Dneska jedu zase. Třeba tam už opravdu nebudu sám.
a dneska bombička absolutni spokojenost
Ahoj jsem tu denne. Zatim uplne sam.
Nechranice. Nejsou pro každého. Kdo má strach o auto a nechce chodit daleko tak ne. Auto stojí u hlavní silnice a musí se jít cca 500m.To je má zkušenost. Jinak místo klidný jen se leží na kamenech malých vetších nebo na sklále. Málo místa úplně na měkém podkladu. Za mě fajn míst a dobrý přístup dovody a čistá voda.
V této lokalitě nechat auto, tak se s ním rovnou rozluč
Jezdíme, pláž je dlouhá, takže pokud je náhodou nějaký rybář, není problém lehnout si dál. Voda zatím čistá. Pláž pěkná. :)
Taky by mě zajímalo. Už jsem o nich dlouho neslyšel.
Ahoj, rádi bychom tam tajelu. Kde se dá nahotit a trochu zazlobit?
Ahoj. Dá se tam nahotit i zazlobit. Loni jsem tam byl asi 6x a jen jednou tam potkal pár s kamarádem. Jinak nikoho. Občas opodál nějaký rybář. Prostředí pěkné, jen přístupovou cestu ( zkrácenou přes pole ) jezedáci v době úrody zatarasili panely. Aby jim neznicili úrodu. Ta starší pláž blíže k hrázi už moc nefunguje. Samý oblečený rybář atd.. Ta blíže ke Kadani má pěkné prostředí i stromy. V těch se občas nějaký šmírák najde, když je na co koukat :-).
Ta původní se úspěšnou cestou je dost z ruky a tip mezi hrázi a sesuvy,sem ještě nikoho nepotkal.. krom pár hnědých holek v plavkách 😂😂
To zní jako nic moc.
Přístup není, lidi nechodí, do toho ještě rybáři...

Jsou tam prý dvě nudapláže. Zná někdo jak to tam chodí?
Moc rád bych chtěl vědět kde přesně jsou ty nudaplaze
V které části to je?
50.3670058N, 13.3648588E
Je to tady
Je to tady
Nechranice....
Jezdí tam ještě někdo nebo jen rybáři?