vzdy su lepsie male ako ovisnute...
velká pravda je v tej tvojej vete
Odveci otázka. Malé prsia sú predsa najkrajšie
pevné, krásne tvarované, vkusné, zvyčajne patria krásnym, štíhlym a aktívnym ženám
Moja je krásna atraktívna žena a nemá malé prsia ale veľké. Je to kus ženy. Takže nie je to pravidlo že malé prsia patria atraktívnym krásnym ženám 🙂🤗
Súhlasím, preto som aj napísal zvyčajne 🙂
Tie najkrajšie ženy majú malé prsia.
Evidentne normálny nie si ak kvôli tak stupídnej otázke založíš tému vo fóre.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Gramel máme tu tzv.demokraciu a slobodu ,takže si môžem písať na fóre o čom chcem. Samozrejme s určitými pravidlami a tie som neporušil . Male prisia a sex v prírode majú súvislosti. Takže si daj pohov a komentuj iba to čo ťa zaujíma. Ak ťa nezaujímajú malé prsia tak načo to komentuješ?
No povedz mi čo ty si za dezoláta? O akej demokracii a slobode tu rozprávaš v súvislosti s fórom. Slobodne sa môžeš vyjadrovať doma pred zrkadlom v kúpelni. Normálne vidno, že absolútne nemáš poňatia ako pracovať s internetom. Fórum je súkromný virtuálny priestor určitej osoby alebo skupiny, komunity. Prístup doň máš na základe členstva v určitej komunite. Je to moderovaný, cenzúrovaný priestor, ktorý sa riadi výlučne pravidlami jeho autora a vlastníka. A že ty si žiadne pravidlá neporušil? Zakladáš tú istú tému, ktorá už na fóre existuje. To je prvé porušenie. Po druhé zakladáš tému bez významu, lebo si sa spýtal totálnu hlúposť a po tretie zakladáš tému v zlej sekcii. Aký súvis majú malé prsia so sexom v prírode? Ty to máš v tej hlave kompletne domotané. Kde tam ty môžeš vidieť nejaký súvis. Ty máš jediné šťastie, že nejaký moderátori či administrátori na toto fórum z vysoka kašlú. Lebo by si tú tému mal do minúty zmazanú.
Opakujem : pravidlá som neporušil a budem si písať čo uznam za vhodné a nejaký Gramel mi to nezabráni. Teba by mal zmazať administrátor za urážanie !
Veruže mal by. Bohužiaľ žiadny administrátor alebo moderátor toto fórum nemoderuje. A podľa toho aj vyzerá, že si tu hocikto zakladá 8 rovnakých tém a ešte v nesprávnych sekciách lebo je labilný a neschopný hľadať.
Ale moderuje. Už ti admin zmazal príspevok
Sklamem ťa, je to len bot, automat, ktorý len hľadá v texte určite nevhodné výrazy a na základe toho zmaže príspevok. :D
No veď to píšem. Mne nezmazal nič. Ja neporušujem žiadne pravidlá.
Takže ešte raz. Už 4.krát: Duplicitná téma vo fóre a nesprávna sekcia nie sú porušením pravidiel?
(upraveno)
Ďakujem. Už som sa zľakol že som v tomto fóre jediný normálny
(upraveno)

malé prsia
dokonalosť