Erekce dotaz

Erekce

Ahoj, takový dotaz ohledně erekce …
Ráno jsem měl opravdu tvrdou erekci, ale bylo to spojené i tím že se mi chtělo čurát … Je taková erekce dosažitelná i přes den nebo kdykoliv ? Mám dost rozdílnou erekci u masturbace je opravdu slabá … při sexu je to lepší ale prostě možnost mít sex je ale určitě to není ta tvrdost že by mi stál co jsem měl ráno … je to normalní ? Nebo je to nějaký problém a bude lepší zajít k lekáři ?
Urcite bych zasla k lekari zo nevypada vibec dobre
Samozrejme jsem lekarka muzes se stavit
Zlato asi je pro tebe tezke pochopit ze existuje neco jako transexualita. Opici take nenaucis pocitat ale aspon se trochu snaz.
Zlaticko jestli ti nekdo ublizil, psycholog ti rad pomuze tvou frustraci prekonat. Mozna jsi byl osklive znasilnen do zadecku zlym agresorem a tusis ze by se ti to libilo tak se tomu nebran. Vse se srovna, jen se trochu uvolni.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mám ho skoro každý den a vůbec mě to nevadí. Náhodou je to pecka.
Na ranní erekci se píšou snad i balady. Dokud ti po ránu stojí tak je všechno v pořádku *114* že se ti chce zrovna na záchod s tím nesouvisí. ...Vlastně se mi to už taky stalo. Po ránu stoják jak z mramoru a já spěchám na záchod. No jo, ale jak se vychcat aby to nešlo z okna ale do mísy? No fakt, někdy to není prdel ale to je zase jiný problém mužského pokolení... prostě je to normální.
No a pokud ti nestojí jinak když má, tak to je zase jiná věc. Záleží jak jsi vzrušený a nebo je to opravdu problém s erekcí. Pak by byla návštěva lékaře na zvážení. Nebo zkus modrou tabletku, taky jí občas vezmu. To když mám chuť nějakou pořádně vymrdat. Dá se to i několik hodin prakticky v kuse a furt drží. Ale v tomhle vedru co je, bych si raději zašel na pivo *5*