Existují zaručené fráze?

Existují zaručené fráze?

Dnešní doba je více než kde jindy o pozornosti, takže je asi fuk jestli jste na chatu na amatetech nebo sedíte ve vlaku. Prvotní myšlenka je taková, zaujmout a zároveň návazet konverzaci ideálně se zabodováním.

Dlouho jsem přemýšlel nad ideální frází s "Ahoj, nechceš něco nebo jak něco jde... jsem postupně přešel na z vlastní konstrukce, které ale nefungují. Co má tedy oslovení obsahovat?
Tady je obrovský přetlak mužů a zaujmout nějakou dívku je nesmírně těžké. Co ale v 90% funguje, je pochvala fotky, na to vždy zareagují, pak už ale není moc o čem. Jednou jsem to zkusil obráceně a byla z toho dlouhá konverzace, začal jsem slovy ,, nazdar krávo, chceš si zamrdat?"
V reálu s každým mluvím slušně a pokud chci zaujmout dívku, snažím se být upřímný a zavtipkovat to často zabere, ale žádnou frázi nepoužívám.
Já už dlouhá léta s úspěchem používám pouze "Sralas?", zatím žádná neodolala... *4*
V tvém případě? Přijď k holce a řekni "Ahoj, já jsem Honza. Mám na amatérech profil Anonymous30 a zakládám tam ve fóru jedno nesmyslné vlákno za druhým." Z toho každá padne na prdel!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jen bych dodal, že chlapi, ze kterých mají ženský okamžitě mokré kalhotky, nemusí říkat vůbec nic! *24*
To je pak zalezitost profilovky nebo americkeho usmevu.. Ale ja vidim i opicaky co maji uspech. Koneckoncu treba takovy Schredinger fyzik (vetsinou skupina asexualu) co vsichni vedeli akorat ze vymyslel neco s kockou a jak mu to slo... Musí tam byt jine figle
To on evidentně sleduje Teorii velkého třesku, kde o něm v jednom dílu mluvili.
Spíš mě ale zaráží ta neuvěřitelná konstrukce v jeho hlavě, že toho SchrEdingera zakomponoval do úvahy o seznamovacích frázích. A jak ví, jak to tomu Schrödingerovi šlo při seznamování nebo v sexu?? To mi hlava nebere*23**9*
To jako místo penisu pošlu screen účtu nebo zamáván zlatou kartou a pokud bude zůstatek dobrý, mám vyhráno? Já pak nechápu jak to ty lidé dělají prý i penis 18 cm+ mâ jeden ze sta a stejně to bude platit i s tím příjmem.. Median v hrubym vypada mnohem hur nez primer a co je nejhorsi i kdyby byl pruner v cistym, taky to neni na odsrel respektive mavani... Musí tam byt i jine finty..