Jak se neudělat !

Poraďte

Čus chci se Svámí poradit jak se rychle neudělat ? Poloha že zadu atd to je v pohodě , ale nejhorší když jsem já na ni to je max 10 minut do toho ještě musím občas vzpomalit abych nebyl myslím u toho na blbosti :D násobilka a tak , taky jsem prubnul jak budu stříkat stistknout žalud aby to nebylo takoví prostě to nefunguje a vyndavat ho to se pak neudělá ona trvá to 7 let ani se nepřejte na začátek to sem ho do ní dál 3x se hejbnul a stříkal sem , takže někdo nějakou dobrou radu ? Někdy se stane že se udělám a můžu hned znovu ale to je snad do minuty , nedávno jsem měl problém s erekcí ale to je vyřešené to mi tu poradil jeden borec díky za rady já ji snad dělám jen pusou protože když to na ní jde začne se svíjet držet mě hekat tak stříkám nekecám fakt 7 let na misionáře sem ji za tu dobu udělám to spočítám na prstech jedny ruky měl někdo podobný problém ?
Na každého funguje něco jiného... Trochu změnit rytmus a zaměstnat hlavu něčím úplně jiným... násobilka je moc automatická, buď složité příklady nebo počítat kostičky na povlečení, případně si přehrát v hlavně zcela asexuální situace. Ale správná výdrž přichází se zkušeností a opakováním, někdy není problém to protáhnout klidně až na půl hodiny...když se s partnerkou domluvíte na správném postupu, určitě to klapne.
Já osobně dobu vlastní soulože vůbec neřeším. Do manželky vstupují až po jejích mnoha orgazmech, které jsem jí různými způsoby přivodil v rámci předehry, takže o nějaký píchací maraton ani nestojí a je jí úplně jedno, jestli jí naplním už za pár minut.
Máme to podobně, intenzivní předehra, orgasmus ženy na koníka a pak se udělám já v cca 3 oblíbených polohách a neřešíme jak dlouho to trvá. Nyní zkouším emlu na oddálení ale mám pocit že ženě to už nic nepřinese. Jednou je již hotová a podruhé se nám to nikdy nepovedlo.
Tak u nás je to většinou 3:1 někdy i více. Záleží na chuti a i na času..
Jasně, ale úvodní otázka byla na prodloužení délky soulože...
A nosíš penis s obnaženým žaludem, nebo máš žalud schovaný v předkožce?

Obnaženému žaludu se za několik týdnů, nebo měsíců sníží citlivost a pak by se mohla zvětšit výdrž.

Sám nosím obnažený žalud už od zhruba 17 ti, takže nemohu posoudit jestli to skutečně funguje. Nicméně jsem schopen ovládat výdrž.
Ale pokud do ní bušíš 10 minut naplno, tak to by se udělal snad každý.
Zkus hodně zvolnit a zasouvat hodně pomalu. Bude to příjemné pro vás oba, a ty se třeba hned neuděláš.
Přesně jak píšeš. 👍 Nechápu proč ti někdo dal ty mínusáky.
Asi chtěl (a) dát plusy, ale překlikl (a) se *3*
ronan21
ronan21 Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.