Zdravím místní zkušené. Chtěli by jsme dnes odpoledne s přítelkyní na nudu na Šeberák. Posledně jsme byli v Hostivaři, což byla naše první zkušenost s nudou. Ale rozhodně tam nešlo nic provozovat. Rádi bychom i někde u toho zasexovali. Je možné na šeberáku? Nebo jiné návrhy prosím? Šmíráci a honiči nám nevadí. Spíš by bylo dobré kdyby tam už třeba někdo něco provozoval aby jsme věděli že můžeme…
Ahoj neni zde mlady par co dnes byl na seberaku . Slecna cernovlasa rad bych vaz poznal vic vzal vas nekam k vode na lepsi koupni nez sebe.. budu se tesit
Venku den jako malovaný, dneska to bude super.
Kolem 9h vyjíždím na Šeberák, tak si myslím že to bude fajn 😊
Střídáme Hostivař a Šeberák.
Dnes jedu sám na Šeberák, zítra nejspíš s partnerkou na Hostivař.
Nerozumím slovům bkbecku, serer, pizor a bebile a ty Jirko už do nikoho zbytečně nešij. Šeberák není to co býval a je takový jaký je. Máš spoustu jiných nuda pláží, zajeď na Hrádek na Malvíny, zajdi do Braníka k Vltavě..... Tak se mějte kluci a nehádejte se.))))
Pravdu má - jirkapar - že Šeberák kdysi a dnes je veliký rozdíl...chodilo tam víc zajímavých lidí a pochopitelně i párů. Dalo se tam zažít daleko víc než dnes, ale to tak prostě je.
Ale zde je vlákno o rybníku a já se zeptal,proč sem dává inzerát na výlet do Račic.A teď z jiného soudku:už jsi našel fotogalerii klubu Bunkr,když dle tvého vyjádření každý pořádný klub má stránky s fotogalerií?
Ahoj,
párkrát jsem se tam byl podívat, takže snad něco málo vím :) Pokud chcete vyloženě k vodě a při té příležitosti si užít, tak určitě ne tady, na koupání to rozhodně není. Ale pokud vám to nevadí, tak je tam určitě prostor, kde se dá docela fajn posedět na trávě a sex zrovna tady rozhodně nikoho pohoršovat nebude. Jenom musíte počítat s tím, že tam většinou chodí spíš gayové nebo bi a hetero páry nebo ženy tam moc nebývají. Stoprocentně to platí pro lesík u rybníka, kde se toho obvykle děje víc. Kdyby vás zajímalo něco víc, tak napište :)
Ahoj četl jsem tvůj příspěvek o šeberáku moc mne to láká tet bude vedro chtěl bych zkusit můžeš poradit chci v pondělí zkusit ale dopoledne tam asi moc lidi nebude co ?
Zase až tolikrát jsem tam nebyl, takže netuším. Ale tipoval bych v týdnu asi spíš odpoledne nebo večer a víc přes den o víkendu. A samozřejmě záleží na počasí, v zimě tam asi nikdo moc nebude :)
Ahoj. Tak jestli tam budete, tak bychom se možná také přidali s kolegynkou :-) Dejte vědět schválně od kdy tam budete? Někdy odpoledne, třeba tak od tří čtyř?
Šeberák dnes
Je možné tam sexovat?
.
Jede někdo? 🙂
Je i celkem teplo, puňta svítí.
Ale dobrý 👌👌👍👍
Kolem 9h vyjíždím na Šeberák, tak si myslím že to bude fajn 😊
Střídáme Hostivař a Šeberák.
Dnes jedu sám na Šeberák, zítra nejspíš s partnerkou na Hostivař.
Poprvé 😊
párkrát jsem se tam byl podívat, takže snad něco málo vím :) Pokud chcete vyloženě k vodě a při té příležitosti si užít, tak určitě ne tady, na koupání to rozhodně není. Ale pokud vám to nevadí, tak je tam určitě prostor, kde se dá docela fajn posedět na trávě a sex zrovna tady rozhodně nikoho pohoršovat nebude. Jenom musíte počítat s tím, že tam většinou chodí spíš gayové nebo bi a hetero páry nebo ženy tam moc nebývají. Stoprocentně to platí pro lesík u rybníka, kde se toho obvykle děje víc. Kdyby vás zajímalo něco víc, tak napište :)
https://maps.app.goo.gl/9fgxh2Z4Z9vwzNPX6