facefarting a facesitting

diskuze

Caucau, mam dotaz. Ma nekdo zkusenosti s facesittingem a facefartingem? Vzrusuji nekoho tyto praktiky? Jestli nejsem sam. Hrozne rad bych to zkusil, ale nevim jak to rict pritelkyni, nechci, aby na me koukala jak na nejakyho uchyla. Sedet mi na obliceji, pridusovat a sem tam si klidne i prdnout a hrat si neustale s mojim dechem, do pusy, do nosu.. Rad experimentuju takze tyhle veci mi nedelaji vubec problem. Jaky na to mate pohled vy damy? Mam krasnou, skvelou a milujici pritelkyni, ale tohle je tema, ktery je proste trosku divny.

Diky moc
To zasedávání by mohlo být i pro přítelkyni velmi vzrušující, moc bych to s ní nerozebírala, protože jak o tom budete mluvit, možná ji to nebude připadat tak atraktivní, ale když ji budete rovnou pěkně lízat a pak ji požádáte, aby si na vás zlehka sedla, bude to pro ni přirozené. Jakmile se jí to zalíbí, zkuste ji říct, ať si na vás sedne pořádně, a tak dále, prostě postupovat pomalu, ne hrrr. Bude to mít přirozený vývoj *250*
Venditi
Venditi Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Dekuju moc za odpoved. Zase jsem si rikal, ze to mozny "nechutny" chci ja. Ona by pouze sedela a popripade prdela. Kazdopadne rozumel bych, kdyby ji to prislo divny, ale za pokus bychom nic nedali. Holt ja nemuzu za to, ze me to vzrusuje😃 Byl bych fakt stastnej kdyby se ji to zalibilo o tom zadna. Ted jen najit vhodnou chvili, ale ta je na tohle tema kdy, co myslite?
Venditi
Venditi Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.