Příspěvek byl uživatelem smazán.
No, kdyby v klubu Trojka chtěl někdo do trojky bez gumy, tak by chytl tři facky, že by nestačil spočítat ty tři schody jak by letěl. Na to jsme všichni tři hodně vysazení. Já, Arny i Čičina
To zní jako nějaká závislost.
Jak často chodíte, pokud jste vůbec reálně někdy byli ?
Jak často chodíte, pokud jste vůbec reálně někdy byli ?
Tak to je hustý, to vysvětluje ten váš strach, možná máte i výčitky a kompenzujete to tím, že už tady několik měsíců strašíte lidi, že mohou něco na sw chytnout. Tak neblázněte a trochu to omezte, tohle opravdu není normální, na tohle lidské tělo není stavěné.
Alespoň je správné, že se k tomu přiznáte a lidi co vás znají si od vás daji distanc.
Alespoň je správné, že se k tomu přiznáte a lidi co vás znají si od vás daji distanc.
Vy. Vy tady strašíte. Používání kondomu na sw nikdo nezpochybňuje a je samozřejmostí.
Ano mám dost a jsem ráda, protože 159x na sw není v pohodě, doufám že si všude pod sebe dáváte alespoň ručnik a nosíte rukavice, při takové kvantitě návštěv by to bylo od vás ohleduplné.
Ano mám dost a jsem ráda, protože 159x na sw není v pohodě, doufám že si všude pod sebe dáváte alespoň ručnik a nosíte rukavice, při takové kvantitě návštěv by to bylo od vás ohleduplné.
Proč bohužel ? Asi se k vám lidi, (pro vás to jsou dobytci) na sw chovají jinak, nevím proč to dělají, do hlavy jim nevidím.
Chovejte se zodpovědně, to je správné, ale tady na fóru ve vláknech přestaňte trollit. (upraveno)
Chovejte se zodpovědně, to je správné, ale tady na fóru ve vláknech přestaňte trollit. (upraveno)
Ano, mohu potvrdit mnoho návštěv v Klubu Trojka od swingersnatur. Asi jsem se zachoval nemanagersky, protože pokud jste byla rozhodnuta náš klub navštívit, tak teď asi nepřijdete. Nicméně souhlasím s Vámi, toto je fórum o závažných věcech a je tedy naprosto nevhodné psát zde nějaké legrácky a švejkovat. Až někdo dostane kapavku, nebo nedej bože syfla, tak bude pozdě.
Jen se jich zeptám Madam, oni tady hledají co???
Jen se jich zeptám Madam, oni tady hledají co???
Asi narážel na to, že i známý může být nemocný. Relativní jistotu máš jen v monogamním vztahu, mononagamnim v každém okamžiku. Což swingers není. Jak je tam někdo třetí už to není monogamie z pohledu rizika.
Pořád je zde možnost, že to byla jeho dlouhodobá partnerka. V takovém případě s ní nebude mít sex s kondomem jen z toho důvodu, že jsou ve swingers klubu. Samozřejmě pokud to ale jeho partnerka nebyla, tak tam nemá co dělat…
S manželkou chodíváme na SW.....ale nick muž,............týpek souložil ženskou bez gumy a když jsme s manželkou souložili tak za chvíli byl u nás a čekal zda něco nebude........asi jste bystrozraký,když jsi viděl,že nemá gumu,někdy i když ji chlap má tak není vidět..............a k tomu velký monitoring.....při souloži manželky,stíhal kontrolovat jiné penisy a ještě spočítat čas,který asi!!! dotyčný nestrávil hygienou svého nádobíčka........Problém je, že se neumíme úplně uvolnit a to z toho důvodu, že máme obavy, aby jsme něco nechytili,rádi by jsme to posunuli o kouření bez nebo prstění .....k tom už není vůbec co dodat.....a teď čekáte co!!!jako radu?jo máme,každý kdo se k vám přiblíží toho si osobně osprchujte,nasaďte mu gumu........vy nevidíte co jste to napsali za blábol!
Tak, rád odepíšu chlapovi pod fialovým nickem i když jste pár nemám s tím problém. Zkrátím to, máte problém s hlavou a jste rýpalista. Vnímáme na SW co se kolem děje rádi pozorujeme druhé a rádi se u toho dráždime někdy se někdo přidá v rámci domluvy. Nemáme problém i s výměnou pokud jsou sympatie. Zda chlap měl gumu nebo se neumyl zřejmě jste tam byl tak víte lépe. Máme oči tak vidíme. Trochu jsem se rozkoukal a možná zkusíme posunout láťku o ultratenkou gumu nebo vaginální roušku. Možná jsem si dal nedal 100% odpověď, ale aspoň nějakou a o tom to fórum je. Tak si ještě jednou přečtěte co jste napsal a zamyslete se kdo napsal větší blábol. Děkuji všem co se podělili o svoje zkušenosti.
Mám to stejně. Na swingers při větším počtu mužů dávám pozor aby se manželka bavila a aby vše bylo v rámci možností bezpečné.
Přesně tak. Je to naprosto v pohodě uhlídatelné. Když člověk chce.
Máme to naprosto stejně. Někdy je to v přítmí složitější, ale máme přece ruce.......
taky nad tím dumáme,hledáme poentu,dle nás za chvilku bude následovat otázka,a v kterém klubu se vám to stalo???
Trojka na SW
Uvolnění