Po 25letech můžu v klidu říct, že to jde v pohodě. Souhlasím s tím, že základ je poznat svoje tělo a její reakce. Potom není problém v 95% procentech udělat ji i dvakrát nebo třikrát až sama řekne pojď už i ty a pak se udělat společně. Prostě se je třeba snažit zdokonalovat a jde to.
To je jednoduché, musíš pomalu připrcávat, aby ses neudělal a až poznáš že to na ni jde, šlápneš do pedálů a ve chvilce cákáš společně s ní.
dá no ....
.............................................................
.............................................................
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Filuta. Moje řeč! Moc pěkně popsané..
Jak už je tu psáno, jde to sladit.
Ale jí to nesmí dlouho trvat, a on musí vydržet.
Ale jí to nesmí dlouho trvat, a on musí vydržet.
neříkám, že na vteřinu, ale na plus mínus 20 vteřin to jde. Chce to cvik
V začátcích s manželkou naprosto běžná věc. Řekl bych tak devět souloží z deseti končilo společným vyvrcholením. Po dětech už bývá ona většinou dřív a je to nejspíš proto, že já vydržím déle. I teď se sem tam podaří společně ale fakt jen občas. Prý to tak dřív měla proto, že když cítila jak začínám vrcholit a ucítila jak ji začínám napouštět, vzrušilo ji to tak, že z toho měla okamžitě orgasmus.
To se mi povedlo snad jen jednou jedinkrát v životě :)
Jj, mě taky tak 😁.
Po pár letech se mi to s manželkou sladilo tak nějak samo, jde to na mě v okamžiku kdy to jde i na ni, jelikož se jí začne stahovat frnda tak mě to odrovna. Někdy to je zároveň někdy je jeden z nás dřív
Jde načasovat společné vyvrcho
Jde načasovat společné vyvrcholení?
Přece jen mi to přijde příjemnější, než když má jeden dříve hotovo a často se pak pokračuje už jen proto, aby z toho ten druhý taky něco měl... jak to vnímáte vy?