Demigirl

?

Proc se nekdo, kdo se uvede jako nebinarni, neboli demigirl zobrazuje v kategorii zena? Me se to nelibi a myslim, ze ani nebinarnim osobam se nemuze libit, ze jsou zarazeny do kategorie zena, to by se melo nejak vyresit *4*
Ja bych to nechal být. Za mě....je mi to jedno. Buď koukám, nebo nekoukám, buď vzrušuje nebo ne. Proto jsme tady, nebo mě něco uteklo?
a je to fakt takovej problem?
Tuhle jsem sel do kramu, hledam chleba a normalne, tomu neuverite, valela se tam cokolada!
No nekdo ji tam odlozil, ale to by se melo zakazat!
...a nebo proste jit dal a kdyz to nechci, proste si to neberu :-)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ne…stačí jen jedna položka “EXOTI”*3*
Stejne jako transexualky, taky kategorie muzska. Nedava to smysl…
Tak za me treba bud vlastni kategorie a nebo proste jen muz a zena jako kategorie. Mne to smysl dava to nerozlisovat, ac jsem tolerantni, tak to stejne vidim fyzicky jen na dve pohlavi. Chapu ale, ze komunita lidi jako ses ty to vidi jinak.
Mě to smysl dává, aby to bylo nějakým způsobem rozlišeno a oddělenoUž jen z toho důvodu, že používám filtry nastavené tak, aby se mi zobrazovaly jen ženy a páry žž. Ale ono se mi tam klidně zobrazí něco, co vídat nechci. Jednat to dělají záměrně sami transsexuální uživatelé, že si album, kde jsou jen čůra, označí kategorií žena a pak za to může samotný systém Amateri.cz, kdy nebinární osoba je vedena jako žena. A pak si myslím, že je i diskriminační a pro nebinární osobu urážlivé, když je zařazena do kategorie žena. Dle mého názoru, protože chci být tolerantní, měly by být kategorie, muž, žena, pár žm, pár mm, pár žž, skupina a ostatní*19*
ty ale vůbec nechápeš, že primárně jde o princip*4*
No, takže jsi mě nepochopil vůbec. V podstatě já tvrdím to samé, co ty, nechápu, co na tom nechápeš. Dělit by se to mělo na ty tradiční kategorie, tradiční (i netradiční) páry a na to ostatní, tedy na těch dalších 355 574 výmyslů*3*
Mne se nahodou to rozdeleni takhle simple tedy tradiční M, Z, pary, gay pary (MM i ZZ) a pak jedna kategorie ostatni libi. Jednoduche, prehledne. Mozna to pro echt zastance ruznych nobych pohlavi neni idealni, ale za me je to prehledne, protoze se v tom stejne jinak nevyznam a nevim co je co z tech ruznych netradicnich. Jsem proste prilis omezeny jedinec v teto problematice a je mi to vlastne jedno, kdo co je a na druhou stranu to ani nepotrebuji vedet, takze bych proste vedel, ze na ostatni neklikat a jsem v pohode. Pokud by kategorie oszatni mela dalsich x podkategorii, to at si vyresi uz zastupci zatim stale teto mensinove komunity
Ty casto hledas prilis slozita reseni koukakm*3*
Hele, když už se bavíme o češtině... Víš, že "by jsi" je špatně? *18*
Hachiman_88
Hachiman_88 před 3 roky
Nojo, je to tak :-) Já bych do toho nevrtal, hodně lidí to neví, jen mě to pobavilo :-)
Hachiman_88
Hachiman_88 před 3 roky
Hachiman_88
Hachiman_88 před 3 roky
Hachiman_88
Hachiman_88 před 3 roky
Njn. Člověk málokdy mluví tak, jak se to spisovně píše *189* Ani já*23*
A co ty jses za chytrolina, studoval jsi snad v Moskvě?
No asi amateri jeste na tyhle ruzny deleni nejsou pripraveni. Ono kdo se v tom skutecne vyzná. Ja treba vůbec. Chapu, ze se nekdo narodi do spatneho tela, ale tim asi koncim. Nerozumim všem tem novym pojmum a kdyz jsem jeste nekde zjistil, ze muzes byt to ci ono a zaroven vse nebo podmnozina atd... Proste libovolny kombo, tak uz mi to hlava vubec nebere. Asi to maj tihle lide fakt tezky a nebo je taky mpznost, ze se proste mame az moc dobře a resime nesmysly
Hachiman_88
Hachiman_88 před 3 roky
Pro začátek by se tu mohlo tak pět, šest let mrdat a pak by se vidělo.