Tady je obrovský přetlak mužů a zaujmout nějakou dívku je nesmírně těžké. Co ale v 90% funguje, je pochvala fotky, na to vždy zareagují, pak už ale není moc o čem. Jednou jsem to zkusil obráceně a byla z toho dlouhá konverzace, začal jsem slovy ,, nazdar krávo, chceš si zamrdat?"
V reálu s každým mluvím slušně a pokud chci zaujmout dívku, snažím se být upřímný a zavtipkovat to často zabere, ale žádnou frázi nepoužívám.
V reálu s každým mluvím slušně a pokud chci zaujmout dívku, snažím se být upřímný a zavtipkovat to často zabere, ale žádnou frázi nepoužívám.
Já už dlouhá léta s úspěchem používám pouze "Sralas?", zatím žádná neodolala...

V tvém případě? Přijď k holce a řekni "Ahoj, já jsem Honza. Mám na amatérech profil Anonymous30 a zakládám tam ve fóru jedno nesmyslné vlákno za druhým." Z toho každá padne na prdel!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jen bych dodal, že chlapi, ze kterých mají ženský okamžitě mokré kalhotky, nemusí říkat vůbec nic!

To je pak zalezitost profilovky nebo americkeho usmevu.. Ale ja vidim i opicaky co maji uspech. Koneckoncu treba takovy Schredinger fyzik (vetsinou skupina asexualu) co vsichni vedeli akorat ze vymyslel neco s kockou a jak mu to slo... Musí tam byt jine figle
To on evidentně sleduje Teorii velkého třesku, kde o něm v jednom dílu mluvili.
Spíš mě ale zaráží ta neuvěřitelná konstrukce v jeho hlavě, že toho SchrEdingera zakomponoval do úvahy o seznamovacích frázích. A jak ví, jak to tomu Schrödingerovi šlo při seznamování nebo v sexu?? To mi hlava nebere
Spíš mě ale zaráží ta neuvěřitelná konstrukce v jeho hlavě, že toho SchrEdingera zakomponoval do úvahy o seznamovacích frázích. A jak ví, jak to tomu Schrödingerovi šlo při seznamování nebo v sexu?? To mi hlava nebere

To jako místo penisu pošlu screen účtu nebo zamáván zlatou kartou a pokud bude zůstatek dobrý, mám vyhráno? Já pak nechápu jak to ty lidé dělají prý i penis 18 cm+ mâ jeden ze sta a stejně to bude platit i s tím příjmem.. Median v hrubym vypada mnohem hur nez primer a co je nejhorsi i kdyby byl pruner v cistym, taky to neni na odsrel respektive mavani... Musí tam byt i jine finty..
Existují zaručené fráze?
Existují zaručené fráze?
Dlouho jsem přemýšlel nad ideální frází s "Ahoj, nechceš něco nebo jak něco jde... jsem postupně přešel na z vlastní konstrukce, které ale nefungují. Co má tedy oslovení obsahovat?