Swingers Pardubice

Stojí za to?

S přítelem jsme našli informace, že v Pardubicích by měl být také klub.
Má ho někdo vyzkoušený? Doporučili by ste ho zkusit nebo spíše ne?

Diky
Ahoj jw tu někdo kdo byl poslední dobou v utery či ve čtvrtek? Chodí vůbec někdo? Dik
Jak to sleduji tak už ani na sraz nikdo nechodí všechny předešlé srazy a nikdo zúčastněný
V týdnu jsme nebyli ale je vždy lepší víkend respektive sobota. Ale pokud hledáš odpočinek a klid tak to je lepší ve všední den 😉
Nechystá se někdo příští týden?
Příští týden ještě nevíme zda bude sraz.Ale přijď dnes pokud můžeš.
Dneska bohužel nemůžu:/😒😒😒😒😒😒😒😒😒
S dovolením se také podělím o svůj dojem.
V pátek 3.5. jsem navštívil dany wellness a mohu doporučit. Pravda některé vybavení jako například vířivka je postarší, ale všude bylo čisto a obsluha byla příjemná.
Pravda lidí bylo po skromnu, ale i přesto jsem potkal jeden skvěly sympatický pár z Královéhradeckého kraje, bohužel jsem si na ně nevzal kontakt, rád bych s nimi ještě prohodil pár slov. Prý měli být i v sobotu. Tak kdyby se tato informace k nim dostala a měli zájem, tak ať mi napíší do zpráv. Jinak mohu R&V wellness doporučit.
Děkujeme za komentář a jsme rádi,že se ti u nás líbilo.Každou sobotu pořádáme srazy amatérů,tak se někdy stav.To chodí lidí dost a určitě se pobavíš😉
Ahoj . Byl jsem tam ve čtvrtek a bylo tou vás příjemné. Sympatická obsluha na baru a lidí moc nebylo a tak jsme si mohli příjemné užít. Diky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Rád zas dorazím. Třeba na nějaký sraz amatérů. 😉

Jsme rádi, že se ti u nás líbilo.Budeme se těšit.
Pokud bude ve čtvrtek 7.11. odpolední akce, rádi s přítelkyní dorazíme. Má to ráda. A já také :DD
Tam ne! Opravdu to tam je strašný 😭
Ahoj,v týdnu akce nemáme.Je běžná otevírací doba.Srazy amatérů jsou každou sobotu.
Tuto sobotu je v klubu další sraz amatérů.Přijďte se pobavit,nebo si odpočinout. (upraveno)
Určitě přijedeme 😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️
Napíšte mi do zprávy více informací prosím..
Teda,myslíte že bych se k vám hodil? Po rozchodu jsem otevřený novým zážitkům..bylo by to moje poprvé...tak ať se necítím nechtěny a navíc a tím se nenechal pro příště odradit 😉
Hodil... tak třeba příště...pokud nesáhneš vedle 😜😜
Tentokrát mi to vyjde od začátku, těším se.
A že to umí rozjet😘283 je naše😘
A tuto sobotu to opět rozjedeme a oslavíme vaše výročí ve velkém 😘👌😜 A chci konečně taky vyhrát v tombole 🤭😉
Víš,co se říká, neštěstí ve hře,............😘. Přinejhorším dostaneš cenu útěchy😄
Dobrá, beru Tě za slovo 😘😉 Cena útěchy přijde taky vhod určitě.
A co ti je KUR*A po tom?? Asi máš nudný život,když nemáš nic jiné na práci..
Jsou mi u zadku souvislosti nějakého zakomplexovaného, uraženého hejtra..Ty se mě ptáš či jsem tam byl?? Kdyby jsi si našel čas a kliknul mi na profil ,tak by jsi zjistil , že ano byl..Nevím co máš za problém a upřímně mě to absolutně nezajímá..Ale co mě zajímá je to, že by tady urazis slušní lidi..já jsi moc dobře uvědomují,že ten klub nedostane ⭐⭐⭐⭐⭐.. dobře vím,že to není Fantasy nebo Paradiso club..ale je mi to u chlupatého zadku Mongolského inženýra..důvod proč tak chodím jsou Lidé.. Slušní majitele, slušní zákazníci.. lidé s kterými se scházíme pravidelně i osobním životě.. lidé z kterých se stali přátelé... SLUŠNÍ LIDÉ... Ale ty to asi neznáš..asi neznáš pojmy SLUSNOST, PŘÁTELSTVÍ ATD..
Nechystá se dneska někdo????😎🤩
Ahoj nechystate se někdo tento víkend?
HM j nvm jestl sezeu letadlo abychse dotal do Pardubc? Nejak sem po cerejsku zratil duveru ve vlakova spojei. To j a, kyposatka je dsti ne-zkuea akyzzarizeni za x miliar efunguje neb ei v provzu.
K emu pak to?
Ale uzijte si to za me, pak se poclub co si vyrala.
🤣🤣 tvl, jestli se nebojíš v Brně přejít ulici, tak nevím co řešíš s vlakem.
zkus si nejdrive chlapecku projit sam domov bez svetel se zavazanyma ocima a jestli se o neco neprizabijes tak muzeme pokracovat dale. Rano, kdy moc lidi neni tak se odtamtud asi hure dostava ne? Ale asi nma smysl a cenu ti neco vysvetlovat. Ano sou navigace, ale ani ty nejsou na metr presne a aby to bylo zname prostredi musel bych tam byt asi 20x.
Copak zase měl ten "pán"za problém?Opět začíná hejtit?🤦
Ano, opět. Asi je trošku v tenzi 🤷‍♀️😄Ale hejtí všude, v kdejakých fórech nebo chatech...
Za ty dva roky, co klub máme,jsem se naučila na takovéto komenty nereagovat.Je to zbytečná ztráta času,který jde využít příjemněji*4*
To si piš 😘 A zítra to bude fajn jako vždy
Chystám se wellness navštívit v pátek, měla by být swingersparty, tak uvidím. Jelikož jdu poprvé, nemám úplně představu jak tam v daných situacích reagovat. Budu se snažit se moc neztrapnit a nevyrobit nějaké fó-pá.
Ahoj,v pátek moc lidí nechodí,aby jsi nebyl zklamaný.Lepší je to v sobotu ,
Ahoj. Plánujeme se ženou v pátek do nějaké "zajímavé" sauny v Pardubicích. Možná je to hloupý dotaz, ale v ten pátek chodívá tak kolik lidí? Páry, samotné ženy?
Potkám tam dnes odpoledne někoho?
Ahoj,jak bylo na srazu v sobotu? Přemýšlím že bych v sobotu zajel. Byl jsem tam naposledy před 2 lety a hrůza.
Prý tam bylo fajn,říkala mi kámoška,byla tam spolu se svou kamarádkou,potka ljste je tam někdo???má nad kundou kérku,na pravé noze velkou a v kundě piersing
Budu hádat: jsi masochista a doufáš, že tě za tenhle příspěvek seřeže jako hada?
Ahoj, přemýšlím, že bych zítra zkusil jaké je to v Nevisu, budete tam nějaký pár co hledá může?
Dovolím si přidat vlastní názor
Byla jsem jako samotná žena a byl to hezky prožitý čas
Muži byli galantní a prostředí v pohodě …
Každý by si měl udělat názor sám - 100 lidí 100 chutí …
Žen tam bylo samozřejmě více ;)
Myšleno bez partnera …
Ahoj je tu někdo kdo se chystá na sraz Amatérů v Pardubicích tuto sobotu??
Ja sem napr. tam byl spokojen. Je tam x plusu, jedina nevihoda precijen od Brna trosku z ruky no a clovek pokavad nejede nekdo v noci tam musi prespat protoze rano nic nejede.
Osobne sem rad, za moznost placeni kartou, vzdy je tam nejaka zajimava akce.
jirkapar
jirkapar před rokem
krom toho byl sem ve 23. klubech takze muzu srovnavat. Co sem slysel napr. o Lublanske kde chodej UK a Arabove co ho tam zenske strcej bez niceho? to je dle tebe uroven? Ja nemel problem ani s majitelema ani s lidma, vyrivka tepla, to, ze obcas je potreba ji jakoby znovu nastartovat to je dle me stejen ve vsech klubech napr. i v Zelesicich, i kdyz tam je velka, ktera mi tolik nevyhovuje.
Sumasumarum, kdo chce se prijde podivat kdo ne, tak bude honic za PC no.
A jestli sou zenske tluste ci ne? Mne jde primarne jestli s tim clovekem si i popovidam a ne ze ho zasunu do kazde co ji ma. To si radej kup gumovou a budes to mit bez kecu a bez faldu no.
jirkapar
jirkapar před rokem
jirkapar
jirkapar před rokem
pardon melo byt 2 az 3 klubech ne 23, to se omlouvam.
No pane JirkoX poukazovat ze je clovek magor kdyz jezdi do Pardubic z brna o necem u vas vypovyda.
MOzna by ste byl i rad kdyby vam nejaka dala, i kdyby byla tlustejsi ze?
jirkapar
jirkapar před rokem
Přesně tak ,pán je borec a ty mu nesaháš ani po kotníky,tak se do něho laskavě nenavážej.
To je v poho, ja sem udelal chybu sem si pana spletl proto sem se mu i omluvil.
Jirkovi se omlouvam byl to jiny nick myslim welnesaci. Nicmene to nemeni nic na tom, ze si tukal na hlavu ze sou lidi hloupi, kdyz jezdi z Brna do Pardubic. K preklepum, sem trosku linej ale hlavne nenasel sem moznost jak to zpetne editovat.
Pro me zatim Pardubice vedou z x duvodu, ale i v jinych klubech to neni spatne.
A da se to lehce prepsat 2 3 na 23, staci, ze se vynechala mezera.
Mnozi tu resi uplne sra.. radi pomlouvaj jine, ale sami krytyku neprijmou.
Uz sem si o necelem roce zvykl, ze tu 99% lidi sou bud honici, slibotechny nebo ti, co si potrebujou dohnat sve ego. To 1% normalnich ale nastesti je prevysuje inteligenci, svym vystupovanim.
Ti co Pardubice krytyzuji, tak zkuste sami neco rozjet a uvidime, kam se dostanete.
Tak k tomu bych se ráda vyjádřila . Pána znám a za mě je to neskutečný borec . Pán je slepý a dojíždí za námi až z Brna . Proto možná i ten překlep . Je to neskutečný sympaťák. Takže bych příště volila slova 😡😡😡 (upraveno)
jirkapar
jirkapar před rokem
Ja sem ale nepsal ze sem jel jen kvuli saune, ja sem jen poukazoval plusy ktere pro me sou jako pro Brnnaka.
Hmmm. Tak že bych se tam zítra večer podíval? Někdo v páru nebo samotná žena se mnou?
Raději tam nejezdi ať ti není na zvracení, tohle jsou face účty.
Proč taková reakce - já jsem naprosto reálný účet …
Nejspíš to vypovídá o vašem psychickém zdraví ;)
Na zvracení je nám jen z tebe🤣
Proboha, proč tolik nelásky?
Tam už se nesexuje?
Jenom hejtuje?
Zvážím účast…
Ahoj. Byl někdo v sobotu na srazu? Kolik bylo lidí?
Přijd se podívat sám . Tuto sobotu to bude super akce . 💪 tak se konečně přijd podívat
Já tam byl před 2 roky a byli jsme tři,tak právě chci vědět jestli je změna k lepšímu.
Rozhodně . Každou sobotu nás bývá 25-30 lidi . A je to naprostá pecka . Úžasný lidi,atmosféra,sranda a sexik 😉
A sexuje se i v sauně či vířivce nebo jenom v pokojíčku?
Včera to bylo moc pěkné. Vůbec jsem netušil, kolik lidí tam chodí. A pohodových. Za mě - paráda.
Včera celkem povedený sraz amatérů ale moc se milionů mladý pár s krásnou blondýnkou, pokud to čtěte rád bych se s vámi blíž poznal :)
Já to říkám furt,tohle je šílené. Byl jsem tam před rokem a byli jsme tam 3. Takové ty kecy přijde a uvidíte jak to tady žije jsou jenom vábení z face profilů. Když tam nějaká žena přijde tak je extrémně tlustá a jak už někdo psal,jsou to nádraží typy
Řekla bych že rok je dlouhá doba a za tu dobu se dost změnilo . My chodíme pravidelně . Ano v týdnu a v pátek je klidněji,ale když je sraz tak je vždy plno . Majitelé dávají klub dokupy,ale nejde vsechno hned ! Takže my už nikam jinam nechodime a nemáme v plánu
Ahoj.Ještě jsme tam nebyli.Jezdíme většinou do Holic.Přítelkyně na sraz nechce,ale vyzkoušet to tam někdy odpoledne ano.Jak to tam chodí?
Nn to vůbec to je zakázané z důvodu hygieny . Pouze v pokoji.
Raději si zajedeme do Holic!!! Tam je to na úrovni a parádní.
Až na to že v Holicích je wellness,a ne swingers
Ahoj, zítra dopoledne se poprvé chystám na návštěvu, kdo tam bude, klidně napiš do SZ. Díky předem.
Ahoj já se chystám,ale až odpoledne .
Ahoj, nechystáte se někdo příští sobotu, tedy 14.10? Nikdy jsem tam nebyl a zašel bych poprvé. Moc nevím co od toho čekat. Mějte se zatím všichni fajn. 🙂
Radeji tam nechoď,je to šílené a ženy extrémně obézní. Opravdu hrůza😭
Ráda bych reagovala na vyjádření nicku Nahaci14.
Do klubu chodíme s manželem a partou 12 lidi i více pravidelně ,troufnu si říci každý víkend . Za minulého majitele nám to nevyhovovalo,ale nyní to je naprosto perfektní . Jsme swingeři již čtvrtým rokem a pár klubu jsme již navštívili a máme s čím porovnat . Čistota perfektní,skvělý lidé a rodinná atmosféra. Tento nick jen neustále poškozuje záměrně klub již delší dobu . Pokud se chcete přesvědčit podívejte se na komenty pod srazy ,nebo mi klidně napište sz já vám zašlu foto,že jsme naprosto normální a čistotný pár . Nemám problém si i zavolat a vše vysvětlit . A pokud nemáte odvahu či chuť přijít ,dorazte v sobotu do Capybary v Pardubicích budeme tam všichni . Jen prosím nedejte na pomluvy tohoto nicku je to již v řešení . Díky a budu se na vás těšit Lucie a Ondřej 😘
Jak jsem psal výše máme v plánu do klubu dorazit buď 20.10. nebo 21.10. a rádi porovnáme jak to vypadá teď oproti minulému provozovateli. Jinak nás parovy Nick je: GremSvab:) těšíme se
Navíc když se podíváte na profil ,není ověřený to zaprvé a preferuji Saunový ráj Holice 🤷‍♀️ a píší v inzerátu jak jsou nezkušení ,tak jen potvrzují jak několikrát byli v klubu 😂 takže vůbec . Proto je na každém 😘
Fakt to tam šlo tak do kopru?? Pamatujeme to za bývalého majitele a bylo to fajn
Jak může někdo psát že za minulého majitele to bylo fajn když to bylo strašný. A popravdě nemyslím si že by to bylo teď jiné. Prostory šílené a co se týče obsazení srazů tak to už je samozřejmě subjektivní....
Nevím jak teď ale za minulého majitele stalo to taky za h...o (možná tak na ještě začatku bylo lépe)
Děkuji za radu, máte nějaký tip kam zajít? 💡 Případně kdo by se přidal? 🙂
Budu tam odpoledne po 15:00 . Ale nic neslibuji pánové . Můžete si odpočinout ve vířivce,v sauně a dát si občerstvení
Jo za 800 kč,to by museli být na palici😜
Klido buď nikdo ti to nebere. Evidentně nemáš co dělat,když mas potřebu blejt svoje názory na forum 🤷‍♀️ Mimo jiné jsme si to náramně užili .
Proč za zamčenými dveřmi?😜. Zřejmě nevíte jak to tam chodí 😜
Kdopak za námi dneska dorazí do Relax ? *362*
Tam už snad ani nikdo nechodí.
Já třeba chodím a ráda. Fajn společnost, šéfové v pohodě a to je hlavní. Akorát jsem překvapená, že tady od vás vidím pořád jen kritizovat tento klub. Pokud se mi něco nelíbí, tak tam přece nechodím, ale zároveň, pokud mám aspoň základní IQ, nemám potřebu to neustále nějak špinit, když už tam, dle vašeho vyjádření, nechodite. Každý má možnost výběru a můžeme být rádi, že takový klub je tady v okolí po ruce. Ne každý je na tom časově tak aby dojížděl do Prahy. A mimochodem jak tady zmiňujete Holice...ano fajn wellnes a relax, ale neni to swingers.
Za nás naprostý souhlas 😉 klub je perfektní a lidé včetně majitelů taky. Evidentně někomu jde o to klub pošpinit,ale ať si každý udělá názor svůj
Kdopak dorazí za námi na sraz v sobotu ? *92*
Tuto sobotu se u nás koná další sraz amatérů,tentokrát pod taktovkou Sympaťáků.😀
Ahoj,tuto sobotu další sraz u nás v klubu.Tentokrát pořádají šumperačky.Těšíme se na všechny😘
Ahoj, škoda že v pátek swingers party máte až od 19:00
Tak ono taky dřív vesměs nikdo nechodí 🤷‍♀️ 😜
Kdopak za námi dorazí v sobotu do klubu. Těšíme se s manželem na nové i stálé tváře *162*
My možná s manželkou dorazíme máme ještě parovy profil GremSvab
Super budeme se těšit 😉 Věříme že si večer náramně užijete
Nakonec nám to nevyšlo, ale máme v plánu buď 20.10. nebo 21.10. s kým se tam potkáme?? Jsme oba bi ;)
Musím se tam někdy zastavit, třeba se tam setkáme
Zvláštní že to jsou pořád ty samé nicky dokola 😂
Bože ty si nedáš pokoj 😂 Jen zoufalci píší takový kraviny jako ty. Jestli máš na to koule jsi takový hrdina tak to zítra přijd říct,já na tebe mile rada venku počkám
Tak to bych vůbec neřekla ba naopak . Dříve možná ne ,ale teď je to naprosto o něčem jiném . Takže jsme si to včera perfektně užili . *87*
Sakra, precetl jsem si to pozde...😉
To nevadí,jdeme i příští sobotu. Takže klidně doraz 😛
My byli v Holicích a taky super😊, hlavně to tam je na úrovni 😜a vstupné poloviční 😜
Přesně tak o polovinu levnější, 2x větší šance něco zažít a navíc ty arogantní hlášky od majitele sveta zde...to je fakt sila a správný směr to zavřít
No jo,jsou namachrovaný a nejlepší.
Já neříkám že nejsou v pohodě,ale ža tam chodí extrémně tlusté ženy a různé nádraží tipy.
My tam byli taky několikrát a za nás i když klub není žádný luxus. Rádi se tam vrátíme 👍
Úplně dostačující velká sauna, vířivka a vše hlavně čisté a to je důležité. Takže je to tam za nás super ,majitelé na pohodu moc fajn lidi a lidí co tam byly taky v pohodě. A jestli jsou hubení ,tlustý a nebo stáří tak na tom teda vůbec nezáleží. Hlavně že jsou příjemní a fajn. A když se to někomu nelíbí nemusí tam přeci chodit.
Navíc důležitá je společnost lidi co jsou kolem nás :) a tady v klubu ze všem naprosto nejlepší :)
Však v pohodě, jak píše Zuzu. Relax point je fajn klub s fajnými majiteli a fajnými lidmi. Rádi opět Relax navštívíme. M.
Asi bychom netvrdily,že klub není žádný luxus ,dle našeho názoru poměrně silná slova. Myslím,že už pár klubů jsme navštívily a některé z nich katastrofa . To za nás 😉
No luxus to teda určitě není,ta vířivka je hodně stará.
Někdy bychom řekli,že už nevíš co sem píšeš 🤷‍♀️ Tak se vykašli tady na pomlouváni a poškozování když tam nechodis a evidentně ani nemáš v plánu . Stačí napsat názor jednou a dost
Byl jsem tam v říjnu a teď na srazu,to není pomlouvání,ale smutná realita😜
A navíc pokud je člověk rozumný jde se podívat sám a udělá si úsudek
Tak to by nás zajímalo pod jakým nickem jsi tam byl ? Ok napiš názor ale napiš ho jednou a ne to rozmazávat několik měsíců
Nechodí tam jen silné holky,chodí tam i hubené. Ale i kdyby nikdo tě nenutí tam chodit,tak nevidím důvod tady na fóru psát špatné recenze . A hlavně neustále . Ok nelíbí se ti silné holky,ale lidi si tam chodí odpočinout,pobavit se a pokud jsou fajn lidi je přeci jedno zda je hubený nebo ne . K cemu ti je hubená holka když má třeba v hlavě 💩 Asi takhle by jsi nad tím měl přemýšlet
Majitelé známe už nějaký pátek a chodíme pravidelně do klubu každý týden a nikdy se nestalo ,že by byli jak píšete namachrovaný. Nikdy jsme neviděli že by to tak bylo . Ba naopak vždy naprosto ochotný,vstřícný. Je nám naprosto jasné že budete psát jak je to zaujatý názor atd,ale kdyby to bylo jinak též bychom to napsali ,ale opravdu není
Za nás Holice žádná hitparáda 🤷‍♀️ Každopádně záleží na každém . A co se majitelů týká,co jsem poznala nikdy neměli špatné hlášky,řeči apod. Ba naopak vždycky ochotný,vstřícný . Takže za nás relax super 💪👍
Tak na úvod myslím,že urážky jsou zbytečné a spíše to nasvědčuje o inteligenci jedince. Nám se v Holicích nelíbí,ale to neznamená že je budu někde špinit. Každému vyhovuje něco jiného . Za nás je Relax perfektní a to jak možnostmi,tak i skvělými lidmi
Šťastnou cestu😀. Užij si to tam.
Včera jsem tomu dal ještě šanci a navštívil sraz amatérů a hrůza. Přijde mi to jako sraz extrémně obézních žen😭😭😭.
Tam už snad nikdo jiný nechodí proto jsme přestali chodit
Jsme manželský pár a klub v Pardubicích navštevujeme moc rádi a též se i vracíme . Chápu,že asi předchozí reputace nebyla asi moc dobrá,ale za poslední necelý rok co chodíme jsme maximálně spokojeni. Čisto,majitelé naprosto perfektní a snaží se pro své hosty udělat maximum . Chodí tam skvělý lidé ,nikdo nikoho neodsuzuje za to jaký je. Lidé se mezi sebou baví,v případě sympatií laškují a užívají . Nikdo nezkazi žádnou legraci. Když chceme větší společnost,jdeme na sraz a když komornější společnost jdeme mimo akci . Názorů a recenzi je tady mnoho,ale zda mužů za nás ,jdete se podívat,řeknete že jste tam poprvé a určitě nebudete litovat .
Nezáleží na tom, jak kdo vypadá.Hlavně že se umí bavit a užít si to.Ps: že si tě ze srazu nepamatuju,asi nebudeš taky žádný model🤦
Někdo v sobotu na sraz amatérů?
osuntele a parodie na swinger holky co chtely penize, kdyz neco bude a nuda
Ahoj, máš pravdu .Za minulého majitele to bylo tak , že holky dělaly matrace sexuchtivým pánům za 100 na hodinu.A to promiň se nám nelíbilo,proto jsme změnili trochu pravidla.
Dne 29.4.2023 se v našem wellness klubu koná další sraz amatérů a tímto zveme všechny zájemce. Více info v sekci Srazy.
Nahlásit
Dne 6.5.2023 se v našem wellness klubu koná další sraz amatérů a tímto zveme všechny zájemce. Více info v sekci Srazy.
Ahoj. Nechci radit, ale budu radit *4* základním krokem je, rozhodnout se zda jste swingers nebo wellness. Pokud chcete být obojí, bude to takový kočkopes a nebude pořádně fungovat ani jedno.
Chystáme se tento pátek 17.3....manzelka má ráda výraznější převahu mužů.. Radi se domluvíme předběžně i zde.. Domluva v SZ
je to osuntele, swinger jsem tam nezazil, spis nudu a nic se tam nedelo, akorat navnady snazici se o seznameni ci kontakt a pak zebrali o penize za to, kdyz neco bude, parodie na swinger, to uz tam muzete vzit nadrazni coury
Parodie na swingers........to je přesný a ty ženy co tam chodí pravidelně opravdu šílené. Mě říká, jestli chceš orálek,tak za 600 kč.....jsem se musel smát.
Ty už se zdrž komentářů.Neustále něco kritizuješ ,vyzvídáš a hlásíš se na akce na které nepřijdeš.To si myslíš,že ti každá podrží zadarmo?A laskavě neurážej nikoho jak vypadá.Asi taky nejsi žádný krasavec, když nemáš na profilu žádnou fotku.
Doporučuji zajet do Prahy na párty. Tam to žije,lidí minimálně 30 a vstupné poloviční .
Tobě jsem psala,ať už se nevyjadřuješ!!!!!!A teď dávejte palce dolů *3*
Proč? Protože se vám nelíbí číst pravdu? Tak tedy,dáte 800 kč za co? Sauna vytopená tak na 60C, takže se začnete potit asi po 30 min.,výřivka je z roku 1990? Pára vypnutá, musíte na bar a oni vám ji zapnou a po 30 min. můžete dovnitř. No a "holky"? Jak už tady spousta lidí psalo......nádražní tipy. Stačí zajet do Prahy nebo kousek vedle do Holic a za pár korun zažijete parádu. Sama "holka" od vás říkala, že poslední dobou tam nikdo nechodí.Tak se nad sebou trochu zamyslete a přečtěte si další recenze,nikdo vás tady nechválí,jenom vy sebe*12*
Nikdo se nechválí.To jen ty jsi snědl veškerou chytrost světa.Nemám chuť s tebou diskutovat.Užívej si v Praze ,nebo v Holicích.Krásný sny.
Záleží od toho kdo čeká. Majitelé,bar, sauna v pohodě, stejně jako možnost se ve dvou (či více) odebrat na jeden ze dvou uzamykatelných pokojíků, kde je vždy sprcha a masážní lehátko (uvítali bychom snad jen další ručník, masážní olej, nebo i kondomy). Takže jako relax azyl ideální. Možná i nějaké to seznámení a pokec s párem. Ale kdo se chce věnovat jen sobě, není problém. Vířivka už by asi potřebovala renovaci nebo výměnu, to je fakt. Další prostory: odpočívárna a případně i pára mimo provoz.
Ahoj,asi jsi tu dlouho nebyl.Kondomy jsou na každém pokoji, olejíček a ručník ti dàme na baru.Finská sauna,bazének a odpočívárna fungují a parní saunu zapínáme na požádání.
Dva měsíce zpět... Aha, neviděli jsme je v tom jednom pokoji. Zeptat jsme se na ty další věci nestihli *4* Ale jinak to nemělo vyznít jako kritika (však píšeme, že sauna a další věci v pohodě) ale jako reálné vyjádření stavu. Chápeme že investice jsou náročné, ale svoje zákazníky si váš relax klub najde.
Nebrali jsme to jako kritiku.Naopak.Děkujeme
Ve vířivce se nešuká.Jestli jsi ho tam viděl,tak bylo nejspíš tvoje.
Prej nesuka hahahahahahahahahahaha*22*
Tak jestli tam šukáš ty,tak jsi pěkný prase a hygiena ti nic neříká.
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Nejlepší je osobní zkušenost.. Našel bych tu Amaterku nebo pár, který by to tam šel se mnou dnes večer okouknout na avizovanou swingers party.? Písni mi do vzkazů, domluvíme se.. ;o)
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Můžeš mi o tom napsat víc ? Zajímal by mě reálnej názor
Taky souhlasím,to je parodie na wellness a masérky teda šílené.
Plně souhlasím bordel špína smrad divím se že to hygiena ještě nezavřela
😄😄😄😄😄😄😄😜😜😜😜😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😋😋😋😜😜😜😎
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Proč silná slova? To že tam je stále prázdno asi o něčem svědčí,lidi si raději zajedou do Prahy kde se dá na ženy alespoň koukat,ale tyhle zkrachovalé zoufalky opravdu ne.
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
10.12. nemůžu,ale až budete pořádat další,tak rád přijedu a dám tomu ještě šanci.
Včera se nás sešlo kolem 40 lidí. 14 chlapů a zbytek ženy a páry. Byla fajn akce. Vše fungovalo jak má. Vířivka byla plně funkční a příjemná *18* (upraveno)
Ne. Tady se nesmí fotit a my to respektujeme
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Byl jsem tam před týdnem,ale tohle zamrzlo někde v 90. letech a ty masérky raději nekomentovat......to vzali někde na vlakáči?
Ahoj,je zajímavé, že k nám chodíš opakovaně a nikdy jsi si nestěžoval.Tady jsi hrdina,ale říct nám to do očí nedokážeš.
Taky tam občas zajedu a plně souhlasím.
Kocourkovic
Kocourkovic před 2 roky
Ahoj, dnes dopoledne 25.10 byl v sauně pěkný sexy pár co si hezky hrál ve vířivce. Budu rád, když se ozvete.
Kdo se chystá v pátek na swingers párty?
Chystá se někdo 20.1. na sraz , pojedeme s manzelkoua ještě s jedním párem tak ať víme:)
Přemýšlím že bych přišel..vy půjdete
Copak? ... U Opaťáku je na šmírovačku už zimička? *4*
Ahoj, nechystá se někdo zítra dopoledne?
Ahoj, můžu se zeptat, zda-li chodí v týdnu někdo do klubu?
Děkuji
Ahoj,to je různé.Někdy přijde pět ,jindy třeba 15 návštěvníků.
Může nás kontaktovat někdo kdo v klubu opravdu byl? Děkujeme.
Za mne super klub nikdy tam nebyla spina nebo tak jak každý pise
Díky,kdo chce psa bít,hůl si vždy najde:)
Od kdy je v ceně vstupného (800kč) masáž?
Klasická masáž byla v ceně vstupného vždy.
Dobrý večer, masáž se musí objednat předem nebo jak to funguje? Děkuji
Masáže jsou v ceně vstupného.Objednávat se nemusí
Ahoj, objednávat se nemusí.Pokud by jsi chtěl azyl,nebo privátní vířivku,tak nejlépe den předem
Kdo prosím masíruje? Masér nebo masérka?
Tak to mne ani neříkej,byl jsem tam snad 10 krát,a ani jednou jsem to nevyužil, protože jsem to nevěděl. Dík za info
Taky tam občas zajdu, luxus to žádný není, ale jinak jsem spokojený. Lidi jsou tam v pohodě, vždy záleží, jaké osazenstvo se sejde.
Ahoj, nevíte, jak vypadá klub v této chvíli? Prý došlo ke změně provozovatele.
Ahoj nevite jak tam tedka chodi lidi? Patek, sobota? je tu nekdo kdo tam byl v poslednich 14ti dnech? dekuji za info krasny den
Taky jsem premyslel, že bych se zajel podívat ale spíš by mě zajímalo, jak to tam vypadá.. čp jsem se zatím dočetl tak pocity smíšené.. jestli radši nepojedu do prahy
Ahoj proč se nepřijdeš přesvědčit sám jak to tam vypadá? Promiň,ale všichni na to co se od někoho dočtete,ale nikdo z vás se nepřijde osobně přesvědčit,jste jak drbny jedna pani povídala..... (upraveno)
Protože 800kc za zjištění nestojí. Myslím, že je to na úrovni lublanske v centru prahy, ale kouknete jaké je tam vstupné a proto si to lidé najdou. Pokud chcete lidé naučit tam chodit tak nad tím popřemýšlejte...
Za vířivku,saunu a masáž se ti zdá 800 hodně? Na 3-5hodin? Jo a páry to u nás mají za 600.
Tak popravdě v ceně 800 je masáž??? Jinak asi trochu mimo realitu koukni kolik stojí holice, dritec, jizerka a to se kvalitou nedá ani trochu srovnat, to je jiný level. Jak jsem psal porovnatelne je lublanska v Praze a koukni na cenu a odečti centrum Prahy.

Opravdu jen doporučení...ono pořád 10x300 je více než 3x800

Nechci hejtit, ale odepisuj aspoň trochu s pokorou nebo nikdy nikdo tam chodit nebude.
To je zajímavé že sem lidi chodí a nestěžují si na nic většinou si stěžují kecalové kteří tu byli kdysi a už nepřijdou
Zajdi,přejeme ti šťastnou cestu a příjemné zážitky:)
Já byl a přesně vím, že už nikdy. Možná je na té tuně prachu v odpocivarně na zdi stále můj vzkaz… možná tam stále koukají dráty ze zdi…
Možná, možná, možná....Kdy jsi tam byl naposledy?
Není to úplně tak dávno. Jestli máš pocit, že je to tam jiné a mnohem lepší, tak nafoť album a pochlub se. Je to tak jednoduché… oproti tomu získat zpátky ztracenou reputaci. To už není tak lehké. 😉
Máš pravdu, že reputace se těžko získává zpět.A špatné na tom je to,že lidé jako ty, než aby se přijeli přesvědčit o opaku, hází ještě větší špinu a pomlouvají .
Tady ale vůbec nejde o peníze. Pokud jdu do sauny, tak stejně platím za nás, ale jde o to okolí, prostředí a celkový dojem a ten v téhle díře nezmeníš, pokud tam nepustíš minimálně 2 miliony. Je to prostě starý, neudržovaný, špinavý a proto tam chodí jen chlapi, který tam nalákáte z jiných profilů a nebo páry, který to neřeší. Pokud je ale někdo zvyklej na Holice, přehradu, nebo Hradec, tak sem nepůjde. Sorry, ale je to tak. Do chvíle, než uvidim, že u vás proběhla zásadní rekonstrukce, tak nemá cenu tam chodit. To ty za ty peníze raději koupím munici na Ukrajinu.
Ahoj, chci se zeptat, jak to nyní vypadá v klubu? Chystám se ve čtvrtek, tak ať vím. Děkuji
Proč bychom měli zakazovat jeho orientaci ,když se v klubu bude chovat slušně a když by nějak někdo obtěžoval ať je to gay nebo hetero věřte že zasáhneme a dotyčného s klubu vykážeme.A upřímně pak by jste ani vy nemohli provozovat v klubu vaše sexuální praktiky protože pravidla pak platí pro všechny. (upraveno)
Docela by mě zajímalo, které kluby podle Vás mají striktně zakázano gay praktiky mužů pod trestem vyhazovu? Kde jste k takovým informacím přišla? Mám pocit, že žijete v minulém století. Ono i to, že se dvě ženy lízají je gay praktika a myslím, že většině heterosexuálním mužům by to ani nevadilo a vyhazov by se nekonal. A i některé páry rádi přiberou muže do trojky se vším všudy. Svět v tomhle nezamrzl, ale některé názory asi ano. (upraveno)
Ano, provozovatel je tam nový, došlo asi k úklidu a vyčištění.
My jsme z toho prostředí nebyli na první pohled uchváceni, ale potkali jsme tam fajn lidi a personál byl úplně skvělý.
Ahoj snažíme se to postupně dávat do pořádku,ale bude to ještě nějakou dobu trvat,bohužel vše nejde vše najednou změnit.Děkujeme že jste s námi byli spokojeni.
Také se nám snažil někdo uškodit na našem druhém profilu saunaparty,kam se nám dostal/a a smazal/a alba,takže nová dát nemůžeme,ale tušíme kdo to byl a tímto mu děkujeme. Bohužel závist lidí je zákeřná.
. . . závist a pomluvy si musíte zasloužit. Neúspěšným nikdo nic nezávidí.
Určitě se vrátíme, slibujeme :)
Ahoj podívej se na náš nick r-v-wellness tam najdeš vše. S pozdravem nový majitelé.
Je tam změna,jo? Tak třeba bude k lepšímu
Do zpráv mi taky přišlo toto.
Ahoj.! Reaguji na Vas dotaz na foru, ktery se tyka klubu v Hronovicke ulici. Byl jsem tam mnohokrat. Je to pomerne velky suterenni prostor s barem, satnou, s finskou saunou, ochlazovacim bazenem, virivkou, parni komorou, sprchami, odpocivarnou a dvema pokoji s pohovkami. Tyto pokoje návštěvníci casto stovyuzivaji k erotickym hram. Na jednom z pokoju je i kriz k pripoutavani. Zpusob zabavy se odviji od spolecnosti ktera se sejde. Nekdy je tam rusno, jindy klid.. Je to tam takove, jake si to lide v ten okamzik udelaji. Klub neoplyva luxusem, ale ja jsem spokojeny. Je to relax, odpocinek.. Popovidam si a vetsinou je to i s nejakym prijemnym zazitkem.. Pokud by Vas zajimalo vice, rad odpovim.
Souhlasím, jedná se spíše o saunování, pokec, než swingers. Byl jsem 3x a nikdyse nic nedělo..... Škoda? Koncem týdne jedu opět do Pardubic a když bude ve čtvrtek nějaká akce tak se rád ukážu. Chystá se nějaká žena?
Ahoj, můžu potvrdit tento výstižný komentář do posledního písmene. Mám stejnou zkušenost, ano je velice důležité, jaké osazenstvo se sejde.
Jak koukám tak jo.... Ale zatím co se k nám dostalo tak neurčité informace, ale většinou negativní i když není řečeno proč :)