Toto by aj nas zaujimalo. Bola tam niekto v poslednej dobe? Myslim mesiac dozadu napr.?
Kde to je? Neznáme a to celkem kluby navštěvujeme
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj všem, je tu někdo mi odpoví ohledně pátečních akcí? Děkuji.
Tady profil SW-TROJKA...........
Kolik tam chodí páru na sobotní akce
Bude dnes večer taky nějaký pár? Už se moc těšíme na zábavu…

Za nás super club když jste vyznavači bdsm. Pokud ne tak bych nechodil. Na druhou stranu majitel Tom se stará o to aby byli všichni spokojeni
V sobotu bývají swingers párty.
To tam opravdu moc bdsm pozitivních lidí nepotkáte. My chodíme na bdsm párty v pátky.
Klub je fajn, je tam legrace, Tom je zábavný. Lidí tam chodí. A bude to takové, jaké si to uděláte. Když se vám tam líbit nebude, pak vždycky můžete odejít. (upraveno)
To tam opravdu moc bdsm pozitivních lidí nepotkáte. My chodíme na bdsm párty v pátky.
Klub je fajn, je tam legrace, Tom je zábavný. Lidí tam chodí. A bude to takové, jaké si to uděláte. Když se vám tam líbit nebude, pak vždycky můžete odejít. (upraveno)
Samozřejmě souhlasíme, za nás to zaměření je převažující. I když vynechat se to rozhodně dá. Jen jsem chtěli o tom informovat. Stejně je nejlip zkusit na vlastní kůži.
Klub je naprosto v pohodě.Určitě si užijte.
Ahoj všem,
já těm palcům dolů děkuji, znamená to, že někomu ležíme v žaludku a nejsme vzduch.
Možná někomu může připadat, že jsme BDSM klub, ale nevím z čeho lze takto uvažovat dole v Pyramidě, nebo ve skleněnce. Ano, začátek, roky 2018, 19 nebyly možná pro swingery úplně super, ale po úpravě výše jmenovaných pokojů a podle současné návštěvnosti sw party jsem přesvědčen, že se u nás swingerům líbí. (já v to doufám a samozřejmě budu rád za každou připomínku a námět ke zlepšení). Závěrem k úklidu. Ať se snažím sebevíc, tak vzhledem k sousedství hlavní cesty a dvou betonáren z toho chirurgický sál asi nikdy neudělám, ale pomůcky jsou dezinfikovány, stejně jako koupelny a vše co má býti dezinfikováno.
Stejně je na každém jak naši snahu ocení a jak bude v Klubu Trojka spokojen.
P.S.
a medvídci jsou neustále
já těm palcům dolů děkuji, znamená to, že někomu ležíme v žaludku a nejsme vzduch.
Možná někomu může připadat, že jsme BDSM klub, ale nevím z čeho lze takto uvažovat dole v Pyramidě, nebo ve skleněnce. Ano, začátek, roky 2018, 19 nebyly možná pro swingery úplně super, ale po úpravě výše jmenovaných pokojů a podle současné návštěvnosti sw party jsem přesvědčen, že se u nás swingerům líbí. (já v to doufám a samozřejmě budu rád za každou připomínku a námět ke zlepšení). Závěrem k úklidu. Ať se snažím sebevíc, tak vzhledem k sousedství hlavní cesty a dvou betonáren z toho chirurgický sál asi nikdy neudělám, ale pomůcky jsou dezinfikovány, stejně jako koupelny a vše co má býti dezinfikováno.
Stejně je na každém jak naši snahu ocení a jak bude v Klubu Trojka spokojen.
P.S.
a medvídci jsou neustále
Kdyby Přerov blíže byl, leckdo by tam častěji byl. Ale jen co bude zase čas přijedem rádi zas. V mučírně tam nás to baví, svého suba svážu zase a pomučím na ocase. Dutky zase opráším, někomu záda vypráším

Abych řekl pravdu, myslím si, že jde i o čistou závist osamělých jedinců, protože si můžou tak maximálně užívat s Ančou dlančou :D tak jim vadí jakkýkoliv komentář na fóru, vyjímka některých ženských komentářů. Už to tu vidím delší dobu.
(upraveno)
U některých je to vrchol jejich komunikačních schopností, tak se nedivte.

SW klub Trojka
Přerov