Zena a zarasteny zadocek

Co hovorite na zarasteny zensky zadok? Uz ste sa s tym stretli?
Neviem, možno som blbý, ale nemám rád chlaptý rozkrok u ženy a ani u seba, prečo?no prečo asi, krami,vitoky a ine hovadiny, potom to má niekto olizovať....môžeš sa umývať koľko chceš aj tak to nezmiješ, mne osobne je to moc nechutné a v dnešnej dobe nehygienické
Blbý jseš pořádně.Napsal jsi to přesně ,je to ukázka jak vy zastánci oholených přemýšlíte a tvrdíte když je oholená tak je čistá.Oholením se krámů nebo výtoků nezbaví. V případě krámů počkat až jí skončí a u výtoků vyléčit ale lízat oholenou v době když má krámy nebo výtoky? Je to ten samý hnus jako v té době lízat zarostlou. Jak jsem už kolikrát uvedl myslíte si že oholením jste učinili hygieně zadost ,sexuální zvrhlíci debilové.
proti gustu žádnej dišputát,někteří žerou hovna.
SKUSIM ESTE RAZ
ak mas chut sa odbavovat, tak to rob inde ako pod mojim prispevkom. Ja som tu slusne ziadal o vyjadrenie nazoru a bol by som rad, keby to zostalo v inteligentnej rovine. DAKUJEM!
konečně jsi odpověděl tomu pravému ,takže už mi nehrozí abys mi bezdůvodně vynadal jako nic--moc a debilního dalbycha se jen tak nezbavíš.Zarostlá prcina i zadek u ženy je super ,není jasné z tvého dotazu jestli u tebe také,a ten anální sex na který se ptáš v druhém tématu je pro nás nepřekonatelný hnus.
ale taky zarostlá kundička a podpaží; to je nejlepší
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ja uz jo mela vyholenou kundicku ale zadek chlupatej
máte doma bidet ?Když ne tak si mažete hovna po chlupech,chutné,že !
Tak ta tvá odpověd věrně ukazuje cos za debila dalbychu ,nemá hlavu ani patu.Normální člověk k udržení čistoty nemusí být vyholen a nepotřebuje ani bidet i když ho vlastníme je to pohodlnější.A určitě se nemyje prdel na bidetu bez předešlého použití toaletního papíru.Jseš chudák s tvojím myšlením.
ak mas chut sa odbavovat, tak to rob inde ako pod mojim prispevkom. Ja som tu slusne ziadal o vyjadrenie nazoru a bol by som rad, keby to zostalo v inteligentnej rovine. DAKUJEM!
Nechápu smysl tvé reakce na můj příspěvek,tvá odpověd patřila spíše keychalovi ten byl vulgární k tvému tématu,pokudtrváš na tom cos mi odpověděl tak je mi tě líto.
dej si bacha pitomej sexnebi aby sis zase nesplet ruce a nevytíral sis prdel rukou ve který nemáš papír debile,doma chodíte s tvojí špindírou na hnůj a tady budeš sekat patky zmrde !
Debile dalbychu já jsem nic-moc a ne sexnebi. Prdel si utírám s toaletním papírem proto taky se mi stala ta nehoda ---jeho protržení.Ty ho nepoužíváš vúbec s tou svou cuchtou proto si holíte prdele a jste přesvědčeni že jste hygieně učinili zadost a na ten hnůj chodíte vy je vidět že v tom máte praxi tam papír ani bidet nepotřebujete nějaký zbytek slámy vždy najdeš.
Ano mně se to moc líbí a nejen chlupatý zadeček ale i prcina.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj, našla by se tu hezká, samicoidní a přiměřeně perverzní žena, která si jí ráda nechává zcela chlupatou a lákalo by jí poznat někoho, kdo by to maximálně ocenil?