Po me vetsinou chteji umelecky akt, budoir styl nebo nejaky scenar. Nekdo chce klasiku jednym svetlem jiny zas plnou palbu zablesku. Vetsinou se prizpusobim, nekdy inspiruji, malokdy se vse domluvi predem.
Po pravdě - vy tu máte ten zajímavější typ galerií. Každá je trošku jiná a každá má pestřejší výběr fotek. Zkrátka - není to jedno brdo, jeden záběr pořád dokola.
Částečně zahalující fotky jsou fajn, ale s tím si pár tak docela nevystačí. Oproti tomu fotky, který na "první dobrou" ukazujou, jak si slečna užívá za rohem... Jediný, co můžu poradit, je dát tomu příběh. A klidně se i utéct kousek do absurda. (Aby to pokaždý bylo něco trošku jinýho, i když jde pokaždý o vesměs to samý.)
Ale i tak mám pocit, že jste se tu našli a není moc co zlepšovat. Co se týče dívčích galerií, bývaly tu dokonalý a nápaditý - jmenovitě Beastie - ta neměla chybu, co do nápadů a erotickýho zpracování skoro každýho předmětu, se kterým se dá potkat.
Částečně zahalující fotky jsou fajn, ale s tím si pár tak docela nevystačí. Oproti tomu fotky, který na "první dobrou" ukazujou, jak si slečna užívá za rohem... Jediný, co můžu poradit, je dát tomu příběh. A klidně se i utéct kousek do absurda. (Aby to pokaždý bylo něco trošku jinýho, i když jde pokaždý o vesměs to samý.)
Ale i tak mám pocit, že jste se tu našli a není moc co zlepšovat. Co se týče dívčích galerií, bývaly tu dokonalý a nápaditý - jmenovitě Beastie - ta neměla chybu, co do nápadů a erotickýho zpracování skoro každýho předmětu, se kterým se dá potkat.
My máme galerie jak decentní tak detaily. Decentnější jsou lépe hodnocené a... Zdaleka nejvíc galerie sexu s detaily... Tak nevim
Nejvíc mě zaujme galerie, která ukazuje jen něco, která je jako ochutnávka. U mužů vítězí galerie v kalhotech nebo košili, wau
Musí to mít kouzlo. Detaily části těla bere málo lidi.
Mně v galeriích nevadí, když má žena nějaké to kilo navíc, ale když se ani nedá poznat, jaká část těla je na té fotografii, tak to spíš nechápu ty myšlenkové pochody, něco takového fotit a nejhorší je, když má 200 galerií, takže se tomu pohledu člověk neubráni, odevšad to na mne leze jako nevyžádaná reklama na morbidní obezitu.
(upraveno)
(upraveno)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Fakt? Já jsem si vždycky myslela, že to poslední se chlapům obecně líbí. V čem je to odpuzující?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No díky všem za vysvětlení, zase jsem chytřejší.
Líbí se to spíš komentátorům typu "mňam to bych s tebe slýzal" (sic!). Třeba mně osobně se to líbí úplně stejně jako hajzlová fotka péra za silonkama.
Mi se líbí galerie s nápadem.. že to není odfoceno jen aby bylo…detaily pohlavních orgánů mi však přijdou naprosto odpuzující…
Příliš detailů na pohlavní orgány není nic hezkého. Je rozdíl mezi erotickou fotkou ( i amatérskou) a gynekologickou příručkou.
Nesouhlasím. Co není pěkného na detailu pohlavního orgánu? Já se například koukám moc rád a detailně na opačné pohlaví. Takové vizuální potěšení při hraní si s pěkně nadrženou kundičkou před tím, než do ní zajedu....to je prostě nádhera. Jsem si jist, že tohle rozhodně není proti srsti drtivé většině hetero mužů. A tím pádem když se na to rádi koukáme, proč by tomu na fotce mělo být jinak? Ale samozřejmě platí, že na určitá místa se hodí určité fotky. Na amatéry patří zajisté i detaily. Do výstavních síní se zase hodí něco jiného. No a že v detailech není žádná ženskost ani příliš prostoru pro představivost, to je fakt. Ale občas to není na škodu.
méně vidět je více... pak pracuje lidská představivost, zvídavost, a je to vkusnější ..
Mě vzrušuje, když je tam polonahá kozatá děvka a okolo ní jsou všude rozházený pětidolarovky, vedle leží kompas, zásobník do M16, pak samotná M16 a pár falešných pasů.

Styl galerií
Jaké galerie Vás nejvíce vzrušují
Konkrétně jaké galerie se Vám líbí více a více Vás vzrušují.
Galerie ve kterých jsou fotky amatérské se všemi detaily lidského těla, společného sexu a dovádění bez jakéhokoliv nádechu tajemna.
Nebo jsou pro Vás více vzrušující galerie, které obsahují fotky částečně zahalující a neukazující vše na první dobrou, kdy vzniká prostor pro fantazii ?
Budeme rádi za každý ohlas a názor.