Ja jsem moji mrdal nedele 5 hodin v kuse, az ji uplne vyschla, tak me pak dohonila
Normálně mrdam klidně hodinu a půl. Vystříkam se a řekne q chvilku mrdame dál třeba 4x po sobě. Když už se máš udělat a nechceš tak ji třeba chvilku lizej nebo se s ní hraj a počkej si chvilku. Jinak ale myslím že je to daný člověk od člověka. Někdo se uděla za 5 minut někdo za hodinu. Já jsem schopnej se udělat do pár minut ale taky můžu klidně mrdat hodiny a udělám se až pak kdy chci. Osobní názor na věc nikomu nic nevnucuju 👍😉
Né že bych to měl jak ty, ale přeci občas potřebuju korigovat výdrž. Zkoušel jsem to řešit tím, že jsem při sexu myslel na různé věci, co mě zbavovali chuti na sex, abych trochu zchladil hlavu. Jeden čas velice dobře fungovalo představovat si Babiše. Jenže to mělo i vedlejší účinky. Dostával jsem erekci při sledování večerních zpráv. Takže bacha, někdy je ta cena příliš vysoká, než abys byl ochoten ji zaplatit.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Pro lepsi vydrz je idealni Super kamagra. Vice info ve zpravach.
Dá se někde sehnat? A objednat?
(upraveno)
Tu zrovna nemam skladem, ale na googlu najdete pod heslem kamagra online hned
Ja myslím ze už asi sehnat nejde,, uz nic nedorazilo
Díky za info.Tak se mi podařilo dle vaší rady konečně obědnat.Tak snad to příjde.Tak ještě jednou děkuji.
Sexální výkon zvýšíš tím, že u toho budeš myslet na to, že jseš u soustruhu v práci, nebo nad rozjetou veverkou na silnici.
Nevím mne žena se snaží odmítat protože mi to trvá dyl a ona je pak z toho celá rozlaman
Já jednou vydržel celou noc pravda je ze alkohol a únava tzn. CNS otupelej a snaha k vyvrcholení k usnuti udělá klidně hodiny, jindy jsem to už nezopakoval
Ahojjjj .ked chces abi si vidržal.sex dlho tak ..ber viagru .....jamam viagru ...na erekcii lebo bez ..
Liek memam erekcii ale viagrou ..vidržim 4 hodin sexu ...a tvrdi ako kameň ...
Liek memam erekcii ale viagrou ..vidržim 4 hodin sexu ...a tvrdi ako kameň ...
Počítej mocniny. Vydržíš týden. Pokud umíš mocnit, a vydržíš takhle dlouho :)
U mě funguje když si představím źe ženská sere...
Nechápu naco výdrž...stačí když se včas uděláš...
Spousta věcí tu byla popsána. Pomáhalo mi vyzkoušet si, jaký čas před souloží je nejlepší se vyhonit, abych pak víc vydržel. Pravda je, že jindy zkouším myslet na jiný věci, nekoukat se na její vzrůstající vzrušení, pomalu a zhluboka dýchat. To není ono. Nebo si dát tlumící krém, prezervativ nebo dva najednou. Teda taky to není ono. Nejlepší je se udělat a za chvíli šukat znovu. Na začátku pomalu a pak zrychlovat.
Poslední dobou jsem měl problémy s plotýnkami a dostal jsem neobvyklé prášky, Lyrica. Záda super, prostě jsem je necítil. Ale jinak i menší chuť na sex, tzn. místo 5x týdně jsem šukal jen jednou nebo 2x. To utlumení mělo vliv i na výdrž, protáhlo se to na dost dlouho a když jsem si to nakombinoval s půlkou viagry, tak ta moje na mne koukala s vykulenejma očima jak se jí to moc líbilo. Ale vše má plus a mínus. Ty prášky jsou fakt silný oblbovák a nejde si vzít jen jednu tabletku, aby to bylo takto funkční. Raději být zdravý a prostě šukat jak to dává tvé tělo.
Poslední dobou jsem měl problémy s plotýnkami a dostal jsem neobvyklé prášky, Lyrica. Záda super, prostě jsem je necítil. Ale jinak i menší chuť na sex, tzn. místo 5x týdně jsem šukal jen jednou nebo 2x. To utlumení mělo vliv i na výdrž, protáhlo se to na dost dlouho a když jsem si to nakombinoval s půlkou viagry, tak ta moje na mne koukala s vykulenejma očima jak se jí to moc líbilo. Ale vše má plus a mínus. Ty prášky jsou fakt silný oblbovák a nejde si vzít jen jednu tabletku, aby to bylo takto funkční. Raději být zdravý a prostě šukat jak to dává tvé tělo.
My používáme bravera, jde to koupit tady www.longlove.cz je to z Polska, kde se to prodává normálně v lékárnách. Něco jako EMLA a stejný účinný látky, ale todle je vyráběny přímo na sex...partnerku EMLA někdy palela i po umytí a todle vubec. A muži s tím jet jak králík dlouho dlouho
Tak jsem taky koupil Braveru ,,, uvidím jak to bude fungovat, nepřenáší se účinek na partnerku? Třeba při Oralu?
koukám, že se tu radí o 106. Taky se přidám. Měl jsem to taky tak. Medikamenty neužívej, nepomůžou, spíš budou mít vedlejší účinky. Mě pomohlo jednoduše zpomalit. Řekli mi to i holky. Prostě jedeš jak králík, neustále zrychluješ a rychle se uděláš. Ani holky o tohle nestojí. Jakmile cítíš, že jsi v tom nejlepším, prostě zpomal, jakmile vzrušení trochu opadne zase můžeš zrychlit. No a tak několikrát dokola. Až se budeš chtít udělat, tak zrychluj dle libosti.
Já mám to samé .... A proto si dám pár piv nějakého panáčka a pak můžu sukat hodinu
Zkus kamagru, pokud si chceš pořádně zamrdat, funguje to skvěle.
A můžeš mi sehnat kamagru?diky za odpověď
Seženeš to normalne na netu, ale jak jsem psal neprodluzuje sex. vydrz ani nezvysuje chut na sex. Pouze zlepsuje erekci
Asi to funguje jak na koho, ale na mě i spoustu kamarádů to funguje i na prodloužení výdrže.
Ta moje ma jednoho co zvladne taky jenom ca 3 min, ale za to nekolikrát po sobe 
Ja to mám uplne naopak
Kdyz se manzelka udela nekolikkrát a já porad nic tak se na to vykaslu. Kdyz to nejde tak to nejde
Marathon prcat neminím. A ta moje taky ne.
A takové to 'kamarád rikal' zapomeñ. "tvl, já prcam pravé dračici, jebem celu noc, atd atd" a kdyz má človek tu moznost se sám přesvědčit prijde na to, ze chudak holka po 20 min odpadne a nemuze dychat. No jo, krátka noc
Za mlada jsem mel jednu co jednoduse zapla TV abych se dival a nechal ji delat co chce. (upraveno)
Ja to mám uplne naopak
A takové to 'kamarád rikal' zapomeñ. "tvl, já prcam pravé dračici, jebem celu noc, atd atd" a kdyz má človek tu moznost se sám přesvědčit prijde na to, ze chudak holka po 20 min odpadne a nemuze dychat. No jo, krátka noc
Za mlada jsem mel jednu co jednoduse zapla TV abych se dival a nechal ji delat co chce. (upraveno)
V tvém věku jsem měl také vydrž sotva pár minut , hlavně pozice zezadu byla hodně rychlá ,, Nejlepší je na to moc nemyslet a souložit co to jen jde ,nebyl problém se do partnerky udělat i 7x za den , smála se tomu že je jak chodící spermobanka 
Všechno je v hlavě , čím déle jsem chtěl vydržet tím j to bylo většinou kratší .Jednou přišla s tím že máme pár minut než nám pojede autobus , ať jí rychle vystříkám zezadu , jenže já se najednou nemohl udělat ani po půlhodině tvrdého bušení Prosila ať už stříkám že už jí do bohatě stačí ,Dopadlo to tak že nám autobus ujel a já se neudělal , protože to bylo vyčerpávající ,
A ty víc kol nedáš? Já v tvým věku jsem to zvládl vícekrát po sobě.
Při honění v pohodě ale přijde kunda a stříkál by hned velké vzrušení.
Buď rád, jsou lidi, co to mají opačně.
Hele, mám výdrž tolik, že je to na přítelkyni moc. Sex miluje, ale je už pak jetá. Končíme tak, že oba pracujeme.na tom dodat mě rukou, a jsme spokojení, ale byli bychom spokojení, i kdybych byl rychlejc, jen by sex byl jinej, možná s přestávkama a tak, kdybych na ni byl zas až moc rychlej.
Podle mě to jen moc řešíš, a pokud nejsi při prvních pár zásunech, je to jen o tom.naučit se správně fungovat.
Podle mě to jen moc řešíš, a pokud nejsi při prvních pár zásunech, je to jen o tom.naučit se správně fungovat.
Nosíš předkožku přetaženou přes žalud, nebo jí máš většinou staženou za žaludem?
Mě se zdá, že žalud, který je odkrytý, ztratí trochu citlivost a zvýší se výdrž.
Já souložím 10-15 minut běžně, ale pohyby dělám pomalé (partnerce se to hlavně zpočátku líbí víc), nicméně ke konci zrychlím.
Taky záleží, jak hodně tě tvoje partnerka vzrušuje a jak moc si zrovna nadržený.
Mě se zdá, že žalud, který je odkrytý, ztratí trochu citlivost a zvýší se výdrž.
Já souložím 10-15 minut běžně, ale pohyby dělám pomalé (partnerce se to hlavně zpočátku líbí víc), nicméně ke konci zrychlím.
Taky záleží, jak hodně tě tvoje partnerka vzrušuje a jak moc si zrovna nadržený.
Mám předkožku v klidu přes žalud, jak ji nosit staženou? Vždy se mi vrátí.
Já měl předkožku trochu těsnější, takže mi za žaludem zpočátku držela docela dobře. Dneska mi občas taky sklouzne a žalud překryje, ale většinou mi drží za žaludem.
Výhodou je hlavně lepší hygiena. Nedělá se mi za žaludem takový ten bílý sajrajt, který si pamatuji z dětství.
Od doby, co nosím předkožku staženou, jsem ho už nikdy neviděl. To jest od mých zhruba 17 ti.
Výhodou je hlavně lepší hygiena. Nedělá se mi za žaludem takový ten bílý sajrajt, který si pamatuji z dětství.
Od doby, co nosím předkožku staženou, jsem ho už nikdy neviděl. To jest od mých zhruba 17 ti.
Bohužel mi tam nedrží ani chvilku
Tak máš buď malý žalud a nebo hodně volnou předkožku. 
Každý holt máme jiné péro.
Já třeba nechápu, jak si někdo může nacpat svoje péro do vlastního análu
Taky má asi nějaké speciální
Každý holt máme jiné péro.
Já třeba nechápu, jak si někdo může nacpat svoje péro do vlastního análu
Přetaženou přes žalud tak každá holka se kterou jsem spal mě vzrušuje a nadržený je člověk pořád při sexu nevím jestli pomáhají nějaký čaje masti nebo tak zkoušel jsem lubrikační gel ale že by to pomohlo úplně tak to říct nemůžu
Po obřízce se mi výdrž nezlepšila. Tu jsem zlepšil tréningem oddalování, praxí, porozuměním s partnerkou a VĚKEM.
Máme v mozku přepínač 😁 Je potřeba se ho naučit ovládat.
Chemická reakce nám dělá to, ze cim víc nás holka vzrušuje, tím míň dáváme pozor co jí dělá dobře...
Takže, když to vypadá že budu dřív než ona, pokusím se pomyslet na něco mimo a přejít na její vzrušování treba orálně, nebo tak...
Asi jako když si na talíři rozdelujes guláš a knedliky, aby to na konci vyšlo 😂
Ne vždy se to povede. A hlavně, máme ještě jiný problém- a to je útlum po orgasmu. V útlumu už nic moc nevymyslis, potřeba to ladit včas, myslet na to dopředu. Jinak seberes výhody a ona nic.
Ostatní je o praxi, některé jsou čitelné lépe, tak se snadno trefis, jiné ne. Poprvé je potřeba důkladný průzkum mazlenim😉.
A klid, mě je 48 a stejně se vzdycky netrefím.
Chemická reakce nám dělá to, ze cim víc nás holka vzrušuje, tím míň dáváme pozor co jí dělá dobře...
Takže, když to vypadá že budu dřív než ona, pokusím se pomyslet na něco mimo a přejít na její vzrušování treba orálně, nebo tak...
Asi jako když si na talíři rozdelujes guláš a knedliky, aby to na konci vyšlo 😂
Ne vždy se to povede. A hlavně, máme ještě jiný problém- a to je útlum po orgasmu. V útlumu už nic moc nevymyslis, potřeba to ladit včas, myslet na to dopředu. Jinak seberes výhody a ona nic.
Ostatní je o praxi, některé jsou čitelné lépe, tak se snadno trefis, jiné ne. Poprvé je potřeba důkladný průzkum mazlenim😉.
A klid, mě je 48 a stejně se vzdycky netrefím.
Ahoj souhlasím s tebou,mám opačný problém nemůžu se udělat trvá mi to někdy i víc jak 1,5 hodiny moje mi už nechce dát a mám s tím jenom problémy. Co bych za to dal kdybych se vystíkl za 10 minut a raději 3x za sebou než jednou za hodinu.
Mám úplně stejný problém. Ta má jich má třeba 20 a já se teprve zahřivam.
Ahoj,já to mám stejné už od mládí,trvá mi strašně dlouho než se udělám,hodina i víc. To už je jen dřina a nic přijemného pro mne i partnerku. Jo jen jednou jsem poznal kdysi nymfomanku,a ta si mě docela považovala
Přítelkyni nemám jenom mi přijde že 2-3 minutky jsou prostě málo když slyším od kamarádů atd že vydrží 20-30 minut sní se mi tomu nechce věřit v sexu mě zachráni předehra na které si dávám záležet a vždy splní očekávání
Nemám problém třeba s 30 minutama u mě je výdrž nevycerpatelnym zdrojem
Moc bych nedal na to, co říkají kamarádi, říkat může každý cokoliv. Buď se před aktem udělej, což je nic moc a nebo nějakou mastičku, kondom. Osobně bych se na vykašlal, druhý kolo to jistí. Myslím, že to takto má většina mladých lidí. Můj rekord v rychlosti byl, že sem ho tam asi 2-3x strčil a bylo hotovo, ale to byla nadrženost obrovská.
Na druhý kolo nespoléhám chce to čas než zase povstane z mrtvých 😂 a po čase k tomu zbyde i nadrzenost a chuť udělat se před je ochuzující není to potom 100% kondom je prostě kondom .... Třeba se bude stačit o tom tady rozpovídat abych to v sobě nedusil 👍
Mně třeba povstane docela rychle, ale záleží. Když nemáš stálou partnerku, tak bych se tím tuplem nezabýval. Ten akt není o nějakém pravidle, že musíš vydržet tolik a tolik minut.
Byl jsem ve vztahu 4 roky bejvalà si nestěžovala vždy měla orgasmus a párkrát squirt ... Teď ale nemám pravidelný sex tudíž se obávám že to nebude jako dříve... Ono s někým nespat 2 týdny a pak s někým jít do postele je pro mě vražedný
Antidepresive skupiny SSRI .. Předepisují se i na oddálení orgasmu..
SSRI: fluvoxamin, fluoxetin, sertralin, paroxetin, citalopram, escitalopram
Ahoj. Já už delší dobu musím brát paroxetin a od té doby můžu souložit třeba celou noc a neudělám se. Dřív jsem byl i dvakrát po sobě a teď prostě nic. Tak buď rád, že ti to jde.😀
S Escitalopramem ano.. Ještě pár znaků,abych mohl odpověď zveřejnit...
No, když mi bylo jako Tobě, tak jsem si dal sprchu, vyhonil se a šel hned na věc. Teď si dám sprchu a jdu leda tak spát 😭

Sexuální výdrž
Sexuální výdrž
Jak zvýšit sexuální výdrž
Při samotném sexu jsem schopen vydržet pár minut, nejvíc mě rajcuje poloha na koníčka u které jsem hotov nejrychleji
Samozřejmě vše vynahradím při dlouhé předehře...
Mám 21 let a rád bych si poslechl vaše rady a tipy abych měl výdrž alespoň 10 minut a mohl bušit jako divej 😂