Tiež ho mam malého vobec ma to netrápi
Ja ho mám malý už 55 rokov . Tiež ho mám tak malého akého máš ty
Ja mám 23 a môj má 13,5 cm a tiež ma to dosť trápi 😪
Jednoznačne sa nemám prečo sťažovať. Ja mam iný problém dráha ma zanedbáva a keď už tak mam pocit ze nemám takú výdrž. Pri inej som vedel aj celý víkend pretrtkať.
mna taky laka vyskusat, 5 cm je ked ti stoji?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Aj taký existujú ale zato aj tak vedia dokonale ženu uspokojiť. Meď majú ústa a ero obchody množstvo pomôcok. Veľa je takých vzťahoch. Keď už je žena po 2 pôrodoch tak ani bežná klasika už v nej ločká a keď pridáme fisting, aj bežný kúsok je pre ňu málý. Tých 5 cm je nie veľa ale aj tak malý šašo dokáže urobiť dobré divadlo. Osobne som mala sex s takýmito a sú úžasný milenci ako aj škorpóni
Kamo ja mam presne opacny problem 😂😂😂
sa nechval co som videla tak nic moc
Ani neviem o tom že sa poznáme 😂
😂😂😂 tak potom si veľa nevidela asi keď nič moc
Keď máš malý nezúfaj, strč do úľa, zabúchaj

Vieš čo tiež mám malý žena hovorí že stačí ale aj chodí za veľkýma
Mam podobny “problem”. Poznam ale jedneho mladeho chalana co ma opacny problem, ze ho ma prilis dlheho. Stretol som ho vo wellnesse, len tak zo srandy nechal mi sa mu s nim pohrat, celkom zaujimava skusenost drzat v ruke nieco take velke pre porovnanie. Ak by si mal zaujem nieco take skusit, napis mi a dohodim kontakt. Je to v pohode chalan.
my takeho hladame, posli kontakt na toho chalana
Ahoj janka777 bývam v bratislave a rad sa ti ukážem cez webku ci môj priemer ti bude stačiť keď nestojí a keď stojí mi.Celi sa ti ukážem na webke aj keď mi stojí aj keď mi nestojí a môžem ma ohodnotiť aj kontaktovať.Napis mi na vojna@centrum.sk email whatsap, mesenger, skype a pod čím tam nájdem.Ked tu budeš kontaktuj ma do emailu aj posli na seba kontakt.Moja veľkosť je akurát veľa dievčat mi to povedala ze nini veľký ani mali a ze je akurát.Nemam vipko tak možno sa ti nebude dat odpísať tak ma kontaktuj na email 

Ahoj janka777 bývam v bratislave a rad sa ti ukážem cez webku ci môj priemer ti bude stačiť keď nestojí a keď stojí mi.Celi sa ti ukážem na webke aj keď mi stojí aj keď mi nestojí a môžem ma ohodnotiť aj kontaktovať.Napis mi na vojna@centrum.sk email whatsap, mesenger, skype a pod čím tam nájdem.Ked tu budeš kontaktuj ma do emailu aj posli na seba kontakt.Moja veľkosť je akurát veľa dievčat mi to povedala ze nini veľký ani mali a ze je akurát.Nemam vipko tak možno sa ti nebude dat odpísať tak ma kontaktuj na email 

janka777@ ...ak hľadáte, mrkni na môj profil (a album)...
5cm
5cm