Řešíte předchozí partner?

Řešíte předchozí partner?

Já tedy Ano. Samozřejmě mě zajímá počet, abych si udělal představu jestli to není poběhlice. Pak mě i celkem zajímají kdo to byl, protože si člověk udělá celkem představu o tom výběru druhého. Třeba u neupravaného už předpokládám, že dost možná si také partner pravidelně nepřetahoval žalud a bylo tam smradlavé nemyté péro atp. To pak v hodnoticím koeficientu snižuje body, u těch co jsou poběhlice je to jasné předem, tam nejen že byly ale jsou možné i bonusy jako breberky a jiné. A to neberu příběhy o tom jak tu..ehm....v okolí apod. Jak se říká důvěřuj, ale prověřuj. Samozřejmě člověk řeší i to jestli má nebo nemá dluhy, deti atd. Což právě často jde také na vrub předchozím partnerům..

A jak to vnímáte vy?

@anonymous
Ty si riadny pacient. Teba ani riešiť netreba.
Tvl. ty jsi chuj jak ten můj. Akorát, že ten můj nemá uši.
Jako teoreticky to máš zmáknuté do posledního detailu ..... :-))
A jak mužeš řešit předchozi partnery sve partnerky, když jsi vživotě žadnou neměl a tvuj sexualni život je postaven na tom, že zakladaš trolici vlakna a masturbuješ u toho *108* (upraveno)
Jak se říká: U chlapa vyděl uváděný počet dvěmi, u ženy vynásob třemi.
to je pravda)))))))))))))))))))))))
My to zas klasicky vnimame, ze je to tema od tebe, takze pobavi a rozesmeje. Hrozne nas bavis a kazdy kdo uz cetl par tvych vlaken se musi tesit na dalsi. Ja osobne si vzdy predstavuju toho absolutniho nadsamce, ktery v podstate jen sedi nekde v kanclu a holky k nemu chodi na pohovor na misto partnerky., kde musi splnit ruzna cviceni a testy jak fyzicke, tak psychicke. Predpokladam i odber ruznych telnich tekutin....
Příspěvek byl uživatelem smazán.