Ahojte, škoda že jsem tohle téma našel až teď když už má být hnusně, co tady tak čtu musí být na Poděbradech sranda.
Je mi 27 a ještě jsem na nuda nebyl ale vidina svobody je pro mě více než lákavá......
Jsem teď na nudapláži a 2 dámy vedle mě se baví, jak jedna za plotem na cestičce viděla 3 chlapy, jak si navzájem honí. Tak přiznejte se hoši, kdo z vás to byl?
Jisté je, že to byli určitě mušketýři se svými malými, lacinými kordíky🤣.. a zřejmě pylně trénovali .. další fází po mečování těmi kordíky je, že jeden, či zřejmě větší počet mušketýrů to posune zase dál tím, že oznámí členům mušketýrské skupiny ,,už mě to mečování nebaví, ZAPÍCHNI MĚ 🤩!!!’’.. Pro tyhle narušený dementy jsem tam přestal úplně jezdit✌️..
Není tu náhodou jedna ze dvou žen nejspíše kamarádky co spolu leželi na hlavní nudapláži ? Jedná odcházela v černé halence a druhá na sobě měla béžovou sukni a zelené triko. Odcházeli teď kolem 17:50.
Ahoj. Byli jsme na nudapláži i za ní. Více jsme si tedy oblíbily ty "soukromější" místečka, vzhledem k tomu, že se nám nechce moc přesouvat když na sebe máme chutě, ale máme dilema. Ikdyž jsme tu pročetli v rámci možností co šlo, tak raději by jsme se pro klid v duši rádi zeptali. Kam až se chodivá nahotit, případně i něco víc? Neradi by jsme totiž někoho obtěžovali, kdo by o ten náhodný pohled nestál, na druhou stranu, domniváme se, že zdejší kolemjdoucí jsou už asi nějak zvyklí, ale prostě nevíme že... Pokud to není nějak nevhodné, tak by jsme se i zeptali těch co mají zkušenosti právě s těmi chutěmi a plážičkama až vzadu... Nestojíme o drzé očumovače, co prostě se schovávají opodál za křem a myslí si, jak jsou nenápadní nebo dokonce nezvaní přijdou přímo k nám, na druhou stranu, někdo solidní a respektující že se může jen koukat, muž či žena, nebo nějaký sympatický pár, by nám asi čas od času nevadil, jen si nejsme jisti a nechtěli by jsme nějaký ne zrovna hezký zážitek. Máte nějaké hezké zážitky, nebo by jste měli nějakou šikovnou radu na koho si dát pozor? :) Děkujeme a přejeme hezký den/večer
skoro na každém písáku kde je nuda pláž to je je stejné, je oficiální nuda pláž a potom jsou místa kde je vlez do vody a kolem jsou stromy a vysoká tráva, dalo by se říci soukromí. Očumovačů se nejde zbavit, budou stále, ale většinou stačí naznačit že nestojíte o pozornost, někdy to vyjde a někdy ne.
K večeru se jejich pohyblivost značně zpomaluje, mají mnoho nachozených a najetých km ve vedru které unavuje.
Pokud stojíte o pozornost (pár, žena, muž) tak je lepší se sejít dopředu na frek. místě (benzína, někde ve městě) popovídat si, nastavit si mantinely. Vše má své rizika.
ahoj taky mě serou ti šmíráci na Poděbradech. Jen co vylezu z vody přemístí se k mojí dece dědek a čumí mi na péro. Kde je prosím ta FKK v Brně se slušnými lidmi? Na přehradě?
Byly jsme včera kolem 17:00 a musím říct že letos zůstaneme u Nákla.Voda ani né špinavá ale na nás už moc teplá a neozvěží a pocitově nám vadí bahno na dně.Tedy aspoň na místě kde jsme byly za lesíkem ho bylo po kotníky a špatně se dostávalo z vody Pár místních lovců procházelo okolo sem tam ale nikdo neprudil někde za křovým Tak to jen náš letošní dojem který je vážně jen náš a nikomu ho necpemeTak dnes si pro změnu dáme opět chladivé Náklo jako v pondělí(upraveno)
Našel jsem jěště váš příspěvek a musím s váma souhlasit. Včerejší cyklovýlet Olomouc-Mladečské jeskyně. Zastávka Náklo-super zázemí pro nahaté koupání a zlobení. Připomíná mi to písniky Oplatil u Pardubic. Jenže žena chtěla pokračovat na Poděbrady. Za nudapláži bahna po kotníky(nevím jestli je to bahno všude) a jak jsme vylezli z vody, rej místních lovců. Jeden na kole se přilepil jako pijavice i po přesunu do lesíku a to jsme dělali že odjíždíme...Příště zůstaváme na Náklu.
(upraveno)
Ty budeš jeden z nich, podle fotek péra si tě najdu, neboj se je rozdíl očumovat a trapně si v keři honit pele nebo si jít stoupnout přímo před toho člověka. Věř tomu nebo ne, ale každej není zvědavej na toho zakrslýho trajzlíka co se nedokáže ani postavit.
Svědčí to akorát o tom jak ten jedinec je nestabilní, sám se sebou nevyrovnaný a na narcistickýho kokota co si mastí fimfulína a myslí si, že se z něj všichni poserou nikdo zvědavej opravdu není.Nechtěl jsem ti kazit iluze o životě ale je to tak…:/
Po cestě zpět mě teda jedna věc rozveselila. Šel jsem po polní cestě raději už a slyšel jsem že v lesíku jako obvykle praskají větve. Borec to akorát špatně vyměřil zakopl a vypadl z lesíku ven a hodil hubu. Kéž by tato instantní karma zasáhla každého. Je rozdíl mezi očumováním, což dělá skoro každý je to totiž přirozené a nevhodným nechtěným šmírováním až nežádoucímu kontaktu o který nikdo nestojí. Tohle už je s prominutím drzost!
Zažil jsem tam pouze dva páry které stali o diváka bohužel není jiná možnost jak zjistit jestli o divaka stoji než že se jich zeptat ,nekterým párum bohužel vadí i to že je někdo zahledne a slušně se zeptá. Je to prostě taková hra někdy to vyjde jindy ne ale šmirovat pár když dá najevo že o to nestojí je ubohost.
,,někdo solidní, respektující,,...jak se to pozná? Myslím, že pokud tam v těch místech někdo ,,šuká,, tak s nějakýma těma divákama musí počítat. Pokud mi toto vadí, tak šukám v soukromí. A pochybuju, že by šel někdo kolem a bez zeptání se jen tak přidal. Stačí říct ne, nebo naznačit, že si to nepřejeme.
Sympatický pár by vám nevadil.....no a jak má vědět, jestli je vám sympatický? Tak to prostě zkusí, přiblíží se a je na vás, co mu dovolíte.
Moc nechápu.....očumovači? To je kdo?
Pohodička tam je. Lidí se tam běžně koupou, opalují bez plavek, pokecají ....asi jako všude na nuda a zřejmě i očumují ostatní. To vadí?
Se tam zajeď podívat a udělej si svůj názor.
(upraveno)
No právě tak jsem to myslel.... že když očumuje ze křoví tak asi aspoň dělá tak aby ho nebylo videt ne a je to lepší varianta než aby si ho leštil vedle někoho na dece na nuda :-)
Mi přijde, že tam čumí všichni na všechny. Nedávno se mi stala situace taková, že jsem odcházel domů a při východu z uličky jsem si všiml že paní tak na cestičce zabalená do ručníku vyloženě sere. Byl to úplný kulomet🔥. Nechtěl jsem ji vyrušovat a třeba i ji zahanbit, ikdyž by ji to možná nevadilo když tam na prasáka střílí po okolí, ale rozhodl jsem se počkat. Kolem mě opodál vylezl z lesíka úchylů nějaký cyklista a už na mě čuměl jak kdybych tam dělal bůh ví co. Pečlivě mě pozoroval :D Byla to opravdu divná situace. No cyklista zmizel, paní se vysrala a já šel spokojeně domů se závanem hovna v okolí.
Já to chápu, právě proto jsem ji tam nelezl, aby ji nepraskly střeva kvůli mě 😅 jen pro toho cyklistu to muselo vypadat zajímavě, když jsem vycházel z lesíka viděl paní, otočil se na patě a stál jsem tam jak socha a čekal😂😂😂 v jeho očích jsem musel být taky úchylák co tam číhá pač na mě koukal hodně prozíravě.
(upraveno)
Tak to nevím. Prošel jsem tak jen párkrát a buď tam nebyl nikdo nebo sem tam někdo. Ale nehledal jsem tam seznámení, takže jsem to neřešil. Ale když nad tím tak přemýšlím tak by mně zajímalo jak to tam vlastně probíhá. I když si nedovedu představit, že bych tam něco prováděl, když tam chodí kdekdo. Ale proti gustu... ;-)
Ahoj, proč to tady pořád mažou? Nechápu proč by tady mohlo být napsáno že se chce někdo sejít na velkém parkovišti. Tak se přidám – nechce se někdo sejít na velkém parkovišti U Poděbrad?
Ty jseš ten trapák, co honí v křoví a kouká na ženský na nudapláži. Loni nám tady psal prasárny, ať jdeme za ním že se chce před náma udělat a ,,dát,, nám sperma. Kdosi ho tam vyhodil a stejně zase otravoval. Viděly jsme ho jen obrys postavy. Zbabělec.....
Myslím si že to pro ženy není hezký a už vůbec ne vzrušující pohled na zoufalce, který se krčí v křoví a honí si brko u místa, kde se koupou nahé ženy. Když by to byl mladej puberťák, tak to ještě beru, ale dospělý čtyřicetiletý chlap... 🙄
Souhlasím. Drtivá většina nás si tam chodí odpočinout a ne řešit choutky honibrků v křoví. Pokud tam chce někdo víc tak ať se domluví s dalšími a jdou stranou, aby neobtěžovali. Slušnost je základ. A některým bohužel chybí.
Ahoj, nechodí tu náhodou ten hezký pár co byl dnes na Poděbradech a odcházel kolem 7 hodiny ? Leželi blíž u vody a slečna měla krátké blond vlasy. Celkem často jsme se na sebe dívali. A říkali něco o tom že by zbalili nějakého kolouška ale možná to byl jen vtip :D
Je tu ten mladý pár co z nuda odjížděl cca v 19:30 ? Slečna na koloběžce a její přítel na kole. Slečna se více zdrzovala na nuda a přítel chodil i do zadu do lesíku.
Takový jak tam byl dnes tak takové lidi bychom měli nakopat do zadku a pak jim tam narvat nasadu od ryce…. Aby borec stal a cumel babam přímo do pi…. A posouval si u toho deku a cítil se uražený když mu člověk něco řekne? Pak pobíhal z jedné pláže na druhou ke kukuřici a zpět a totální masakr… borec holohlavy bílá čepice a zrcadlové sluneční brýle…. Dejte si pozor případně je třeba zakročit jako jsem to udělal Ja…. Nechápu ze musí tímto způsobem otravovat okolí… pokud mám tu potřebu zalezu někde vyhonim si a je klid ne?
Kvůli takovým vocasům nás to pak ani nebaví.
Jinde se nám taky stalo že borec leží na dece na břichu, a vedle něj jeho stará ani cici ani rici v plavkách.
A von celou dobu čumí jako pako na moji obdařenou zrzku.
Asi mu stálo péro, tak se ani nehl a jen čuměl že mu hlava neupadla.
Je to opravdu nepříjemný.
A dorazily to ostatní, když si moje při odchodu nedala pod tričko podprdu.
A byli jsme středem zájmu ostatních.
Jako podívat se zdrave chápu, to dělá asi kazdej a ke stoupnout si před holku a stát nad ni a cumet ji do kundy a ani se nehnout a pak se mu u toho zvedá pero… Ja myslím ze je třeba abychom se mi normální ozvali tak jako jsem to udělal Ja a takový lidi z těchto plazi vypakovat… pokud chtějí takové věci ať si zajedou do Rovinje na swingers pláž….
Beztak je to hovado i tady a cte to. Ja tam byl letosl dvakrat, jednou to bylo fajn a pokecali jsme s amaterkou odsud. A po druhe byl jeste vetsi hic, plaval jsem dal k tem plazim za plot. No, bylo tam dost honicu a jeden, co jsem nejdriv myslel, ze je zena, ale byl to dlouhovlasy chlap na ctyrech a fistoval si prdel, tak aby kazdy, kdo plave kolem dobre videl. A mlady par se koupal na te divoke plazi, ale nevypadali, ze by stali o spolecnost. Na nudaplazi bylo docela narvano ten den. Jinak je to koc fajn nudaplaz, ale pravidla by mela platit jasne pro vsechny. Zadny otrava ani otrapa na oficialn nudaplazi nepatri.
Tak ale jestli byl za plotem, tak celkem "pravidla" dodržoval, ne? Když plaveš nebo jdeš za plot, musíš s tím počítat. Naopak na běžnou nudapláž by se to zatahovat nemuselo...
Na druhou stranu vetsina lidi, co tam chodi jsou naprosto v pohode. Hodne se jich mezi sebou i zna, pozdravi se, pokecaji... ja byl letos asi 5x a na takove exota jsem "stesti" nemel. Rekl bych, ze takovy idioti se tam objevi skutecne jen vyjimecne a pak je dobre mozna fakt zasahnout, upozornit.... stejne tak me prekvapuji ty vase historky za plotem, ja vzdycky kdyz tama prochazel z/na nuda, tak akorat par osamocenych chlapu a zadna akce...
Ahoj jezdí tam ještě někdo? Chceme zitra vyrazit se vykoupat a opalit se celý, jak to tam teď je? Je to stále vzadu, nebo je tam nějaký plot co jsem někde četl?
Já tam nedávno s mojí byl, a prý se tu dá na ostro.
A kde??
Byla tam v zadu jediná, co se opalovala nahoře bez.
A to ještě měla kozy jako chlap.
A být tam někde zašitej jako rybáři, se nám opravdu nechce.
Tak snad je to tam jindy lepší.
Přesně tak. Ofiko nuda pláž funguje super. Pořádek, pěkně udělané vstupy do vody, pohoda, klídek. Pro zlobení jsou místečka za zeleným plotkem. Zlobí tu spíše chlapi, ale už jsem tam také viděl pár a ženská měla plnou igelitku uměláků a nevadilo jim, že se někdo přidal. Jen více komárů. Pro větší klídek a soukromí se dá zajít ještě dál. A kvalita vody je asi také Ok.
Mimo téma, ale docela by mně zajímalo co vede některé k tomu, že k obyčejnému a rozumnému příspěvku prdnou dislike. To je nějaký druh úchylky? Ale asi nemá smysl to pitvat.
Uz se to tu nekolikrat resilo (mozna ne primo v tomhle foru), ale casto to je omylem - tim jak rolujes na mobilu, tak klidnes na ten "dislike" a zpatky to vzit nelze....nedelal bych si z toho uplne hlavu
ahoj má někdo zkušenost s poděbrady v pozdějších večerních hodinách? třeba kolem půl 10 a později? kolik tam cca bývá lidí a jestli je tam prostor i něco podniknout a nebýt moc rušen a viděn? díky moc
Tak třeba já tam byl dvakrát k večeru a vždy něco j...jednou pár co přizval a ona vykourila a dnes jeden pár šel po plazů sukat dozadu. Je tu ten pár ona se styděla, ale měla krásný kozy ,když ji u sukani ten její sundal plavky pěkně jsem ji lizal bradavky .... škoda že byla stydím mohli jsme se vystřídat u toho stromů co jsi ji sukal
Byl jsem tam klasicky na nuda.. Abych nerušil okolí, lehl jsem si bokem. Kolem mě asi cca 10m nikdo. Vytáhl jsme cíkaro, ještě ho ani nezapalil a z vody důchodce... Hlasitě řval... : mladý pane jděte kouřit na lavičku... Chápu respektuji... Ale raději půjdu někde jinde.. Bokem kde se i podívám na pár jak si užívají a nikdo jim nenadavá za to... A neomezuje (hlavně starší... Nemám slov)
Ono totiž ti důchodci to tam založili a zaregistrovali.Take se o pláž a vstup do vody starají. Každý si všimne schodů do vody a vytrhane trávy ve vodě. Jen tam mají nastavena pravidla.
A udělali to tam skutečně moc pěkně. Je tam klid, udržované. Nejde tam hluk z hlavní pláže. A pravidla? Jsou to vlastně základní pravidla slušnosti a ohleduplnosti. Byla by škoda to místo narušovat. No nic, je na čase se obléct a vyrazit na pláž :-)
Ne každej je zvědavej na kuřáky a koneckonců tam vyhrazený prostor mají, tak by ho měli respektovat. Jako v hospodě. I když tam budeš sedět sám, tak si nedovolíš zapálit.
Bokem za plotem si sem tam nějaký pár užívá. Tam se může. Ale je to vzácnost. Rozhodně to tam není úplně běžný a ne každý je zvědavý na diváky. I když se tam s tím počítá.....Stejně by ses měl zeptat, zda jim to nevadí.
Od 11 hodin budu na pláži kdyby někdo chtěl pokecat a seznámit se klidně napište budu rád za jakoukoliv společnost kamarádka nakonec nedostala volno tak jdu sám zatím se mějte všichni 🖐
Nevíte, jestli ta cedule na stromě je tam nová nebo tam byla už "od jakživa"? Vypadá nově a nevšiml jsem si, že by tam byl zákaz kouření - až teď co je tam ta cedule. Ale asi to dává smysl. Ne každý hodí vajgla do plechovky u kořene :-)
Kdo to má počítat? Není to jedno, kolik je tam teď lidí?
Pokud ti vadí starší ročníky, tak tam přiveď nějaký mladší. Zkus ukecat mladý holky ať dojedou.
Kdo říkal že nám vadí důchodci to za prvé a za druhé je to prostě tak důchodci tam většinou jsou a tedka se možná dotknu někoho není to úmysl je to prostě tak že krásný ženský co mají co ukázat tam je minimum a škaredy obézní těch tam je mraky nevím proč to tak je proč se hezky holky stydí je to asi o sebevědomí a vždycky to tak bylo a upozorňuji že jen konstatuji pravdu a kdo mě nevěří ať to tam klidně chodí počítat a uvidíme kdo mám pravdu a znova upozorňuji že nemám nic proti starým lidem a obeznim kazdej jsme nějaký já tam chodím s kamarádkou a právě jsi tam připadáme mezi těmi důchodci no není to příjemné
Když ti důchodci a obézní nevadí, tak proč to řešíš?
Je to v hlavě a ano, o sebevědomí. Mladší ročníky se prostě stydí i v plavkách, natož bez nich. Těm starším je to jedno. Mají to v hlavě srovnaný, jdou se opalovat, koupat, relaxovat a že druzí koukají? No a? Jenže se nedají přesvědčit. Mají vsugerovaný, že se všichni dívají zrovna na ně. Určitě takových znáš dost.
Proč si vlastně připadáte mezi starými a obéznimi nepříjemně? To si protiřečíš, ne?
Já byl....škoda, neměl jsem zaplou aplikaci. Byl jsem tam poprvé. Super místo, voda.... Vracel jsem se z Čech a tak jsem to objel na kole....Určitě se vrátím..
Kolik let tak mohli mit a byli tam divaci? Si to moc nedokazu predstavit tam mezi lidma nejakou akci na plazi…psal jsi neco o fistingu a pak smazal, to uz asi byla moc fantazie, co? Navic tam byva takovy jeden, co drzi furt mobil v ruce a vyrabi si material do archivu. Fakt divne chovani na verejne nudaplazi…
Ahoj. Jezdí někdo na nuda brzy ráno? Tedy ne se slunit, ale před pracovním zápřahem se osvěžit? Já tam bývám kolem 7. hodiny a případná parťačka nebo parťák by mohlo být prima zpestření.
Protože jsem často při chuti a zaroven stydlín :D Tak jsem si vyhlídl jedno maly místečko uplně vzadu. Sice mě mrzelo trochu že nemužu pokecat s žádnou ženskou, pobavit se, ale krásny počasí, super voda, klid... Prostě paráda. Třeba někdy budu mít víc štěstí :D
Ahoj byl by zajem domluvit se s ženou /párem na nuda pláž/saunu . Jezero Poděbrady u Olomouce. Nebo něco olomoucký.. pardubický .. Moravskoslezský.. Královéhradecký??
Přijeďte raději v pátek k Mohelnici na sraz amatérů. Večer je i pro samotné muže. K dispozici vířivka, pivečko, sexík,vše All inclusive.... A v sobotu večer pro páry.... přes den opalovačka u rybníka nazí... jsou ještě volné pokoje. Bude pohoda
Kolik se jich přihlásí. Spíš kolik jich chlapi ukecají. Někdy 3, někdy 20. Sraz na Šumpersku má kapacitu 30 lidí a bývá obvykle jen pro páry. Byla jsem párkrát a minimálně 20 lidí se sešlo vždy.
Objížděl jsem to kolem půl čtvrté na kole, za nudou bylo pár samostatných, asi exhibicionistů, byli vyholení a péra měli v částečné erekci, na nudě bylo pár lidí a jinak mrtvo, i kolem celého ostrova. Dá se tam nějak poznat, že by měl někdo o něco zájem?, třeba honění a kouření, přímo se zeptat, to je mi blbé, taky bych nechtěl jít domů pěšky, kdyby mi někdo vyšlapal špice.
Zítra odpoledne v 14 hodin jdeme s kamarádkou na Poděbrady na nuda pláž budeme ležet u plotu vzadu nějaký pár co by jse knam.chtel pridat a povykladat a seznámit se
Ahoj. Neseděl jsi tam v kšiltovce? ;-) Nebo jsi byl ten druhý, kousek dál od plotu?
Co očekáváš od setkání? Na velké se nestyď, jsou tam samí slušní lidé, co si tam přišli odpočinout.
Včera jsme se tam byli poprve podívat a byl jsem zklamaný. Hlava na hlavě i na nudapláži, tak jsme byli kousek za u polní cesty. To už sice nudapláž nebyla, ale šlo to.
Nechodí tu náhodou krásný pár co byl dnes kolem 11-14 hodiny u vody skoro na začátku od polní cesty ? Muž tam chytal ryby a žena se vedle něj opalovala v celé své kráse. Když jsem odcházel tak jsem jen zaslechl jak jí muž chválí luxusní zadeček :-)) A měl pravdu, má nádherné tělo :-)
A ještě bych chtěl zkusit najít další nádhernou slečnu která byla taky kousek od tohoto páru asi v polovině cesty směr na nudapláž. Taktéž se opalovala v celé své kráse mezi stromy. Bohužel tam byla jen asi hodinu. Něco mezi 10-12 hodinou :-))
Nešel by odkaz na nějaký fajn mista mimo hlavní pláže? Nejsem sice honič, ale jezdim sám. Aby to nedopaflo jak minule, kdy se mi nejvic libilo místo a divil jsem se proč se u mě promenáduje tolik honičů.
Pak mi bylo vysvětleno, že jsem se uvelebil v gay zóně a jsem novej🤣
Jako, přežiju, ale radši koukám po holkách po pravdě 🤣 Nemluvě o tom, že při hledání jsem nachodil asi milion km 😂
Kdo byl včera dopoledne bylo jsme tam s kamarádkou ?? Jinak byl tak taje jeden sympatický pár který na nás občas koukal rádi bychom se seznámili pokud zde chodi 😊🙂
Chodíme občas,ale až za oficiální nudapláz přes lesík honičů a jiných různých bytostíJe tam pár hezkých celkem krytých míst i na zablbnoutíNekdy někdo kouká to nám ale neva.Máme tu i dvě galerie odtamtud.Na případný dotaz kdy tam budeme nevím,chodíme nárazově podle času
Poděbrady u Olomouce
Reálné setkání lidí z tohoto serveru
Je mi 27 a ještě jsem na nuda nebyl ale vidina svobody je pro mě více než lákavá......
K večeru se jejich pohyblivost značně zpomaluje, mají mnoho nachozených a najetých km ve vedru které unavuje.
Pokud stojíte o pozornost (pár, žena, muž) tak je lepší se sejít dopředu na frek. místě (benzína, někde ve městě) popovídat si, nastavit si mantinely. Vše má své rizika.
Svědčí to akorát o tom jak ten jedinec je nestabilní, sám se sebou nevyrovnaný a na narcistickýho kokota co si mastí fimfulína a myslí si, že se z něj všichni poserou nikdo zvědavej opravdu není.Nechtěl jsem ti kazit iluze o životě ale je to tak…:/
Sympatický pár by vám nevadil.....no a jak má vědět, jestli je vám sympatický? Tak to prostě zkusí, přiblíží se a je na vás, co mu dovolíte.
Pohodička tam je. Lidí se tam běžně koupou, opalují bez plavek, pokecají ....asi jako všude na nuda a zřejmě i očumují ostatní. To vadí?
Se tam zajeď podívat a udělej si svůj názor. (upraveno)
Je tu někdo
Nebo tady už je?
..
...........
Jinde se nám taky stalo že borec leží na dece na břichu, a vedle něj jeho stará ani cici ani rici v plavkách.
A von celou dobu čumí jako pako na moji obdařenou zrzku.
Asi mu stálo péro, tak se ani nehl a jen čuměl že mu hlava neupadla.
Je to opravdu nepříjemný.
A dorazily to ostatní, když si moje při odchodu nedala pod tričko podprdu.
A byli jsme středem zájmu ostatních.
A kde??
Byla tam v zadu jediná, co se opalovala nahoře bez.
A to ještě měla kozy jako chlap.
A být tam někde zašitej jako rybáři, se nám opravdu nechce.
Tak snad je to tam jindy lepší.
Tak si hlavně užívejme Poděbrady v klidu
krásné léto všem
je nějaká šance, že tam nebudu sám?
Bokem za plotem si sem tam nějaký pár užívá. Tam se může. Ale je to vzácnost. Rozhodně to tam není úplně běžný a ne každý je zvědavý na diváky. I když se tam s tím počítá.....Stejně by ses měl zeptat, zda jim to nevadí.
Je to v části u plotu. Prostřední strom. Možná tak ve 3-4 metrech to může být.
A musím uznat, že je to pěkná cedule. Mile napsané.
Pokud ti vadí starší ročníky, tak tam přiveď nějaký mladší. Zkus ukecat mladý holky ať dojedou.
Je to v hlavě a ano, o sebevědomí. Mladší ročníky se prostě stydí i v plavkách, natož bez nich. Těm starším je to jedno. Mají to v hlavě srovnaný, jdou se opalovat, koupat, relaxovat a že druzí koukají? No a? Jenže se nedají přesvědčit. Mají vsugerovaný, že se všichni dívají zrovna na ně. Určitě takových znáš dost.
Proč si vlastně připadáte mezi starými a obéznimi nepříjemně? To si protiřečíš, ne?
Máš na mysli Opatovický Lom ?
Bylo to mimo
Asi jim taky bylo blbý něco navrhnout, když neví, co od toho čekat.
Ale je tu hezky 😊
Co očekáváš od setkání? Na velké se nestyď, jsou tam samí slušní lidé, co si tam přišli odpočinout.
Kde tam tam nudapláž vůbec je?
Včera jsme se tam byli poprve podívat a byl jsem zklamaný. Hlava na hlavě i na nudapláži, tak jsme byli kousek za u polní cesty. To už sice nudapláž nebyla, ale šlo to.
Pak mi bylo vysvětleno, že jsem se uvelebil v gay zóně a jsem novej🤣
Jako, přežiju, ale radši koukám po holkách po pravdě 🤣 Nemluvě o tom, že při hledání jsem nachodil asi milion km 😂
Klidně SZ
Proto zkoumám...
Daly by jsme sraz třeba u toho občerstvení ..
Stydím se tam jít sám?