Vyzva od 15:00 SELC

Vyzva od 15:00 SELC

Skoro kazda zena si tady nekdy postezuje, ze neustale vzkazy od muzu dokazou byt pekne "otravne". A ve vysledku si pak muzi stezuji, ze jim zeny neodpovdaji na jejich vzkazy...

Proto se od 15:00 SELC prechazi na novy zpusob komunikace:

1. Muzi uz nebudou posilat bez pozadani od zen zadne vzkazy, ani typu Ahoj, Cauky, Ahoooj, Jak se mas?, Co tady delas?, Co tady nedelas?, Proc tady jsi?, Zasukame?, Kdy a kde?, Kde a kdy?, Odkud jsi?
2. Muzi nebudou posilat zadne fotky curaku nebo podobna videa.
3. Muzi nebudou komentovat nadrzene fotky amaterek. Povolene je komentovani interieru nebo prirody na fotkach, napr. Mate krasne zarizenou kuchyn... Moc pekny pohled na krajinu...
4. Na pripadne vzkazy nebo komentare od zen neodpovidejte hned. Nejdrive az dalsi den.

A proc?

Protoze pak nam zeny budou psat samy, abychom jim pomohli s tou nadrzenou kundou tam dole. Co psat, budou nas prosit...

Z praxe je vyzkousene, ze nic nevydrazdi zenu vice jako "nezajem". Samozrejme se to nesmi prehanet.

Jen si predstavte, kdyz amaterka tady dava galerie... a pak si masturbuje sve ego nad vzkazy nebo v kometarich pod galerkami. A ted by tam nemela zadny vzkaz tohoto typu. Nejdrive by byla nasrana, pak by trucovala... a potom by to nevydrzela a zacala tady aktivne vyhledavat muze. A to je ten moment, na ktery my muzi cekame.

Tak nezapomente dnes od 15:00 SELC! A hlavne to vydrzte aspon 3-4 mesice. Stejne si vetsina z nas letos jeste ani nezasukala... tak 3-4 mesice jsou proti tomu jako nekolik dni.

P.S. Po 30 dnech bych provedl testovani a informoval bych vas, zda jde vse podle planu.
To nemá smysl, když na to nepřistoupí nikdy všichni. Nejlepší je nějaké... ehm... ženy z amaterů neřešit a myslet si svoje o tom jejich středobodu...
Hlasim, ze zatim nepisi, nejak se drzi.
A co takle zkusit, psat. "Ahoj nelibi se mi tvuj profil. Napis prosim 10 jinym chlapum, mozna se jim libit budes." Treba by se nejake rozhejbaly...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Asi nějaká blondýna z Londýna, že?
Hachiman_88
Hachiman_88 před 3 roky
Jenže šuky hledá 2 bi milfky na trojku. To aby se
@Lilo1979 naklonovala *13*
Ty bys sis měl občas vymrskat šaška. To semeno ti musí tlačit na mozek. Vymyslet takovou pič… a pak se ji pokusit uskutečnit … tvl to je výkon
A to mám teď dostat strach, nebo co?
Tak se držím Tve rady a nic...! Nenapsala opět ani jedna. Jako už mnoho let.
Je to škoda.......naprostá většina buliku to nepochopí. Přitom je to jedna z mála věcí, která by měla šanci změnit tady klima:). Jenže, když je tu velký procento lidí co skoro neumí číst, natož psát?
Pochopí to určitě větší procento uživatelů, jen forum a blogy nečtou .... nebo přečtou max. forum a pak neřeší.
babizna01
babizna01 před 3 roky
O dvě hodiny pozdějc koukám na screen vzkazníku a vyhodnocuju, že tvůj apel nikdo nečetl. :-))))))
Tady bude stejně nejlepší ta diskuze. :-)))))
Asi tak nějak*3* Také mi chodí furt vzkazy*3* Holt ta výzva nějak nezabrala*4**1*
No…spíš byste na to doplatili vy muži. Je vás tu většina a hodně mužů tu škemrá po ženách fotky, videa a posílají žádosti o webku. No a pokud ženy nebudou nic přidávat, tak spíš bude smutno vám. A pro ty, kteří žijí už jen ve virtuálním světě, protože nejsem schopni oslovit ženu v reálném světě, tak pro ty to bude učiněná katastrofa*4**1*
Teda ty jsi mi ale pěkný brepta*3*
Upřímně…mne by to vůbec nevadilo. Naopak bych to uvítala, kdyby mi tato nesmyslná komunikace vymizela ze vzkazníku, protože pro toho, kdo tu má řádně vyplněný profil, to jsou akorát stupidní otázky. No a co se týká alb…no…tak já klidně udělám změnu. Budu vám tu fotit interiér a přírodu. Jsem pak zvědavá, jak vás to dlouho bude bavit ;-)
Jenže většina osazenstva tu nemá skoro nic. A týká se to všech barev.
Tak něco málo tam bude, ale už to nebude takové jako doteď. ;-)
Také tu mám takové album, ale teď jsou některá alba momentálně vypnuta.
Hahaha.A že ty jsi si letos ještě nezašukal neznamená,že ostatní jsou na tom stejně.
By mne fakt zajímalo, kdo tu profilovku nabonzoval. Naprosto dokonale vystižená recese, což evidentně mnohým uniklo.
Ach jo...
Ale trefil to dokonale, postoj a řetízek *1**1**1*
Citrus sice nemá řetízek... No, radši ne 🙈
Je tady zvláštní bonzovací skupinka, která má radost z každého úlovku - nahlášené stažené fotky, tak jim to budeme přát, je to sice trapné , ale účinné.
Ale pokud má někdo celou galerii ze stažených fotek, tak je trapný on sám - majitel profilu.
@sukamsukassukame "tak řekni šuky, jak to tenkrát bylo" 😁

Je dost zvláštní jak to tady spoustu lidí vůbec nedokázalo vzít s nadhledem a je tu pár takových u kterých mě to strašně překvapilo 🙀 (upraveno)
babizna01
babizna01 před 3 roky
babizna01
babizna01 před 3 roky