Mam obriezku, na rychle vyvrcholenie Ti nepomoze. Ze by si nevedel dosiahnut po obriezke orgazmus je nezmysel. Po hygienickej - no je to lahsie umyt. Ale ked sa neumyvaju ludia, tak pomoze len obriezka od krku nahor... Klinicky je preukazana nizsia pravdepodobnost prenosu pohlavnych chorob a riziko rakoviny penisu.
Ahoj, ja ju mám, ale vôbec na dlžku sexu to nemá vplyv. Aj ja som mal problém s výdržou a jedine co pomáha je mať často sex. A hneď budeš s výdržou spokojný.
Obriezka je zbytočná, nič nevyrieši zvlhnutý žaluď je citlivý zas. Aj po hygienickej stránke, pri predpoklade jednej sprchy denne.Aktuálne by to bolo tam, kde sa k okúpaniu dostaneš raz za mesiac....Predčasnú ejakuláciu rieši pravidelný sex. život. Liek na to je pravidelný sex. Trpia tým prevažne muži bez partneriek, čo majú sex len občasne zriedka. Potom pri žene sú nadmerne vzrušení a striekajú po chvilke sexu či inej zábavy.. Takže nehoniť ale nájsť si babu. Ak sa práve nedá, treba pravidelne využívať služby tých žien, čo si tým prilepšujú alebo je to zdroj ich prežitia. Je ich dnes neúrekom.
Kvôli predčasnej ejakulácii by som si určite obriezku nedával robiť. Všetko je v hlave. Čiže aj sex začína v hlave, nie v pohlavnom orgáne. Pohlavný orgán reaguje až neskôr na podnet mozgu. Čiže si to treba zrovnať v hlave. Zo začiatku Ti obriezka určite nepomôže. Ale časom sa môže stať, že odhalený žaľuď na penise pri sústavnom obtieraní o spodné prádlo začne byť menej citlivý. Z hygienického hladiska má obriezka ako takú logiku, že sa pod predkožkou nehromadia rôzne baktérie a smegma.
mate pravdu ja som bol obrezany uplne k ničomu tonepomohlo a stratilsom erekciu
Ano mas pravdu ale ja ho mam tak citlivy a hlavne predkozku ze mozem zrovnavat hlavu kolko chcem …… preto nad tym rozmyslam ze obriezkou by sa ta citlivost zmenila ako si pisal aj ty.
To ti nepomoze......co sa tyka hygieny,top
Obriezka, skrátka niekomu to pomôže oddialiť vyvrcholenie a niekomu nie, každý je individuálny never tomu čo čítaš, všetko sú to len štatistiky
Ano to beriem ze popisane moze byt kade co ale chcem vediet konkretny nazor niekoho kto si tym presiel a ako to po zakroku ma.

Ja stým mám skúsenosti bol som na obriezke a nepomohlo pomôžu lieky ale sú dosť drahe
Toto radsej konzultuj s urologom, tu to nema zmysel rozoberat, ak chces pocut nejaky definitivny zaver.
Obriezka koli predcasnemu konc
Nazory a rady