Moravskoslezský kraj - tipy

Moravskoslezský kraj

Jste ochotni prozradit nějaké pěkné místa na sex v přírodě v Moravskoslezském kraji? Nezajímají mě místa, kde se schází samotní kluci kvůli honění, ani místa kde chodí moc lidí. Jde spíše o opravdu pěkné, romantické místo, kde se dá si pěkně v klidu a soukromí užít si. Místa, které jsou relativně lehce dostupné. Kde je pěkná příroda, žádný nepořádek jako ubrousky a kondomy předchozích návštěvníků.
fakt nikdo nedá, žádný pořádný tip? ani do soukromých zpráv? Nějaké místečka kde se dá pěkně ukrýt v autě?
Zkusím to oživit - nějaký tip na místo kde se dá pohodlně dojet na motorce třeba?

Posed s pěkným výhledem?
Někde u vody kde není vidět?
Nějaká pěkná louka či palouček?

Ideálně Moravskoslezský kraj, ale může být i Zlínský, či Olomoucký
S tím se nikdo chlubit nebude. Každý má nějaké fajn místo, drží se to v tajnosti, protože jak se to proflakne je po klidu a diskrétnosti. A lidi jsou hovada a strkají nos kde nemají a dělají videa, které fakt nechceš někde vidět veřejně
Vlastní zkušenosti, nic víc. Teď jsou lesy plné turistů a psů na místech kde před covidem bylo úplně mrtvo.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Díky, první místo vypadá zajímavě. To druhé je nějaká hlavní silnice. To se bude muset prozkoumat ;-)
zkus Dětmarovice-Koukolná směrem k Olši.projedeš pod železničním mostem a je tam hezký klidný plácek podél řeky *4*
Co jsem si myslel, pokud nejde o místo honičů, tak se relevantní reakce tady na fóru nedá dočkat
Koukám, že tipy skoro žádné nejsou :-(
49.7173808N, 18.2792972E - cesta na důl Staříč - ale může být problém s PČR ohledně zákazu vjezdu na povolení dolu Staříč
Ahoj Adrianko dnes tam náhodou nebudeš okolo 15:00
Jo, rok tady nebyla a just tam zítra bude, tak ať Vám to klapne 👍.
jo tam jsem se už párkrát chtěl vydat ..
49.7209514N, 18.2474994E - pěkné místo u Krmelína
Kolem těchto míst se pravidelně pohybuji na koni :) ale asi se dá minimalizovat viditelnost ..