Jak na ženu

Prosím o rady hlavně ženy

Zkusím vysvětlit situaci co nejjasněji. S manželkou jsme spolu 7 let, vždy jsme si v sexu vyhovovali, ale najednou mě přijde, že bych si ho mohl užívat mnohem víc. Mám raději tvrdší sex ona romantický, rád ji to dělám pusou ji to nic extra neříká, já toužím po tom aby z ničeho nic si klekla a začala mě kouřit ji to samotnou nenapadne. Já mám rád 69 jí nic moc neříká, já mám rad sex za světla kdy ji můžu pozorovat ona se nejvíc uvolní při tmě. Toho co mě se líbí a toužím po tom je mnohem víc, ji to stačí tak nějak asi obyčejně. Je tak trochu stydlín asi mě to dřív nevadilo, teď mě spousta věcí chybí. A teď otázka je možné jí tak trochu navést na moji vlnu. Odpověď vyměnit, tomu bych se raději vyhnul 😉
Poznam, moja ma tiez "stopku" na niektore veci kt chcem skusit. Ale ma rada predohru a dlhu. Ked vyhoviem jej - tzn dostanem ju do orgazmu len vdaka predohre a nazhavim ju az tak ze sama mi polavuje vo veciach kt vie ze mam rad... Ako bolo spomenute vyjdi jej v ustrety a nasledne sa dockas odmeny..
Dávat ji najevo tvoje touhy a řádně jí to dokazovat aby se s tím ztotožnila.Pokud nepomůže ani to,tak jste každý na jiné vlně .Potom už jenom vyměnit za jiný vzorek .Musí to být vždy oboustranné a spoutané .Když to tak není je to špatně a k ničemu 😁
V podstatě je to přesně jako bych to psal já. Do puntíku. 😀👍
Jako chceš předělat někoho kdo to má jinak?.
Přesně. Zkus to vzít z jejího pohledu..
Zkusím vysvětlit situaci co nejjasněji. S manželem jsme spolu 7 let, vždy jsme si v sexu vyhovovali, ale najednou mě přijde, že si ho chce užívat mnohem víc. Má raději tvrdší sex, já romantický, rád mi to dělá pusou, mně to nic extra neříká, on touží po tom abych z ničeho nic si klekla a začala ho kouřit, mě to samotnou nenapadne. On má rád 69, mně nic moc neříká, on mám rad sex za světla kdy mě může pozorovat, já se nejvíc uvolním při tmě. Toho co jemu se líbí a touží po tom je mnohem víc, mně to stačí tak nějak asi obyčejně. Jsem tak trochu stydlín asi mu to dřív nevadilo, teď mu spousta věcí chybí. A teď otázka je možné ho tak trochu navést na moji vlnu. Odpověď vyměnit, tomu bych se raději vyhnula 😉

..v podstatě stačí přehodit osoby a je z toho cítit nátlak. V tom se ona nemůže cítit komfortně a v takovém stavu a vztahu žádná iniciativa z její strany nepřijde. Přemýšlel jsi někdy, dělat zo po jejím. Třeba by z toho jejího romantického sexu byla solidní mrdačka, když ona bude spokojená, udělá něco pro tebe.
No právě to po jejím děláme jinak by se taky mohlo stát, že není vůbec nic 😉
Zkus to opačně - představ si sám sebe, co by přesvědčilo ,tebe, aby jsi změnil své zavedené zvyky, rituály tak, aby to bylo přesně jak to dělá tvá žena... a pak to zkus aplikovat na svou ženu...
Když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně v sexu mě asi nikdo nezmění když mě to baví tak jak to mám, takže asi i ji nic nezmění. Teď teda otázka co mám dělat já? Najít si milenku která je na stejné vlně a pak by vše mohlo fungovat skvěle, do doby…..
No právě. Ty o tom přemýšlíš úplně špatně!!
To není o tom, potkám holku, a ona sama bude dělat co mě bere a vzrušuje!!
Ale funguje to tak, že ze začátku je to nuda, a pomalu si ji naučím co mě baví.
Pokud víš jak na to.
Teda když to není pravá nymfa. Tam to funguje jinak.
Já to tak dělám, a je to mazec.
Bys nevěřil, jak se taková puťka dovede rozvášnit...
Možná by bylo efektivnější si promluvit se ženou než to psát sem?
Samozřejmě to jsem udělal jako první, zřejmě nepomohlo 😉
Tak pokud Ti nepomohla komunikace s ní jak Ti pomůže anonymní web?.

Taková obecná rada je že v zajetém prostředí dělá člověk zajeté věci. Zkus vzít ženu ven wellness, hotel. Jinak asi těžko radit.

To právě vždy pomůže na určitou dobu a kupovat kvůli tomu wellness hotel nehodlám, spíš jsem myslel co platí na jiné ženy, prostě nějaký restart aby s tím přišla sama 😉
wellness je dobrý nápad a zase takovou raketu to nestojí. A změna prostředí může dělat zázraky.
Restart neexistuje. Jen ty ji musíš umět uspokojit a naladit, aby potom dělala co se ti líbí.
Když nehodláš kupovat wellness, tak nečekej, že ona se sama odhodlán k nějaké akci. Spíš se dočkáš toho, že ti řekne, že jede na služební cestu/školení, zatímco ji na ten wellness pozve někdo jinej a tomu tam bude dělat všechny ty věci, o kterých ty sníš
Nepochopil jsi mě, měl jsem namysli kupovat celý hotel 😂