Já koupil manželce plno hraček :) měla je dva roky než jsem přišel na to že si to snímá užívá víc než se mnou , tak jsem je vyhodil , teď říká že je ráda že si sex semnou užívá více , chlap se prostě nevyrovná hráčkám , a vždycky chcipam jak chlap koupí ženě xxl dildo ji se to líbí a on si naivně myslí že ten jeho kašpárek ji udělá :D mě žena přiznala že po xxl dildo mě v sobě necítila ... Nekupuj hračky
Já ? :D se zeptej ženský s červeným profilem samozřejmě že tvoje ti řekne že ji děláš dál a líbí se jí to stebou :D ale samozřejmě já jsem velký hňup když budeš šukat úzkou 18 letou kočku taky se ti pak asi nebude líbit šukat roztahlou kde ji sotva cejtiš ...
a teď další "chytrá" otázka a zneužití toho, že reaguje žena: co ti brání zkusit si koupit vajíčko? :) Bojíš se reakce přítele? :) Nebo zatím prostě nechceš? :)
Já jsem poprvé honil asi ve 12letech pak jsem zkoušel třeba strkat péro mezi madrace a jako šukat... když se otevřely první sex shopy to mi bylo20 koupil jsem připínací penis oboustranný strčil jsem svůj penis do vnitřního prostoru pěkně se dal šukat...a potom jsem ho ukázal přítelkyni nejdřív nechtěla ale když viděla jak si sním hraju tak svolila mám penis 15/4 když sem si připnul robertka zvětšil se na 20/5 přítelkyně byla hodně vzrušená tak jsem do kundičky zajel lehce hlasitě vzdychála hodně si užívala.....od té doby ho používáme... když má chuť pořídil jsem este robertka který je hodně podobný normálnímu penisu...18/4 pružný z latexového materiálu žilnatý krásy žalud i koule....stim si užívá často sama...nebo když spolu šukame tak ho vyndá a dráždí se predemnou a když já do jí vjedu ptákem strká si ho do kundičky k mému péru ráda v sobě dva ptáky spolu....to pak má orgasmus až stříká..... párkrát chtěla ať jí ukážu jak bych kouřil péro já....držela robertka před mojí pusou a říkala mi zkus si ho kouřit tak jsem jednou otevřel pusu a ona zajela do mě hluboko pomalu jsem ho cucal lízal i koule a kouřil dost mě to vzrušilo tak jsem se vášnivě rozjel až přítelkyně nevydržela a přidala se a spolu ho kouřili od té doby ho používáme když máme chuť... občas když jsem sám doma hraju si sním sám honím si ptáka a robertkem se hladím drazdim se na svém péru kouřím ho....a párkrát už jsem zkusil šukat se sním do zadečku nejdřív to nešlo ale jednou jsem se vzrušil uvolnil použil gel a robertek do mě zajel lehce až po koule vzrušením jsem zakřičel a pomalu sním jezdil a šukal si sám svoji prdelku moc se mi to líbilo....tak od té doby ho používáme s přítelkyni společně.... mě bylo poprvé 20 a přítelkyni 17
Kamarádce jsem první hračku vyrobil z dřeva napuštěneho olejem na který se natahovat kondom ,bylo nám krásných 16let a pokud vím ma ho do dnes a jestli ho používá netuším. Hezký den všem.
25 let? No to uz musi byt pekny hnus.fuj kdyz si představím z jak nekvalitních materialu se driv vyráběly ..🙈vždyť to ani tak dlouhou životnost nema🙈.ale kdyz nemas na novy tak to chapu.
(upraveno)
@LU-MAR
Ten rozdíl je asi ve zkušenostech - cituji Vaše slova ..."když si představím..." Z toho je zřejmé, že Vaše představa nemusí odpovídat realitě a zkušenostem těch, kteří nevycházejí jen z představ.
Můžu potvrdit, že vibrátor starý čtvrt století používám častěji, protože je v pohodě! Na rozdíl od novějšího, z něhož se i po několika letech (!) line nepříjemný zápach. Tehdy se totiž vyrábělo kvalitně, teď se to dělá jako zboží krátkodobé spotřeby. Bohužel....
První vibrátor
Holky, v kolika letech?
Ten rozdíl je asi ve zkušenostech - cituji Vaše slova ..."když si představím..." Z toho je zřejmé, že Vaše představa nemusí odpovídat realitě a zkušenostem těch, kteří nevycházejí jen z představ.
Můžu potvrdit, že vibrátor starý čtvrt století používám častěji, protože je v pohodě! Na rozdíl od novějšího, z něhož se i po několika letech (!) line nepříjemný zápach. Tehdy se totiž vyrábělo kvalitně, teď se to dělá jako zboží krátkodobé spotřeby. Bohužel....
Navic si myslim ze proste lžeš
Martina