Sebekuřba

Kdo z vás toto zvládne? Předvedli jste to třeba partnerce, nebo někomu jinému.
Jaký byl ohlas? Já to nedokážu, ale asi nejsem sám kdo by to chtěl umět. Jaké to je, když ti sperma stříká do vlastních úst? Podělte se o své zážitky.
Sperma do pusy si jde nastrikat i bez samo kuřby. To by mě zajímalo jestli to je vůbec reálné si ho sám vykouří. Kdyby to bylo jednoduché nebylo třeba k vykoureni druhé osoby
Jestli máš potřebu kouřit, vykuř ho někomu jinému
Ja si ho napriklad vykourit viem a to az do konca, akurat u mna je to ine, mne sperma nejak extra nechuti, skor mi ide o v podstate dokonaly orgazmus, kde si to viem jazykom spravit na finale presne tak ako chcem (co nieje schopny nikto iny, pretoze neciti to co ten druhy). Je to teda fyzicky narocnejsie a predpokladam, ze tak do 10 rokov to uz nedokazem. Teraz si zvladnem dat do ust cely zalud. Nazivo to videli akurat dve zeny, inak to robim vyslovene zo zaujimavosti, normalne staci aj take to bezne honenie, ci zenska doma, ked ma zrovna naladu *1*.
Když se ohnu, tak bez problému asi polovinu péra. A teoreticky kdekoliv je to vhodné.
Dříve to šlo,bylo to supr,když ti stříká do pusy.Rozhýbání před tím, pár dní nehonit a úspěch zaručen, v mých letech už jen vzpomínat, ale aspoň je na co...
taky se mi tahle praktika moc líbí, bohužel, za mlada, když to šlo, mě to ani nenapadlo a teď už se nepřiblížím, bolest zad bych ještě okecal, ale břicho ani náhodou. před pár lety, kdy mi ještě chybělo nějakých 8-10 cm, jsem vymyslel, že když nasadím prodlužovací nástavec, "vykouřím" si alespoň ten a bude tam jakýs-takýs kontakt s vlastním penisem. ... jenže, než jsem se rozhoupal k nákupu, tak už jsem se do pusy nedostal ani s tím prodloužením (a že jsem přidal skoro 15cm). tak jsem vymyslel alespoň jiný fígl, jelikož se s ním dá docela slušně honit, provrtal jsem zkrz něj dírku a když si ho s ním vyhoním, mohu se v poloze na zádech a pérem před obličejem, docela úspěšně trefit semenem přesně do pusy *22*
O tuhle praktiku už jsem se párkrát pokoušel ale bez úspěchu, jsem docela ohebný ale chybí mi fakt málo, kdybych měl penis přes 20 cm, tak možná jo, ale při mých 16 mi kousek chybí, kdyby to šlo v pohodě tak myslím že bych to dělal dost často, ale stříkání do pusy a na obličej z dálky není ono.
Nikdo další, kdo to zvládal nebo stále dobře zvládá, nebo ho to alespoň vzrušuje, tady není ;-) ?
Já to v mládí zvládal bez větších potíží, často a dost hluboko, bylo skvělé mít plnou pusu vlastního ptáka ;-).
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Protože už mám bohužel ztuhlá a bolavá záda a už se tak moc neohnu *10*.
Ja siho oliznem, ale do pusy sa mi nezmesti na sirku . . . pocit jazyk je citlivejsi nez zalud a semeno byva nahorkle
Zajímavé, s tímto problémem jsme se tu ještě nesetkali. Děláš to často?
Prosim tych co to zvladnu o nejake triky alebo cviky co pomozu dostat ho do pusy... dik
Ja se vzdycky par dnu pred sebekurbou poradne protahoval - nohy, zada, krk, sednout na zem, natahnout nohy a hlavu az ke kolenum. Po paru dnech neni problem hodit nohy za hlavu a curo cele do pusy :-).
Jinak citit na jazyku, jak zalud pri orgasmu pulsuje a strika horke semeno, je naprosto uzasne :-)
dik za par tipov, nemam problem dat si nohy za hlavu, vyzera to tak ze mam trochu stuhnutu hrudnu chrbticu co mi neumoznuje dostat blizsie hlavu k zaludu..
Ja ano, bylo mi kolem 15...musel jsem total vydechnout, zadrzet dech. Pak se mi podarilo na pár vterin se ohnout a dat si spicku pindoura do pusy. Pocit to byl divny, mozna fajn, ale naprosto prehluseny fyzickym usilim, pocitem ze se zlomimpocitem ze mi rupnou zebra a ta dechova nedostatecnost,,,kdybych byl navic vyznavacem asfyxie tak bych mozna blaho citil, ale takhle jsem se po par (asi tak peti) vterinach narovnal a dychal a dychal a dychal-to byla panecku slast. Takze mam carku ze jsem kdysy zkusil, ale moc neverim ze by se z toho kvuli fyzicke namaze a nepohodli nekdo vazne dostaval do tocek...
pořad mi to vnucujou ale ja ani nevím jak se to dělá
Ješte někdo tohle dělá? Chutná te si ?
Ahoj,
Tak ja se priznam ze to zkousim a nekdy i s uspechem. Nejvice se mi podarilo dat si spicku mezi rty. Pocit je to hodne vrusujici. Sam sobe si ho oliznout je super. Je muj,tak proc bych nemel. Je to jako jina cast tela. Parkrat jsem ochutnal i tu cirou stavu co tece pred orgasmem. Jen z toho obcas boli zada a to mi vadi. Taky nevim jak by se k tomu stavela ma partnerka,tak to nikdo nevi.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak bys mohl zveřejnit nějaký fotky! Dost lidí by se určitě rádo podívalo :-)
nech si odoperovat poslední žebra a máš :D
To máš sice pravdu, ale to víme taky. Na to se neptám. Pište něco ze života, a né nějaké takové rady.
To ti věřím že to je super, ale rozepiš se o tom trochu více.
Ahoj TulTul, ale ved sperma si mozes striekat do ust aj bez toho ze by si si na pero dosiahol, podla mna to najlahsie ide ked si lahnes na chrbat a nohy si zalozis za hlavu, vaha tvojho tela ta sama tlaci perkom do ust.. ale da sa to len do urciteho veku, neskor uz boli chrbat....
Hoj, no já si to párkrát vyhonil do pusy...převaloval minutu na jazyku a spolkl to. Nebo si to rád nastříkám na čerstvě oholený obličej a rozetřu prsty...supr
Ale to já vím. To není o tom jak to udělat, ale podělit se o své zážitky a pocity. O to jak někdo třeba nevěřil že to jde a potom byl moc překvapen. O tom jaké jsou s tí spojené radosti a nebo překvapení toho, kdo neví že to jde. Atd.
Koukam,ze se uz další dělit o pocity nechce :(