Slovo vs. vizuál

Slovo vs. vizuál

K tomu, abych s někým zde pouze komunikovala , fotky nepotřebuji.
Pokud bych někoho hledala, tak foto je jen jedním vodítkem, jen pro zhruba představu, jak dotyčný vypadá.
Vše by pak ukázalo až osobní setkání .
Bude to tím že velká část lidí se chce asi i nějakým způsobem seznámit z erotickych důvodů, tudíž je pro ně vzhled protějšku a nějaká přitažlivost důležitá. Stejně tak někteří berou i jen v rámci zájmu o delší konverzaci jako vhodnější protějšek,který tady o sobě v profilu nějaké info má, než naprosto anonymní lidi. Je tady dostatek uživatelů aby si každý mohl svobodné vybrat s kým chce nebo nechce komunikovat. Pokud je to podmíněno vizuální stránkou,není na tom jistě nic špatného a je jen na každém jak k tomu přistupuje. Nikomu bych jakýkoli z přístupu nevyčítal,neodsuzovali. Jak se říká každé zboží má svého kupce,a každý kupec hledá jen jistě zboží.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
I opsat básničku se dá. A čistě za nás,nejde o to jak ten člověk vypadá když nás kontaktuje,ale o to že on ví komu píše, stejně jako my pak víme že pisatel se za sebe nestydí (ať je jakýkoli) . Málokdo a málokde zde na webu jde čistě za konverzací s kýmkoli.
Mně je třeba úplně ukradený, jaký má kdo fotky a jestli má galerie. Nikdy je po nikom nevyžaduju. Ale vytáčí mě, když mi lítaj do zpráv fotky ptáků. Tak ať si majitel udělá jednu galerii a na tu kdyžtak odkazuje, ne?
Problém je tu v tom, že nestíhám konverzovat se všema i kdybych stokrát chtěla. A že jsou ty konverzace většinou nudný a po pátý zprávě už odpovídám jen ze slušnosti. Ale když už se zadařilo a s někým jsem udržovala, nebo udržuju dlouhodobej kontakt, většina těch lidí galerii vůbec neměla a pár jich dokonce mělo v profilovce penis (což se tu považuje za prohřešek).
Něco jinýho je to u seznamky. Tam je podle mě naprosto základní slušnost mít k inzerátu galerii nebo aspoň jednu fotku.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
K tomu bodu 1,-
Nepraskne na tebe nic protože lidi jsou prostě zvědaví jak protějšek vypadá nemá to dle mě ani za mák nic společného jestli je povrchní nebo ne .
A na obranu když někdo hledá nejakou-kýho sportovně založeného píšou si jak tydýti měsíc těšej se na setkání jak si zabuslej pak mu přijede takovej protějšek ,že si ani nedokáže přez vanu nazout brusle ,,vážně tohle bereš že ten člověk je povrchní ,,když druhá strana kecala už na začátku ...