Šeberák dnes

Je možné tam sexovat?

Zdravím místní zkušené. Chtěli by jsme dnes odpoledne s přítelkyní na nudu na Šeberák. Posledně jsme byli v Hostivaři, což byla naše první zkušenost s nudou. Ale rozhodně tam nešlo nic provozovat. Rádi bychom i někde u toho zasexovali. Je možné na šeberáku? Nebo jiné návrhy prosím? Šmíráci a honiči nám nevadí. Spíš by bylo dobré kdyby tam už třeba někdo něco provozoval aby jsme věděli že můžeme…
Přijde me to nebo na Šeberák chodí hlavně homosexuálové ?
Chodí. Většinou. To ti přijde správně.
nikde neni napsana ze tam nesmi za me je to jedno at si chodi a delaji co chteji me to nevadi
Ani já s tím nemám problém. Každého jeho věc.
presne tak at si tam delaji co chcou
Moznajobone:ano ...........
.

Dnes jsem na jedne cesticce na Seberaku v urovni oci nechala viset sva roztrhla tanga :P Snad nekomu udelala radost :)
Teď si ho tu vyhonim a vystrikam před samotnoubzenou, nebo parem.
Příspěvek byl smazán.
Dá se už v tomhle období někdo potkat na Šeberáku? Je hezky..
Honim si ho tu, žena, par před kterým se mohu vystrikat?
Jako vtip dobrý to musim uznat.
Proč? Jsem to fakt nevěděl. Tak jsem to zkusil 🙂
no zrovna na Šeberák se nemusí nikdo ptát,potkáš se tam v jakoukoliv denní hodinu nejmin s 10 ptákama.
Zeptám se a chodí tam i ženatý a nebo páry a to je jako nuda pláž nebo kde to tam je b
spíš jen teplouši,to zkus,jdi na procházku a uvidíš
Bylo tam par lidí. Ale nic se nedělo..
a co jsi čekal?co sis myslel že se bude dít?
Ahoj, zitra kolem 14:00 se chystam na seberak,kde se budu prochazet nahatej, najdu par, ktery se mi ukaze take nahaty? Ja 30
Ahoj přijedu jen nápis ve kolik hodin a kde tam konkrétně budete!
Tak za hodinu směr Šeberák. Počasí sice nic moc, ale co doma...
Jede někdo? 🙂
Ahoj neni zde mlady par co dnes byl na seberaku . Slecna cernovlasa rad bych vaz poznal vic vzal vas nekam k vode na lepsi koupni nez sebe.. budu se tesit
Já tam tedy včera žádný pár neviděl, ale jel sem už po obědě domů.. Zítra ráno tam zase pojedu 🙂
Sem tu. 😄 Jako první 🙈🙊😄
Je i celkem teplo, puňta svítí.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Bylo málo lidí.

Ale dobrý 👌👌👍👍
Venku den jako malovaný, dneska to bude super.
Kolem 9h vyjíždím na Šeberák, tak si myslím že to bude fajn 😊
Střídáme Hostivař a Šeberák.
Dnes jedu sám na Šeberák, zítra nejspíš s partnerkou na Hostivař.
Dnes kolem 15:00(30.3) pujdu honit na seberak,stydlivej,najdu par?
Ahoj, ted tam nekdo uz chodi? Ja byl ve ctvrtek a nikde nikdo :(
Ano bylo pár lidí. Dokonce i jeden pár s černovláskou si to dávali.
Já byl včera 2.4. kolem 15 hodiny a dobře jsem si tam vyhonil a pokouřil se dvěma dědkama.
Ahoj zitra se budu kolem 14:00 prochazet nahaty po seberaku, najdu par? Ja 30
Ahoj můžete na jezero Lhota! Napište jak mátě čas můžeme jed soulu!
Co se tam delo? Ja tam byl jen jednou a prislo mi ze je to tam snad jen samej honibrk
Já se tam jedu koupat zítra ráno...
Poprvé 😊
Dneska po 14 h šeberak já pasiv cubka pro vaše
Mne se tam teď v úterý líbilo. Akorát voda nic moc. Brzy pojedu znovu. Sice to není Hostivař, ale alespoň změna 😊
Seberak.Vyhonim si ho tu teď před samotnou ženou nebo parem
Ahojte, chodím tam honit, můžeme se domluvit, René (můj nick -nadr-zeny)
Dneska jdeš?? Ja se tam dneska objevím na otočku:)
Dnes ne... byl jsem v neděli.
Příští týden v čtvrtek budu ráno v Kunraticich chci se stavím na šeberaku po 9 hodině kdo se přidá
To se stav.V kulichu a péřovce to bude prima zážitek.
V sobotu kolem třetí hodiny někdo na Šeberák? Ideálně nějakej mladej krásnej klouček
Jo kloučka by si chtěl ty heteráku. *3*
Někdo zítra na šeberak? Já můžu kdykoliv během dne
Bude dnes nekdo mit chut kourit?
Ty zamindrakovanej bkbecku nikdo te nikde nechce serer se do nikoho ve si zrcadlo a bav se ale pizor at nepraskne bebile ubohej
Nerozumím slovům bkbecku, serer, pizor a bebile a ty Jirko už do nikoho zbytečně nešij. Šeberák není to co býval a je takový jaký je. Máš spoustu jiných nuda pláží, zajeď na Hrádek na Malvíny, zajdi do Braníka k Vltavě..... Tak se mějte kluci a nehádejte se.))))
Jo dik psal jsem to za jizdy.Jirik ma oroblem vsude konfliktni rypave Jiriky by bylo vhodno blokovat
Tvl Jirkapar, že tě to baví pořád takhle vyrypovat a hejtovat.
Pravdu má - jirkapar - že Šeberák kdysi a dnes je veliký rozdíl...chodilo tam víc zajímavých lidí a pochopitelně i párů. Dalo se tam zažít daleko víc než dnes, ale to tak prostě je.
Dnes som tam bol sami buzici nad 40 rokov
To je bída...jak to tam vypadalo? Stali honili, sukali se? Nebo se jen povalovali?
Poflakovali ja hladam skor zenu..alebo par ...ak by nejaky gay chcel vidiet ako striekam nech pride s kamoskou
Nejvetsi pecka je hak jsi psal normalni het.k tomu ty nikdy nedosoejes je mi te lito uchylnej ubozaku.
Není náhodou tady pár před kterým jsem si to udělal včera okolo 10:30?
Taky jsem nadherne pohonil primo u nich jak chteli
Já jsem si to s nimi taky udělal. Rád bych opakoval.
Uvědomujete si co je nuda pláž?
Ahoj bude dnes niekto na seberaku alebo sa dohodnit ja smyrak a honic
Dnes v 11 hod. tam paní kouřila pánovi a ten jí tam pak honil moc hezkou chlupatou kundu. Krásně jsem si tam před nimi vyhonil.
Ahoj dnes bude nekdo kdo by vykouril?
A proč to píšeš do vlákna o gay rybníku u Šeberova?
Ale zde je vlákno o rybníku a já se zeptal,proč sem dává inzerát na výlet do Račic.A teď z jiného soudku:už jsi našel fotogalerii klubu Bunkr,když dle tvého vyjádření každý pořádný klub má stránky s fotogalerií?
Stále si mě pleteš.Náš oblíbený klub je Fantasy,nevím proč zamotáš Desire do každé diskuze.
Ahoj bude dnes večer někdo na Šeberáku
Jahudka9876
Jahudka9876 před 3 roky
Dejte vedet pripojim se k vam ……
ahoj muzu se pridat k vam saša
italnovak
italnovak před 3 roky
Ahoj,
párkrát jsem se tam byl podívat, takže snad něco málo vím :) Pokud chcete vyloženě k vodě a při té příležitosti si užít, tak určitě ne tady, na koupání to rozhodně není. Ale pokud vám to nevadí, tak je tam určitě prostor, kde se dá docela fajn posedět na trávě a sex zrovna tady rozhodně nikoho pohoršovat nebude. Jenom musíte počítat s tím, že tam většinou chodí spíš gayové nebo bi a hetero páry nebo ženy tam moc nebývají. Stoprocentně to platí pro lesík u rybníka, kde se toho obvykle děje víc. Kdyby vás zajímalo něco víc, tak napište :)
Ahoj četl jsem tvůj příspěvek o šeberáku moc mne to láká tet bude vedro chtěl bych zkusit můžeš poradit chci v pondělí zkusit ale dopoledne tam asi moc lidi nebude co ?
Jahudka9876
Jahudka9876 před 3 roky
Jestli tam chceš vyloženě něco zažít, tak se chodí sem do toho lesiku:
https://maps.app.goo.gl/9fgxh2Z4Z9vwzNPX6
Chodi se tam po domluvě nebo na slepo? V kolik hodin tam nekoho potkam? Rad bych se tam sel podivat a popřípadě se i k něčemu přidal.
A v kolik cca hodin je to nejlepší? Nebo je to jedno? (upraveno)
Zase až tolikrát jsem tam nebyl, takže netuším. Ale tipoval bych v týdnu asi spíš odpoledne nebo večer a víc přes den o víkendu. A samozřejmě záleží na počasí, v zimě tam asi nikdo moc nebude :)
Ahoj. Tak jestli tam budete, tak bychom se možná také přidali s kolegynkou :-) Dejte vědět schválně od kdy tam budete? Někdy odpoledne, třeba tak od tří čtyř?
Asi taky juknu 🍆🍑 byl jsem tam jenom jednou a super
To určitě na Šeberáku můžete, a smiraku bude taky dost
je tu někdo kdo mi my vykouří pero
Pátek po obědě budu na šeberaku vykourim spolykam nastavím anal na vše
Též brzy pojedu na Šeberák brzy nahotit 🤭😁