pro Adminy

stížnost na adminy

Napsal jsem povídku která mně napadla nikoho nejmenuji a přesto jste to zamítly máte tu a čtu je jsou tam sprostá slova jako vykouřil jsem mu péro vylízal jsem jí buchtičku a to vám nevadí.Prostě beru to jako diskriminaci ano to je to správné slovo
Administrátoři jsou tady úplně na H.
Jednou jsem si tady psal s nějakou slečnou a domluvil si s ní schůzku, ta po mě následně požadovala peníze, že je to v pravidlech Amatérů a jestli jí je nepošlu, tak mě nahlásí a zruší mi účet. V podstatě se mě snažila vydírat, tak jsem to nahlásil administrátorovi a ten mi jen odepsal, že nic takového v pravidlech nemají. Tak kde to kur-a jsme?

Měl si jí (vlastně jemu) odepsat, že zaplatíš dvojnásobek, ale hotově při setkání. A pak mu na místě rozbít hubu! Jenže on by stejně nepřišel.
Hachiman_88
Hachiman_88 Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nevím co je na té povídce špatného jestli výprask tak to není sprostého nic.Máte a schvalujete povídky kde jsou výrazy daleko horší já nikoho nejmenuji ani nepíšu odkud je.Věřte že se dá dokázat že to je zaujatost.a beru to jako diskriminaci.Hádat se nechci ale jsem rozhodnutý tady po skončení členství VIP tento server opustit jsou jiné kde se dá s mužem nebo ženou seznámit.
Tak že se dělá rozdíl mezi homosexuály a heterosexuály tady je si myslím že homosexualita je u nás schválena a patří mezi menšinu.Výprask třeba dávám i heterákům kteří to chtějí jen zkusit.Vždyt o nic nejde když nejde o život tak jde o ......
Když si přečteš díla tohoto uživatele seznáš, že jsi jen ubulená číča beroucí nadarmo slovo "diskriminace".

amateri.com/cs/blog/78808/jak-miluje-muj-pritel

Tady další autor: amateri.com/cs/blog/80130/rychlovka

Tak přestaň fňukat. *378* (upraveno)
Hachiman_88
Hachiman_88 Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.