To asi budeš muset do amerického filmu. Jezdím často na srazy a znám sposty motorkářů. Bukvic ale žádnou. Skoro každá motorka je kočkolap a nepotřebuješ k tomu srazy, a to klidně i dvě najednou.
Nepotřebuji do žádného filmu, to klidně přenechám Tvé kočkolapce.... Tak hlavně, že těch spousty motorkářů znáš natolik dobře, že víš o jejich potřebách. Nechci se zde dohadovat, je evidentní, že záměr si zde každý vysvětlí po svém... To, že Ty nevidíš "Bukvice" neznamená, že tam nejsou. Já sice nejsem gay, ale znám mraky chlapů co jsou, jezdí na mašinách a jen to prostě nikde nevytrubují, aby takový homofobní trdla nevedli přiblblý keci, toď asi vše. Klidný den...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Hmm tam je nudapláž. Jinak nevím kde jinde. Bohužel tento víkend nemůžu. Ale pro ostatní to není špatný nápad.
Na takovém srazu jsem byl ale je to rok 2004. Tam se fak jen a jen a jen...
Když tak čtu komentáře, co tak udělat podobnou akci?
Když tak čtu komentáře, co tak udělat podobnou akci?
Tak co dát sraz v kempu tuto sobotu?
Třeba: https://mapy.cz/s/rejedakola
V každém případě, kdo dorazí tak bude, kdo nedorazí, nebude

Je to jen a jen návrh na pěkný kemp...
Třeba: https://mapy.cz/s/rejedakola
V každém případě, kdo dorazí tak bude, kdo nedorazí, nebude
Je to jen a jen návrh na pěkný kemp...
Pokud máš o takové akci zájem musel bys hledat převážně v MC. A nebo u BMW srazů
Nevím, jak moc by fungoval Bi moto sraz, ale dost swingers párů jezdí na motorkách a někdy se i domluví a jedou společně na výlet. Ale jsou to páry, tak sausage párty nehrozí:))
Nic proti gustu, ale tak nějak dle rčení "podle sebe...." doufám, že bukvic mezi motorkářema tolik nebude. Proti orgiim a skupinové zábavě nic nemá, ale chlap má píchat ženskou.
PRO REDD - Jak se říká "trefená husa se vždycky ozev", že. Proč urážíš ostatní? Uráží někdo Tebe? Psal snad někdo, že to je myslí jen pro chlapi? To, že Ty jsi zaprdlej egoista, neznamená, že ostatní nemají fantazii a jsou otevřeni i jiným možnostem. To, že Ty pícháš, neznamená, že ostatní dělají to samé!!!
Ale i tak ti přeji hodně pohody, Ty jeden velký motorkáři
(upraveno)
Ale i tak ti přeji hodně pohody, Ty jeden velký motorkáři
Ahoj, jezdí někdo na motosraz do Lukově u Lanškrouna ?
Baví mě ten tvůj uplakany styl, tak si neodpustím další reakci.
Tedy A/ velký motorkář nejsem, ale mám velké motorky téměř 25let. Přesto raději jezdím sám a srzu se až na výjimky nezúčastnuji. B/ raději budu bez fantazie, než píchat chlapske prdele. C/neurazim nikoho, jen jsem napsal svůj názor, na to diskuse jsou.
Tedy A/ velký motorkář nejsem, ale mám velké motorky téměř 25let. Přesto raději jezdím sám a srzu se až na výjimky nezúčastnuji. B/ raději budu bez fantazie, než píchat chlapske prdele. C/neurazim nikoho, jen jsem napsal svůj názor, na to diskuse jsou.
Tak hele, nikdo po Tobě přeci nechtěl, aby jsi píchal něčí prdele, to Ty jsi začal míchat jablka a hrušky. Příspěvek zněl "MOTORKÁŘSKÉ SRAZY" a je snad jedno jestli přijede hetero chlap, ženská, nebo lesba a nebo gay, když budeme všichni v pohodě, chovat se normálně, tak bude prostě pohoda. Znám dost lidí co mají jinou orientaci (jak holky, tak kluci) a jsou to velmi inteligentní lidi co mají vystudované vysoké školy, pracují u soudu, policie atd... Tak važ svá slova a chovej se v pohodě a to je vše...
Mě osobně je úplně jedno kdo má jaký intimní život, když do toho nebude tahat ostatní co nemají zájem...
A asi bych to takto slušně ukončil a téma uzavřel, co Ty na to, kolo dolů, bereš?
Mě osobně je úplně jedno kdo má jaký intimní život, když do toho nebude tahat ostatní co nemají zájem...
A asi bych to takto slušně ukončil a téma uzavřel, co Ty na to, kolo dolů, bereš?
A to zní rozumně, souhlasím. Hodně zdaru!
Takže jako, když někdo není teplej a nepícha se stejným pohlavím,tak nemá fantazii a je egoista.?
Ne,ty pícháš chlapi, protože jsi homo.
Ne,ty pícháš chlapi, protože jsi homo.
Jo, jo, to jsi trefil hřebíček na hlavičky, Ty modrý 

Každý ať si dělá co chce, pokud ho to činí šťastným. Ovšem nutno dodat, že podobná sex moto skupina by se líbila i nám :)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Chlast a motorkari k sobe moc nepatri. Motorkar si uziva jizdu na motorce a ne, ze se na srazu vozere a pak motorkou ohrozuje sebe a sve okoli.
Aha, tady je někdo zdatný motorkář
Tak na takový motosraz bych jel taky. :-)

Motorkářské srazy
Když motorky, tak ženy, chlapi, pivo
Jestli jsou srazy, kde se dá otevřeně užít sexu a je jedno jestli bi, hetero, nebo gay, hlavní jsou chtíče, sympatie a touhy...
Rád bych se na takovou moto akci přijel podívat :-)