ahoj ja taky delam tyhle veci mimo domov nekdy jake ty mas zkusenosti? proc si nejake hracky neporidis?
z bezne dostupnych je asi nejlepsi okurka
z bezne dostupnych je asi nejlepsi okurka
Jo a ja kdysi delal uplne prvni pokusy pomoci soustruzenych drevenych nasad sroubovaku nebo pilníků. Dnes schovavam hracky do kufru na naradi - mam tech kufrů vic, takze kdo vi, co vlastne obsahuji?
Je to sranda, ale vsimnete si, jak velke procento zenske koupelnove kosmetiky, různé pletove mleka, sampony, spreje na vlasy atd., maji "šukatelny tvar". Staci nasadit kondom, i kvuli pripadnym otřepům na plastech, a zastcit... Dalsi stupen jsou mineral. vody a další tekutiny v PET, pocinaje malymi 200ml. Nez dokazes nasednout na 2l Colu, mas na roky praci s treningem. Hlavne ne sklenene flašky. Nekteri borci zvladaji i nápoje v plechovce, nebo ty PETky spodni (plochou) stranou dovnitř, ale to uz chce hodne treningu.
Chtělo by to komunikovat s ženou...
V každém supermarketu prodávají zeleninu :-) okurky různých velikostí, mrkve, petržel je na roztahování super. Většinou je do špičky a hodně se rozšiřuje. Určitě k tomu kondomy, nějaký lubrikant a tahací kapesníčky :-D. Když vyrazis někam do přírody, tak tohle koupíš snadno cestou a cestou domů zanecháš v nejbližším kontejneru. Mám to doma stejně, ale už jsme se docela posunuli, takže žena o mé hračce a zálibě ví a jednou za čas když má náladu, tak to na mě zkusí jako domina a je to jízda. Já jí to udělám klasicky a ona mě netradičně :-) Většinou o to nežádám a když mám chuť, jedu na výlet a cestou to beru přes obchod :-)
Díky za radu 🤝 dobrý nápad asi zkusím
Jistě jako základ anální kolík,ten můžeš mít i doma a pokud ti žena nesahne mezi půlky,tak na něj nepřijde. Kolík jistě doma někde zvládneš uskladnit a případně i více,aby jsi postupne vyměňoval za větší.
Ale nejrozumnější by bylo zkusit informovat ženu o zálibě, a třeba va časem připne I strap on
Ale nejrozumnější by bylo zkusit informovat ženu o zálibě, a třeba va časem připne I strap on
Díky za radu ale v tomhle odvětví poradit určitě nechci ...chci poradit pouze na to co se ptam... Když říkám že to nejde tak to prostě nejde
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No ty dislike budou spis za ten zbytek prispevku.
Chci se poradit nic víc...fotky by jsi určitě nedostal
To asi nebude úplně můj případ

Roztahování
Jak na to?
Když mi poradíš můžeme se domluvit třeba na fotodokumentaci nebo videa... Díky všem a pěkný perverzní den 😂👌🤝