Teda ctu nektery komentare. Holt se nekteri neboji. Jak rikam. Neni bazen neni kazen.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A kam to jadro uteklo?
Ale to je takovej místní folklór, že zlatý věk už byl a teď už to půjde všechno jenom z kopce. Když je člověk někde trošku dýl, tak začíná propadat iluzi, že je to tam taky tak trochu jeho a že to, že je to tam dobrý, je taky jeho zásluha. Což samozřejmě může být pravda, ale taky třeba jen milosrdná představa. Ačkoli jsem tady zaregistrovanej teprve půldruhýho roku, chodím si sem číst fakt asi 20 let a takový tendence tu byly vždycky a nedá se říct, že by se to tu nějak výrazně zhoršilo. Vždycky tu byli jak dobří lidi, tak i naprostej póvl a je na každým, co si tu z toho vybere.
Ale tak to nebyla poznámka stran historickýho optimismu, ale o tom, že blogeři odešli jinam, kde je nikdo při schvalování neotravuje s hovadinama. A ne, nenapíšu sem veřejně kam, a @pmk001 by podle mě taky neměl.
Máte pravdu, co se schvalování blogů týče, tam asi probíhá mnoho bojů a pokud se někdo s adminem přetahuje o slovíčka a pak vidí, že na druhé straně schválí nějaký třířádkový canc, který vypadá, že je stvořený generátorem náhodných slov, tak se nedivím, že se tu na to radši vykašle a jde jinam. Mě třeba mrzí, že už sem nepíše Kapka, ale rozhodla se, jak se rozhodla. Mezi lidmi, kteří sem začali psát v poslední době, zatím žádného pozoruhodného blogera nevidím.
Jak kdo. Někomu to přišlo stupidní. :-)))))))
Kdo je v tomhle bez viny at hodi kamenem… ale asi to neni dobre prehanet, to je pravda.
Protože ty holky jsou za příplatek udělat cokoliv, proto…když mi tu píše muž, kterého vidím, že tu někoho hledá v erotických službách, tak se mu vyhýbám obloukem. Takoví muži mne vůbec nezajímají. Nedokážu si představit, že bych měla mít sex s někým, kdo tu celý den nahání kurvy, které píchají s kdekým a ještě k tomu bez gumy. O takové zoufalce vážně nestojím.
To by mě zajímalo jak poznáte, že někdo hledá v erotických službách. To jako mrknete na profil a poznáte na co se díval???
Protože mi třeba zrovna píše nebo se dívá na můj profil, a když se podívám na jeho profil, tak to vidím ;-)
…za příplatek schopny udělat cokoliv…
Nerozumím tomu,jak můžeš podvést někoho s kým žiješ. Takové jednání se mi hnusí
Tak co děláš tady, hledáš snad lásku na celý život na amatérech?
A co jako,to že nevěra je a bude, ještě neznamená, že je to ok.
No píšeš mu že pochopí časem a to je dost vypovídající.
Né všichni zadání jsou stejní ,to že někdo strčí ocas do cizí díry nebo roztáhne nohy do praku u jiného neznamená, že to tak bude mít každý zadaný člověk,asi tak.
Né všichni zadání jsou stejní ,to že někdo strčí ocas do cizí díry nebo roztáhne nohy do praku u jiného neznamená, že to tak bude mít každý zadaný člověk,asi tak.
Ženit jsi se nemusel. A ano někdy samozřejmě je ta nevěra pochopitelná.
Sex s prezervativem je o ničem
Ano přidaná hodnota zdarma... Děkuji nechci.
Za příplatek dostaneš i nemoc. Vyber si
Víš co si říkám? V jakém okamžiku se z neznámého stává známým?
Tak tady jsou experti, co ti budou tvrdit, že po první schůzce už se spolu dva znají a že teda není potřeba používat gumu. Nebo si naivně stojí za tím, že jsou oba zdravý. Střídají víc partnerů naráz a s každým to mají stejně. K tomu se fakt nedá nic napsat. Jakmile ve vztahu není oboustranná poctivá exkluzivita (což ve většině případech není), žádná jistota ohledně zdraví nikdy neexistuje.
U holek za FO asi chápu, že sex bez gumy znamená vyšší výdělek a jestli to oběma stojí za riziko, no tak (snad) vědí, že si nesou nějaký riziko. Blbý je, že tohle riziko se nikdy netýká jen jich dvou a to mi na tom přijde to nevkusný.
Za mě vždycky kondom. Nechceš, není můj problém, jdi o dům dál.
U holek za FO asi chápu, že sex bez gumy znamená vyšší výdělek a jestli to oběma stojí za riziko, no tak (snad) vědí, že si nesou nějaký riziko. Blbý je, že tohle riziko se nikdy netýká jen jich dvou a to mi na tom přijde to nevkusný.
Za mě vždycky kondom. Nechceš, není můj problém, jdi o dům dál.

Sex bez ochrany
Nejen u těch za FO
Docela by mě zajímalo jaký mají ti lidé pud sebezáchovy. Přijde mi to dost hazard se zdravím. Sice všichni tvrdí, že jsou zdraví, ale za mě bych do sexu bez ochrany s někým neznámým nešel. Ptám se, zdá se to jenom mě, nebo to vidíte podobně. Nebo je to úplně jinak?