Jaký je ideální muž? A jaký pr

Jaký je ideální muž? A jaký profil?

Tak jsem si prostudoval pár časopisů, kde popisují čtenářky ideálního může jako někoho kdo je schopen naslouchat problémů, ale dokáže mluvit i o sobě samém, měl by být zábavný, být upravený atd.

Mimo lifestylových časopisû jsem zabrousil i do historie, třeba v starověkém Řecku se prosazovala i jednota těla a ducha. Mimo sportovní postavy měl být muž vzdělaný, sečtělý a odolávat nízkým pudům, proto prý byl muž vždy vyzobrazen s malým ochablým penisem.

Tak jsem si říkal, že když je mi vyčítan nevyplněný profil, kdybych zminil v popisku vlastnosti výše a zapozoval s kamenou tváří nahý se sportovní postavou a ochablým penisem byl bych pak podle profilu ideální muž nebo ne? Nebo jaký je a jak má vypadat jeho profil na amaterech (když se tu nevyplněné profily pořád vyčítají)?
Pokud se stydíš za ochablý penis,tak si dej fotku kde to nebude vidět.A my nevyplněný profil nikomu nevyčítáme.Ale potom zase nám nikdo nesmí vyčítat,že se nechceme seznámit,když nás osloví.My prostě chceme něco vědět o osobě,kterou si pustíme do soukromí.
V tvém případě je úplně jedno, co budeš mít v profilu. Žádná tě přece není hodna. Ostatní chlapi si poradí sami.
Bože furt řešíš jakési pičoviny.......
Ááá… toho znám. Jmenuje se Ivánek (z Mrazíka)

Před naší, za naší,
cesta má ať nepráší, hej ! Když se dívám na sebe,
tak se musím pochválit.
Nevypadám já věru zle,
zkrátka chlapec jak má být.
Myslíš? *13*
K lesu čelem, k Ivanovi zády!
Jéééé…, to bylo pěkné děvče *3*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Vzhledem k tomu, že jeho seznamem co tu před časem psal v jiném vláknu neprojde ani jedna, tak si do té knihy může psát co chce *4*
Klidně i vrtulku ve vlastním pozadí *21*

Kár kár *1*