Já tedy Ano. Samozřejmě mě zajímá počet, abych si udělal představu jestli to není poběhlice. Pak mě i celkem zajímají kdo to byl, protože si člověk udělá celkem představu o tom výběru druhého. Třeba u neupravaného už předpokládám, že dost možná si také partner pravidelně nepřetahoval žalud a bylo tam smradlavé nemyté péro atp. To pak v hodnoticím koeficientu snižuje body, u těch co jsou poběhlice je to jasné předem, tam nejen že byly ale jsou možné i bonusy jako breberky a jiné. A to neberu příběhy o tom jak tu..ehm....v okolí apod. Jak se říká důvěřuj, ale prověřuj. Samozřejmě člověk řeší i to jestli má nebo nemá dluhy, deti atd. Což právě často jde také na vrub předchozím partnerům..
A jak mužeš řešit předchozi partnery sve partnerky, když jsi vživotě žadnou neměl a tvuj sexualni život je postaven na tom, že zakladaš trolici vlakna a masturbuješ u toho (upraveno)
My to zas klasicky vnimame, ze je to tema od tebe, takze pobavi a rozesmeje. Hrozne nas bavis a kazdy kdo uz cetl par tvych vlaken se musi tesit na dalsi. Ja osobne si vzdy predstavuju toho absolutniho nadsamce, ktery v podstate jen sedi nekde v kanclu a holky k nemu chodi na pohovor na misto partnerky., kde musi splnit ruzna cviceni a testy jak fyzicke, tak psychicke. Predpokladam i odber ruznych telnich tekutin....
Řešíte předchozí partner?
Řešíte předchozí partner?
A jak to vnímáte vy?
Ty si riadny pacient. Teba ani riešiť netreba.