů. Pojďme do klubu 5.02.
Ahoj, rad bych to zkusil a ta anonymní party tuto sobotu mi přijde ideální, není tu náhodou nějaká žena, které také chybí doprovod? Ideál Podebrady, Kolin, apod., rád bych nejdříve zašel na kafe, aspoň trochu se seznámit. Ja vysoký, zdravý, VŠ, nejsem ale v tomto směru zkušený.
Někdo teďka 7. února na anonymní párty? Potkáme se s nějakým mladším párem ?
Znám jiné kluby, ale Desire ne. Mě i partnera nejvíc lákají akce s přesilovkou mužů. V Desire bývají v pátek - poradí mi někdo, která z těch pátečních akcí je nejlepší? Nebo jsou všechny stejné? V kolik hodin to tam nejvíc žije?
A co akce se ztlumenými světly? Prý tam jsou také dobré…
Budu vděčná za doporučení.
Sorry že jsem se sem píchla s dotazem do cizího vlákna…klidně smažu
Za nas patek neni vubec spatny... pani si uzila tri kluky v mistnosti s damskou gloryhole... bylo to super.
Můžeme se zeptat kde je dámská gloryhole? Nějak jsme to při našich návštěvách nerozlišovali :-)
Pánská verze má díry ve zdi,dámská je lehátko,kterým žena prostrčí spodní část těla a nevidí,kdo jí souloží.
tak tahle "chlebová pec" je v Bunkru. Dvojmístná. A s poutacími body pro nohy nehoru.
To mají snad skoro všude.Akorát do Bunkru si musí zájemce nosit vlatní pouta,neboť ty jejich skončili jako dekorace u stolu pod sklem.
Diky moc,
je nejaky cas, kdy je dobre prijit?
My chodime na cca 19tou hodinu. Mame cas si dat lahvinku, vybrat si misto kde si sedneme... pohovorime s tim kdo ma zajem hovorit, uvolnime se a bud jdeme jen spolu na nejake vybrane misto (jednou kriz, jednou damske gloryhole) a pak se presuneme do te velke mistnosti. Jednou se k nam pridal moc fajn par u krize a jednou tri kluci v gloryhole...
Kolem pulnoci pak odchazime na hotel..
Jsem samostatný muž a z vlastní zkušenosti mohu říct, že je jedno na jakou akci jdete. Vždy je tam příjemná atmosféra. Nejlepší je si ohlídat akce přímo na jejich webu. Za mě osobně byla nejlepší akce v pátek a to šťastná hodinka. Spousta párů a i pár mužů navíc, muži mají na tuto akci vstup trosku dražší a myslím si, že díky tomu tam je mužské osazenstvo trošku rozumnější.
ja myslim , ze dobry . nejpresnejsi dpoved bude znat jarda , a nebo jeho sexy asistentka Alisa. ono je to promenlivy s temi muzi , ale on ma ve ctvrte GB akce.
hledam par kteremu jsem sympaticky na akci do desire 7/8. brezna26 , bude narozeninova party. A jak vite, to bude skvely bude to velky. A ja bych to chtel s Vami udelat jeste vetsi. rad bych se zucastnil se sympatickym parem / zenou . Napiste
Ahoj, někdo v sobotu 10.1. pro nováčky
Já ne, podle programu tam bude narozeninová párty podivnýho majitele jednoho ex-sw klubu. Spíše se zastavíme příští pátek.
Ahoj mohu se zeptat na zkušenosti s desire? Bydlim kousek a uvažuji uz delší dobu, ze přijdu. Diky
Coupe_wolf
Coupe_wolf Neaktivní před 6 měsíci
Dobra diky, urcite prijdu, lepsi tedy asi s doprovodem:)
Coupe_wolf
Coupe_wolf
Je tak super... Uvidíme se? Píšu sz
Neslo mi ti odepsat. Mate nastaveno, ze vám můžou psát pouze VIP uživatele..
Ahoj, máme v plánu dorazi buď 9ho na otevírací párty nebo 6ho na happy party ☺️
Aj, jestli půjdete teď v pátek, tak se nejspíš uvidíme🙂 (upraveno)
Ahoj, budu dneska na černém mostě v podvečer tak mě napadlo že pujdu nejdřív do Saunie a pak že se stavím 🎅
Chystáme se 9.1. na otvíračku v roce 2026, tak uvidíme s kým se tam potkáme
Coupe_wolf
Coupe_wolf Neaktivní před 7 měsíci
Desire navštěvujeme rádi, fajn majitelé a celková atmosféra.
Čágo Radku,nejde ti normálně odepsat 😊 děkuju ti za zprávu vážím si toho,ale fakt sem na tom nikdy nebyl kámo... vůbec nevím kde mám hledat mp22😆
servus, jak nejde odepsat... to bude asi tim ze mi schranka praska ve svech od chtivých zen a paru. ja to jdu vysypat to bude rychlovka.
Ahoj mate nekdo zkusenosti s nahatou party?chodi lide opravdu nahati?
Spíš v ručníku kolem pasu (chlapi) a ženský buď v sexy oblečku nebo s ručníkem i přes prsa. Akorát v sauně si to sundají (některé).
Chystáme se v lednu na párovou SW opět v Desire... pár co se přidá? Budeme na penzionu nedaleko clubu, pojedeme z jihu Čech...
Termín až budeme znát program na leden...
Zatím se nám líbí a vyhovuje termín v sobotu 16.1. Pár co také půjde?
Záleží jak bude čas rádi pojedeme. Můžu se zeptat na jakém penzionu? My se ubytováváme na Svornosti. Je to kousek.
Těžko potvrzovat účast,když nevíte ještě termín.
Jasný. Spíš jen nápad na na nějakou akci. Ne se ptat v sobotu rano.. nekdo taky treba musi planovat...
My prvně 18.10. na párové SW a moc se nám líbilo... už dáváme dohromady další termín návštěvy. Byla to naše orvní zkušenost se SW a asi nemohl být lepší podnik...
Ahoj. Jak je to s tema parovyma akcema v Desire? V popisu maji, ze je to akce jen pro pary a zeny a pod akci dle vstup pro zeny, pary(muz a zena) i muzi. Jsou tam ciste parove akce, nebo i na tyhle akce se dostanou honimiri, co "si zaplati"?
Maji i ciste parove akce, bez samotnych muzu.
To jsou ty povětšinou sobotní? Nebo je to jedna akce za měsíc?
Sorry, že se tak hloupě ptám, ale z toho webu mi to není jasné.
soboty maji pouze parove akce. ostatni dn jsou mix. cenik je rozdelen na dny a pak na typ akce. happy party jsou v patek a prvni hodina po otevreni je vstup zdarma pro pary (ale musi tam udela tkonzumaci, tusim 900kc/par, jinak to doplati...to se hrave da. ono tam cloveku rychle vyschne a musi dodrzovt pitny rezim)
A poradíte jak je to i přes to že je to párová akce s mužema navíc ? Žena víc než výměnu páru upřednostňuje samostatné muže a mně se to vlastně líbí. Chceme jít v sobotu jen máme strach že se o ni nikdo nepostara tak jak bychom chtěli 💁‍♂️
Na párové akci by muži navíc být neměli. Potom už by to nebyla párová akce. (upraveno)
Tomu samozřejmě rozumím ale myslím to spíš tak jestli se pánové s párů třeba trhnou sami a jdou se třeba věnovat druhému páru
S tím moc nepočítej.Málokdy se jeden z páru trhne a jde si užívat bez partnera.
To my půjdeme určitě jen hledáme kam. Favorit byl desire ale vzhledem k našemu tipu zábavy na takových akcích nám to ne až tak sedí. Proto se ptám. Vždy chodíme na akce i se samotnými můži
Také jsme byly poprvé začátek listopadu. Podruhé konec listopadu. Teď čekáme jak bude čas podle akcí.
Taky nás zajímá . Nebo jestli tam budeme v neděli jen ve dvou?
Ahoj, přidá se slečna na sobotu 18. října?
V sobotu na baru jsi chtěla moje číslo, ale neprozvonila jsi mě. Ozvi se mi.
Jake jsou v Desire ty Happy party? Prilaka to vice paru a udela lepsi atmosferu, nebo se nikomu spis nechce vysedavat v klubu uz od 7- 8 hod a je to jen klasicka akce? Vybirame klub, kam 5. 9. vyrazit na nasi premieru. Desire nas dost zaujal.
Delights
Delights Neaktivní před 10 měsíci
Ahoj, naprosto s vámi souhlasíme. My jsme zažili jeden pátek takový, že jsme byli jediný pár. I přesto jsme si večer užili. Snažíme se jet 1x za měsíc a bereme ubytování v hotelu nedaleko, abychom nejeli 190 km domů...Užijte si dnešní večer.
Potvrzuji, byla jsem s přítelem v sobotu. Všichni dlouho seděli, pak si to šli užít a když se někdo jen přiblížil, okamžité odmítnutí. Byl tam jen jeden pár, který se snažil, bylo vidět, že ví jak to na swingers má vypadat. Nějak nechápu, proč tam chodí lidé, kteří se zásadně s nikým nezapojí. Jsou se najíst? A extrém byla totálně opilá (možná sjetá) mladá černovláska. Žárlivá saň, která každého napadala a urážela, když se jen někdo podíval na jejího partnera. Měla by zůstat sedět doma, a toho svého zamknout do sklepa. Obávám se, že ho stejně neuhlídá. Zajímalo by mě, kolik z nich opravdu chodí na swingers a ví co se tam má dělat. Jen pro dokreslení, převážná většina mladých párů, a přesto se nikdo s nikým do ničeho nepouštěl.
Sauny jsou fajn, výřivka možná nejlepší z pražských SW. Pivo jen v plechu, raut vyborný.
Ale nešuká se tam.
Suka se tam dost,a raut je průměrný (na raut z Bunkru to nemá),a jinak je tam fajn
Šuká se tam hodně bohužel v uzavřených místnostech, dost lidí tam soukromničí
Musím potvrdit byl jsem tam s milenkou a sukali jsme jediný ostatni na baru a nebo u stolu a nebo zamčené v místnosti... celkem smutny
My tam vždy šukáme a nejen spolu.Je to tam lepší než Bunkr nebo Nirvana.
Příspěvek byl smazán.
Chodí tam i mladí a atraktivní lidé? Pokud ano tak kdy a na jaké párty? Klub je supr, hezký, jen určitě bychom rádi uvítali společnost mladších atraktivních párů, nebo mužů- gentlemanů, kteří na sobě pracují aby dobře vypadali.

My jsme tam byli 3x a bohužel pokaždé tam byli jen tlustí chlapi, staří, zanedbaní chlapi bez vychování a nějací nechutní dotěrní srbi.
Ahoj.. jsme atraktivní pár a chystáme se v sobotu do desiré.. pokud byste měli zájem se přidat, napište;)
Ahojky moc rád bych se k vám přidal.
Proto jsem do Desire přestal se ženou chodit. Otevřít skoro všechny akce i samotným mužům byla chyba. Ti si zaplatí a mají pocit, že jim tam nějaká žena prostě musí dát.
Úroveň drží Fantasy ❤️
Ahoj neznámí ,
přemýšleli jsme, jak okořenit dnešní večer… a napadlo nás zajít si do Desire objevili kouzlo noci ve swingers klubu.
Sklenka vína, doteky, pohledy… a žádné předsudky. Jen to, co nám bude příjemné. Přidá se někdo?
Ahojky rád se k vám přidam. Je mi 25 let sportovní postavy. V kolik tam jdete ?
Ahoj, někdo dnes na GB party? Jdeme se ženou na tuto akci poprvé, jinak do Desire chodíme moc rádi 😈
Ahoj, chodíme občas a teď to bylo moc fajn v pátek.
Ozve se nám muž z Trutnova, kterého jsme poznali v hlavní místnosti? AaP.
Ahoj, chystáte se někdo do Desire na nudist beach party 6.6.?
Ahoj, já se tam chystám, ale chtělo by to více žen či alespoň párů, aby z toho nebyl jen pánský klub. :-)
Já nakonec nemohl. Byl si tam? Jaké to bylo?
👎👎👎 Byl to tentokrát pánský klub. Zaznamenal jsem tam jen 2 páry a 1 ženu, z toho ten jeden pár (mimochodem moc krásná žena), to po chvíli zabalil a odešel. Jinak samí muži. Pátky bývají v Desiré obvykle dobré, ale vzhledem k charakteru akce (všichni měli být nazí), se tam tentokrát ženám a párům asi nechtělo.
Jj, pánský klub :-). A to ještě někteří ti muži chodili s ručníky okolo pasu.
I přesto jsme si to užili a děkujeme sympatickému muži za masáž ženy v sauně a v komůrce u podia. Rádi si to s ním zopakujeme, pokud si toto přečte:-) (upraveno)
A chystáš se tam jít s nějakou ženou? Že bychom se seznámili... (upraveno)
Ahoj, my tam budeme. Parkrat už jsme tam byli a líbí se nám tam.
Wild_free
Wild_free Neaktivní před rokem
Až na toho přihlížejícího čmouda, co neskutečně smrděl na 5m..... fajn akce. (upraveno)
Wild_free
A kolik tam na té sobotní akci bylo párů?
Wild_free
Děkuji. To celkem jde s ohledem na to, co jsem zažil. Ale jinak je to bída. Nechápu to, jaktože v jiných zemích chodí tolik lidí a u nás tak málo.
hezky den pavel. byl jsem uz a klub je ok
Mozna se v sobotu objevime na party slusnych muzu :) Nekdo, kdo ma podobne umysly?
Já byl v pátek sám a za mě super.. pokecal jsem s párem a i si dost užil.. je tak takové osazeni často? Byl jsem na swingers poprvé a fakt mě překvapilo, že se hodně šukalo a páry měli zajem o někoho dalšího..
Ahoj,

po dlouhé době se chystáme na akci do swingers klubu v Praze s názvem Desire. Jediný termín, kdy můžeme je příští pátek 9.5.2025. Máme ovšem obavy, že jak je tam ten svátek ve čtvrtek a nejedná se o nejvyhlášenější akci klubu, že tam budeme sami. Chceme si to užít, tak prostřednictvím tohoto inzerátu zkoušíme rozviklat všechny, kteří by třeba šli a doteď neměli důvod :-). Pokud to čtou majitelé, chceme odměnu za každého, koho jsme teď nalákali :-)))). Takže příští pátek kolem 20:00 v klubu a ať je to našlapané, aby byla sranda :-)
Ty brdo, odpovedi a komentare zadne. Tak zaciname mit obavy, ze tam budeme fakt sami. Byl tam nekdo ted v patek 2.5 kdo by poreferoval?
Jak chcete sehnat lidi,co by tam šli kvůli vám,když ani nemáte fotky?
Ahoj, chodíme pravidelně a máme to tam rádi 🙂
My jdeme zítra (v neděli) ale asi jako vždy tam budou jen čumilove a vyčurankove.
Přivítali by jsme nějaký normální pár nebo aspoň hezkého maséra (co umí masírovat)
Zítra v neděli ne, půjdeme asi příští sobotu 🙂
Ahoj, chystá se nějaký kanda pár na čtvrteční párty ?
Dominik 46.
Chystá se dneska někdo ? Že by nějaká parta na pokec a pár drinků 😉
Chystáte se někdo dnes večer do klubu ?
Nam ta dark party ted v zari nevysla. Prozrad o ni neco? Jak to vypada? Ta tma je uplna? Nedostanes od nekoho loktem? Pry tam jsou svicky, ale nevim. Laka nas to hodne tuhle party navstivit. Diky za info, pokud najdes chvili na komentar
Nechystate se nekdo pristi sobotu na Dark party?
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Ahoj, za nás moc hezký klub. Chystáme se na Valentýna 14.2. Nejsme nejmladší. Třeba tam potkáme pár na drink, pokec a třeba i vice (upraveno)
Byli jsme teď v pátek s manželkou poprvé a byla to zajímavá zkušenost když se k nám přidal jeden ze zúčastněných mužů… vycítil ze jsme poprvé tak nebyl nějaký extra vtíravý a lehce se přidal. Pro mne to byl zajímavý zážitek a určitě si ho někdy zopakujeme ať už v tomto klubu nebo nekde jinde. Škoda potom druhého paru který se chtěl přidat moc zatlačili a manželka se zasekla a byl konec… tímto chci poděkovat jak muži který se k nám lehce přidal a pochopil situaci tak klubu za příjemný večer … jen by mohlo víc lidí tancovat tak aspoň se vyzkoušela tyč a měli jsme ji pro sebe ☺️
Pohodari_HK
Pohodari_HK Neaktivní před rokem
Do Desire bychom zase rádi zavítali jen je problém ze jezdíme autem a nemůžeme si dát ten drink který je občas potřeba aby se človek uvolnil
Uber není tak drahý.
Nebo holt domluva s nějakými kamarády.
Také to máme trochu z ruky. Ale řešíme to ubytováním v okolí, potom dojde i na drink.
Nový rok a první páteční akce, plánujete nědko očíhnout novinky?
My se s manželkou po delší době chystáme dnes. Jsme zvědaví jaká bude dnes návštěvnost? :)
Napište potom, prosím, jaká byla návštěvnost a jak vás to bavilo. My tam se ženou přestali chodit, protože na skoro všech akcích je volný přístup mužů, takže jich je nakonec víc než párů a jejich chování je otravné.
Tak naše dojmy jsou super :), byl jsem tam tedy s manželkou hned na otevíračku (máme prcka) takže hodinka v soukromém duchu saunování a teprve až poté přicházeli další hosté. Co si vybavujeme tak při odchodu cca 19:00 snad asi celkem 3páry a 4 solo muži. Manželka má ráda pozornost více mužů, takže byla velmi spokojená, určitě se tam znovu někdy zastavíme :)
Ahoj, 4.10 se chystáme s partnerkou na naší první swing akci. Nějaké doporučení, rady? Děkujeme
Ahoj v nedeli byla slecna holohlava. Kecaly jsme v saune pokud jsi tu ozvy se rad se tam nekdy zase sejdu ..
Chodí na Happy party i samotní muži nebo tam chodí jen páry a ženy?
Ale no tak, jde o jedno kliknutí na jejich stránkách. Happy party byla vždy o více mužích.
Sorry, ale já nikde nenašla info, že se jedná o akci s převahou mužů. Pouze tam je u vstupu napsáno, že tam můžou i samotní muži, ale na hlavním reklamním banneru je napsáno, že je to akce pro páry a ženy, tak jsem se chtěla pro jistotu zeptat, jak to je. To je celé.
Coupe_wolf
Coupe_wolf Neaktivní před 2 roky
Fakt? Taky pujdeme... Nehcete se potkat? :P
Vzhledem k těžké ekonomické situaci se tu rozmáhají "nenápadné" dotazy ve smyslu jak to tam vypadá, jak to tam chodí, jestli tam někdo nejede atp., kdy následné odpovědi ve formě komerční inzerce prezentují program klubu a následně se přidá velké množství účastníků s jen a pouze kladným hodnocením proběhlých akcí, jak to tam bylo fajn a nastíní další nenápadný dotaz, kdy a co se bude dít příště, i když subjekt má všechny informace uvedeny i na svém webu. Takto se dotazy i odpovědi opakují i několikrát denně, jen aby téma neskončilo v propadlišti dějin a bylo stále živé a amatérští uživatelé klikali a psali další "hodnotné" příspěvky.
Coupe_wolf
No…jenže já tam nic takového neviděla, tak se ptám.
Dobrý den, ano na Happy párty mohou přijít i samotní muži, informace je uvedena na našem webu i zde na AM v podrobnostech u akce. - VSTUP MOŽNÝ... jinak tuto akci průměrně navštěvuje kolem 25 párů, 15 mužů a občas i samotné ženy. Budeme se těšit
Dobrý den, moc Vám děkuji za info :-)
Včera 27.9 jsme byli v Desire na Topless party a některá z návštěvnic odešla s mými kozačkami (věřím,že omylem).Pokud jsi na amatérech,napiš sz a domluvíme se na vrácení.Nebo je vrať zpět do klubu a dojedu si pro ně tam.
Jak to dopadlo s kozačkami? Byly vráceny?
Nikoli,už jsou asi natrvalo pryč.Žena si koupila nové.
Jde odtud dneska v sobotu někdo do Desire na 100 dní do Vánoc ?
Chodíte někdo na denní party? Rádi bychom zašli zítra 26.9. a potkali tam nějaké pěkné páry.
Chystáme se na akci 20.9. nebo 21.9. bude to naše první návštěva, tak uvidíme jaké to tam je. (upraveno)
Ahoj, co dnes? Chystají se tam nějací mladší dobře vybavení muži?
Nechystáte se někdo 7.8. do Desire? Rádi bychom našli mladý pár 25-35let na společné hrátky.
Ahoj někdo v sobotu na párty starší páry
Mate někdo zkušenost s Gabgnang party? Najdou se zájemkyně? A dostatečně výkonní muži?
Chystáme,ale kdo ví,co bude za týden.
V DESIRÉ si pamatuji ohromnou postel s poutama pro ruce i nohy. Je tam i teď po.modernizaci vybavení? Na fotkách ji neumim najít. ???
Postel je v rohu u podia s tyčí na tancování.A pouta jsou v rozích velkého lůžka v hlavní místnosti.
Suoééér. Děkuji za info. Je vidět, že to tam znáš. . . Těším se
Jdeme zítra do Desire, kdopak se přidá?
Ahoj. Asi se tam dnes také zastavíme
Včera hrozný strašně lidí a nějak jsem neměl náladu poslouchat ty moudra opilých zajíců 😂
Dnes by to mělo být OK, páry + gentleman
Jo dneska to bude taková klasika asi 😁
Coupe_wolf
Hm, vlastne nevime, pise se tam "vstup možný: ženy, páry, muži "
ahoj včera jsme byly s přítelkyní po prvé vubec někde na swingers party a vybrali jsme si club desire mužu s čistím svědomím říct že tak milou obslohu jako jsou barmani holky a celkově lidi jsem snad neviděl v žádnem v klubu fakt všechno nám vysvětlila slečna nikdo nás do ničeho nenutil věk pruměrní fakt krásne místo raut hudba prostory sauny vířivka všechno v porádku mužu jen doporučit a určitě se tam nevidíme naposled to je jenom taková naše recenze na club desire z našeho pohledu neděláme reklamu :xdd
Ahoj, chysta se dnes nekdo? Kdyztak sz…. 🙂 dekuji
Ahoj kdo taky jdete v pátek na happy párty?
Musím reagovat Je pochopitelné, že jste v žádném jiném klubu doposud tak milou obsluhu nemohli vidět , když to byla vase první návštěva takového klubu 😂😂😂
V sobotu se prvně chystám s kamarádkou, poradíte kam zajít? Desire nebo Fantasy? Případně pokud se někde chce přidat....
Chystá se dnes někdo na párty do Desire? :)
Coupe_wolf
také bych ocenil bližší informace
Včerejší „Happy party“ mi přišla hodně zdařilá. Nečekal jsem, že tam bude tolik párů a hlavně že tam budou tak drtivě převažovat mladé páry a krásné ženy s perfektní postavou. Skoro mě až mrzelo, že tam nepřišlo víc párů či žen středního věku, mezi tu nejmladší generaci už úplně nezapadám. :-) Škoda, že se zatím neujal ten nápad se svítícími náramky, které by signalizovaly, kdo má zájem se s někým seznámit, a kdo se chce naopak věnovat jen svému partnerovi, byť vedle jiného páru – takových tam včera asi byla většina, případně proběhlo několik vzájemných výměn mezi dvěma spřátelenými páry. Za mne patří velký dík zejména mladému páru za nádherný zážitek v infrasauně.
Mate někdo zkušenost s Gabgnang party? Najdou se zájemkyně? A dostatečně výkonní muži?
Po dlouhé době jsme se chtěli do klubu vrátit, ale je jasné, že se budeme dál držet osvědčených klubů, které provozuje konkurence. Musíme pochválit skvělou obsluhu a raut. Jinak to bylo zoufalé. Všichni stáli stranou, a když jsme se chtěli k někomu přidat, nikdo o to nestál. Klub má vlastně jen jednu hrací místnost, ale ta je nešikovně rozdrobená na malé komůrky a tak je velmi obvyklý jev, že je každý sám a nikdo k nikomu nejde. Bylo tam relativně dost mladých lidí, mělo by to mít jiskru a život, ale výsledek byla nuda, erotická atmosféra měla dovolenou.
Tak my jsme tam neměli velké problémy s připojením.Určitě ne větší než jinde.
Jdeme dnes do Desire,tak nás tam mohou zájemci potkat.
my take ne,)) jen kdyz uz nekdo jinej krome ans sukal , tak sukla jinde))), ale abychom nekrivdili, asi 3x se na ans nekdo prisel podivat ( par myslime) panove od dveri pohonivali kontinualne))
Pujde nekdo dneska na relax? Jak hodne lidi tam chodi na nedeli?
naprosty souhlas, klub vubec neni spatny nebo nehezky, perosnal, vcetne majitele/ provoyovatelem take fajn, ale po fakt x navstevach behem par let, vlastne v duchu SW se nenesla zadna navsteva. takze sem fakt jen s nekym znamym, na blind nema smysl))
Coupe_wolf
Tento týden ve čtvrtek jsem poprvé navštívil tzv. „nahatou párty“ ve SW klubu Desiré. Pokaždé to tam prý bývá jiné, ale koho by to případně zajímalo, s tím se podělím o zkušenosti z tohoto konkrétního dne. Obsluha byla velmi vstřícná, korektní, ukázala nováčkům co a jak. Za dobrou novinku klubu pokládám svítící náramky pro ženy a páry, které se chtějí s někým dalším seznámit, aby nedocházelo k nepříjemnému obtěžování. Bohužel toho ale tento večer nikdo nevyužil. Za ten večer tam přišly 3 páry a asi 6-7 mužů. První pár, který dorazil kolem 20 h, si to bohužel asi po 15 minutách rozmyslel a odešel. Jeden anglicky mluvící pár dorazil o něco později, tak hodinku si v ústraní povídali sami mezi sebou, po 22. hodině se ale začali hladit a nakonec i milovat před zraky ostatních (mužů). Žena byla opravdu krásná a svůdná, byl to asi ten nejerotičtější zážitek večera. S ostatními si pak v pohodě povídali u baru, ale neměli zájem k sobě někoho dalšího přibrat k erotickým hrátkám. Další pár pak dorazil později, ale zůstal převážně jen u baru. Poučení pro příště – asi je lepší chodit v pátek nebo o víkendu, kdy je vyšší návštěvnost, nebo se předem domluvit s nějakým dalším párem (třeba tady), abyste se tam necítili osamoceně a pozornost všech se nesoustředila jen na váš pár. Kdo chce k sobě do páru přibrat muže, ten tam k sobě snadno někoho najde – nešlo jen o zoufalce, byli tam jak starší, tak mladší, s průměrnou postavou i namakaní svalovci. Pro ženy tedy celkem slušný výběr, jen kdyby těch žen tam dorazilo víc. Byla to zajímavá zkušenost, ale raději bych se pochopitelně taky rád aktivněji zapojil... snad někdy příště po nějaké předchozí domluvě.
vidíš, my tam byli v sobotu a akce pro páry byla hezká a povedená ... ale mezi chlapy bych nešel, fakt nestojim o to, aby mi někdo řikal, jestli to děláme správně ....
Nevím, proč by někdo měl komentovat, jestli to pár dělá správně. Chlapi snad maximálně na konci ocení, když se jim to líblo, nebo jsou zticha. :-) Bez vyzvání to slovně komentovat, kritizovat či radit by bylo dost hulvátské a nikdo by si to pak neužil. Ale možná mám ještě přehnané iluze. :-)
no právě ... taky se nám podařilo ve Fantasy, že tam týpek přišel v nejlepším, jentak jí bez optání dal ruku na stehno a bylo po nejlepším ... jen doufám, že to byl nováček a nevěděl co a jak, ale byl to přesně případ, kdy tam přišel s paní "propustkou" a šel na lov .. to asi záleží, na koho má zrovna člověk "štěstí"
Byl ted nekdo aktualne na GB akci? Chodi i pary ci jen ta profi?
Datum registrace 20.1.2024 ;) ,.......
Coupe_wolf
A za LL par pise ten chlap nebo zena? Jen pro zajimavost.. ;)
Coupe_wolf
Ahoj, 7.1. sa koná akcia "NOC PRO MLADÉ". Sme neskúsení mladí pár radi by sme prišli. Asi sa to ťažko predpovedá, ale neviete koľko mladých ľudí (20-30) tam chodí na tieto akcie? Naviac je to aj nedeľa, či nie je účasť príliš nízka. Díky :)
Nechystá se 30.11.23 na "Nahatou párty" nějaký pár nebo žena středního věku, kterým by nevadila přítomnost samotného muže (50 let)? Velice mne láká tam zajít, ale nemám s tím zatím žádnou zkušenost a rád bych si tam ze začátku třeba jen povídal s nějakým párem či ženou, kterým by to nevadilo, případně se později i zapojil do jejich hrátek buď jen jako pozorovatel nebo i více. :-) Nerad bych ale obtěžoval někoho, komu samotní muži vyloženě vadí.
Tak jsem si teď všiml, že v Desiré dnes změnili program na 30.11., takže svou návštěvu možná ještě odložím. Pro začátek bych preferoval komornější akci než je "extra gang-bang". (Ledaže by se přeci jen našel někdo, kdo by tam měl také namířeno a chtěl se tam se mnou setkat. Samozřejmě ale chápu, že to je ještě méně pravděpodobné než navýšení rozpočtu českého školství. :-) )
Ahoj, nepůjde dneska někdo na gank Bang party?
Jdeme 9.11. 2023 a rádi kdyby se našel pár k nám. Jsme +-50
Mám dotaz na někoho kdo tam byl nedávno: chodili jsme tam s kámoškou když tam bylo ještě masérské lůžko ale pak se ta celá místnost byla zrusena. V recenzi na googlu jsem četl že někdo chválil masážní lůžko (recenze měsíc stará),tak chci se zeptat jestli je tam zase místnost s masérským lůžkem nebo ne? Děkuji za odpověď
Masérské lůžko tam přímo není, ale ta mistnost tam je. Je to teď bráno, jako místnost pro páry a dá se zamknout. Je to prakticky velká omyvatelná matrace na zemi a dá se tam krom jiného provádět i masáže. Akorát ne ve stoje. A ještě jeden postřeh, nebyl tam žádný masážní olej, takže vzít s sebou. Jinak nám to přijde jako super místnost, kde se dá hrát i ve více lidech. Také velmi kvitujeme nový personál na baru. Myslíme že to byl krok správným směrem.
Tak pro nás byla více intimnější ta menší místnosti s masérským lůžkem, ta velká je světlejší a bez olejičku ale je pravda že se tam vejdou více lidí (což my jsme až tolik nevyhledávají)
P.S. ta malá byla taky uzamykatelna
Coupe_wolf
Coupe_wolf Neaktivní před 3 roky
V pátek jsme byli v clubu a v malé místnosti...bylo to krásné. Vůbec nám nevadilo, že tam není olej.
Coupe_wolf
Super.... můžeme se někdy potkat, pokecat, dát si společně sklenku vína, saunu. (upraveno)
Přemýšlíme o naší první návštěvě. Kvůli dovolené máme vybranou párty ve čtvrtek 26.10. Nikde jsme se ovšem pořádně nedozvěděli, jaká je průměrná čtvrteční účast a kolik z toho je párů a kolik samotných mužů. Mohl by někdo zkušený doplnit data? :-)
Ve čtvrtek 26.10. tam bude Gang-bang párty, tak můžete očekávat hodně mužů.
A Vaše osobní zkušenost s Desire ve čtvrtky? Děkujeme
Byli jsme kdysi ve črvrtek (asi v dubnu) a byly jsme tam 3 páry a asi 10 samotných mužů. To ale nebyla Gang-bang párty, ale obyčejná akce. Jinak tam jezdíme jen na akce pro páry. (upraveno)
Taky by jsme chtěli zajet, ale kde bude vstup jen párům bez samotných chlapů
To vám asi nikdo nenapíše.Kluby návštěvnost nesdělují a nikdo není jasnovidec,aby věděl kdo zrovna dorazí.Ale obecně je lepší chodit v pátek nebo v sobotu.To bývá vyšší návštěvnost.
Tento pátek byla velmi vydařená Happy párty.Hojná účast a pěkné akce.Oba jsme si to užili všechny tímto zdravíme.
V pátek jsme byli na naší první akci ... Happy párty a byla to super zážitek. Těšíme se na příště. Zdravíme přítomné páry.
A jaká je prosím pěkně Vaše osobní zkušenost s tímto clubem ve čtvrtky? Děkujeme moc
My byli včera 😁😁 Za nás byla včerejší akce taky super! Hrozně jsme si užili atmosféru večera. V Desire jsme nebyli poprvé, ale rozhodně se naše včerejší návštěva vyrovná naší první, kterou jsme dosud považovali za nejlepší 😁 Jardove nezklamali jako vždycky 😁 Vánoční atmosféra byla skvělá a závěr večera byl boží 👌👌👌👌
V sobotu se chystáme s kamarádkou vyrazit do klubu :) nepřidá se nějaký prima mladší pár?
my jsme do Dessire po dlouhe dobe dorazili a byl to dobre straveny cas a dekujeme fajn maserovi a maserovi...
Skvělá podívaná na holky tančící u tyče, nikoho nebylo potřeba odkopávat. Stačilo vždy jen naznačit, nebo říci ne děkujeme a bylo to respektováno.
Už tomu rozumíme Když je muž v obleku tak to není čumil a honič ,ale borec který opovrhuje ostatními čumili a honici!
Ahoj není tu náhodou par co byl včera v klubu .. rad bych vás víc poznal bavily jsme se o mejdanech v sauně .. rad bych vás víc poznal budu se tesit
Ahoj, zítra jdeme poprvé do Desire - koho z Vás tam potkáme? 😋
Držím palce abyste tam alespoň někoho potkali
Tak jsme to včera zkusili a byla to absolutní pecka. Sice tam bylo opravdu o něco méně lidí ale rozhodně se nedá říct že by nám to vadilo nebo že to tam nežilo. My jsme to měli jako takovou "rozkoukávací" akci takže na 1000 procent se do Desire v nejbližší době vrátíme protože takhle krásný, pohodový a útulný prostředí se asi jen tak nevidí - navíc pánové z personálu tomu dávají pomyslnou třešničku na dortu tím, jak se o nás hezky celý ten večer starali. Moc děkujeme pánové❤️❤️
Coupe_wolf
Kolik lidí to zhruba je? Oni se nicméně chystají ve čtvrtek, takze sobotní návštěva vůči tomu není až tak relevantní
Coupe_wolf
Jaká je návštěvnost ve čtvrtky? Má smysl chodit? My par 30
Zdravíme, návštěvnost ve čtvrtek a v neděli je nižší než v pátek a v sobotu, nicméně ve čtvrtek chodí průměrně kolem 10 párů a v neděli kolem 8 párů, záleží jaké máte představy....čtvrtky jsou určeny pro ženy a páry požadující převahu mužů. Neděle jsou vyrovnané. Budeme se na Vás těšit.
Děkujeme za info, dá se říct přibližný věkový průměr který vás navštěvuje? Hlavně teda ten čtvrtek? Díky.
Tohle asi prostě bude záležet na typu akce, kterou navštívíte 😉
Coupe_wolf
A můžeš nám prosím vysvětlit ,jaký je rozdíl mezi tebou a tím “strýcem” ?
Dobry den ,
Našla by se tu slečna/žena jako doprovod k 23 letému muži ? Děkuji :)
Ahoj, chystá se nějaký pár tuto sobotu 29.4. do Desire na gold párty? Klidně se nám ozvěte do zpráv. Děkujeme.
Ahoj zítra plánujeme návštěvu. Rádi bychom poznali sympatický pár ( opravdu samotni muzi nezajem). Jsme oba sportovní postavy 40 let. Těšíme se na nové zážitky
Coupe_wolf
Dnes velice super nedele .. pokud zde je par kde slečna blondýna úžasný krajkovy top. Úžasný s vama dnes rad vám poznám víc .
Ahojte,, chystá se někdo do klubu 15.4. na Inkognito párty?? jedeme s manželkou na otočku tak se chceme zastavit :)
Coupe_wolf
Jo a pánové,nebojte se oslovit samotnou ženu a přisednout si na pokec,samo vše v rámci slušnosti a ne jen chodit mlsně okolo a dívat se. Pak v případě sympatií přijde i to ostatní. Myslím že vás žádná neukousne. To je jen takový postřeh který máme ze zkušenosti😉
Ahoj zítra plánujeme návštěvu. Rádi bychom poznali sympatický pár ( opravdu samotni muzi nezajem). Jsme oba sportovní postavy 40 let. Těšíme se na nové zážitky
Přesne tak. Už X krát jsme byli s přítelkyní a jen jednou ji oslovil chlap, jinak jen sedí u baru a občas se kouknout i do ostatních místností (kdyby náhodou)
ja ji rad pozvu a zahrejeme si saša *21*
Mne to řikat nemusíš, stačí když to uděláš. Samozřejmě že nic nemusí dopadnout, rozhodně žena.
Ahoj. Kdo už jste byl v desire clubu ve čtvrtek? Prosím napište mi do SZ. Díky.
Ahoj,chystám se zítra do Desire,jsem pohledný,vysoký bi,přidá se někdo?
Ahoj nějaký sympatický pár s námi Sobota Desire??Nebo samotná žena .....
Ahoj, premyslim dnes o navsteve tohoto klubu, nenasla by se zena, ktera by me doprovodila?
Prosim o pripadnou soukromou zpravu.
Ahoj, jde někdo zítra na party ve třech?
Ahojky pro páry dnes někdo do Desiré rádi poznáme fajn lidi
Ahoj, není tady pár který se chystá tuto sobotu 18.2 na party ?
Dnes večer jdeme do Desire,s kým se tam uvidíme😉 ?
Kolik tam teď na pátky chodí lidí asi?
Je to podle akce ale tyhle Happy party bývají většinou plné. Koukni na jejich stránky a téhle akce máš dole napsaný kolik je zatím počet rezervací.
Coupe_wolf
Ahoj. Jak to teď v Desiré vypadá,co vše se změnilo ? Děkujeme
Taky bychom čekali nějaké nové foto…..a nikde nic
Ahoj, za nás super klub. Ve společenské místnosti je to po úpravách více kontaktní, místo masérny, jedná větší místnost s lůžkem a druhá menší s otvory, zrcadlem a matrací na zemi. V hrací místnosti kus nového domečku. 100% čistota a ochotný personál. 1* 😘
Byla jsem tam nedávno po dlouhé době a musím říci, že klub se posunul významně dopředu v pozitivním slova smyslu. Jak po stránce povedených úprav interiéru tak kvalitou a obsazeností akcí. Líbilo se mi tam.
Za mě palec nahoru:-)
Souhlasim, byl jsem tam minuly tyden na nedelni akci a byl to moc prijemny vecer (dekuji Adelko :)). A rekonstrukce se fakt povedla! Chysta se nekdo tuto nedeli, 5. 2.?
Ahoj, je tu nekdo, kdo se chysta dnes 5. 2. na nedelni akci? Diky 😊
Ahoj. Kdo chodíte do Desire i čvrtky a neděle? Jaká bývá návštěvnost oproti víkendu? Čtvrtky asi lepší že?
Ahoj, nápodobně. Velmi příjemný klub.
Coupe_wolf
Ahoj. Jsem zde nový .
Rádi bychom s přítelkyní chtěli navštívit tento club. Nikdy předtím nemáme se swingers zkušenosti, bude to naše poprvé. chceme to vyzkoušet s vidinou toho , že nám jde o to vyzkoušet sex ve třech s ženou o jiné praktiky zatím nemáme zájem.
Určitě zvolíme akci kam můžou jen páry nebo samotné ženy. Rádi bychom slyšeli nějaké názory na tento club popřípadě na co si dát pozor ?
Děkujeme .
Tento klub je hezký,nám vyhovuje a líbí se nám tam možnost wellness. Pokud budete chtít a shodneme se na termínu,tak má žena se k vám ráda v klidu připojí😉
Ahoj, jsme mladý pár, 21 a 18. Hledáme holčinu do trojky. Napadla nás nějaká taková akce jako v tomto klubu. Ale k otázce, jaký klub byste nám prosím doporučili? S ohledem na věk, prostředí atd. Fantasy, Desire nebo Paradiso? Díky moc
Bylo by mne tak do 30,tak do Paradiso bych nešel,je tam hezky, útulné ale věková kategorie je o hodně starší
Ahoj. Každý klub má něco a své kouzlo. Stejně je to ale o lidech kteří přijdou na stejnou akci jako vy. Do Paradisa jsme chodili x let než otevřeli Desire. Teď už chodíme jen tam,prostě se nám tam líbí. A návštěvníci ? Podle nás je to vždy a všude v klubech prostě všehochuť 😉
Klub je v pohodě,ale všeobecně samotných atraktivních žen moc nechodí (to platí ve všech klubech).Spíše budete mít možnost na výměnu s párem než že si budete vybírat ze samotných holek.
Ahoj nějaký pár s námi sobota Desire club nebo žena
Já byl v CD jen jednou a to sám. Nebudu se pozastavovat nad tím, že jen velmi málo párů k sobě chce samostatného samečka. S tím jsem do toho šel a nepřekvapilo mě to. Ale úplně nesouhlasím s tím, že převládali ti, co se přisli najíst nebo jen koukat. Spíš jsem viděl, že se výměny mezi páry provádějí podle nějakých zvyklostí, mladší páry většinou ignorovaly ty starší , podvyživené ty oplácanější. A několik párů čeká na někoho známého a s nikým jiným se nechce ani bavit. Ale to je asi normální všude, i u piva v hospodě. Jinak klub jako takový super, moc se mi tam líbilo.
Já s Tebou naprosto souhlasím, velmi výstižný komentář. Možná jsem ta nezkrotná byla já:-)) Ale jako nemohu odřít všechno, že:-)))
Club Desire je top proti Bunkru o milion procent ....děkujeme,že zase otevírá
Podle Bonga je majitel Desire každý,kdo se o něm vyjádří kladně.Nám už ho také daroval.On je fanatický zastánce Bunkru a ve své zaslepenosti prostě nedokáže pochopit,proč někdo chodí jinam.
Coupe_wolf
Nezoufejte,třeba ještě něco obdržíte.Ale upozorňuji předem,nemá to význam.Nám ho daroval myslím celý,ale je to k ničemu.Stejně musíme platit vstup.
Za nás taky vede Desire. Minimálně jednou jsme byli všude (v Praze) a v plánu máme chodit spíš sem, možná občas Fantasy. Jen je škoda těch pár jedinců, co tu vždycky zaneřádí fórum, pak mě to nebaví tady číst. Dejte vědět jaká byla otviracka, my zajdeme asi až příští týden
Za nás nevíme jestli zrovna o milion procent lepší,ale nějak se nám Desire líbil víc.Určitě byl v Desire větší důraz na čistotu.Komu jde o občerstvení,tak ho během noci doplňovali.A v neposlední řadě nám tam více vyhovovala skladba lidí.Jen je z klubů asi nejmenší.V Bunkru mají jedině výhodu těch velkých prostorů.
Coupe_wolf
Rad sa pridám dnes ak teda opening party :-)
Coupe_wolf
Tak toho jsme si všimli také,že řada lidí se tam vůbec nevěnuje sexu.Ale není to jen Desire.Toto jsme pozorovali i v Nirvaně (a tam ani jídlo nebylo) nebo v Bunkru (tam snad ještě ve větší míře).Snad jen ve Fantasy to zatím tolik nenastalo.Já to beru tak,že je to jejich věc.A pokud díky jejich vstupnému kluby mohou fungovat pro ostatní,tak mi to tolik nevadí.Více nám vadí to,že nejsou třeba u stolku,ale posedávají na postelích a ostatní potom nemají kde realizovat své hrátky.
Tak to my jsme zažili právě ve fantasy, že se nic nedělo, všichni sedeli jenom já s partnerem jsme šli na věc kolem 11h, i přesto, že jsme se bavili celý večer s jedním párem, tak ani ten se nepřidal, myslím tím, že se nešel ani kouknout. Odcházeli jsme okolo 12h, už jsme museli a teprve pár lidí šlo na věc ostatní stále seděli. Tak to vypadá, že se už nikomu nikde nechce😁.
Ve Fantasy bývá po 23 hod.vystoupení a většina lidí se začíná věnovat sexu až potom.Takže pokud jste odcházeli o půlnoci domů,tak to se ještě ani někteří nestačili zapojit.My tedy také chodíváme na pokoj dřív,protože abych tam polovinu doby proseděl u baru,na to nemusím chodit na swingers.Ale to je náš pohled na věc.Seznámili jsme se tam s mužem,který chodí 1-2x týdně a tomu je skutečně jedno,jestli tam stráví sexem hodinu nebo jen pět minut.Chodí se tam celkově pobavit a sex bere jako bonus navíc,který když se neuskuteční dnes,tak se zadaří přiště.A takových lidí je také třeba víc.
Naprosto souhlasím. Také jsme byli ve Fantasy minulý týden a celkem pochopitelné všichni čekali na 23h kdy začínal erotický program. Teprve pak začaly páry mizet od baru a od stolků a řekl bych že kolem půl jedné to vypadalo jako na správné swingers párty. Chce to prostě vydržet déle (upraveno)
Ahoj nevíte někdo kdy otevře Desire po rekonstrukci? A nebo zavřeli úplně... 😔
Obáváme se,že znamení ze již klub neotevře je velké. Bohužel těžká doba tomu napomohla.Desire je poslední klub ,kterému, bychom přáli konec ,rádi se budeme mýlit.....
Coupe_wolf
Mohu se zeptat, kde to najdu? Nikde jsme to na webu nenašli . Díky
Bongo zapojil mazací komando.

No nic. Pokud si někdo přeje konec fungujících klubů,kam lidé chodí, tak očividně nemá rád swingers...

A teď dávám bolševikovi den, maximálně dva...

:-)
jak komu by nechyběl. Lůžko s poutama a separátní kříž na BDSM naprosto ojedinělé. Nebo to někde mají ? Dva borci s dámou na kříži . . . naprosto unikátní. Souhra, sex a vzrušení (upraveno)
Coupe_wolf
Coupe_wolf
Není to sice pravda,ale ta se od tebe asi ani nedá očekávat.Ty tu píšeš v různé variaci jen dvě věty:"Desítek je masážní klub." a "V Bunkru si každý vždy užije." A pokud někdo má jiný názor (i pravdivý),tak je smazán.
Tady na tomto vlákně nemá cenu diskutovat, příznivci nejsou vůbec vybaveni komunikačními schopnostmi, aby splňovali pravidla tohoto webu.
Proč Desire nedělají Silvestr to je takový finále MS mezi swingers kluby ....ostatni všechny kluby dělají....
Není pravda že všechny ostatní. Paradiso taky silvestra nedělá.
Hachymane, já se zpátky nikdy nevracím, já vždy jen kupředu, zpět ani krok. *3*
Podstatná je současnost a tu ty vůbec nezvládáš, najdi si vhodnější vyjadřování, ať ti to tu nemažou a nebo si najdi holku.
(upraveno)
Coupe_wolf
Coupe_wolf Neaktivní před 4 roky
Coupe_wolf
V tomhle předvánočním čase je prázdno všude v pražských klubech je to stejné, tam taky moc lidí teď nechodí. Ženy se starají o blaho rodiny a muži chtějí být se svými blízkými.
Tak tyhle akce spíš teď navštěvují opuštění lidé, co nechtějí být sami.
Coupe_wolf
V pátek maserky nejsou, ani se nekouknes na program, jen tak něco placneš, takže si tam vůbec nebyl!
Ahoj, taky by jsme rádi našli muže, kterého jsme na Happy party 10.12. přibrali k nám a ještě jednomu páru. Jmenoval se Honza. Pokud se najdeš, tak se nám prosím ozvy. Díky Ondra a Tereza.
ps.: Tereza byla spokojená a chce znovu.
Ahoj, jsou v téhle clubech jen staré mergle nebo i mladé modelky s broskvickou? Nevím co od takového clubu čekat jestli VIP nebo poslední štaci? (upraveno)
Na to, ze v profilu nemáš ani ilustracni foto, mohu se pouze domnivat, ze za tvoji atraktivitou se tahnou do klubu jenom samé mladé broskvičky, ktere my honiči pak s chutí ojedeme.
Hloupě se vyptáváš a v mých očích chceš víc urážet jak se dozvědět.
Rad si ale od tebe zase něco hezkého přečtu. Děláš vlákno zajímavější. . . .
Miláčkové, erotická exkluzivní masáž, čekám tu na vás 😘😘😘
Je tam čistěji než v Bunkru.A nemají tam u sprchy nasáklé a zatuchlé koberce,na které aby se jeden bál postavit.
Vám speciálně Bunkr leží hodně v žaludku co 😃😃 to je Bunkr tohle, Bunkr tamto. Bunkr je prostě nej a kdo chodí, ten ví. Tak hlásejte hlavně lásku a mír ♥️
Coupe_wolf
Dnes se opět těším na všechny, kdo přijdou do Desire. Mé ruce jsou připraveny k masáži, dam, pánů i párů 👌🤩🙏🍀Lena alias Daisy
To že tě manželka nepustí ale není důvod,aby jsi klub neustále pomlouval.My co nás žena ráda doprovodí si to užijeme a ty si to vyřiď doma.
Ahoj,nechystá se někdo zítra do klubu?
Chlapaci, jedu teď s přítelem do Desire, doufám, že vás tam potkám ve vyšším počtu. 💋
Ahoj, tady není žádná masérka, mají dnes Gang bang, jinak kluci díky za skvělou sukacku💋
Vilaci
Další falešný profil konkurence, co se snaží pošpinit nevhodnými komentáři jméno klubu Desire.
To víš, že jo, všichni jsme tady jen falešný profil pro desire.
Já nepsal že jste falešný profil pro desiré, nauč se číst. Já jsem psal, že těmito komentáři špiníte jméno desire.
A ty Hachymane, ty si najdi holku.
(upraveno)
Tak dlouhý text,takových písmenek jsi použil a nic nového jsi nesdělil.Ty ten nesmysl budeš opakovat tak dlouho,až tomu sám uvěříš.
Jak poznáš,který profil je falešný?A čím konkrétně Vilaci špiní jméno klubu Desire?
Psychologie marketingu a reklamy.
Psychologie osobnosti.
A také kniha "Jak se nestát užitečným idiotem, propagandistou, dezinformátorem a fanatikem jednoho produktu."
Coupe_wolf
Aha, a to že v bunkru nabízí raut z nich dělá jídelnu? Já myslím, že ne tro(t)líku. *14*
No oni to tam někteří jedinci berou jako jídelnu.Mě tam třeba ta studená strava,kterou si musím sám ohřívat v upatlané mikrovlnce nebere,ale vím že mezi lidmi je tento automat velmi oblíben.
Jak je možné, že tvůj příspěvek mrlongobongo, opětovně se snažím adminovi hlásit, že je uražejici a napadají i a tvůj příspěvek je stále na našem vláknu?????????????????????????????????????????
Pokud máte zájem zapojovat se do diskuze, musíte dodržovat pravidla webu a nejspíš i pravidla slušného chování, jinak vám budou ty příspěvky admini mazat.
Pravidla webu jsou jak se zdá velmi flexibilní a každý admin si je vykládá po svém.
Nám se v Desiré velmi líbí kistě když tam jsou samotní borci tak se většínou nezúčastníme,ale jinak top čisto krásné prostředí a pokud se sejdou fajn lidé na co si stěžovat???Nám se konkrétně vůbec nelíbilo v Bunkru Klub docela pěkný zbytek velký Schit 15 chlapáků stále za nám at jsme se šli tam nebo tam a dýchat se tam nedalo jak bylo plno .Za nás Desiré Paradiso a Fantasy ten nový klub Nirvana neznáme tak .....
Že vás to baví. Mě naopak to teď motivuje jít spíš do Desire, když vynakládáte tolik energie na pomluvy.
Coupe_wolf
My jdeme v sobotu do Desire,kdopak jde taky?Taky už se těšíme,teď jsme tam delší dobu nebyli
Zbytečný spor, že? :-) Buďme rádi, že ještě topí a vše funguje. Boj o přežití chápu, všechno podražilo, ale proč to tady řešit. Každý klub má své fajnšmekry, mě se líbí to střídat, ráda poznám nové a také podle chuti.
Brzy nás smazou ale souhlasíme hachimane.
Opět, se snažím tento uražejici a napadají příspěvek odstranit a opět nic se neděje, zůstává na vláknu stále, čím to asi je???????????
Dle mého to bude tím,že se tam stydíš zajít a tu masáž si dopřát.Tak si zde kompenzuješ svojí frustraci jejich napadáním a doufáš,že tam nepůjdou ani ostatní.Ve stylu:když ne já,tak nikdo.Závist je špatná vlastnost.
Čau Hachi, to že máš krám do kterýho lezou jinde nechtěný smažky přece neznamená, že Tě reprezentují. Tenhle člověk si chce jen povídat, tak píše tak, aby na něj někdo reagoval. *14* (upraveno)
Pokud si chce Bongo povídat,tak toho nemá ke sdělení mnoho.Vlastně má jen jednu senzaci a to že v Desire dělají masáže.A protože už to musel každý zaregistrovat,tak tu nesděluje nic převratného.
Tak do toho Bunkru utíkej a buď rád,že má konkurence prázdno.Takto to spíš vypadá,že jim asi ty masáže závidíš.
Je neuvěřitelné jak jsou s am propojení..........
Tak ona i ta Mayja88 píše,jak je nezaujatá a nechodí tam.Přitom má plno příspěvků o svých návštěvách v tom klubu na P-4.A když je při lhaní někdo nachytá a dojdou jim argumenty,tak ukončí konverzaci.
Nám neleží Bunkr v žaludku.Když nebylo zbytí,také jsme tam zašli.Ale nelíbí se nám ty lži o placeném sexu v Desire,prázdném klubu atd.,co tu šíří vaši příznivci.A když tedy tam je vše nej a kdo chodí ten ví,tak proč to stále řešíte na vlákně Desire.Tak úspěšný klub jako ten váš přece nemůže nějaký malý prázdný klub z okraje Prahy rozházet.Nebo že by to nebylo až tak růžové,jak Mrbongo píše a ubývali tam páry?
Vážený nicku Mi-An, já zde nic takového nenapsala. Mě je opravdu jedno, kde se masíruje, nebo nemasíruje. 😃 nepsala jsem nic ani o prázdném clubu, jelikož tam nechodím, tak o návštěvnosti se zde nevyjadřuji. Nemusíte každého házet do jednoho pytle. Mě už zkrátka jen přišlo vtipné, jak pokaždé když nevíte kudy kam, tak hned Bunkr je takový a makový. Jestli ubývají páry? Je vidět, že tam opravdu nechodíte, speciálně včera jsem tam s přítelkyní byla a ve 20 hod nebylo k hnutí v celém clubu, párů bylo opravdu hodně. Takže tak k návštěvnosti, btw. ukončuji konverzaci, protože pro hlupáka přece každý hloupý. 🤗 hezký večer všem.
Je dobře že se nevyjadřuješ k návštěvnosti,když tam nechodíš.Jen včera čistě náhoddou jsi tam zabloudila a zjistila že je plný klub.A je dobře,že nám to hned sdělíš.Jen nevím,proč to píšeš zde,když vlákno o Bunkru je jinde.
Já taky ukončuju konverzaci, jen jsem se slušně zeptal jak je to s těmi službami za peníze a hned je z toho histerie.
Dobrý vecer vážená,
příznivci našeho klubu nechodí na vlákno vašeho bunkru a neustale nepomlouváji, nelzou, nešpiní, konkurenční swingers! Bohužel, jsou to stále příznivci nejspíš klubu b.
Byla bych ráda, abyste si zde neustále dělali reklamu, jelikož na fóru b, nejspíš nikdo nechodí!!! A další poznatek! Jak je možné, že naši příznivci napíší cokoliv lehčího na tento klub b. a vše je hned smazané a pokud, žádám já o smazání, není do teď nic napraveno???? Může mi to někdo vysvětlit!
Aha, takže než tam s někým budu mít sex, tak se mám zeptat jestli se to platí ?
Jak jsi na tento nesmysl přišel (od Bonga)?Je to normální swingers a jen pokud máš zájem o masáž,tak si ji předem domluvíš nebo na místě na baru zaplatíš.A odehrává se to bokem v malé místnosti,ne mezi ostatními.Takže by to tvá žena ani nezaregistrovala.A pouze v tu středu,jindy je to volné pro použití kýmkoliv,kdo má chuť si tam užít své hrátky.
Tak děkuji za vysvětlení Bongo neznáme, tam jsme nebyli, to je taky bordel ?
My půjdem raději jinam, spíš na swingers.
Jojo,je to zastánce Bunkru a je tam docela bordel.Ale vidím,že něco ti vysvětlovat je jako házet hrách na zeď,takže si zajdi postupně do každého klubu a sám se rozhodni.Snad nepotřebuješ vodit za ručičku.
Mi-An
Ty to máš asi nějaké pomotané, spíš ale v hlavě. Proč bych měl chodit do všech klubů a rozhodovat se ? Jak o o čem ? Pokud někam jdu, tak s přáteli a za zábavou a ne kvůli tomu, abych se pak k něčemu fanaticky a psychicky upínal, možná jsem trochu pomalejší a nepálí mi to jako tobě, ale nejsem magor. Se chováš jak někde na stadiónu při derby.
Mimo je tento tvůj komentář.Podívej se na své dotazy výše,snad pochopíš k čemu patří odpovědi.
Jste úžasní, zlatíčka z konkurence, taková skvělá reklama a bez finančních odměn 😁.
Nebojte se, budou zde další a další, jelikož je o masáže velký zájem 😅.
Ráda bych upřesnila, že Masážní párty, probíhá každou středu a neděli. Už teď se na Vás těšíme!😁🤗
Co chlapi ! Hlavně žena mi tam nepůjde, to jí mám jako říct, že půjdem na swingers, ale že tam choděj i prostitutky ?
To snad ne.
Tak tam jděte jiný den a ne na tuto párty.Mimochodem ve Fantasy mají občas stejnou párty s možností zaplatit si masáž a ty Bongo nepomlouvá.On má osobní problém s Desiré,tak mu nevěř ty jeho bludy.
Přestaňte tady psát z těch falešnejch profilů ty svoje nesmysly, majitelé jsou fajn lidi, Desire je fajn čistý a slušný podnik, žádné prostitutky si tam nechoděj přivydělávat sexem, je to swingers klub a né bordel !
Co to meleš? Vždyť to mají i na svých webovkách:)))

"Přijďte si odpočinout a relaxovat v polovině pracovního týdne. Tento večer je v klubu k dispozici masérka
(bude upřesněno) s nabídkou různých druhů masáží pro muže i ženy. Cena za masáž (dle ceníku) se hradí na místě v hotovosti přímo masérce!"
Ty meleš, zeptej se majitelů, je to swingers a ne bordel.
Nebo mi chceš jako tvrdit, že na swingers si choděj přivydělávat šlapky ? Jak by ti to asi účtovali ? Jako že při placení budeš říkat, šukal jsem dvě něčí manželky, ale šlapky ne ?
*198*
A jak by se asi cítily ty normální ženy, mezi prostitutkama ?
Používej hlavu, je to čistý a slušný klub.
Možná to je swingers, ale mají tam placené masérky. Co na tom nechápeš? A ano, peníze dáváš rovnou masérce. Znovu říkám, koukni se na jejich webovky. Mají to tam jasně napsáno. Chápu, že je smutné připustit, že tam z toho dělají pomalu bordel, ale to prostě to tak je. Pardon. (upraveno)
Ahoj, kdo jste byl v Desire na masáži od Daisy Deseo? Jaké máte zkušenosti?
jaké mám zkušenosti ? . . . ty nejlepší! šikovná, atraktivní, svůdná a ve slovníku jsem si našel, že i empatická. . tedy super.
Zní dobře, někdy ji musím vyzkoušet.
Coupe_wolf
Ahoj všem, musím se podělit o první zážitek v klubu Desire, která proběhla tuto sobotu (12.11.). Do klubu jsme šli s kamarádkou plný očekávání a napětí. V první řadě nás překvapila obsluha, která byla velmi mil, ochotná a přátelská. Majitel Jarda je super chlap a jde vidět, že se opravdu stará. Dál byl za barem další super chlap, s kterým se dalo krásně pokecat, takže za mě velký palec nahoru. Klub je velký, čistý a udržovaný. Bylo zde krásně teplo, vše připraveno a upraveno na různé hrátky. Klub byl kompletně plný, takže kolikrát se udělala fronta na záchod či do saun. Bohužel celkový dojem nám zkazilo, že zde byl velký počet mužů (starší a pravděpodobně cizince) kteří zde chodili jako supy. Opravdu to bylo kolikrát až nepříjemné a proto jsem naši první návštěvu rychle ukončili. Zkusíme určitě druhy pokus, kde bude umožněn vstup pouze pro páry. Celkový dojem zatím beru jako neutrální a určitě bych doporučil toto místo navštívit. Petr a Jana
Pokud vám vadí samotní muži,tak musíte vybírat večery,kam nemají povolený vstup.Nevím jaké máte zkušenosti,ale toto není specifikum Desire.To zažijete v každém klubu,kde bude převaha mužů.Ale pokud jim dáte najevo,že o jejich společnost nestojíte,tak vás obtěžovat nebudou.
Máte pravdu a proto píšu jen svůj osobní názor co jsem poprvé zažil na takové akci. Určitě půjdeme na akci, která je jen pro páry. Počkám na zveřejnění akci v prosinci a určitě půjdeme znova. Jak píšu klub, obsluha a majitel bylo vic jak na 1*!!!
Ahoj v úterý se chystám prvně do Desire tak uvidíme , snad se najde někdo fajn na příjemný večer
Tak pro tebe asi problém cizinci nebudou,ony je samozřejmě zajímají ženy.Jinak to,že my tyto tmavší nemusíme neznamená,že jiná je nevyhledává.A o tvé šanci na připojení rozhoduje spíše tvá komunikace s párem než to v jakém je to klubu.Happy párty v Desire bývá vyprodaná,tak tam máš šanci,že z tolika párů budeš někomu sympatický.
Tady jeden postřeh od paru, který byl na poslední Happy párty v Desire. Na jejich webu hlásili plnou obsazenost pro páry. Zavolali hsme v 19 hodin a řekli nám, že již mají obsazeno a ať voláme po 20 hod, zda se něco uvolní. Zavolali jsme tedy po 20 hod a slečna nám nakonec řekla, že tedy můžeme přijít. Po příchodu jsme zaznamenali 3 páry plus my a 4 samotní muži. Zeptali jsme se tedy slečny, jak je to možné, když nám tvrdila před hodinou, že mají úplně plno. Odpověď byla, že lidi je přeci dost. Zůstali jsme 20 min, nechápali jsme a poté jsme odesli. Je velmi trapne, co zde píšete o plném klubu na Happy a opravdu už nikoho nebavi číst příspěvky, které si píše sám klub. Chápeme, že nicky Hachiman a Mi-an zde zachraňují situaci. Nám by ani nevadilo, že jsou v klubu 3 páry, ale vadila nám ta lživa odpověď slečny z klubu. Takový je nás postřeh z Happy párty.
Na tento postřeh "neznámého páru - další fake profil" musíme reagovat. Není vůbec pravdou, že by v čase kolem 21h bylo v klubu složení tří párů a čtyř mužů. Podle posledních Happy párty které organizujeme je v tuto dobu převážně obsazeno, zbývá pouze několik volných pánských skříněk. Párů chodí cca od 25 do 30. Např. na poslední Happy párty bylo v klubu celkem 29 párů. Na Happy 15.10. bylo v klubu 32 párů. Proto opakujeme, připomínáme a všem doporučujeme, vytvořit si včas rezervaci na našem webu. Děkujeme
Že máte vy jako majitelé vůbec zapotřebí, reagovat na postřeh neznámého a fake profilu. Způsobují vám tady ty diskuze nějaké finanční ztráty, nebo snad úbytek návštěvníků ? Přijde mi to od vás infantilní. (upraveno)
tak nějak jsem stejného názoru. Byl jsem nedávno a v Desire bylo čisto, bylo tam teplo a na baru příjemná zábava. Kdo chtěl mohl si objednat jídlo a nebo vzít lehké občerstvení v ceně. Tady někdo někdy hezky napsal, že Swingers není švédský stůl pro zoufalce. Já dodávám že pouhé zaplacení vstupného a erární pantofle nevytváří nárok na sex s cizí partnerkou. V DESIRE jsou podmínky si sex užít. Kříž v BDSM koutku byl k umrdání svůdný . . . a trojka u něj ještě víc.
Ahoj, jsem s přítelem v Desire je tu málo pánu a víc paru, chtěla bych víc mužů prosím přijďte.
Mailo95 :
Dobrý večer,
nelíbí se mi váš příspěvek, jelikož je lživý, byla bych ráda, aby jste se takto lživě na tomto fóru nevyjadrovali.
Coupe_wolf
Coupe_wolf
Až tak, jo? To že kluby, všechny, mlží o návštěvnosti je jasné, ale tohle je víc než trapné:)
Jéé,tebe už pustili?Jsi dlouho nepsal,skoro se nám stýskalo.Tak si hlavně správně dávkuj medikamenty,ať tu zase nepíšeš blbosti.
Ono je to těžké hodnotit.Každý tam byl v jiný den na jiné párty a potom jsou tu neshody.My zažili jak v Desire,tak i třeba ve Fantasy obě situace-jak přecpaný klub,tak i jen asi pět párů a nějaké muže.Ale i tak jsme v obou klubech zažili prima skupinový sex,což se nám např.v Bunkru zdaleka nepodařilo.a to přes zkutečnost,že tam možná máte celkově o trochu víc lidí.
No vidíš a my byli na této párty v říjnu a po příchodu v 19.15 už jsme se neměli kam posadit.Je fakt,že dost lidí odešlo do půlnoci (ale za to klub nemůže).Do zavíračky tam s námi bylo asi pět mužů a tak čtyři páry.Ono obecně ve všech klubech pozorujeme,že hodně lidí si dá 1x sex a jdou domů.My vždy býváme až do konce a vidíme jak obsazenost ubývá.
Hele, řeknu ti to takhle pátky, soboty býváji největší akce v sobotu na happy maj i muži vstup, bývá tam kolem 30 párů ale můžu tam moc není, takže to je moje doporuceni🙃😉
Tak znovu,zde je to o Desire a přetlak pánů bývá v Bunkru.Tak si to v srovnej v hlavě,nějak si ty kluby pleteš.
Spletl jste si klub:-)) Jdeme s kamarádem zitra do Desire, doufám že nebudou jen upejpave ženy a podpantoflem partneři:-)
Zítra tam nemohou samotní muži,tak tam asi budou páry preferující výměnu.My bohužel nejdeme,neboť máme kamaráda navíc a ten by tam nemohl.Vytáhl nás tedy dnes.
škoda, nemůžeš mu někoho sehnat:-)
Tvl kolikrát už jsi to sem napsal a kolikrát to ještě napíšeš? *378*
Coupe_wolf
Ahoj, chtěl bych se zeptat. Donedávna jsem netušil, že se kousek od mého bydliště nachází takhle pěkný club. Rád bych ho navšťívil, ale zatím nemám představu, jak to v SW clubech chodí. Partnerku vzít nemůžu (tu nebaví ani sex, natož SW) a sám moc jít nechci, abych nebyl přespočet nebo na obtíž. Co se dá v takovém klubu dělat, pokud bych byl navíc? Rozhodně je mi proti srsti se vnucovat, ale i být úplně mimo dění. Poradíte?
Hele, tobě tam ojeli sestru nebo jsi jen nemocný?
Jako, já sice psal Hachimanovi, ať ubere, ale fakt je, že nejvíc postižený jsi tu ty...
Proč máš pořád potřebu se navážet?
My byli se ženou v Desire jednou a nenadchlo nás to.
Chodíme do Bunkru a dalších klubů, protože nám to vyhovuje. Ale nejsem takový pacient jako ty,abych pořád mlel svoji ujetou mantru.
Myslíš, že ti za tohle někdo poděkuje? Obzvlášť Stáňa s Frantou? Jestli toho nenecháš, tak dokážeš, že jsi nemocný.
Ahojda,he tady někdo kdo jde tuto sobotu?My půjdeme do Desire poprvé tak koho tam potkáme?
Ahoj, my půjdeme stoprocentně. Už máme rezervaci
Taky už máme rezervaci tak se tam potkáme :)
Jsme tu s kámoškou a chceme muže, dorazte co nejdřív. 😉
Už běžím, dej mi hodinku a jsem tam
Já byl včera a musím poděkovat Martinovi a jeho krásné úžasné ženě za hezký večer.
xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx (upraveno)
Já sem byl v Desire teď nedávno a když už se to začalo pomalu vytrácet, tak dva borci se věnovali Dámě na kříži v BDSM koutku. Evidentně si Ji užívali . Dávala jim ochutnat ledacos, a když na Ní roztrhali tričko a z něj tak vyklouzly luxusní prsa, tak mi přestalo vadit že mne nevzali k sobě a suprově jsem si to nad nimi za sklem udělal.
Zdá se, že to v Desire teďka žije . . .
A co dneska na gangbang? Kdo půjdete?
Ahoj my možná půjdeme :) třeba se tam potkáme .
Díky za doporučení, i když ceník by se také hodil. Já proti masérkám nic nemám, není povinné jejich služby využívat ;-)
No ono hlavně hodně párů odrazují zástupy podivných mužů v jistém podniku na Praze 4.A ty masérky se tam vůbec po klubu nepohybují a neloví muže z párů.
Dobrý večer,
děkujeme za reklamu klubu DESIRE, jak už jsem již jednou psala, reklama, negativní
či pozitivní je stále reklama, která pomáhá zvyšovat pozornost našeho klubu. Rozhodně, klub nepoškodí!!!! Takže, ještě jednou děkuji.
Jsme sice nováčci, chodíme jinam zatím, ale jak bude příležitost-otrkame se, určitě k vám zajdem . Masaz je fajn a ta nás láká.. díky upozornění tady. a je jasný , ze si za ni musíme připlatit.. v hospodě když chci knedlík navíc, tak si taky musím připlatit jako za každou službu .
Ty se také nevyjadřuj a bude dobře
V klubu jsem párkrát byla, je to standardní klub na úrovni, víc není co řešit.
Velký problém co klub má, je účet jménem Hachiman_88, kdyby ignoroval všechny nenávistné komentáře lidí, jejichž zájmem je jen vyvolávání hádek, tak by bylo všechno fajn.
Tyhle jeho reakce na kritiku, ať už je oprávněná či nikoliv klubu jen škodí a to velmi mnoho.
*39*
Chodí tam úplně všichni, mladí, starsi, stihli a plnostihli.
.... Bongolongodongobingo, DESIRE tvoje příspěvky určitě nepoškodí, ale bunkru děláš jen ostudu!!!!
Že nechodíš a neznáš nemusíš psát,to tu všichni poznají z tvých příspěvků.Ty tu jen hloupě rádoby vtipkuješ.
Coupe_wolf
Coupe_wolf
Chystá se někdo tuto sobotu? Uvažujeme že si zopakujeme s přítelem naší první super návštěvu :)
Coupe_wolf
Ahoj,my dnes jedeme do Desire clubu :)
Coupe_wolf
ahoj, kolik se sešlo párů? A samotní muži také?
Coupe_wolf
Super, už jsem vyléčila rýmičku a plánuji v pátek:-)
Ani jsi vidět nemohl,ty totiž chodíš do Bunkru.
Až na to, že v Desire je majitel a ne majitelka. A páry tam chodí takze je tvůj příspěvek dost lživý a zavádějící.
A tobě vadí,že tebe vynechala.Jinak my tam nikdy žádnou ženu nabízet masáž za peníze neviděli.A pokud se to někdy někomu stalo,není nic jednoduššího než to odmítnout.
Myslím, že jste se do toho nějak zamotali. Co kdyby jste se raději podívali na akce klubu.
Nikde jsem na jejich stránkách nabídku na masáž od majitelky nenašel.
To taky nenajdete. Nic takového se tam nenabízí. Pouze Středeční masážní party.
Je tam volně k dispozici malá místnost s lehátkem kam je vidět a po obou stranách jsou místnosti pro honiče (ale to ty asi víš).Určené je to pro návštěvníky klubu,není tam masírování za peníze.
Místnost jsme viděli,lehátko jsme viděli,páry jsme také viděli,ale manželku majitele jak za 500,- honí tvůj ocas jsme neviděli (naštěstí).
Takže opět, bývají masážní party většinou ve středu . V pátek nikdy. Zřejmě jste viděl nějaký pár v kabince kam může každý. A pokud si někdo masáž zaplatil tak je to jeho věc. Ale přestaňte tady psát stylem, že manželka majitele honí vocasy za 500 Kč. Jen tu ukazujete jaké jste inteligence. A pokud se vám tam nelíbí tak tam nechoďte. Ale nepřekrucujte skutečnosti.
Tak masáž je snad masáž a je jedno jaká je. Je to služba, kterou si může a nemusí člověk zaplatit. Tak to laskavě pište tak jak to je a nemistifukujte tady ostatní. Nicméně je to i ohlasena akce a lidé tam i proto jsou, aby si ji tam užili.
Neznám tě a ani po tom netoužím.A Desire tu neustále pomlouváš,tak mě nenapadlo,že tam chodíš.A nevím,proč tu neustále opakuješ ten nesmysl s honěním za 500,-.To možná chtěli jen po tobě.
Aaa zase tady máte jedinou ulhanou škodnou 😁😁😁 ten si nedá pokoj mrlongobongo, bože ten je už taaaak otravné s těma priblblejma příspěvkama🤔😅
Byl jsem včera poprvé a za mě super, jak obsluha tak i obsazenstvi. I sauna ok.
Tak doufáme, že v sobotu se to rozjede jako minule,, rezervacku už radši máme od středy. 😅
Proč by měli snižovat vstupné,když jim tam lidi chodí.Nikdo nikoho nenutí to platit.A pokud ta výše vstupného eliminuje např.Mrlongobongo,tak pro ostatní je to jedině plus.
Jde dnes nekdo? Patek oralni party? A co cekat?
Oprava: těším se v sobotu, že třeba potkám milý pár
29 párů? To nechodí ani do Paradisa, které je jasně v Praze párově vždy nejnavštěvovanější. Jak dlouho budete ještě tyhle p*čoviny tady na AM psát?:) Takže bylo "vyprodáno"? Nesmysl totální. (upraveno)
Tak to jste asi nikdy nebyli ve Fantasy. Tam jsme neviděli nikdy méně než 30 párů. 40 až 50 je tam o víkendu vždy
Jj…my tam chodili na Luxury party a jednou tam bylo snad i víc lidí…tak 50 - 60 párů.
Přesně tak 😉 LUXURY je to vždycky narvané k prasknutí

No ale tady jsme na vláknu DESIRE. Tak si tyto blaboli pište na jejich vlakno. A nedělejte si tu reklamu. My byli také nedavno v sobotu v F a napočítal jsme max do 12 párů.
Každý tu počítá páry a porovnává návštěvnost,ale je to jako sčítat jablka a hrušky.Každá párty má jinou oblibu a počet hostů se diametrálně liší.My jsme zažili jak malou návštěvnost tak úplně narvaný klub a to jak v Desire,tak ve Fantasy.
To není žádná reklama, to je fakt 😂
Hmmm ha ha tomu tak věřím, tak šup na jejich vlakno, a sem dávej příspěvky k DESIRE.
Nesmysl to není.Na nás se v sobotu nedostalo.
Ano, byli jsme tam i my dva a opravdu bylo plno :)
Coupe_wolf
O nějakém pochlebování anebo snad propagaci tady nikdo nenapsal ani slovo;-) Tak to tam jednou na Happy párty musíme vletět, protože to zavání ukrutnou mrdanicí, které není v pražském klubu s kapacitou 70 lidí v podstatně obdoby. A to fakt nemyslíme nijak jedovatě:)
Coupe_wolf
Ano, v pátek přišel do B. pár z Des. s tím, že tam byl jeden pár tak nás to jenom překvapuje. A jestli v pátek jeden a v sobotu bezmála třicet jak je je to přinejmenším divné a někdo tady lže;-) p.s. my nikoho fanaticky neobhajujeme. Jenom nám přijdou některé blafy tady fakt scifi.
(upraveno)
V pátek jsme tam byli a bylo na gangbang párty nějakých 6 párů a asi sedm mužů (nejméně,co jsme kdy zažili).Ale ten počet se sešel asi až dvě hodiny po otevření,takže pokud někdo odešel po chvíli zase pryč,tak se nedočkal.A v sobotu jsme si chtěli spravit náladu a už měli obsazeno,tak asi opravdu bylo plno.Ono obecně na ty jejich Happy párty chodí celkem dost lidí.
Coupe_wolf
Jj, je to možné. A pokud to takhle zabírá tak je to dobře.
Píši až 32 páru, některé skříňky se pry tocily 2x.
My jsme měli v plánu jít,už jsem se moc těšila na hezký večer plný sexu a alkoholu.Ale bohužel nám vybouchlo hlídání pro malého syna.Tak budeme muset jít až jindy.Hezky si to užijte 😉
Ahoj my bychom šli také pokud by se ale našel někdo kdo půjde s námi alespon na pokec
Ahojky,my s přítelem rádi chodíme do Desire.Je to útulný vyvoněný club s dobrou atmosférou.A zkušenosti jsou vesměs pozitivní.Vždycky je to o lidech a záleží jaká skupina se ten večer sejde.My chodíme tedy vždycky když tam mohou i singl muži,máme rádi sex s převahou chlapů,tak nám vyhovuje,že si ho tam můžeme užít.
Můžu se zeptat jak to tam chodí na denní party,myslím tím v pondělí od 12h. Chodí tam nějaké páry? Před covidem to bylo jindy než v pondělí a moc lidí na to nechodilo
Ahoj, byli jsme v tydnu a take jsme se ptali na pondělí, prý bude poprvé pro samotné páry otevřeno od 12h do 21 nebo 22h ale, že čas budou ještě upravovat. Uvažujeme, že tam zaskočíme.
Určitě běžte je to tam fajn :) Menší, ale o to domáčtější atmosféra a moc fajn lidi :)
To já byla taky. Nemusíte nic jen můžete zkoumat a jít se jen podívat :) Hosteska vám to tam ukáže nebo kluci od baru :) Vše na pohodu opravdu nemusíte se bát :)
Mohu se zeptat zkušenějších? Dnes bych rád vyrazil do Desire na party. Nikdy jsem v takovém clubu nebyl. Nebudu přítomným připadat jak nějaký uchyl, když přijdu sám? Rád bych se totiž seznámil s párem nebo ženou.
Ahoj určitě nebudeš, chodí tam samotní muži normálně. A koukni i na program co se kdy děje a podle toho si vyber :)
Dnes je právě gang bang party. Tak jsem myslel, že chlapů bude více a nemusel bych si připadat trapné.
Tak vidíš jen běž :) uvidíš, že se trapně cítit nebudeš.
Tak pojď taky 😉. Ne sranda. Chci to jen zkusit, protože zkusit se má vše.
😂😂😂 stejně nemůžu 😁 takže někdy jindy
My byli teď ve středu překvapení, to byla masážní party a ta je spíš pro pány, těch tam moc nebylo ale mládí tam bylo, docela dost páru do 30 let. Koukali jsme, pěkně si to užívali.
Za mě, respektive nás jako pár, doporučuju v klubu nezávaznou komunikaci s párem nebo ženou, vše pak jde jednodušeji a máš větší šanci *4*
Máte pravdu, bohužel jsme s kámoškou tam byli asi 5 krát ale chlapy nebyli v komunikaci aktivní. Kvůli tomu jsme si vždy užili jen sami a kámošku už to nějak neláká. Jinak klub je pěkný a Jarda je super
Tomu rozumím. Komunikativní jsem, tak to je v pohodě. Nepotřebuji tam nutné přemlouvat nějakou ženu k sexu. Spíš mi jde jen o to se do clubu podívat.
Ahoj hledám pár co tam se mnou zajde na temnou párty teď v pátek. Zaplatím vám vstup. I drinky
Někdo tutu Sobotu??Pár nebo žena kdy by s námi šel nezávazně??,Pěkný večer si užít??
Ahoj, my jdeme dnes, jsme přihlášení, pár , poprvé:-) a zároveň se obáváme že tam nebude nikdo našeho dobrého ročníku
Ahoj, tak a jak se vám líbilo ? My tam taky byli zrovna ten večer poprvé :)
Ahoj:-) bylo to úžasné, sexem pulzující atmosfera, no užila jsem si hlavně já:-))
Coupe_wolf
Taky uvažujeme,jestli jít 1.10. do Desire.Zatím jsou tam ale přihlášený jen 4 páry a tak si říkám,jestli tam nebude málo lidí.
Coupe_wolf
My určitě tuto sobotu, ale třeba se zadaří a půjdeme i 1.10. 😁 Zatím je to daleko 😊
Delights
Delights Neaktivní před 4 roky
Zdravíme všechny,

V sobotu 13.8. jsme navštívili v Desire extra párty. Trochu nás mrzelo, že do klubu přišlo méně lidí než se avizovalo, ale nakonec nám to takhle i vyhovovalo. Překvapilo nás opravdu čisté, příjemné prostředí s intimní atmosférou. Diky atmosféře jsem se taky rychle uvolnili a osmělili což jsme ani na první návštěvě nečekali. Nikdy předtím jsme takový klub nenavštívili.
Po cca hodině jsme zkusili vířivku ale taky saunu hrací pokoj, houpačku a další vybavení. Osazenstvo se vypařilo bohužel už okolo 12 ale obsluha nás povzbudila si klub dále užívat tak jsme zkoušeli co se dalo 😅
Za nás úžasná první návštěva, obsluha super a ostatní přítomné páry velmi sympatické až nás mrzelo, že se s námi třeba nikdo nedal do řeči 😅 tak snad příště....

Za nás 5* z 5! A těšíme se na další návštěvu:) (upraveno)
Ty jsi známý fanatickou obhajobou Bunkru a bagatelizování návštevnosti jinde (hlavně v Desire),takže tvé hodnocení nelze brát vážně.A napsat zde pravdu také nelze,protože pokud nevycházela pro Bunkr příznivě,tak mě komentář smazali.
Nech si svůj Bunkr a neřeš to stále.Náš názor je,že z těch tří klubů které známe je Bunkr nejhorší.Spousta párů si chce na swingers užít výměnu a v Bunkru tu návštěvnost dělají singl muži.To ne každý vyhledává.Tobě se tam líbí,tak si to tam užívej a buď rád že ostatní chodí jinam a je tam tedy pro tebe místo.
Asi si nás pleteš.My majitele Desire neznáme a nejraději chodíme do Fantasy.Tam to považujeme za nejlepší.Jen pokud se máme rozhodnout mezi Desire a Bunkrem,tak Desire nám bylo sympatické více.
Přesně, kladné hodnocení na Desire se často mazou.
Jdete někdo dnes na saunovou párty?
No a proč jste neudělali první krok vy a nedali se s někým do řeči první?
No první návštěva klubu vůbec byla pro nás spíš otukavaci a popravdě než jsme si to okoukali tak koukáme a jsme tam skoro poslední. Každý se tak nějak věnoval sám sobě.
Ono obecně v každém klubu jsme zažili,že do konce zůstává menšina lidí.Často se stává,že samotní muži si jednou zašukají a jdou domů.Takže třeba ve Fantasy posledně už v jednu tam byla tak polovina návštěvníků.A v Desire před měsícem jsme do zavíračky byli já se ženou a čtyři muži.Tak nás musela tu hodinu před zavíračkou obsloužit všechny,když zbyla poslední.
Nevím co je ks club,tím méně jestli se bude zavírat.A jestli to nebude tím,že Desire zavírá ve dvě,zatímco ostatní jedou do rána.Ono tu poslední hodinu před zavíračkou je to v Bunkru prázdné jako jinde.A také asi srovnáváš jiné dny.Když jsi pátky a soboty v Bunkru,tak jinam chodíš asi v týdnu-to je jiná návštěvnost.
Kdyby tady nějaké páry z akce byli a chtěli se s námi spojit budeme rádi :)
Myslím že dle našich alb sme celkem hezky rozpoznatelný 😅
Ahoj, chtěla bych vědět jak to vypadá v pátek v klubu Desire. Kolik chodí cca párů, jestli chodí samotné ženy atd. Mám na mysli párty jako je ta dnešní. Díky za info.
Ahoj, chystá se někdo v sobotu na Extra párty? Rádi bychom měli aspoň představu, jaké osazenstvo očekávat.. :)
My o ní uvažujeme, ale právě taky máme trochu obavy z osazenstva :)
taky uvažuji, že bych šla.....je to jen pro páry a ženy tak by to mělo být v pohodě ne? *4*
Snad ano, my nikdy nebyli tak doufáme 😅
My byli skoro před rokem a asi jsme si nevybrali nejlepší večer.. věkový průměr byl dost daleko od našeho a od té doby se bojíme..😀 Večer byl i tak moc fajn, ale čekali jsme větší srandu..😊
Já taky ne, tak se necháme překvapit :-))
Ahoj všichni. Zítra budeme ve fantazii na večírku. bude někdo?
🤣Trochu jste si spletli vlákno, mi raději DESIRE😁👍
Trochu česky by bylo fajn 😁😁😁 Desire fajn
Ahoj, někdo na dnešní sauna party???
Ahoj všem, chtěl bych poprosit o radu. S přítelkyni jdeme dnes poprvé do desire na Seznamovací party a potřebovali bychom poradit s dress code. V čem se tam obvykle chodí?
Coupe_wolf
Nějaký pár tuto sobotu na párty pro ženy a páry? (upraveno)
Coupe_wolf
Coupe_wolf
Bohužel my jdeme už zítra :) Tak třeba někdy příště :)
Ahoj, víte někdo prosim kolik stojí masáž od maserky v klubu při masazni párty? Děkuji za odpověď
Coupe_wolf
Coupe_wolf
Můžeme s těhotnou přítelkyni na swingers
Včera 27.5. jsme navštívili tento club.
Vše bylo výborné.
Zásadní věci: čistota, teplo ale zároveň i skvělé odvětrávání, krásná a distingvovaná - prostě výborná uvaděčka ale i příjemný ale respekt budící "pán za barem" navozující pocit bezpečí, vkusné (a nezastaralé!) vybavení i nasvícení interiéru, občerstvení....
Důležité detaily: kosmetické drobnosti na dámské toaletě, všude přítomné ubrousky, příjemné osušky....

To vše, především s profesionálně navozenou úvodní /uváděcí atmosférou, určitě přispívá k tomu, že se v clubu nacházeli samí slušní gentlemani, kteří naprosto přesně věděli kde jsou jejich hranice a chovali se vskutku vzorně...
Dík tedy patří i VŠEM návštěvníkům, kteří se postarali o vynikající atmosféru!
Extra chceme pochválit výborný pár souložící vedle nás na vyvýšeném pódiu (kolem 23h) s hloučkem mužů kolem sebe - senzační podívaná! Ženu chválime i za taneční iniciativu! *114*
Desiré, držte si prosím tento dobře nastavený standard.
Moc rádi Vás opět navštívíme!
Zítra se s partnerkou chystame na úterní sauna party, přidá se k nám par/páry? My, on sportovní postavy 42l, ona větší prsa, stále usměvavá ;)
Byly jste v úterý? Kolik bývá na sauna akci párů a kolik samotných mužů?
Byli jsme ted v utery a super navsteva. Odhadem 7 paru a 7 muzu. Takze na ty prostory dost prazdno, ale vyrivka skoro porad plna, sauna vetsinou prazdna. Nam se tam libilo, hezci nez v Bunkru. V Bunkru zas maji tocene pivo a mnohem lepsi jidlo.
Fakt dobrá reklama *24**24**24*máte to zapotřebí. *23**23**23*Vyjadřovat se o úterý v Desire. Prosím nepište nesmysli děkuji
Hi dobrý na točené pivo do Sw Clubu *3**3*
Ahoj, pujde nějaký pár tuto sobotu 4.6 na party pro ženy a páry? Děkujeme za zprávy.
Do klubu jsme rádi chodili a vzrušující hry plodili.
Klub doporučujeme všem, kteří mají rádi pohodlí i tanec, k chutí a hladu dobrou náladu, čerstvé ovoce i teplé křupavé porce, žvanec. Kafe je báseň.
Klub je čistý a řadným hospodářen, veden tělem i duší, striktně dbajíce nařízení vlády, nebojte nic, nechytíte tam ani pic. Věříme, že ani tu "novou vopici". Přes den se tam od půdy všechny kliky leští a prach vysává, večer se už jen leští žaludy a sají naběhlé údy.

Co vše se dá zažít v klubu záleží jen na vás, jaké si to udeláš, takové zážitky máš. Platí: Líná ústa, polo-holá neštěstí bloudící kolem neřesti jiných. Proto doporučujeme být kvalitně komunikativní a mít aktualizovanou troj"tečku", nejen v gatích ten jeden vykřičník.

Klub doporučujeme všem, kteří respektují psaná i nepsaná pravidla a vládní vyhlášky. Bezpečí, to je to co tam na vás číhá na každém rohu i v zákoutích swingerského architektonického slohu, díry, palandy i škvíry, pouta i domeček, občas i dokonce milý dědeček s chutí jako ďas.
Určitě se tam přátelé budete rádi vracet opět a zase, zas.

Každému dle jeho chuti.
Pekne napísané ja sa chystám na gangbang párty 03.06 tak som zvedavý na klub ak by tu bola žena ktorá by sa chcela pridať alebo pár a bývate niekde pri Prahe prídem pre Vás kľudne napíšte pekný deň
Jdete někdo tuto sobotu na Happy párty?
Tak dal jsem na Vás a v sobotu klub navštívil. Musím jen přitakávat, že je to skutečně klub na vysoké úrovni. Když to porovnám s Bunkrem v Krči, tak Desiré je menší a určitě by mu slušela větší společenská místnost. Ten trend swingers klubů v suterénu je zvláštní.
Oproti Bunkru je ovšem vidět, že je klub modernější. Vše vypadá nově a vkusně. Navíc personal je velmi vřelý a vše je tak nějak normální a samozřejmé.
Ačkoliv jsem tam byl jako samostatný muž, tak bych se klidně přimlouval, kdyby samostatných mužů bylo vpuštěno ještě tak dvakrát méně, klidně za násobně vyšší vstupné. Žen a párů je zde více než u konkurence, ale stejně ... Ale to je můj čistě subjektivní názor.
Ačkoliv je to zatím nejlepší klub v Praze, kde jsem byl, ani zde nebylo vše bez komplikací, to když jeden cizinec odmítal pochopit, že nám jeho vtírání během hrátek není příjemné a odmítal místnost opustit a ještě se hádal, že na to má právo. Až po velmi důrazné domluvě byl odejit.
Kdyby se ozval Filip s Lucií co dělají do zemařiny, budu rád :-).
Závěrem, určitě doporučuji!
Ano…Desire je pěkný a čistý klub. Také jsme tam párkrát byli. No… a co se týká Bunkru…tak nevím, kdy jsi tam byl naposledy, ale Bunkr prošel rekonstrukcí a je to tam moc pěkné.
Jo…to máš pravdu. Šatní skříňky jsou menší, protože tam chodí hodně lidí, tak aby jich bylo víc.
Ahoj, středa, swingers je třeba ... potkáme dnes fajn pár? *2*
Ahoj pár nebo žena pro nás Sobota najdeme sympatický pár pro nás???,Club je fajn
A my raději Fantasy. Zase se nám to potvrdilo, ale jinak je vše pravda co jsi psal o klubu.
Ahoj, v sobotu jsme byli a ten Ahmed byl fakt debil.
Ahoj reálný par s námi teď sobota do Desire ??
Taky nejdeme prý obsazeno 😁😁🤪🤪
jjj PROSTĚ nám řekli obsazena napsali už tam jistě nepůjdeme
Coupe_wolf
Ahoj je tu nějaká žena či pár který by mi zprijemnili první návštěvu v klubu a vůbec první návštěvu na swingers... Aby mě trochu zasvětili co a jak :), jsem mladý kluk a láká mě to vyzkoušet díky
Ahoj sobota par s námi do clubu ??
V sobotu 14.5 se tam s kolegou chystam. Zatim jsem byl vzdy jen v Bunkru (jeste na Jugmance a pak na Krci). Diky recenzim jako jsou ty Vase se na navstevu Desire tesim. Pokud nekdo z Vas jde, zvu Vas na sklenicku. Poznavaci znameni jsou dva gentelmani, tricatnici s lahvi sampanskeho.
Coupe_wolf
Zajímavá nabídka*4**4**4**4*určitě najdete...
Ahoj, byly jsme tam v sobotu a jsme nadšení. Krásné čisté prostředí, super obsluha. Už teď se nemůžem dočkat až čas dovolí a pojedem tam zas.
Ahoj nějaký pár dnes s námi Desire club ?,Sobota 30 0.4 2022
My jsme byli několikrát a moc se nám tam líbí, rádi se vracíme. Vždy dostatek čistých prostěradel, což v ostatních sw klubech rozhodně není. Velmi přátelský majitel a obsluha.
My byli na párové akci a super jen bylo málo lidí jinak klub pěkný čistý *114* uřčite se vrátíme ale pouze a párové akce vice mužů nás děsí
A zažil tam někdo minulé úterý ty 2 krásný kočičky, co tam spolu přišly? *4*
Coupe_wolf
Pletete si jablka s hruškami, párová akce (určena pouze pro ženy a páry) je pouze v sobotu a jmenuje se EXTRA PÁRTY (naposledy se akce zúčastnilo celkem 22 párů). Zde se diskutuje o akci v úterý, kdy se mohou též aktivně zúčastnit samotní muži. Vše máme uvedeno na webových stránkách v sekci - AKCE KLUBU. Děkujeme za pochopení.
Akce měsíce? Takže po vykrádání wordingu (viz nedělní relax “nabrání sil do nového pracovníhe týdne”), kde jste se regulérně neštítili do posledního slova vykrást text, který jsme osobně vymysleli pro Bunkr, už berete i koncept “Akce měsíce”? Jste ubozí.
Kde se píše o akci měsíce?Nic takového jsem nenašel.Mají jen kolonku akce klubu.Jinak slova akce měsíce jsme používali u firmy už před třiceti lety.To bych mohl obvinit Bunkr,že kopíruje nás.
Seznamka-swingers party. Je to fuk. Upřímně se jim nedivím. Tonoucí se stébla chytá.
Včera poprvé u vás jako čerstvá naplava v Praze a musím priznat,že jsem byla velice mile překvapena .Čisté,útulné,na úrovni ,obsluha všímavá.Lidí bylo sice málo,ale uzila jsem si to skvěle 👌Určitě doporučuju a doufám,že příště bude vícero lidí s těším se na další navstevu.J
Dobrý den.
V sobotu máme chuť navštívit váš klub.
V sobotu je happy party.
A my jsme nikdy na swingers nebyli.
Můžete mi dát prosím radu nebo tip?
Děkuji J a J
Ptám se pro to že bych chtěl club někdy navštvit. Tak jestli bych mohl jet na vozíku nebo o francouských holích. Chodím i o francouských holí, takže by nebyl problém. Schody zvládnu, jak dolů tak i na horů. Jsem soběstačný, bydlím sám tak musím být soběstačný
Ahoj sympaticky par pro par tuto sobotu do Clubu ??
Ahoj. Když jste odcházeli 5 minut před koncem, tak to mohlo vypadat, že ulovila samotného muže, ale nakonec to skončilo úplně jinak a asi zajímavěji (i když jak pro koho *4* ). PS. Jinak v sauně to s Váma i s Vašimi kamarády bylo fajn, i když ve vší počestnosti. *6*
Coupe_wolf
Coupe_wolf
A kdo se ptá? :-) Každopádně byl beze mne. :-) Podrobnosti kdyžtak v případě zájmu soukromě. :-)
Coupe_wolf
Coupe_wolf
Náš oblíbeny klub v Praze. Za prvé Jarda je super a za druhé prostředí je nádherný! Máme rádi pozornost mužů, takže nám akce se samotnými muži nevadí. Osobně ho máme raději i než Fantasy, ale oba kluby jsou na skvěle úrovni.
Ahoj jsem mlady bi kluk rad bych se nechal sukat za penize nechces si na me vydelat
Tak jistě je to club který není špatný. Čisto a pokud tam Jarda je je vše ok .Co se týče pozornosti mužů je to ok jen pozornost a dotěrnost je velký rozdíl a minulou sobotu jich bylo více jako 15 a již to nebylo příjemné a někteří Ti cizinci ............
Má to tam prostorové hezké Jarda ,ale možná by neměl být stále za barem a věnovat se hostům a možná vymyslet pro všechny hezký program.Pusobilo to na nás jako tak,že každý si dělá to co chce od začátku.Nevsimli jsme si ani že bude tanečnice a jídlo nebylo už ve 21h.pak šli někam prodělávat řízky.Jinak Výrovka super a suka se všude.To zas třeba ve Fantazy není.Tak spíše vylepšit organizací zábavy pro hosty,jinak dobrý.
Ahoj, jsme mladý pár, 21 a 18. Hledáme holčinu do trojky. Napadla nás nějaká taková akce jako v tomto klubu. Ale k otázce, jaký klub byste nám prosím doporučili? S ohledem na věk, prostředí atd. Fantasy, Desire nebo Paradiso? Díky moc
Ahoj, byl někdo minulý týden v pátek nebo v sobotu?
Chystá se někdo tuto sobotu? Uvažujeme že si zopakujeme s přítelem naší první super návštěvu :)
Za nás také super malinko nám vadí muži samotní teď v sobotu byli i Muži tmavší pleti a byli doťerní.Jinak když jsou párové akce je to super a vždy záleží na lidech jací se sejdou
Jj taky jsme byli v sobotu a ti pánové nám příjemní nebyli.
..za nás pouze tento klub je na úrovni klubu Fantasy....takže jeden z nejlepších klubíku v Praze ...žádná čtvrtá cenová..jak ten zbytek klubíkú....
Takže Paradiso je pro vás čtvrtá cenová?
Paradiso je fajn a nepouští samotné chlapáky