Chat, co to???

Chat

Ahoj, díky za diskusi na téma Chat. Měl bych k tomu něco.
V chatu je spousta zajímavých místností, občas se tím probiram. Ale pak zjistím, že všechny se zvrhnou v jedinou seznamu, kde ani nikoho nezajímá v jaké je kategorii. Takže dané téma je naprosto mimo.
Není to škoda?
Obdobný problém s "divnými" počty jsou také u soutěže, např. u aktuálně probíhající soutěže "Povídka Nezapomenutelné zážitky (cs) 1.5. – 31.5.2022" je uvedeno, že soutěží jeden uživatel. Toto se tam objevilo, když se zveřejnila první soutěžní povídka. Ale od té doby mezi povídkami přibylo, ale číslo na amateri.com/cs/souteze/ se nezměnilo...
Když to admini opravili u chatu, třeba to opraví i v tomto případě, ideálně do vyhodnocení soutěže *6*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To i s/z a d/t, nevěřil bych co je tu "historiků/archeologů" co hledají hrádky 😉
samotného by mě to zajímalo... taky mě to dnes překvapilo... bud zavřeli nějakej jinej erotickej server, nebo žeby zde přibyli boti? nebo snad zlepšili marketing? těžko říct *3*

čas ukáže... já myslím, že se však jedná o technickou chybu

---

ha... sotva jsem dopsal tento příspěvek a čísla jsou opět v normě jako vždy... takže asi nějaká chyba vážně jen *3* škoda, vypadalo to, že by to tu konečně začalo žít.. ale toho se tu asi nedočkáme... (upraveno)
Je to jasný teď za všechno může Putin takže to je taky určitě jeho dílo.*3**3*
Nekdo jim to hacknul ci co jsou prihlaseny mrtvy duse *3**3**3**3*
Asi chtějí všichni honit. Já to mám raději v soukromí. Co ty?
Klidně mi napiš.