Před hlasováním se prosím přihlaste.

Poděbrady u Olomouce

Reálné setkání lidí z tohoto serveru

Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky
Jezero Poděbrady u Olomouce. nudapláž. Jezdí někdo?
Pojede někdo 1.5. ....?a trochu pokoukat i víc...za plotem
Dnes někdo? Nebo tam budu zase sám?
Dnes tam bylo dost osazenstva 😊
Už začala sezóna nebo je ještě zima?
Pár lidem už ano, ale jak fouká, jsou to jen ojedinělé případy, co tak pozoruji.
Kdo by se díval jak mrdame s kámoškou
Já bych se mrknul. Nadhoď kdy a kde a když mi to časově vyjde tak se rád podívám.
Honím na Poděbradech parkoviště teďka aktuálně
Všichni, ale nikdo se nepřihlásí 🤣
A v tomto počasí? Tak to bych se možná přišel podívat 😁
Na Poděbradech? Tam rozhodně všichni *3*
Ahojte, škoda že jsem tohle téma našel až teď když už má být hnusně, co tady tak čtu musí být na Poděbradech sranda.
Je mi 27 a ještě jsem na nuda nebyl ale vidina svobody je pro mě více než lákavá......
Ahoj, jak to dnes vypadá? Plánuji se tam stavit po cca 14:00
Kocourkovic
Kocourkovic před 8 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Aktuálně do 10 lidí, pohodička :)
Bude tam někdo odpoledne kdo pokecá? Mě 29
Víš moc dobře, jak by to tam a všude jinde dopadlo!! Tak tady přestaň házet sci-fi řeči a běž do lesíku radši uklidit ⚠️
Bych te do nej nakopl hned… klasicka bukvice jsi co jen kazi nudaplaze .. teplousi choste si nekam kde to lidi zajma
Kocourkovic
Kocourkovic před 8 měsíci
Jezdím občas a je to tam fajn, voda už nic moc. Ale okolí je celkem krásné
Mrzuté je, jak to vypadá v lesíku. Jak kdyby si každý ty kapesníčky po sobě nemohl odnést :(
Já tam byl teď v neděli poprvé a je to opravdu fajn a voda oproti brněnké přehradě uplně snová*1*
Kocourkovic
Kocourkovic před 9 měsíci
Dnes někdo na Poděbradech?? Budu tam za hodinku
Jsme tu s přítelkyní. Pocasi super ;-)
Je to tam super, taky s přítelkyní 😊
Dnes solidni vedro. Jen nas teda prudi texh nekolik turistických honimiru, kteri prijdou zkontrolovat hladinu vody a po chvili zase korzuhi dale...
Jsem teď na nudapláži a 2 dámy vedle mě se baví, jak jedna za plotem na cestičce viděla 3 chlapy, jak si navzájem honí. Tak přiznejte se hoši, kdo z vás to byl?*3**49**49**49*
Jisté je, že to byli určitě mušketýři se svými malými, lacinými kordíky🤣.. a zřejmě pylně trénovali .. další fází po mečování těmi kordíky je, že jeden, či zřejmě větší počet mušketýrů to posune zase dál tím, že oznámí členům mušketýrské skupiny ,,už mě to mečování nebaví, ZAPÍCHNI MĚ 🤩!!!’’.. Pro tyhle narušený dementy jsem tam přestal úplně jezdit✌️..
Hádej kdo asi 😂no co už Bouzek nobse měla přidat
Jsem si to myslela....*49*........že tys tam určitě nechyběl.
Je dnes někdo na Poděbradech, žena nebo pár na Pokec?
Je to tu super...a dneska fakt teploučko
Jak to dnes vypadá? ještě neprší??
Není tu náhodou jedna ze dvou žen nejspíše kamarádky co spolu leželi na hlavní nudapláži ? Jedná odcházela v černé halence a druhá na sobě měla béžovou sukni a zelené triko. Odcházeli teď kolem 17:50.
Chodí někdo i večer na Parkoviště u jezera? Zašukat U auta a podobně?
Ahoj. Byli jsme na nudapláži i za ní. Více jsme si tedy oblíbily ty "soukromější" místečka, vzhledem k tomu, že se nám nechce moc přesouvat když na sebe máme chutě, ale máme dilema. Ikdyž jsme tu pročetli v rámci možností co šlo, tak raději by jsme se pro klid v duši rádi zeptali. Kam až se chodivá nahotit, případně i něco víc? Neradi by jsme totiž někoho obtěžovali, kdo by o ten náhodný pohled nestál, na druhou stranu, domniváme se, že zdejší kolemjdoucí jsou už asi nějak zvyklí, ale prostě nevíme že... Pokud to není nějak nevhodné, tak by jsme se i zeptali těch co mají zkušenosti právě s těmi chutěmi a plážičkama až vzadu... Nestojíme o drzé očumovače, co prostě se schovávají opodál za křem a myslí si, jak jsou nenápadní nebo dokonce nezvaní přijdou přímo k nám, na druhou stranu, někdo solidní a respektující že se může jen koukat, muž či žena, nebo nějaký sympatický pár, by nám asi čas od času nevadil, jen si nejsme jisti a nechtěli by jsme nějaký ne zrovna hezký zážitek. Máte nějaké hezké zážitky, nebo by jste měli nějakou šikovnou radu na koho si dát pozor? :) Děkujeme a přejeme hezký den/večer
skoro na každém písáku kde je nuda pláž to je je stejné, je oficiální nuda pláž a potom jsou místa kde je vlez do vody a kolem jsou stromy a vysoká tráva, dalo by se říci soukromí. Očumovačů se nejde zbavit, budou stále, ale většinou stačí naznačit že nestojíte o pozornost, někdy to vyjde a někdy ne.
K večeru se jejich pohyblivost značně zpomaluje, mají mnoho nachozených a najetých km ve vedru které unavuje.
Pokud stojíte o pozornost (pár, žena, muž) tak je lepší se sejít dopředu na frek. místě (benzína, někde ve městě) popovídat si, nastavit si mantinely. Vše má své rizika.
ahoj taky mě serou ti šmíráci na Poděbradech. Jen co vylezu z vody přemístí se k mojí dece dědek a čumí mi na péro. Kde je prosím ta FKK v Brně se slušnými lidmi? Na přehradě?
Ahoj. Díky za odpověď uvažuju že se tam mrknu už v sobotu
Někdo teď na Poděbradech? Potkáme se?? Nebo má v plánu někdo jít?
Byly jsme včera kolem 17:00 a musím říct že letos zůstaneme u Nákla.Voda ani né špinavá ale na nás už moc teplá a neozvěží a pocitově nám vadí bahno na dně.Tedy aspoň na místě kde jsme byly za lesíkem ho bylo po kotníky a špatně se dostávalo z vody*1* Pár místních lovců procházelo okolo sem tam ale nikdo neprudil někde za křovým*114* Tak to jen náš letošní dojem který je vážně jen náš a nikomu ho necpeme*1*Tak dnes si pro změnu dáme opět chladivé Náklo jako v pondělí*87* (upraveno)
Našel jsem jěště váš příspěvek a musím s váma souhlasit. Včerejší cyklovýlet Olomouc-Mladečské jeskyně. Zastávka Náklo-super zázemí pro nahaté koupání a zlobení. Připomíná mi to písniky Oplatil u Pardubic. Jenže žena chtěla pokračovat na Poděbrady. Za nudapláži bahna po kotníky(nevím jestli je to bahno všude) a jak jsme vylezli z vody, rej místních lovců. Jeden na kole se přilepil jako pijavice i po přesunu do lesíku a to jsme dělali že odjíždíme...Příště zůstaváme na Náklu. (upraveno)
A kde na Nákle se zlobí? Šlo by poslat souřadnice?
freecouple4
freecouple4 před 9 měsíci
Někdo Parkoviště u jezera Poděbrady kdo chodí večer pravidelně?
Abys nedostal dřív ty po rypáku.Když s tím máš problém že tě někdo šmíruje tak se opaluj doma a máš klid.
Ty budeš jeden z nich, podle fotek péra si tě najdu, neboj se*3**19* je rozdíl očumovat a trapně si v keři honit pele nebo si jít stoupnout přímo před toho člověka. Věř tomu nebo ne, ale každej není zvědavej na toho zakrslýho trajzlíka co se nedokáže ani postavit.

Svědčí to akorát o tom jak ten jedinec je nestabilní, sám se sebou nevyrovnaný a na narcistickýho kokota co si mastí fimfulína a myslí si, že se z něj všichni poserou nikdo zvědavej opravdu není.Nechtěl jsem ti kazit iluze o životě ale je to tak…:/
Po cestě zpět mě teda jedna věc rozveselila. Šel jsem po polní cestě raději už a slyšel jsem že v lesíku jako obvykle praskají větve. Borec to akorát špatně vyměřil zakopl a vypadl z lesíku ven a hodil hubu. Kéž by tato instantní karma zasáhla každého.*3* Je rozdíl mezi očumováním, což dělá skoro každý je to totiž přirozené a nevhodným nechtěným šmírováním až nežádoucímu kontaktu o který nikdo nestojí. Tohle už je s prominutím drzost!
Zažil jsem tam pouze dva páry které stali o diváka bohužel není jiná možnost jak zjistit jestli o divaka stoji než že se jich zeptat ,nekterým párum bohužel vadí i to že je někdo zahledne a slušně se zeptá. Je to prostě taková hra někdy to vyjde jindy ne ale šmirovat pár když dá najevo že o to nestojí je ubohost.
,,někdo solidní, respektující,,...jak se to pozná? Myslím, že pokud tam v těch místech někdo ,,šuká,, tak s nějakýma těma divákama musí počítat. Pokud mi toto vadí, tak šukám v soukromí. A pochybuju, že by šel někdo kolem a bez zeptání se jen tak přidal. Stačí říct ne, nebo naznačit, že si to nepřejeme.
Sympatický pár by vám nevadil.....no a jak má vědět, jestli je vám sympatický? Tak to prostě zkusí, přiblíží se a je na vás, co mu dovolíte.
Kocourkovic
Kocourkovic před 9 měsíci
Zdar, je tady ten pokerovany borec co lezel dnes uplne pri vstupu na nuda ? ;)
Příští týden si snad konečně najdu čas si tam zajít. Kdo byl? Jak to tam vypadá? Všechno v cajku?
Narvané k prasknutí včera.na obou plážích
Čaute, jak to dnes vypadá v Olomouci? Koukám na radar a fronta míjí Poděbrady.jestli má cenu jet?
Jaké bývá složení lidi na nuda na Poděbradech?
Spíš starší. Páry. Samotní muži i ženy. Mě by zajímalo, k čemu tahle informace je?
A ty tu dnes jsi? Ja se letos poprve odhodlal, ale hromada komaru :D
Myšleno, jestli tam jsou spíše očumovači nebo pohodička..
Moc nechápu.....očumovači? To je kdo?
Pohodička tam je. Lidí se tam běžně koupou, opalují bez plavek, pokecají ....asi jako všude na nuda a zřejmě i očumují ostatní. To vadí?
Se tam zajeď podívat a udělej si svůj názor. (upraveno)
Mě též...buď chci jít a jdu...ale třecí nebudu mít divné dotazy....voda jako kafíčko....akorát trošku pod mrakem...
voda super, byli jsme tam ve čtvrtek
Zašli bychom v příštím týdnu. Nestojíme ale o samotné muže. Příjemný pár nebo nejlépe hezká slečna je vítána. Je tu někdo takový?
Ahoj nebude dnes někdo u vody?Jel bych se projet na kole a zastavil zkusit vodu:) Jen na pokec pár nebo žena
Zase ten zbabělej honič, co očumuje ze křoví. *23*
Má si ho snad před vámi leštit přímo na nuda pláži? Bylo by to lepší?
To by ho vynesli v zubech. Snad aspoň může zalízt tak, aby ho nebylo vidět.
No právě tak jsem to myslel.... že když očumuje ze křoví tak asi aspoň dělá tak aby ho nebylo videt ne a je to lepší varianta než aby si ho leštil vedle někoho na dece na nuda :-)
Mi přijde, že tam čumí všichni na všechny. Nedávno se mi stala situace taková, že jsem odcházel domů a při východu z uličky jsem si všiml že paní tak na cestičce zabalená do ručníku vyloženě sere. Byl to úplný kulomet🔥. Nechtěl jsem ji vyrušovat a třeba i ji zahanbit, ikdyž by ji to možná nevadilo když tam na prasáka střílí po okolí, ale rozhodl jsem se počkat. Kolem mě opodál vylezl z lesíka úchylů nějaký cyklista a už na mě čuměl jak kdybych tam dělal bůh ví co. Pečlivě mě pozoroval :D Byla to opravdu divná situace. No cyklista zmizel, paní se vysrala a já šel spokojeně domů se závanem hovna v okolí.
Na její obranu to mohl být i pro ni hrozný zazitek jestli ji přepadl nečekaný střevní problém.*22*
Já to chápu, právě proto jsem ji tam nelezl, aby ji nepraskly střeva kvůli mě 😅 jen pro toho cyklistu to muselo vypadat zajímavě, když jsem vycházel z lesíka viděl paní, otočil se na patě a stál jsem tam jak socha a čekal😂😂😂 v jeho očích jsem musel být taky úchylák co tam číhá pač na mě koukal hodně prozíravě. (upraveno)
V příštím týdnu to rádi ochutnáme :)
Bude nekdo dnes u vody? (Snad mi to spravce zas nesmaze)
Já se hlásím!! Je krásně. Voda super.
Dnes opalovačka,koupačka,pokec?
Budeme poblíž tento týden a rádi se tam podíváme. Třeba z toho bude nová galerie ;) Kdyby se chtěla nějaká žena nebo pár podipvat, budeme jen rádi :)
Ahoj, sezóna 2024 už je zahájena nebo je tu mrtvo ? :)
Zdar je tu ten borec v zelene ksiltovce co dnes lezi na hlavni nuda se stoporenym perem ? ;))
Ahoj Poděbrady dnes, slunění, fkk a pohoda. Kdo půjde
10.června dopoledne? Sex za plotem?
Pátek sex za plotem? Nebo jen si pohrát?
Ahoj, kdy se chystáte můžu fnes
Dnes tam mělo byt, znáte to tam ,
castilio
castilio před rokem
Chodí někdo za plot honit a dívat se na cubicky
Kocourkovic
Kocourkovic před rokem
Už se jezdi koupat? Kolik tam teď bývá lidi, ještě to tam není narvanyted ne a dá se v klidu najít místo a vykoupat
Pár lidí, většinou prázdno. I když dneska to asi bude plnější - je volno a bude teplo.
A vzadu za plotem to vypadá jak myslím uplne za plotem nebo až za lesikem
Tak to nevím. Prošel jsem tak jen párkrát a buď tam nebyl nikdo nebo sem tam někdo. Ale nehledal jsem tam seznámení, takže jsem to neřešil. Ale když nad tím tak přemýšlím tak by mně zajímalo jak to tam vlastně probíhá. I když si nedovedu představit, že bych tam něco prováděl, když tam chodí kdekdo. Ale proti gustu... ;-)
Někdo teď na Poděbradech? Slunce krásně hřeje tak proč toho nevyužít. Někdo na pokec nebo seznámení ? ;-)
chystá se dnes někdo na Poděbrady?
Ahoj reálné schůzky na Poděbradech? Nebo jiná fkk a koupání na Střední Moravě?
Ahoj, proč to tady pořád mažou? Nechápu proč by tady mohlo být napsáno že se chce někdo sejít na velkém parkovišti. Tak se přidám – nechce se někdo sejít na velkém parkovišti U Poděbrad?
Dnes večer? Velké Parkoviště U jezera Poděbrady kdo se staví?
Ahoj někdo dnes večer? Na velkém pakovišti. Pokud jste tam za stejným účelem stačí chvilku zablikat výstražnýma.
Dnes kolem 22-24? Velké Parkoviště u jezera pokud se budete chtít potkat prosím zablikejte výstražnýma.
Ahoj tak jsem tady…. Ještě někdo? Par? Žena? Kdo se staví
Tak co? Kdo se přijede podívat? Předvést?
Teď někdo? Kdo se staví? Ještě jsem tady
Chystá sednes někdo na nudu,neno za plot
Ty jseš ten trapák, co honí v křoví a kouká na ženský na nudapláži. Loni nám tady psal prasárny, ať jdeme za ním že se chce před náma udělat a ,,dát,, nám sperma. Kdosi ho tam vyhodil a stejně zase otravoval. Viděly jsme ho jen obrys postavy. Zbabělec.....
Myslím si že to pro ženy není hezký a už vůbec ne vzrušující pohled na zoufalce, který se krčí v křoví a honí si brko u místa, kde se koupou nahé ženy. Když by to byl mladej puberťák, tak to ještě beru, ale dospělý čtyřicetiletý chlap... 🙄
Souhlasím. Drtivá většina nás si tam chodí odpočinout a ne řešit choutky honibrků v křoví. Pokud tam chce někdo víc tak ať se domluví s dalšími a jdou stranou, aby neobtěžovali. Slušnost je základ. A některým bohužel chybí.
Nevím jestli je zrovna tohle vhodné. To si člověk koleduje ;-)
Ahoj. Nechodíte se někdo otužovat? Nejlépe ráno/dopoledne.
ahoj, asi to nahocení necháme na léto
Jezdi i teď nekdo tam za plot nebo nudu
Ahoj jezdí nějaký pár na Parkoviště? Rád někdy večer zajedu kouknout předvést se v autě klidně i nějaká žena která by chtěla jen se dívat
Ahoj, jak se mas, potkal jsi tam někdy někoho už nebo vzadu na nude teď
Ahoj, nechodí tu sympatický pár který se teď opaluje na Poděbradech?
Neplánuje teď někdo cestu na Poděbrady? Nebo už je tam ? :-)
Chodí teď už nekdo na nudu nebo za plot?
Honím v lesíku teďka sem tu a je to fajn
Je tu někdo
Bude někdo zítra? Snad nebude pršet, zrovna to vyšlo na dovolenou.
Dneska využití dalšího krásného dne... je dnes taky někdo na Poděbradech? seznámení, pokec ? :-)
Jede dneska někdo?? Nemáte info jak to bude s počasím ? 😁
Dnes někdo kolem půl druhé? Přidáš se?
Dneska někdo k vodě na opalovačku, pokec a zablbnutí? Jsem za ofiko nudapláží, sám ,-)
Přijde dnes někdo?
Nebo tady už je?
Byl jsem hodinu zpet a docela pusto (par lidi), ted jsem na nakle a malicko lepsi
Ahoj , kde na nákle je nudapláž, díky za upřesnění
Dá se na Nákle něco dělat... jít někam bokem?
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Jeden volný den a zrovna počasí nepřeje 🤷‍♂️ to je jako naschvál 😁
Jaky hnusne?26 stupnu polojasno jenadherne,jeste budete v zime vzpominat jak bylo hezky*24*
Chystá se dnes nějaký pár, který by zašel i za plot, nebo jen ona
Ahoj, nechodí tu náhodou ten hezký pár co byl dnes na Poděbradech a odcházel kolem 7 hodiny ? Leželi blíž u vody a slečna měla krátké blond vlasy. Celkem často jsme se na sebe dívali. A říkali něco o tom že by zbalili nějakého kolouška ale možná to byl jen vtip :D
jj..sem tam se tam zastavim..a parkrat sem tam zazil zajimavi veci.....
Je teď někdo na nudaplazi ? Rád bych se s někým seznámil a pokecal :-)
Je tu ten mladý pár co z nuda odjížděl cca v 19:30 ? Slečna na koloběžce a její přítel na kole. Slečna se více zdrzovala na nuda a přítel chodil i do zadu do lesíku.
Jede dnes někdo i dělané pár za plot, nebo dal, který na sebe nechá se dívat, nebo se nudě dát připojit.
Teď někdo na nuda ………………?????????
Je tady ten par? Cernovlaska a hezky sympos kteremu se furt prohrabuje v rozkroku? 😋
Kam chodí? Ti dva
..
...........
Nebude dnes na večer nějaký pár, který by stál o společnost?
Takový jak tam byl dnes tak takové lidi bychom měli nakopat do zadku a pak jim tam narvat nasadu od ryce…. Aby borec stal a cumel babam přímo do pi…. A posouval si u toho deku a cítil se uražený když mu člověk něco řekne? Pak pobíhal z jedné pláže na druhou ke kukuřici a zpět a totální masakr… borec holohlavy bílá čepice a zrcadlové sluneční brýle…. Dejte si pozor případně je třeba zakročit jako jsem to udělal Ja…. Nechápu ze musí tímto způsobem otravovat okolí… pokud mám tu potřebu zalezu někde vyhonim si a je klid ne?
Kvůli takovým vocasům nás to pak ani nebaví.
Jinde se nám taky stalo že borec leží na dece na břichu, a vedle něj jeho stará ani cici ani rici v plavkách.
A von celou dobu čumí jako pako na moji obdařenou zrzku.
Asi mu stálo péro, tak se ani nehl a jen čuměl že mu hlava neupadla.
Je to opravdu nepříjemný.
A dorazily to ostatní, když si moje při odchodu nedala pod tričko podprdu.
A byli jsme středem zájmu ostatních.
Jako podívat se zdrave chápu, to dělá asi kazdej a ke stoupnout si před holku a stát nad ni a cumet ji do kundy a ani se nehnout a pak se mu u toho zvedá pero… Ja myslím ze je třeba abychom se mi normální ozvali tak jako jsem to udělal Ja a takový lidi z těchto plazi vypakovat… pokud chtějí takové věci ať si zajedou do Rovinje na swingers pláž….
Beztak je to hovado i tady a cte to. Ja tam byl letosl dvakrat, jednou to bylo fajn a pokecali jsme s amaterkou odsud. A po druhe byl jeste vetsi hic, plaval jsem dal k tem plazim za plot. No, bylo tam dost honicu a jeden, co jsem nejdriv myslel, ze je zena, ale byl to dlouhovlasy chlap na ctyrech a fistoval si prdel, tak aby kazdy, kdo plave kolem dobre videl. A mlady par se koupal na te divoke plazi, ale nevypadali, ze by stali o spolecnost. Na nudaplazi bylo docela narvano ten den. Jinak je to koc fajn nudaplaz, ale pravidla by mela platit jasne pro vsechny. Zadny otrava ani otrapa na oficialn nudaplazi nepatri.
Tak ale jestli byl za plotem, tak celkem "pravidla" dodržoval, ne? Když plaveš nebo jdeš za plot, musíš s tím počítat. Naopak na běžnou nudapláž by se to zatahovat nemuselo...
Na druhou stranu vetsina lidi, co tam chodi jsou naprosto v pohode. Hodne se jich mezi sebou i zna, pozdravi se, pokecaji... ja byl letos asi 5x a na takove exota jsem "stesti" nemel. Rekl bych, ze takovy idioti se tam objevi skutecne jen vyjimecne a pak je dobre mozna fakt zasahnout, upozornit.... stejne tak me prekvapuji ty vase historky za plotem, ja vzdycky kdyz tama prochazel z/na nuda, tak akorat par osamocenych chlapu a zadna akce...
Jemu nebylo trapný vůbec nic…. Pobíhal tam jak smyslu zbaveny a hladal asi kdo mu da…. Kdyby se mu aspoň nestavelo pero když stal a cumel…. Idiot…
Někdo na Poděbradech teď?????????????????
Ahojky v neděli bude tam dopolední? možná pujdu tam👉👌👉👌
Ahoj jezdí tam ještě někdo? Chceme zitra vyrazit se vykoupat a opalit se celý, jak to tam teď je? Je to stále vzadu, nebo je tam nějaký plot co jsem někde četl?
Já tam nedávno s mojí byl, a prý se tu dá na ostro.
A kde??
Byla tam v zadu jediná, co se opalovala nahoře bez.
A to ještě měla kozy jako chlap.
A být tam někde zašitej jako rybáři, se nám opravdu nechce.
Tak snad je to tam jindy lepší.
???Vzdyť je tam ofiko nuda pláž a za ni za plotem přes lesík jsou fajn místa kde se dá i pozlobit(viz třeba naše galerky od tama)
Nepojede dnes někdo na nudu a pozlobit za plotem ... ideálně žena či par
Přesně tak. Taky jsem tam už dvakrát šukal :) Olomouc zije 🥰
Přesně tak. Ofiko nuda pláž funguje super. Pořádek, pěkně udělané vstupy do vody, pohoda, klídek. Pro zlobení jsou místečka za zeleným plotkem. Zlobí tu spíše chlapi, ale už jsem tam také viděl pár a ženská měla plnou igelitku uměláků a nevadilo jim, že se někdo přidal. Jen více komárů. Pro větší klídek a soukromí se dá zajít ještě dál. A kvalita vody je asi také Ok.
nemusíš chodit za plot, místa je dost
Čau, teď někdo na Poděbradech?
Ahoj, je tu ten pár, který mrdal za kladou o víkendu, před tím ji tam masírovat před jejím nejakej borec
Olomouc glóbus aktuálně bych něco podnikl
Teď v úterý se má trochu vrátit teplo. Plánuju vyrazit za plot někdy kolem 11:30. Nechce někdo zadovádět?
Ahojte,letos jsem byl u třikrat.Trochu nuda protože jsem byl sám.Jinak ale super
Někdo dnes na něco za plotem, kdo by něco podnikl nějaký par
Mimo téma, ale docela by mně zajímalo co vede některé k tomu, že k obyčejnému a rozumnému příspěvku prdnou dislike. To je nějaký druh úchylky? Ale asi nemá smysl to pitvat.

Tak si hlavně užívejme Poděbrady v klidu
Uz se to tu nekolikrat resilo (mozna ne primo v tomhle foru), ale casto to je omylem - tim jak rolujes na mobilu, tak klidnes na ten "dislike" a zpatky to vzit nelze....nedelal bych si z toho uplne hlavu
jj to mne taky napadlo. Nijak to nehrotím, jen mně to zaujalo, protože je to prakticky u všech komentů :-)

krásné léto všem
někdo dnes?
je nějaká šance, že tam nebudu sám?
Jezdí na nudu někdo i b tomhle počasí třeba jen zasahovat za plotem nejaky pár či žena, nebo otuzilci?
Opravím lze prekliknout na pozitivní a tím zrušit negativní;(
Ahoj, někdo dnes odpo na Poděbradech na pokec? Dávám přednost ženě :D přemýšlím že bych si zajel, když má být tak krásně a konečně víkend ;)
ahoj má někdo zkušenost s poděbrady v pozdějších večerních hodinách? třeba kolem půl 10 a později? kolik tam cca bývá lidí a jestli je tam prostor i něco podniknout a nebýt moc rušen a viděn? díky moc
Tak třeba já tam byl dvakrát k večeru a vždy něco j...jednou pár co přizval a ona vykourila a dnes jeden pár šel po plazů sukat dozadu. Je tu ten pár ona se styděla, ale měla krásný kozy ,když ji u sukani ten její sundal plavky pěkně jsem ji lizal bradavky .... škoda že byla stydím mohli jsme se vystřídat u toho stromů co jsi ji sukal
Týýý jo, tak to se tam budu muset co nejdřív podivat :)
Chystá se někdo zítra na nuda pláž budu tam od 10 hodin plus mínus a rád bych popovídal sněkým kdyztak do vzkazů dík
Ahoj, pojedu kolem služebně a když to časově trochu vyjde tak se zastavím.
Nějaký pár nebo žena dnes ? Na pokec, seznámení :-))
Teď jsem tady. Natirají tady plot.
Natírali krásně na zeleno, akorát jim došla barva *3* Akorát přemýšlím, která z těch půvabných dam jsi byla Ty.
Není zákaz kouření😉Jen musíme chodit na lavečky. Teď jsem tam byla a v pohodě.
Byl jsem tam klasicky na nuda.. Abych nerušil okolí, lehl jsem si bokem. Kolem mě asi cca 10m nikdo. Vytáhl jsme cíkaro, ještě ho ani nezapalil a z vody důchodce... Hlasitě řval... : mladý pane jděte kouřit na lavičku... Chápu respektuji... Ale raději půjdu někde jinde.. Bokem kde se i podívám na pár jak si užívají a nikdo jim nenadavá za to... A neomezuje (hlavně starší... Nemám slov)
Ono totiž ti důchodci to tam založili a zaregistrovali.Take se o pláž a vstup do vody starají. Každý si všimne schodů do vody a vytrhane trávy ve vodě. Jen tam mají nastavena pravidla.
A udělali to tam skutečně moc pěkně. Je tam klid, udržované. Nejde tam hluk z hlavní pláže. A pravidla? Jsou to vlastně základní pravidla slušnosti a ohleduplnosti. Byla by škoda to místo narušovat. No nic, je na čase se obléct a vyrazit na pláž :-)
Ne každej je zvědavej na kuřáky a koneckonců tam vyhrazený prostor mají, tak by ho měli respektovat. Jako v hospodě. I když tam budeš sedět sám, tak si nedovolíš zapálit.
Bokem za plotem si sem tam nějaký pár užívá. Tam se může. Ale je to vzácnost. Rozhodně to tam není úplně běžný a ne každý je zvědavý na diváky. I když se tam s tím počítá.....Stejně by ses měl zeptat, zda jim to nevadí.
Od 11 hodin budu na pláži kdyby někdo chtěl pokecat a seznámit se klidně napište budu rád za jakoukoliv společnost kamarádka nakonec nedostala volno tak jdu sám zatím se mějte všichni 🖐
Ahoj, nechystá se někdo zítra odpoledne na Poděbrady? Budu tam od cca 16 30...
Chystá se dnes nějaký pár či žena, která by šla za plot a tam sinekde užila
Aha... nicméně odpoledne ze sedících na lavičkách nikdo nekouřil. Naprosto respektuji, půjdu kouřit za plot.
Ahoj mužem se domluvit já jdu po 14.h dnes.
Nevíte, jestli ta cedule na stromě je tam nová nebo tam byla už "od jakživa"? Vypadá nově a nevšiml jsem si, že by tam byl zákaz kouření - až teď co je tam ta cedule. Ale asi to dává smysl. Ne každý hodí vajgla do plechovky u kořene :-)
Všimnul jsem si, že tam nikdo nekouřil. Tak jsem chodil kouřit za plot, žádný problém.
Na kterém stromě ? Já si nikdy žádné nevšiml. A s těma nedopalkama máš pravdu.

Zvedni hlavu výš než jsou ženský ;-) Možná proto si toho nikdo moc nevšímá :-D :-D

Je to v části u plotu. Prostřední strom. Možná tak ve 3-4 metrech to může být.

A musím uznat, že je to pěkná cedule. Mile napsané.
Tak to je podle mě nové jinak bych si všiml

Teď tady nějaký pár nebo žena? Seznámení, pokec u vody? :-)
Kolik je tam tedka lidi a kolik žen nebo jeto jako vždycky jen samej chlapa k tomu ještě důchodce
Kdo to má počítat? Není to jedno, kolik je tam teď lidí?
Pokud ti vadí starší ročníky, tak tam přiveď nějaký mladší. Zkus ukecat mladý holky ať dojedou.
Kdo říkal že nám vadí důchodci to za prvé a za druhé je to prostě tak důchodci tam většinou jsou a tedka se možná dotknu někoho není to úmysl je to prostě tak že krásný ženský co mají co ukázat tam je minimum a škaredy obézní těch tam je mraky nevím proč to tak je proč se hezky holky stydí je to asi o sebevědomí a vždycky to tak bylo a upozorňuji že jen konstatuji pravdu a kdo mě nevěří ať to tam klidně chodí počítat a uvidíme kdo mám pravdu a znova upozorňuji že nemám nic proti starým lidem a obeznim kazdej jsme nějaký já tam chodím s kamarádkou a právě jsi tam připadáme mezi těmi důchodci no není to příjemné
Když ti důchodci a obézní nevadí, tak proč to řešíš?
Je to v hlavě a ano, o sebevědomí. Mladší ročníky se prostě stydí i v plavkách, natož bez nich. Těm starším je to jedno. Mají to v hlavě srovnaný, jdou se opalovat, koupat, relaxovat a že druzí koukají? No a? Jenže se nedají přesvědčit. Mají vsugerovaný, že se všichni dívají zrovna na ně. Určitě takových znáš dost.
Proč si vlastně připadáte mezi starými a obéznimi nepříjemně? To si protiřečíš, ne?
Ahoj v Opatovicích to ještě neznám .
Máš na mysli Opatovický Lom ?
Opatovice myslíš kde můžeš hodit souřadnice dík
A kde to přesně je ty Poděbrady dneska se tam chystám
Doufám že tam zítra budou nějaké pary si to rozdávat...
Těžko říct, vetsij9ujsou tam borci
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Ahoj budu na Poděbradech okolo 10.00
Nejdou se nějaké ženy nebo par v čtvrtek? Jedu (já-on) pracovně do OL. Rad bych průvodce ;) kdyby se našly fajn duše tak prosím zprávu do SZ.
Tak pro ženy to tam je ideál. Dneska jsem tam byl a ve své věkové kategorii jsem tam byl sám a navíc 95% je tam chlapů, takže párkové slavnosti 😂
Ale kecáš. Jsme tady teď. Je tu dost žen i mladých lidí.
Ted tady nejsem, byl jsem tam cca kolem 12h
Zítra se tam chystáme... Mohli bychom se tam potkat s nějakým párem za plotkem v lesíku... Tak dojeďte a nestyďte se 😎
Zdravím všechny.. je tu teď někdo???
Čau, nechystá se někdo zítra během dne? Na nějakou akci třeba v lesíku?
Ahoj...já budu na Poděbradech už od rána, tak se třeba potkáme:)
High-Live napis mi do zprav :)
ahoj taky se chystám během týdne..někdo kdo by se třeba chtěl i na něčem domluvit?:)
Kde je kdo? Úplně prázdno tady 🤭
Chtěla jsem vyrazit odpoledne, ale tu pršelo...teď jako v pradelne...hnus...
Nechceš dnes odpoledne nebo zítra? Kámoška teď nemůže.
Ahoj nemáte v plánu dnes dorazit na Poděbrady?já zde budu už od rána, tak se třeba potkáme:)
Vydal jsem se dnes, ještě sedím na pláži.. plno lidí, ale nikdo kdy by stál o společnost.. alespoň ne na první pohled..
Já přijedu z manželkou na novou ves v 8 večer se osvěžit
Nějaký pár nebo žena teď na Poděbradech na seznámení nebo pokec ? :-)
Máme zájem jen o samotnou ženu a nebo pár
Zdar je tu borec s vousy kolem 40 let na kole co byl dnes na nuda? 😛 mel klobouk
Nebo ten par , kde ona mela bilou cepici a obcas mu pohladila pero 😛
A jakou čepici bilou? Jen čisté nebo nějakou s něčím?
Ahoj, a co zítra dopoledne vyrazíš?
Asi pojedeme zase ve stredu )) snad tam bude více lidi než dnes…
Ahoj jaký to tam vlastně je A odkud se tam jezdí a prosím díky moc...
Ahoj všichni , chodí někdo brzo ráno na svlažení před prací?
Ahoj. Já tam bývám tak kolem 7. Dnes tedy výjimečně ne až jsem z toho nevozní :-)
Je tu nekdo aktualne ted pritomen?
Prave proto je třeba se zchladit jsme ještě tu ))
a chystá se někdo zítra tedy v uterý?
Ahoj,....jmenuji Petr je mi 34 a dnes se chystám na Poděbrady...v kolik tam budete?
Ahoj, ja se chystám ve čtvrtek dopoledne, snad vyjde počasí.
Ja asi vyrazim okouknout situaci
Já byl....škoda, neměl jsem zaplou aplikaci. Byl jsem tam poprvé. Super místo, voda.... Vracel jsem se z Čech a tak jsem to objel na kole....Určitě se vrátím..
Zdravím všechny, najde se někdo zítra dopoledne okolo 11-12 na budu v Poděbradech, šel bych poprvé a chtěl bych i nějakou akci v lesíku...
není tu pár co si to dnes mezi 11-13 h tak pěkně rozdaval na Poděbradech
Nekdo dnes odpol na podebrady?
Někdo dnes na Poděbrady? Nejlépe pár nebo žena na seznámení, pokec u vody ? :-)
příští týden, už se těším, bude hezký počasi*4*
Kolik let tak mohli mit a byli tam divaci? Si to moc nedokazu predstavit tam mezi lidma nejakou akci na plazi…psal jsi neco o fistingu a pak smazal, to uz asi byla moc fantazie, co? Navic tam byva takovy jeden, co drzi furt mobil v ruce a vyrabi si material do archivu. Fakt divne chovani na verejne nudaplazi…
A nemazal jsem já ale admini .A bylo to na těch plackach mimo nuda a nic jsem si nevymyslel
Aha, tak to nevim, proc to admini mazou, nic zavadneho na tom prece nebylo. Diky za upresneni ;-)
Možná jako duplicitní vlákno ale proto jsem ho vytvářel aby někdo nemyslel že píši o nuda na Poděbradech
Kolem 50 ale nepsal jsem mezi lidmi
Bylo to mimo
Ahoj. Jezdí někdo na nuda brzy ráno? Tedy ne se slunit, ale před pracovním zápřahem se osvěžit? Já tam bývám kolem 7. hodiny a případná parťačka nebo parťák by mohlo být prima zpestření.
Někdo teď na blbnutí, pokec za plotek v lesíku? Zatím je tu klídek
Byl jsem asi 2 x,ale sám . Lepší by bylo kdybych s někým tam přišel ať to nevypadá že jsi jen očumovat..
Protože jsem často při chuti a zaroven stydlín :D Tak jsem si vyhlídl jedno maly místečko uplně vzadu. Sice mě mrzelo trochu že nemužu pokecat s žádnou ženskou, pobavit se, ale krásny počasí, super voda, klid... Prostě paráda. Třeba někdy budu mít víc štěstí :D
Nekdo na Podebrady dnes? Hezke pocasi…
Dneska odpoledne někdo Poděbrady?
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
My se tam chystáme příští čtvrtek
Ahoj a vyrazíte na ofiko pláž nebo spíš bokem
Někdo na pokec?..................
Ahoj, jsi teď na Poděbradech? Jsem tady
Ahoj neplánuje tě dnes Poděbrady?

V pátek dopoledne se tam chystám
Někdo teď Poděbrady na pokec a relax u vody? :-)
Vyrazi dnes nekdo na nuda? Nekdo na pokec? Ja bych chtel okolo 14 hodiny (upraveno)
ja chodivám na nuda plaž v Ostravě s Chlapami sme parta chlapu 5
Někdo teď na Poděbradech ? Seznámení, pokec u vody ? :-)
Ahoj byl by zajem domluvit se s ženou /párem na nuda pláž/saunu . Jezero Poděbrady u Olomouce. Nebo něco olomoucký.. pardubický .. Moravskoslezský.. Královéhradecký?? *114**21*
Někdo pondělí/úterý odpoledne na Poděbrady? :) Ty chlap ideálně do 30 :)
Kdopak to tam dneska mrdal vecer na hlavni plazi mezi lidma ? 😅
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Jaaaa. Těším se...................
Můžu se k vám někdy přidat na nudaplaž?
Já budu ve středu dopoledne. Bude nějaká akce???
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Ahoj, dnes bych se na Podebrady chtel poprve podivat a treba s nekym v klidku pokecat. Budu tam cca 15:30. Dorazi nekdo, kdyz je tak fajne? :)
Ahoj, je aktuálně někdo na Poděbradech?
Ahoj, já teď přišel. Jsem teda v té druhé části za plotkem v lesíku
Nehlásí počasí... Zase jak bude hezky...
Pondělí a Úterý hlásí dobré počasí... Tak co vyrazíme? Klidně i za plech zanahotit...
Ahojte je teď někdo na Jadranu?
Přijeďte raději v pátek k Mohelnici na sraz amatérů. Večer je i pro samotné muže. K dispozici vířivka, pivečko, sexík,vše All inclusive.... A v sobotu večer pro páry.... přes den opalovačka u rybníka nazí... jsou ještě volné pokoje. Bude pohoda *2*
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Ahojte Pondělí, nebo v Úterý šli by jste?
Ahoj kolik je tak žen na takovém srazu?
Kolik se jich přihlásí. Spíš kolik jich chlapi ukecají. Někdy 3, někdy 20. Sraz na Šumpersku má kapacitu 30 lidí a bývá obvykle jen pro páry. Byla jsem párkrát a minimálně 20 lidí se sešlo vždy.
Chystasednes někdo real za plotem
Je to ta tmavovlaska v riflove sukni?
Utery, 13:00, pusto a prazdno. Jedna sikovna stredniho veku, osum duchodcu . vzadu za plechem na male plazicce dva sexovali.
Objížděl jsem to kolem půl čtvrté na kole, za nudou bylo pár samostatných, asi exhibicionistů, byli vyholení a péra měli v částečné erekci, na nudě bylo pár lidí a jinak mrtvo, i kolem celého ostrova. Dá se tam nějak poznat, že by měl někdo o něco zájem?, třeba honění a kouření, přímo se zeptat, to je mi blbé, taky bych nechtěl jít domů pěšky, kdyby mi někdo vyšlapal špice.
Oni se ti honiči domlouvají právě tady. Asi je blbý se tam někoho cizího nadrzo zeptat. I když možný je asi všechno.
Právě, že se tam nikdo s nikým nedomlouval, byl tam každý zvlášť. Kdyby už dva něco prováděli, tak bych se možná zeptal, jestli nepotřebují pomoct.
Myslela jsem, že se domlouvají ,,tady na amatérech,,.
Asi jim taky bylo blbý něco navrhnout, když neví, co od toho čekat.
Teď někdo? Mám nečekaně volné odpoledne...
Jaaaaa............................
Je to tady super misto, lide mili a je na co koukat! Slunicko pece a voda je tak akorat!
Dnes dopoledne se nás tam potkalo 7 amatérů. Jenom co vím. 2 ženský a zbytek chlapi. Fajn jsme pokecali.
Ahoj, sexujete tam i nekdy nebo se jen opalujete?
mapylumia
mapylumia před 2 roky
Ahoj, v pátek dopoledne bude někdo?
Studenáááá. Ještě hodně. Ale dá se.
mapylumia
mapylumia před 2 roky
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Ahoj sexujete tam i nekdy nebo jen se opalujete?
v sobotu to tak zkontrolujeme,ale běda vám *3*
Já se chystám v pátek dopoledne.
Dá se, byl jsem před měsícem a byla parádní *1*

Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Tak co? Zahájíme sezónu 2023? Já s nudismem teprve začínám. Nechce někdo jít semnou? Jinak to asi nehecnu :D
Někdo teď na Poděbradech? Rád bych tady poznal pár nebo ženu: :-)
Jsem tady teď. Celkem 8 žen a 2 chlapi.
Ve 13:00 dvacet chlapu a 7 zen.
Já se chystám v pátek dopoledne.
Docela uvažuji, že bych se tam tento týden někdy zajel podívat.
Byla jsem tam v tu dobu, ale čtu to už pozdě.
Příště stačí napsat. Nemám to na Poděbrady daleko...
Hlavně že jsem ti psal a neodpovídáš :)
V profilu má, že je hetero a reagoval na pár. Tak ho zřejmě nezajímáš.
Psal jsem mu už jindy právě :) a nic jsem mu nenabizel takže je v celku jedno jestli je na kluky, holky nebo koně :)
Ahoj když zase půjdete tak se rád přidám.
Dnes nějaký pár nebo slečna na Real nebo jako divák napiš přijedu
Ahoj, byl už letos někdo, jako tam vypadá?
Tak dnes opět vedro a hlava na hlavě 😁
Ale je tu hezky 😊
A proto tam chodím v sedm ráno - nikdo tam není :-D
Zítra odpoledne v 14 hodin jdeme s kamarádkou na Poděbrady na nuda pláž budeme ležet u plotu vzadu nějaký pár co by jse knam.chtel pridat a povykladat a seznámit se
ja chodivam s chlapami na nuda v ostravě zablbnout
Zdar teď je na poděbradech zima :))
Ahoj dneska jsem z partnerkou na Poděbradech. Přidá se někdo?
Na které pláži na velké nebo malé
Dnes někdo odpoledne kdo vyrazí na nuda?
Možná bych večer něco podniknul
Byl někdo dneska na Poděbradech bylo tam něco nebo někdo ?
Tož kde jste všichni? Teď je tu celkem 6 lidí a voda skvělá. *24*
Jsme na Tovačově :) méně lidí :)
Ahoj, kam chodíte na Tovačově?
Název tématu je jasný. Zkus GPS. Ale než ty bys dojel z OV do OL tak už tu nebudu.*22*
Ahoj, zítra Poděbrady? Na pohodu koupačka, opalovačka, třeba pak na jídlo:-)))
Pár nebo žena, co by zítra šli bokem? Mohli bychom i něco podniknout 😍
Někdo teď tady ? Na pokec popřípadě seznámení?
Cjedubbbvdkm
Cjedubbbvdkm před rokem
Ahoj. Neseděl jsi tam v kšiltovce? ;-) Nebo jsi byl ten druhý, kousek dál od plotu?
Co očekáváš od setkání? Na velké se nestyď, jsou tam samí slušní lidé, co si tam přišli odpočinout.
Taky bych rád s někým zašel.. sám se bojím 🤣
Dneska na večer koupačka. Má někdo chuť?
Je teď někdo na Poděbradech???
Já. Už mířím přes pole......*25*
Má někdo v plánu zajít zítra nebo nějaký další den ? :-)
Je tady ten starší borec cca 50 s tím obřím curakem? Co byl dneska odpo a k večeru, občas chodí i se psem.
Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky
Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky
Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky
dnes tu nekdo je?nebo se chysta?
No rozhodně je tu víc lidí než včera 😂
Dnes někdo odpo? Někdo určitě na pokec a případně, možná,dle sympatií... Mám volno a přemýšlím jak s dneškem naložit
Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky
Včera to tam byla dost bída i když slunko krásně hřalo
Někdo teď tady ? Pár, žena nebo někdo na pokec ?
Neděle poledne bylo fajn, sice sem byl krátce. Pan dělal pořádky s plechovky 😀
Byl dneska ve středu někdo odpoledne? 😜
Jedu v 21,00 na novou ves u Litovle která holka se přidá*277*
Šikovná mladá maminka s krásným bobrem a dvěma dětmi tady byla..
Dá se tam seznámit s ženou, nebo je to nevhodné ?
Asi záleží jaké seznámení máš na mysli... vždy tam s někým pokecam...je to tam moc fajn...dnes dopo voda jako čaj....
Ty jsi ta kráska s melirem a tetováním na ruce?
To je za krásná žena s tím melirem a tetováním na ruce?
Jjj ... nebýt v práci jsem tam...🙃voda luxusní
Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky
Ahoj. Nechodí se někdo vyčachtat ráno? Je to tam prázdné a třeba by se něco zažilo...

Kde tam tam nudapláž vůbec je?
Ahoj, kdo je momentálně přítomen????
Kdo bude zítra v pátek dopoledne?
Tak kde jseš?....................
Ty jsi byla.??........................
Byla. ..............................

To mě mrzí že to nevyšlo, ale věřím, že neše chvíle ještě příjde*250**174*
Ahoj, zdravím na geby, bohužel jsem byl nucen změnit plány a právě se nacházím na nákle*12*
Dneska nadherna kanoistka pekne vyrysovana,dvakrat projela okolo,mas tam dve prekvapeni v balonku ode me...
Ja říkáš dvakrát! Ale my dva by jme se určitě domluvili! :) Mě se totiž líbil ten týpek co si ho vozila za sebou. Fakt sexy a namakaný boreček! *15*
Zenska na poklaboseni,pred nuda plazi,Ja modre plavky
Tak to jo,zobrazeny pod moji odpovedi,utekla na odpoledni...
Nahoda,i Ja...akorat jen kde,jinak voda jak kaficko
Dá se tam dnes někde schovat s kamarádkou?
Kde je to tam nejlepší? Myslím na soukromí.
mrda honičů všude.. ale někde se zašít dá
Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky
Jedu dnes z manželkou na novou ves u Litovle asi tak v21 hodin
Tam večer nikdo už nebývá krom rybářů a přes den mnoho rodin
Škoda žádný pár tam nebyl jen dva rybáři*52**75**87**362*
Taky bych asi vyrazil nebýt v práci
Já určitě! Co jinýho v tom vedru dělat?*22*
Je teď někdo na Poděbradech? Nebo se chystá?
Dnes asi 6 žen a 10 mužů ale je dopoledne takže docela dost na ten čas
Teď odpoledne bude tam někdo? Rád bych tam přijel na 3 hodinu
Byla jsem. Od 10.30 do 11.45. Lidí málo, voda super.
Jsem odcházel přibližně 5 minut před vami
Jste byla s tim prosedivelim mužem že se nepletu
Ahoj všem, mám otázku. Je to oficiální nudapláž včetně občerstvení? A není hloupé, když tam půjdu sám? Děkuji
Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky
Super, děkuji moc za informaci. Určitě se tam ukážu.
Dnes super pár s kanoí,začalo pršet, dobrý pokec,jen škoda,že sem si v rychlosti nedali kontakt....
Já bych se tam rád podíval,ale nemám jak,nejsem mobilní

Včera jsme se tam byli poprve podívat a byl jsem zklamaný. Hlava na hlavě i na nudapláži, tak jsme byli kousek za u polní cesty. To už sice nudapláž nebyla, ale šlo to.
Když je počasí, jako bylo včera, je hlava na hlavě všude u vody.*24*
Tam bych s tebou zašel ☺️☺️☺️
To máš blbé...dnes se to pěkně plní...
Je tam dnes volné místo ? V tom autě je horko. Už se těším na vodu
Je tady místa dost. Určitě si vybereš
Taky bych se rád seznámil s nějakou slečnou na společné slunění
Tady chodí plno slečen s ocasem na seznámení a více..mm
Nechodí tu náhodou krásný pár co byl dnes kolem 11-14 hodiny u vody skoro na začátku od polní cesty ? Muž tam chytal ryby a žena se vedle něj opalovala v celé své kráse. Když jsem odcházel tak jsem jen zaslechl jak jí muž chválí luxusní zadeček :-)) A měl pravdu, má nádherné tělo :-)
A ještě bych chtěl zkusit najít další nádhernou slečnu která byla taky kousek od tohoto páru asi v polovině cesty směr na nudapláž. Taktéž se opalovala v celé své kráse mezi stromy. Bohužel tam byla jen asi hodinu. Něco mezi 10-12 hodinou :-))
Já bych rád, ale samotnému se mi tam nechce,nešel bych někoho kdo by šel semnou?
Nebyl dneska někdo k večeru na nuda?
Nevím jak specifikovat k večeru,ale já byla asi do 18:30....fajn teplá voda....
Ahoj nemáš v plánu dnes vyrazit na Poděbrady?já tam budu už od rána:)
Nenajde se zítra dopoledne nějaká žena na pokec?
Nešel by odkaz na nějaký fajn mista mimo hlavní pláže? Nejsem sice honič, ale jezdim sám. Aby to nedopaflo jak minule, kdy se mi nejvic libilo místo a divil jsem se proč se u mě promenáduje tolik honičů.

Pak mi bylo vysvětleno, že jsem se uvelebil v gay zóně a jsem novej🤣

Jako, přežiju, ale radši koukám po holkách po pravdě 🤣 Nemluvě o tom, že při hledání jsem nachodil asi milion km 😂

Klidně SZ
Edit: ta gay zona atd platí pro moji stávající zkusenost odjinud... Na Poděbradech jsem zatim nebyl.
Proto zkoumám...
Kdo byl včera dopoledne bylo jsme tam s kamarádkou ?? Jinak byl tak taje jeden sympatický pár který na nás občas koukal rádi bychom se seznámili pokud zde chodi 😊🙂
Obcas na vas koukal jo?No a co?🤪🤪🤪
Já byla včera dopoledne. S kamarádem. *4* Ale jestli jsme to byli my, to nevím.*4*
Chodíme občas,ale až za oficiální nudapláz přes lesík honičů a jiných různých bytostí*3*Je tam pár hezkých celkem krytých míst i na zablbnoutí*114*Nekdy někdo kouká to nám ale neva.Máme tu i dvě galerie odtamtud.Na případný dotaz kdy tam budeme nevím,chodíme nárazově podle času
Díky za tip. Vás tam potkat by byla radost ;)
Galerie z Poděbrad jsou fuč :-(
Galerie nemaji chybu! Nadhera!
Nebyli jste náhodou včera odpoledne?
Nene,včera bylo celkem škaredě a bouřky hlásili
Konečně nové vlákno 👍. Určitě, když je čas. Schází se tam fajn lidičky.
Taky se tam občas zastavím. Bylo by fajn potkat někoho z amatérů a pokecat
Anooo dnes až na ten slejvak...voda fajn , lidí celkem tři... prázdno dnes
Ahoj ještě chodíš na Poděbrady? Nechtěla by si jít třeba se mnou někdy ?
Daly by jsme sraz třeba u toho občerstvení ..
Stydím se tam jít sám?*243*
Kdy se chystáš znova? Mám geby rád. Krásný zákoutí...mrdáš tam ráda?
Co dnes kolem 17:00 odpoledne
Někdy bych zajel, kde to je? Dá někdo lokaci do SZ? Jezdím na Pardubicko , tak treba by to byla změna.
dnes vcelku v poho,o fous sem se slejvàku vyhnul,ke konci týdne už bude zase azuro,co tak dáti pokec u vody...
Já tam jezdím. Je tam krásně, voda super. Letos jsem byla už několikrát. Určitě se potkáme.*4*
Co dnesxnuda jde nekdo na koupacku nebo vic
Kocourkovic
Kocourkovic před 3 roky