Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kdo na tebe bude pak dělat na důchodku???

Ahoj, co se týče dětí, vždycky se dá najít prostor pro intimnosti. Teda pokud se opravdu chce. Možnosti je spousta. Děti jsou venku, ve škole, u babičky, spí, jsou ve vaně, mobily taky krásně dokáží zabavit. Ale jinak máš pravdu. Žijeme jenom jednou, tak proč se omezovat, když druhý věčně nechce. Ponižovat se doprošováním? Tahle diskuze mi docela otevřela oči a mám nad čím přemýšlet. po dlouhých letech věrnosti

Porsche?

Já slyšela podobnou verzi - prý každou ženu potěší 5 kroužků: snubní prstýnek a Audi

Zajímal by mě názor několika žen proč nechce nebo nechcou sex
Občas mívám krátká období, kdy nechci sex a důvody jsou různé. 1) necítím se atraktivní, 2) nerozumím si s manželem, 3) mám starosti, 4) jsem dlouhodobě unavená a vyčerpaná. Čím dýl to období trvá, tím je horší se do toho zase dostat, takže si dokážu představit, že si někdo sex úplně zoškliví a odmítá ho pak dlouhodobě.
Moje říká, že když už má chvíli volna, bude si raději číst.

Řešíme teď doma to samé. Žena sex nepotřebuje a já jo. Když jí přemluvím, většinou mi u toho zívá a je na ní vidět že jí to nebaví. Já jsem pak rozladěný a vztah jde do kopru. Domluvili jsme se na milence. Nechce o ní vědět ale toleruje že si jí hledám.
Zapoměl jsi přidat nějakého toho smajlíka, aby bylo vidět, že je to vtip nebo ironie
(upraveno)

Nemůže to být právě tím womanizerem? Co jsem tak slyšela od žen v mém okruhu, tak získaly “závislost” právě na pomůcce a sex s mužem už nepotřebovaly, protože jim prý womanizer/satysfier apod udělal lepší službu.
Tak snad to tak horký nebude.
U nás se Satys válí v šuplíku, a moje o něm nechce ani slyšet....
U nás se Satys válí v šuplíku, a moje o něm nechce ani slyšet....
Mně se taky válí různé věci v šuplíku a raději normálního ptáka. Ale vycházím z toho, co jsem slyšela v práci nebo od kamarádek. Samozřejmě, že to není případ většiny, ale může to hrát roli.
Myslím si, ze tady to bude tím, že:
1. Sexuální libido- ty a tvoje manželka mate každý jiny. Jsou 3 druhy: vysoký -cca 7 a více týdne, střední -parkrat týdne a nízké 2-3 za měsíc stačí.
2. Zkuste si promluvit o vaše sexuální stránce-co se mi líbí/nelíbí
1. Sexuální libido- ty a tvoje manželka mate každý jiny. Jsou 3 druhy: vysoký -cca 7 a více týdne, střední -parkrat týdne a nízké 2-3 za měsíc stačí.
2. Zkuste si promluvit o vaše sexuální stránce-co se mi líbí/nelíbí
Nejsem žádný sexuolog, ale za mě si domluvit po sezení u nějakého je rozhodne lepší, než si nechat radit od nás “amatérů”❤️
Ženu, která odmítá sex, či tvrdí, že ho nepotřebuje, k žádnému odborníkovi nedostaneš. Nemá potřebu něco takového řešit. Řešení jsou : milenka, výměna za jiný model nebo trpět a přetahovat si kůžičku.
Jo a prosim co je to ta xichtokniha? Tenhle pojem jsem neslysel. Jiny nazev pro FB? Jestli jo tak tomu uz jinak nereknu. Osobne fb beru jako ztratu casu a zbytecnost.
Rozchod je az posledni reseni. Osobne bych zacal omezovanim zdroju. Tzn. Nedavat ji penize, sebrat klicky od auta a jinak ji zneprijemnit zivot. Aby se musela snazit.Rovnez omezit kontakt, treba spat v jinem pokoji apod. Delat si svy konicky, hledat milenky chodit na rande, blbnout s kamosema apod. Mozna i zbavit se televize, odstrihnout internet, ale uz jsou solidni mobilni data, takze na to si penize vzdycky sezene. Treba se i odstehovat na chvili, pokud by byla moznost. Zadna spolecna dovolena apod.
Je vidět, že se vyznas, ale leda tak ve svým hovnu
V pohodě
žádnej stres, chlapi

Když vydělává víc než dokáže spotřebovat, tak ano. Ale většinou ty ženský od chlapa peníze chtěj, málokterá je finančně nezávislá.
Na nákup ok, to by měla být její povinnost, ale žádný ježdění za kamarádkama apod. Zase pokud to auto je psaný na ní tak to totálně neplatí, když společný tak to je taky dost problém.
Omezení kontaktu pomůže, protože zjistí, že najednou se obejde chlap bez ní, vyvolá to sociální žárlivost, není tak silná jako milenecká, ale může fungovat také. Neznamená to, ale totální nezájem, to je také špatně.
Samozřejmě pokud ten vztah je vyhaslej a mrtvej, tak opravdu jen rozchod nebo minimálně půlroční pauza.
Ale spousta vztahů, ačkoli se to na první pohled může zdát, vyhaslý nejsou a zachránit jdou. Ale je to hodně práce a otázkou je, zda ta námaha stojí za to.
Na nákup ok, to by měla být její povinnost, ale žádný ježdění za kamarádkama apod. Zase pokud to auto je psaný na ní tak to totálně neplatí, když společný tak to je taky dost problém.
Omezení kontaktu pomůže, protože zjistí, že najednou se obejde chlap bez ní, vyvolá to sociální žárlivost, není tak silná jako milenecká, ale může fungovat také. Neznamená to, ale totální nezájem, to je také špatně.
Samozřejmě pokud ten vztah je vyhaslej a mrtvej, tak opravdu jen rozchod nebo minimálně půlroční pauza.
Ale spousta vztahů, ačkoli se to na první pohled může zdát, vyhaslý nejsou a zachránit jdou. Ale je to hodně práce a otázkou je, zda ta námaha stojí za to.
Jak to tak ctu, tak jsem rada, ze jsem jedna z tech malokterych…
Povinnost? Vidim dobře? Zadny vztah ani manželství neni o povinnostech.nikdo nikoho nevlastní ! Tvl na tyhle ŕeči jsem háklivá.
Přesně tak jak říkáš. Navíc také ženy bývají i líne v běžném životě.
Tvl ty jsi uplne mimo 🤣🤣🤣🤣.
Mozna jsem mozna ne, schvalne treba podobnejch komentaru jako mam ja, tady bude vice. Uvidime.
Kopni ji do prdele a najdi si novou babu!
Přiškrcený koule jsou k zasmání😀
Zkus treba veceri, romantiku, vinko....to na moji manzelku docela pusobi...da si par sklenicek vina a je k nezastaveni.
Možná se jen nudí.
- Zkus se s ni pohádat a pak na ni vlítni.
- Zkonfiskuj ten womanizér a půjč ji ho pouze za odměnu.
- Šukej s ní ráno nebo přes den.
- Začni se o sebe starat a občas se jdi bavit ven bez ni, podpantoflák nikoho nerajcuje
- A hlavně, když už se jde do boje, zakaž ji mluvit (aby ti do toho nekecala, když už to je jednou za měsíc, tak at to je alespoň po tvém)
- A jestli u toho dělá blbé ksichty tak zhasni světlo nebo ji pořiď masku Shreka, ať na to nemusíš koukat ;)
Good Luck, dej pak vědět jak jsi dopadl.
Není zač
- Zkus se s ni pohádat a pak na ni vlítni.
- Zkonfiskuj ten womanizér a půjč ji ho pouze za odměnu.
- Šukej s ní ráno nebo přes den.
- Začni se o sebe starat a občas se jdi bavit ven bez ni, podpantoflák nikoho nerajcuje
- A hlavně, když už se jde do boje, zakaž ji mluvit (aby ti do toho nekecala, když už to je jednou za měsíc, tak at to je alespoň po tvém)
- A jestli u toho dělá blbé ksichty tak zhasni světlo nebo ji pořiď masku Shreka, ať na to nemusíš koukat ;)
Good Luck, dej pak vědět jak jsi dopadl.
Není zač

Dík. Maska dobrý nápad😀
Myslím, že mě nepotřebuje. Radši si to děláš sama.
Myslím, že mě nepotřebuje. Radši si to děláš sama.
My máme sex 1 za pul roku a přitom vím že si to sama dělá i 3 krát týdně
Jak jste spolu dlouho,že to řešíš až nyní?A děti jste si udělali jak?
Mám to až na womanizer úplně stejné.
Zkoušel jsem vše možné a nulový výsledek. Vyřešeno milenkou.
Zkoušel jsem vše možné a nulový výsledek. Vyřešeno milenkou.
Proč nepoužíváte womanizer přímo při souloži,je to super.
Používáme. Ale než k tomu dojde. Musím jí přemlouvat atd..
A které funguje? Myslím, že je to vše jen placebo.
Ty o nějakém víš? :)..............................
Ale za to si můžeš jen ty sám!!
Na začátku vztahu si ji měl pořádně vyzkoušet.
A když to nebylo úplně ono, tak jsi měl zjistit co na ní funguje a to vylepšovat.
U vás je cesta být lepší než womanizér, kdyby sis dal tu práci.
A ne si ji vzít, a být pak v loji...
Třeba moje holka taky pěkně stříká, a trvalo mi to přes rok, než se správně uvolnila.
A když to s holkou nejde, tak s ní prostě nejsem.
Na začátku vztahu si ji měl pořádně vyzkoušet.
A když to nebylo úplně ono, tak jsi měl zjistit co na ní funguje a to vylepšovat.
U vás je cesta být lepší než womanizér, kdyby sis dal tu práci.
A ne si ji vzít, a být pak v loji...
Třeba moje holka taky pěkně stříká, a trvalo mi to přes rok, než se správně uvolnila.
A když to s holkou nejde, tak s ní prostě nejsem.
Moje nemít womanizér a milence tak se ušukám k smrti

“ona jednou zjisti ze udělala chybu”
To je názor jak poď mě jebat z boku. Když není chuť tak zkrátka není chuť (nebo na něho nema chuť). Když mi nebude chutnát vepřove tak ho žrát nebudu i kdybys ses posral. (upraveno)
To je názor jak poď mě jebat z boku. Když není chuť tak zkrátka není chuť (nebo na něho nema chuť). Když mi nebude chutnát vepřove tak ho žrát nebudu i kdybys ses posral. (upraveno)
“ Že je večer unavená.”
Tak jí píchej ráno nebo v poledne. Nebo jí pomoz s tím co jí tak unavuje.
Tak jí píchej ráno nebo v poledne. Nebo jí pomoz s tím co jí tak unavuje.
Je to pravda. Ale děti jsou pořád doma.
Tak je pošli na koupaliště nebo ……

Trochu me teda zarazi, ze ti to rika od zacatku vztahu. To jste teda od zacatku vztahu nesexovali? Teda jen jednou mesicne? Jak dlouho jste spolu a jak jste se zmenili fyzicky i psychicky. To vse hraje dost roli.
Jinak pokud ji sex nebere a zene jo, domluvit se spolu nechcete na stavu, kdy to vyhovuje obema, tak bud ti dovoli milenku nebo budes zahybat a nebo pujdete proste od sebe
Jinak pokud ji sex nebere a zene jo, domluvit se spolu nechcete na stavu, kdy to vyhovuje obema, tak bud ti dovoli milenku nebo budes zahybat a nebo pujdete proste od sebe
Samozřejmě. V začátcích byl sex často. Po druhém porodu se to změnilo.
Bohužel to tak některé ženy mají... Po porodu nechuť k sexu.... Spíš se starají o děti a sex je až na páté koleji
To je mi jasný..
Ale mě to tak nebaví jako jí. Já potřebuji sex.
Ale mě to tak nebaví jako jí. Já potřebuji sex.
ona taky, ale ne s ním

Manželka nechce sex.
Masturbace