SLOVENSKO

forum pre slovenských amaterov

Je tu veľa CS. Porozprávajme sa však aj o slovenských špecifikách.
Sledujeme ze slovakov je na amateroch ovela menej a ked su, vecsinou neuvedu ani kraj .Myslim si ze voci cechom sme ovela hanblivejsi a bojime sa prezentovat.
Ja by som na skupinový sex do Nitry prišiel
sme dost krestansky zalozela krajina hadam preto
a mozno je to vsetko inak...podla mna su viacere skupiny.samozrejme ti,ktori fotia pekne fotky a nehabia sa prezentovat aj chcu.dalej taki ktory sice fotia pekne fotky ale chcu zostat inkognito.a potom taky ktori sice fotky posielaju ale sa za ne nejakym sposobom hambia/ci uz po obsahovej ,alebo technickej urovni/, a este skupina ,ktora fotky nema,ale o to viac kritizuju tych ktori fotky maju.ao sa to spieva...cim to je,cim to je ,ze kritik nikdy nenapise piesen....cim to je ,cim to je ,ze ten co nevie spievat spieva.....ale nezabudajte na heslo -ked falosne ,tak aspon s citom.Prepacte ze som sa tak rozpisal...zelam dobre svetlo...a sexu zdar..cau
Najhorší sú asi úchyláci bez fotiek.Dosť často otravujú so svojimi sprostými návrhmi.Niekedy mám pocit,že slušný slováci vymreli.Je fakt problém najsť slušný pár,ktorý nechce len trtkať ale byť aj kámoš.
No Slovač bude vždy Slovač! Ale je to aj dobre!
Ahoj,
prekvapujú ma také názory, že slovač bude vždy slovač, ak to hovoríš v zmysle, že sme niečo zlé. Myslím, že slovenské špecifiká vychádzajú z historického postavenia slovákov. Myslím, že aj u nás sa časom krv rozohní viac a na amatéroch bude viac ľudí zo SR, prípadne vznikne podobne orientovaná slovenská stránka. Je pravda, že je tu mnoho úchylov a ľudí bez vlastného fota, ktorí si len tak obzerajú ostatných. Je to škoda, že ak by naše okolie vedelo, že máme fotky na amatéroch odúdilo by nás. Je ešte čo doháňať, ale čas to istotne spraví a aj my sa viac uvoľníme a začneme si viac užívať život. Dúfam, že to príde čo najskôr, a my tomu na amatéroch môžme len pomôcť. Sexu zdar! :-)
a pepik bude vzdy šved.Svedska krv sa nezaprie.A to je dobre.
Hlavně, že se ty zaštiťuješ Japanem. *1**39*
I na Slovensku se pořádají různé srazy, stačí tam jen zajet. Třeba v L. Mikuláši není problém v Tatralandii se seznámit s podobným párem. *52*
sme tu novy a za ten cca.tyzden sme si konecne s polovickou urobili jasno,ci s druhym parom,ci dalsiou zenou ano.A dosli sme k zaveru,ze najlepsie vyhovuje obom par.Aktivne zatial sice nehladame,ale nazor mame taky,ze pre nas neexist stretnut sa s niekym za ucelom "hup na to".Myslime si,ze pary by sa mali poznat,byt si sympaticky a trebars po vinecku sa potesit spolocne a takto si spestrit svoj sexualny zivot.Robit si vsak zarezy a striedat to,to nie je v pohode,aspon pre nas nie.
Jste tu opravdu noví???😁 Aj v sabinovke?
myslim ze sey a swingers na slovensku no mame este co dobiehat ale taktiez sme radi ze sa najdu aj pary na slovensku ktore maju zaujem o swingers ale skoe tu najdete par na sex vo 4ke a to je si myslim tiez super zazitok ale taktiez dobry sex s druhou partnerkov my sme par takze viem o com hovorim lebo sme tak par krat boli paci sa nam to a je to suer len sme este nenasli par na dlhodobe priatelstvo lebo kazdy ma zaujem si zasukat len raz a viac sa neozvu a toto tiez nechapem aky aje vas nazor????
Asi na tom niečo bude,máme podobné skúsenosti.Raz a potom nič.Je fakt asi problém najsť dobrých priateľov a zároveň sexuálnych partnerov.Alebo sme mali šťastie na dobrodruhov,ktorý si chceli zapísať jednu skúsenosť aby v starobe si mohli povedať že swingers je super vec a vedia o čom hovoria.
a odkial ste nemali ba ste zaujem sa stretnut a vymenit foto ci budu sympatie
Sme man.vstrednom veku z ke a tiez hladame priatelov .Zatial sa nam nepodarilo najst
Tak,založily sme túto rubriku,chceli sme vedieť vaše skúsenosti a neako sa tu ani nepíše.Myslíme si,že 90% ľudí ,ktorý navštevuje tento web tu chodí len tak pre zábavu a na očumovanie.A ešte plkať o tom ako by si to rozdali s niekym.Pochopíme to,že chat je úžasná vec ako spoznať ľudí,ale niekedy a samozrejme u niektorých jedincov to nemá úroveň.Čo sa týka swingu je to na Slovensku úbohé,aspoň nám to tak pripadá.Sú tu stovky párov,ktoré sa navzájom hľadajú,ale pravda je asi taká,že skoro nikto nepríde ani na prvé nezáväzné stretnuti.Načo tu potom vlastne vypisujú ...HĽADÁME...Najprv si to ujasnite s partnerom,čo vlastne chcete a či to vôbec chcete a potom konajte.Sme tu všetko dospelí ľudia tak by sme mohli mať troška zodpovednosti.Tak asi len toľko.Ahojte
som tu novy nesom by ani bi ...... mam chatu mam seba zienky viem zohnat ...... a bojim sa novich ludi ,, co a ako a neviem co som chcel povedatt ... ale pisem len tak.. bo tu sami biby pise mii ako keby vsetci boli naslovensku biby a nic normalnee .............cia
no ja si myslim ze na slovensku je to tak ze keby sem dam svoje fotky aj s tvarou a niekdo by ich spoznal tak by ma okolie odsudilo alebo by sa o tom hovorilo este hodne dlho alebo by si ludia namna ukazovali to je ten co ma fotky alebo podobne ... a este by som chcel pridat jeden tip ludi co ak je clovek trocha hanblivi a ked niekoho spozna tak je spociatku menej otvoreny a skuma toho druheho aby zistil ci mu moze verit a ked zbada ze mu da niekdo sancu ze ho nezavrhne hned spociatku aj napriek tomu ze spociatku neni super zabavny ani zhovorcivi ale je mili a vnimavy a potom zisti ze ked niekoho blizsie spozna tak dokaze byt aj viac spolocensky ...a da si sem fotky len preto aby sa lahsie zoznamil pretoze ma mozno problem sa zoznamit a takto aspon dostane sancu a neche si len uzit a potom koniec ale chcel by aj priatelstvo na dlhsie...alebo si sem neda fotky priamo ale dokaze ich zaslat na poziadanie... ale su aj taky ludia i ked tomu neverim ze im ide len o sex pretoze to by mohli hocikoho najst na ulici a povedat mu pod nato vzdy ide o toho cloveka a nielen o sex pretoze penis neni samostatny ale je k nemu prirasteny aj clovek ktory ho ma a penis nevie hovorit ani si niekoho vypocut ale ten clovek ktory ho ma takze vzdy ide o cloveka a nielen o to ci ma mu sidli medzi nohami neaky buchar macek dvadsias alebo klacek a podobne ked to tu tak citam a vidim ze kazdy tu ma 20 cm cicinu a nerobi mu ziadny problem jebat 3 hodiny v kuse tak mi je to vazne divne a urcite sa najdu aj debilkovia co sem odpisu pripomienky tipu asi mas mali ked pises taketo nieco ale ruku na srdce tak bud sa ti co maju normalnu velkost hanbia sem pisat alebo sem pisu len sami borci ked som si aj cital to forum a poziadavky niektorych zien su vazne fascinujuce minimalne 20 cm a 6 priemer tak si myslim ze sem chodia len sami byvali pornoherci alebo snad buduci :) hmmm co by som este tak napisal ja som aj cital aj som si pozeral ankety v tv aj na discoveri kedysi boli vysledky priemerne hodnoty europanov 15-16 a aj tam hovorili zeny ze sex s nadmerne velkym penisom im sposoboval bolesti ... asi som sa rozpisal trocha tak som zvedavy ake dalsie prispevky tu budu a dufam ze aspon neake a je to diskusne forum nie inzercia tak by sa sem mohli pisat aj prispevky a nie inzeraty tipu hladam nato je zoznamka ... cafte zatial a tesim sa na odpovede prispevky dotazy :)
:-) tak to je velmi zajímavé počtení.
ahoj ja si myslim ze sme dost uzacrety a pruderny preto to tu nezije tak ako v cechach
tak to je pravda, slovensko je vo vsetkom pozadu
Caute vsetci chcem sa opytat kde, kedy bude najblizsia swingerparty
náš osobný názor po doterajších skúsenostiach je taký, že mnohý sa cez písmenká hrajú nato čo niesú. každý máme len jednu tvár a tá aj pod hociako prešpekulovanou pretvárkou sa raz odhalí. To je myslím chyba slovákou...nie to že by si nechceli užiť..ale to že sa skrývajú za pretvárky a predsudky...ALE ! veď žijeme len raz..
Tak by sa zisla nasa slovenska tema ozivit :) ked sa tu dlhsie nic nedeje ... byvaju stretka (viac ako traja ludia) aj niekde inde ako v BA ?
ozaj mali by sme nejaku akciu spravit nemusi to byt oficialna stretavka..zozenme priestor a je to..kto sa prida...
Plánujeme návštěvu,cca 2dny,termální lázně v Podhajské.Nechce někdo s námi?
Kdy jedete?My se také chystáme bohužel až v září,asi pozdě,do Podhajské.Hledáme sympatický pár nebo inteligentního,vysokého muže i z páru na masáže.Úroven,slušnost,vě k okolo 40 let.Pokud by někdo měl zajem,může se ozvat.
robime pravidelne od roku 2007 a bolo u nas stovky spokojnych parikov. krasna priroda narodneho parku, termalny aquapark blizko, relaxacny sexi - vikendovy pobyt:)) staci si pozriet poriadne stranku www.swingersclub.sk
Pridajte sa k nám a strávte s nami super swingers víkend v uvoľnenej atmosfére, kde všetko môžete, no nič nemusíte. Uvítame páry (manželské, milenecké), samotné ženy a poprípade aj mužov (po dohode na doplnenie k solo ženám). Ozvite sa nám čo najskôr, všetky bližšie informácie dostanete emailom, poprípade telefonicky. Ubytovanie, strava, pitie... všetko je All-inclusive. :-)


A cena? Uz od 0 EUR / pár

:-)

www.swinger-party.s k
byva aj mimovikendova, ako su v prahe- jeden vecer? v stredu? napr.?
V Brně jsme otevřeli nový swingers klub Extasy. Ze Slovenska je to coby kamenem dohodil:-) Rádi vás u nás uvítáme....www.swingersextas y.cz
Ahoj , nie je niekto na Seneckych jazerach tento vikend 26-28.8, sme tu a hladáme nových priateľov.
my sme tu mesiac a stretnut sa sympat.parom do 30r.je asi nemozne,nam ide o vymenu partnerov,samozrejme nemusi byt sex,ale staci aj jemna erot.co je na tom?ved sme spolu 9r.a kazdy tuzi po niecom novom a vzrusujucom.nechapem take pari co sa chcu stretnut ale bez vymeni partnerov,o co im vlastne ide?vas nazor??
Koho / aj pár / možem diskrétne pozorovať v Ružomberku a okolí /napr.v aute,okne a pod./ ako si honí,masturbuje,súloží?Ja sympatický doma nevyužitý muž.Ak máš /máte/záujem, tak napíšte na ddano@centrum.sk.Ďakujem!
Na Slovensku len nuda plaze-Bratislava-Zlate piesky,ZILINA-Surovo,Komarno-Hargas..V Chorvatskom grobe -teply pramen vecer..
Ahoj, jedu na víkend do Bratislavy. Budu ubytovaný kousek od teplého pramenu v Chorvatskom grobe. Jak to tam chodí? Jsou tam nudisti celý den nebo koupání bez plavek je jen večer?
teply pramen pre gay a fetakov asi
Kto ubytuje na tri dní bi muža v Bratislave
Ja. A môžme si zasantit.

Ozvi sa.
Kurva ty buzny jsou jak trpaslíci....taky vám vlezou všude.....!!!!!....*329**329**329*
Jako by tě slovenštiny bylo všude kolem nás v CR malo!!!!