Proč si chlapi mažou zprávy

Nechápu proč

Ahojte, je to víceméně otázka na muže. Proč si mažete zprávy? Pak ani nevíte komu a co píšete a akorát se ztrapňujete. Co Vás k tomu vede? Leze Vám manželka, přítelkyně do telefonu, nebo proč. Díky za normální reakce
Plzák tvrdil zatloukat, zatloukat, zatloukat, jelikož se doba mění a je net, mobil sms, tak platí, mazat, mazat, mazat.
já je mažu i když nemám před kým co skrývat, ale nějak ti to nedokážu racionálně vysvětlit :D prostě to po nějaké době smažu ať v tom je trochu pořádek
Nikdy zprávy nemažu. Ani tady, ani v mailu, ani nikde jinde. Nevidím důvod.
Jj…přesně…mažou si zprávy, a pak ani nevědí, komu psali. Mě tu furt dokola chodí ty samé zprávy od určitých lidí, dokonce jsem je několikrát už odmítla a stejně furt píší. Tohle fakt nechápu.*23*
To je přesně ono, píšou furt dokola to samé a když jim pošlu screen, že to samé mi píšou třeba dva roky, tak stejně budou tvrdit, že to není pravda a nebo udělají mrtvého brouka.
To je ještě dobře. Na screenshot dělají blbě a když "pochopí", začnou urážet...
Tak mne jde jen o strceni penisu do tve vaginy. A kdyz nechces, tak to smazu. Za mesic o tobe ani nevim a napisu ti znova. A kdyz se trefim do situace ze ses nadrzena, tak letim pro kondom a uz ti roztiram sperma po prsach. Dobry ne?
Myslím, že je to kombinace dvou věcí. Jednak toho, co jsi napsala (aby jim něco nenašla manželka) a druhak píší každý den stovky zpráv, tak to možná dělají stylem "Pošli/Smaž". A protože pořád dokola posílají to samé, tak by jim první zpráva ani nechyběla, kdybye s nimi někdo dal do řeči.
Zásadně si píšu s lidma které znám tudíž se my nestane že píši něco někomu koho neznám ... Za druhé Mažu ponevač telefon není nafukovací na ukládání kravin a ukládám jen důležité informace a to jak pracovní tak soukromé .
A jinak kdyby to mělo být kuli šmírování druhou stranou tak nato se pokud vím používá kód přihlašovací a nebo druhá strana tedy pokud ti to něco říká *4*
Tak zvláště pro Tebe, když ostatní to pochopili. Na amatéry chodím jen na telefonu a tím mazáním, jsem samozřejmě myslela ze serveru, ne z telefonu, tam se zprávy automaticky asi těžko ukládají. A není třeba nikoho napadat. Upřesnění, blbě to tu nějak řadí, odpověď není na Tebe (upraveno)
Nikoho nenapadam ,pokud si o to sám nenapíše ,
A jinak již sem psal že pokud někdo uklízí ,,kuli manželce či přítelkyni či obráceně,, tak tady je snad přístupové,, heslo ,,takže trochu zbytečné nezdá se *6*
Hele nebo ještě jinak ,
Co vyhlásit soutěž o nej V. či K. co má neskrytě nainstalovaný am. v mobilu a promazává protože se bojí že druhá drahocenná půlka nato přijde že zde je a aby zároveň nežárlil/a...
Nejsem odborník na it, ale vůbec si nedovedu představit, jak by se ti mohly do telefonu ukládat vzkazy z amatérů ?
Můžeš mi to vysvětlit, jestli ti to vůbec něco říká ? Nebo jen blábolíš. (upraveno)
Pokud používá appku pro android, tak je celkem pravděpodobné, že se vzkazy na nějakou dobu ukládají do telefonu. Záleží pak na tom, jestli to appka sama smaže třeba za den, nebo taky nikdy. Texty zpráv nezaberou prakticky žádné místo, ale posílání fotek ve velkém rozlišení může časem telefon slušně zaplevelit, zvlášť, pokud posíláte dickpicky všem červeným nickům.
A co takhle přečíst si druhý příspěvek ,,to zvládneš že,,
Nebo tam už se nedostane tvá očka ponevač tam je vysvětleno dost .
Nebo ty jsi z hlavního příspěvků vydedukoval kde že se toto vše vztahuje jen na am.
Co mají zprávy na amatérech společného s pamětí telefonu? A dotaz zněl úplně jinak, než na co odpovídáš.
Tak já nevím ale ty tady jsi začal psát něco o telefonu a o zprávách jako o všeobecné věci *19*
Jinak pokud ti jde jen o amatéry tak to se stačí jen odhlásit nebo snad né *14*
I když mám manželku tak zprávy si zasadne namazu
Nezastávám se chlapů, protože to fakt dělají, ale já si zásadně konverzace nemažu a taky mi jich v posledních dejme tomu čtrnácti dnech několik zmizelo - a u lidí, se kterejma si píšu průběžně. Takže částečně je určitě chyba i na jiný straně.
Už jsem se na to mizení průběžných konverzací a i těch označených hvězdičkou ptala a je to doopravdy částečně chybou té "jiné strany".
Díky za odpověď, to je samozřejmě možné, že je nějaká chyba v systému, ale spousta z nich se přizná, že je maže. To je to, co nějak nechápu.
Jako o tom žádná, jen píšu, že i to se tu děje. :-)