SW klub Trojka

Přerov

Ahoj, máte někdo zkušenosti ? O dovolené se tam chystáme na sobotní akci, podle webu by mohlo jít o zajímavý SW klub, ale neznáme zkušenosti ostatních: jak byli spokojen, jak bývá plno, jak se tam starají o čistotu apod.
Toto by aj nas zaujimalo. Bola tam niekto v poslednej dobe? Myslim mesiac dozadu napr.?
Kde to je? Neznáme a to celkem kluby navštěvujeme
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj všem, je tu někdo mi odpoví ohledně pátečních akcí? Děkuji.
Tady profil SW-TROJKA...........
Kolik tam chodí páru na sobotní akce
Bude dnes večer taky nějaký pár? Už se moc těšíme na zábavu…*24*
Za nás super club když jste vyznavači bdsm. Pokud ne tak bych nechodil. Na druhou stranu majitel Tom se stará o to aby byli všichni spokojeni
V sobotu bývají swingers párty.
To tam opravdu moc bdsm pozitivních lidí nepotkáte. My chodíme na bdsm párty v pátky.
Klub je fajn, je tam legrace, Tom je zábavný. Lidí tam chodí. A bude to takové, jaké si to uděláte. Když se vám tam líbit nebude, pak vždycky můžete odejít. (upraveno)
Samozřejmě souhlasíme, za nás to zaměření je převažující. I když vynechat se to rozhodně dá. Jen jsem chtěli o tom informovat. Stejně je nejlip zkusit na vlastní kůži.
Klub je naprosto v pohodě.Určitě si užijte.
Ahoj všem,
já těm palcům dolů děkuji, znamená to, že někomu ležíme v žaludku a nejsme vzduch.
Možná někomu může připadat, že jsme BDSM klub, ale nevím z čeho lze takto uvažovat dole v Pyramidě, nebo ve skleněnce. Ano, začátek, roky 2018, 19 nebyly možná pro swingery úplně super, ale po úpravě výše jmenovaných pokojů a podle současné návštěvnosti sw party jsem přesvědčen, že se u nás swingerům líbí. (já v to doufám a samozřejmě budu rád za každou připomínku a námět ke zlepšení). Závěrem k úklidu. Ať se snažím sebevíc, tak vzhledem k sousedství hlavní cesty a dvou betonáren z toho chirurgický sál asi nikdy neudělám, ale pomůcky jsou dezinfikovány, stejně jako koupelny a vše co má býti dezinfikováno.
Stejně je na každém jak naši snahu ocení a jak bude v Klubu Trojka spokojen.
P.S.
a medvídci jsou neustále
Kdyby Přerov blíže byl, leckdo by tam častěji byl. Ale jen co bude zase čas přijedem rádi zas. V mučírně tam nás to baví, svého suba svážu zase a pomučím na ocase. Dutky zase opráším, někomu záda vypráším *37*
Abych řekl pravdu, myslím si, že jde i o čistou závist osamělých jedinců, protože si můžou tak maximálně užívat s Ančou dlančou :D tak jim vadí jakkýkoliv komentář na fóru, vyjímka některých ženských komentářů. Už to tu vidím delší dobu. (upraveno)
U některých je to vrchol jejich komunikačních schopností, tak se nedivte.*4**18*