Půjčena příteli mého partnera

Rád mne půjčuje a rád sleduje jak jsem žádaná

Ahoj, máte tady někdo partnera/manžela s podobnou uchylkou? Já jsem do nedávné doby absolutně netušila, že podobná úchylka vůbec existuje. Máte s tím někdo již zkušenosti? Je to něco mezi kandaulismem a cuckoldem.....
Ahoj. Kdysi před manželstvím jsem takto vypomohl 2 párům tady z Amatérů. Moc jsem nerozumněl tomu, co z toho ten mannžel má, ať už se jen koukal nebo se přidal. Když jsem potkal manželku a zjistil, že také ráda experimentuje, tak jsem chtěl poznat jaké to je z druhé strany. Ona se dvěma mužům nebránila :-) a tak jsem domluvil 3ku. Dodnes nezapomenu její pohled do mých očí, když se nastavila jinému zezadu a mě kouřila. V očích se jí pral provinilý pohled z toho, že drží cizímu předemnou a nadruhou stranu šťastný pohled, že má dva pro sebe a dělá jí to dobře. Byl jsem na ní v ten moment hrozně pyšný! Byla jako nadržená kurvička, ale moje. Já rozhodoval o tom, zda jí může šukat někdo jiný. Cítil jsem se jako král, co má v moci své poddané, kteří dělají co chce. Cestou domu jsem byl tak nadrženej z toho pohledu, že jsem musel zastavit a ošukat jí venku u auta a do.a pak ještě jednou. Strašně nás to nakoplo a oživilo naše manželství. Byla to má šikovná bohyně, která se pod mím dohledem umí proměnit v hladovou kurvičku.Od té doby si to párkrát do roka dopřejeme ve 3 a zkusili i 4ku. Pár je úžasný v tom, že si může dopřát jiného muže i ženu. Rádi si prohodíme partnery a milujeme se jeden před druhým s někým cizím. Jako zpestření manželského stereotypu 4x ročně nám to opravdu vyhovuje. Můžu asi za oba doporučit nebo alespoň vyzkoušet *114*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Není zač. Měl jsem pocit, že tě zajímají pocity manžela. Tak jsem to popsal jak jsem to cítil já i má žena. Pěkný večer.
Také bych rád něco takového zažil, bohužel nemohu ženu k tomu přesvědčit.
Mě to trvalo 4 roky, než jsem nasbíral odvahu jí o tom říct. A byl jsem překvapen, že okamžitě souhlasila a vlastně po tom toužila už dlouho :-)
Přesně jak píšete, největší riziko je zdravotní, osobně bych nikdy nebyl s ženou co má více můžů bez ochrany. Jednou kdysi jsem díky alkoholu ujel a měl jsem pak dlouho strach a neštěstí bez trestu. Od té doby dávám pozor.
A k tématu, osobně bych nesnesl kdyby mi někdo šukal manželku a už vůbec bych to nechtěl vidět ….takže za mě je to mimo chápání … ale neodsuzuju to. Prostě to máte jinak
My jsme zkusili pred tydnem...zatim jen oralek me a kamaradovi a super. Doporucuji
Máme s manželkou hodně dobrého kamaráda který se jí vždycky líbil ona jemu taky ale přiznaly si to asi před dvěma lety. Zeptal jsem se jí jestli by sním chtěla mít sex ona věděla že mě vzrušuje představa jak si užívá s jiným mužem... řekla že by to sním ráda zkusila jestli mě to nebude vadit a když to s ním domluvím....s kamarádem jsme to spolu probrali nejdřív nám nevěřil ale pak rád souhlasil... tak jsme se společně sešli a řekli si nějaká pravidla že spolu můžou šukat beze mě ale udělají pro mě fotky a videa ze se můžou scházet ale já musím vědět že se sejdou....tak už to funguje rok a půl a v pohodě... pokaždé když manželka přijde ze schůzky domu tak mi vypráví jak si to spolu užívají mě to hrozně vzrušuje a náš společný sex je zase vášnivý sprostý krásný.....
Když šla poprvé za kamarádem tak jsem byl nervózní žárlil jsem ale nechal jsem jí ať si to uzije... přišla domů ráno já jsem spal hned vlezla ke mě do postele a mazlila mě já se vzbudil a koukal na ní... říkám užili jste si to líbilo se ti šukáni s Honzou...dala mi pusu a říká že to bylo hodně sexy a že moc děkuje že jsem jí pustil i Honza ti moc děkuje .... byl jsem vzrušený když mluvila o šukáni s Honzou tak mě začala dráždit a sukali jsme spolu a ona vyprávěla jak to dělala sním... Rajcuje mě to když vím že šuka s Honzou a já sem doma.... pak mi ukázala fotky a video a bylo to super krásný šukáni které mě rajcuje...miluju jí a jsem rád že si to spolu užívají jde jen o sex....u nás je teď vše v pohodě jako dřív.... ona ví že jsem Bi.tak mi řekla že mi najde milence mladého kluka a můžeme být spolu u nás doma že jí to nevadí....tak snad nám to bude klapat
Tento víkend mě manželka domluvila rande s mladým klukem u nás doma...jak slíbila sama jela za kamarádem Honzou...v sobotu ráno mi volá cizí číslo zvedl jsem hovor a slyším Ahoj jsem Marcel tvoje manželka mi dala tvé číslo že prý budeš vědět...říkám ahoj ano vím říkala že se ozveš a přijedeš za mnou...super jsem na cestě že u mě bude za 10min... řekl jsem že čekám... svlékl jsem se do naha postříkal se voňavkou vzal si župan a Zvonek jdu otevřít a vidím vysoký mladý kluk asi 25 hezký hubený pojď dál...pozval jsem ho do obýváku ať si udělá pohodlí a pustí něco v televizi že donesu víno...on pustil nějaký sexy film udělal si pohodlí svlékl se měl jenom trenky... dívaly jsem se na sebe sedl jsem si k němu podal jsem mu sklenici vína trochu se napili a políbily sme se nádherné a vzrušující z televize bylo slyšet jak si to pěkně užívají dva manželské páry oba nás to hodně vzrušilo péra jsme oba měly tvrdé ptám se jestli si nechce dát společně sprchu že ano šly jsme spolu do koupelny kde máme velký sprchový kout svlékl jsem župan a pustil vodu Marcel svlékl trenýrky a vlezl ke mě poprvé jsme se viděli nazí super... má krásné tělo do hladka vyholený penis větší než já... zeptal jsem se jestli se mu líbím... ano přesně tenhle typ chlapa že má rád a políbil mě opětoval sem polibek a vášnivě sme se líbaly naše těla se k sobě tiskla a třela se o sebe... vzájemně sme se vykoupali a šly do obýváku rozložil jsem gauč na velkou postel lehl jsem si a Marcel si lehl na mě mezi mé roztažené nohy tak se naše péra o sebe třely a mi se mazlili a líbaly.... nádherné Marcel mi šeptá že chce můj penis v sobě jestli chci taky řekl jsem ano pomalu se začal dráždit na prdelce o můj penis začal pomalu nasedat na péro slinil si prdelku já cítil že už mám Žaluda v jeho prdelce hlasitě vzdychal vzrušením a víc do sebe zajížděl až sem měl celý svůj penis v jeho prdelce... pomalu se začal šukat jeho péro mě placalo na břicho vzal jsem ho do ruky a honil oba jsme vzrušením vzdychaly dost hlasitě...užívaly jsem si hodně cítil jsem že už budu stříkat říkám to Marcelovi ať stříkám vše do něj já stříkal hodně a dlouho lehl si na mě odpočívali jsme spolu... začal mi zvonit telefon volala manželka... říkám copak se děje že nic jenom jestli už přijel Marcel...ano už je u mě dvě hodiny....prý jestli se mi líbí ano a moc děkuju miláčku že jsi mě ho pozvala... vše ti budu vyprávět až se vrátíš od Honzy... užíváš si taky s Jendou...ano lásko mám tě pozdravit vzkazuje Jenda... super uvidíme se v neděli Ahoj... Marcel mi řekl že jsme oba super když nám to takhle klape... Už se oba těšíme na další shledání...užívaly jsme si spolu do neděle natočili nějaké video aby manželka viděla.... takový byl náš první víkend...
Bože, já snad budu plakat dojetím. Aneb jak z manžela udělat "děvku" a manželka se kurví jinde. A teď tu o třech prasátkách 👍
Často mě manžel půjčuje kamarádům. Praktikujeme to již roky a je to fajn. Ostatně proč mu neudělat radost.
When that wife is hot then it sure is ;)
No máme to asi následovně , partnera vzrušuje když mi to děla a věnuje se mi na ráz víc. Mužů … on a další … a jsem i tady kuli němu
Jo…manžela také bere, když mne vidí s jiným mužem nebo s více muži, ale samozřejmě i on se přidá, ale někdy se zase jen rád dívá a po akci si to pak užijeme ještě spolu ;-)
Přesně tak, tohle se pak dostává na úplně jinou rovinu vztahu, dostávám pak větší chuť na manželku, je to neuvěřitelně sexy pozorovat manželku...
Škoda že to nefunguje i obráceně.
Ahoj. Bud v klidu, je to uplne normamni:). Praktikujeme to s manzelkou uz roky. Je to o tom, ze mne se libi videt, ze je manželka žádoucí. Videt ji, jak ma sex s jinym je velmi vzrusujici. Ona si zase užívá ten pocit nevazanosti a moznosti vypadnuti ze vsedniho stereotypu - prace, deti, uklid, spat. Navic ji vzrusuje ten pocit, že o ni muzi porad stoji a dokaze se libit.
Přesně tak to vidím a úplně souhlasím.
Pěkné ráno. Paní je moc krásná. Jirka
Aby partner nekoukal , nelitoval.... až přijde někdo s větším/lepším tykadlem 😊
A má po babě 🥴
No…to si myslíš, ale v reálu tomu tak není. Jako mít velkého ptáka…to zase nějaká extra výhra, protože každá ženská nevyhledává velké ptáky…jen nějaké ženy. Psala jsem si tu s hodně Amatéry, co mají velký penis a mají s tím docela problém si najít partnerku, takže to zase taková hitparáda není. Ženám se to může třeba líbit, ale jen na oko, ale sex by nechtěly, protože ví, že by si to pořádně neužily. Myslím, že muži s normální velikostí budou mít víc příležitostí a víc si to užijí, než muži s velkým penisem.
Možná tě to překvapí,ale s manželem se milujeme a ten sex je jen pro uspokojení našich choutek.Rozhodně se nebudu hned stěhovat k někomu jen proto,že ho má trochu delšího.Ve vztahu záleží víc na jiných věcech než je velikost penisu.A já osobně ani nevyhledávám velké.Nejlepší je pro mě tak těch 16-20 cm,delší už mě spíš tlačí a neužiji si to.
Tvl, hurááá, ty jsi na to přišel. Ženským nejde o nic jiného než velikost čuráka. A samozřejme o peníze. /irony off

Neandrtalci jsou pořád mezi námi :-)
Možná jsou....ale někdo s malým kladélkem se ozval 😀
Někdo potrefený 😀🤣
Áááá …. , nevím jestli se mám smát nebo brečet, a znovu jeden co si myslí, že velký ocas z něho dělá neodolatelného borce. Škoda žes u toho nebyl když se rozdavala inteligence.
Spíše se jen nad sebou zamyslí. Neznáš a soudíš.
Vždyť nemůžeš vědět co myslím. To je jen plácání prázdné slámy.
Jasne, a ty vis , ze mam maleho pindika. Jak to bylo s tou slamou a tim soudenim? (upraveno)
Dle tvé reakce je tam velký předpoklad že ano ....
To ti rekla tva kristalova koule? Nebo ten dratek co ho mas naply mezi ušima?
Ano,my to praktikujeme pravidelně a vztah nám to nenarušilo,spíše jsme si potom vždy bližší.A co víme,tak to má takto celkem dost párů.
Jsi moc hezká, rád bych Tě poznal. Fotku,kterou bys ráda klidně pošlu do SZ. V případě zájmu,se ozvi do zprávy. Děkuji
Takových párů je celkem dost a pokud to, všichni dělají dobrovolně a s radostí , tak není co řešit nebo odsuzovat.

Ty červené palce ti dávají jen slintalové, snílkové, kecalové a slibotechny, kterých je tady hafo.
S těma palcama to nemusí být úplně pravda. Sám jsem dvakrát neopatrným pohybem palce zmáčkl nechtíc právě ten červený palec. Na mobilu je to coby dup. Takže vypovídající hodnota těchto palců , vypovídá celkem o hov..
pokud na mobilu omylem zmacnes dislike, vzdycky se to da potom preklopit na like.
Teď jsem to udělal u tvého příspěvku. Vím to jen kvůli tobě. Takže díky👍🏻 ale výpovědní hodnota těchto palců zůstává dál nulová😃
Ahoj, právě s něčím podobným koketujeme. Manželka byla vždy silně sexuálně založena, mě vždy vzrušovalo vidět svoji partnerku s jiným (poprvé s první partnerkou v našich 18 s kamarádem v autě). Možná ten moment, kdy se můžu poplácat po zádech, že jsem si našel fakt dobrou kurvičku? Donedávna jsme to brala jako nereálné fantazírování, potom jsme si promluvili a ona zase objevuje své staré já a užívá si, že je chtěná. Právě si pár týdnů dopisuje s chlapíkem ze seznamky, oba nás to vzrušuje a těšíme se, až se stane naše poprvé, i když to bude trochu jinak, protože máme děti ve věku, kdy je ještě nemůžeme odevzdat na hlídání, tak já budu zatím odkázaný na fotodokumentaci a vyprávění. Jak to bylo u vás? Bavila ses?
Budu se těšit, jak na galerii, tak na fotky a videa, která mi snad manželka ze svého "kafíčka" brzy pošle. Praská mi z té představy ve švu a závidím vám! Musí to být pro oba hrozně sexy!
Tak to včera dopadlo tak, že jsem to s tímto v zásadě ukončil, nějak mi neseděl, dostával víc, než dával, neseděla mi komunikace, neměl jsem pocit, že by to mohlo dopadnout. Tak snad se povede někdo jiný, s kým si sednou. Víme o tom, netlačíme (i když aspoň já se samozřejmě těším velice). Možnosti seznámení se nám zase rozrostou, až budou děti věští, rok, max dva, do té doby to bude spíš na náhodě.
To tady právě nějak fungovalo, ve chvíli, kdy jsme začali flirtovat sexy fotkami, tak to šlo do kopru... Fakt mi bylo blbě za ní, že ji asi 4 dny nebyl schopen poslat fotku ptáka, zatímco my mu poslali asi 2, 3 fakt sexy a vyzývavé fotky. Škoda, že má dneska každej foťák v mobilu. A to ještě tvrdil, že vyfoceno má, jen poslat. Komik. Asi mu došlo, že to myslíme vážně. Vždyť tady je taky tuna pisálků, musí se někde schovávat i v reálném světě 😉
Paolo227
Paolo227 Neaktivní před 4 roky
Právě. Jako podle všech indicií to byl reálný člověk, chlap (kluk), s profilem na fb, otec malé holčičky, údajně už s podobnou zkušeností, ale prostě wtf? Ve chvíli, kdy tvrdí jak má sám zájem tak má manželka o fotku škemrat? Nepošlu den, ok, možná se pokouším dělat nějaké napětí, jiskření, nepošlu 4 dny, i když mezi tím dostanu jako motivaci ještě jednu, no tak jsem kikot a asi nehraju úplně fér.
z vlastni zkusenosti -- nekdy proste narazis na uzasnou zivotni prilezitost, game-changer, ale pak sedis a pocitas ta rizika, ze svoji fotku nevedomky posles sousedovi, kolegyni z prace, sefovy... a co by te to stalo.
Nekdy to rozhodovani neni snadny, protoze kdyz tahas za kratsi provaz, jako chlap, kterej chce, neni to snadny vyjednavani.
A par, ktery nabizi, fakt nema duvod zdrzovat se nejakym jinym overovanim, dostali stovky zajimavych nabidek a urcite tak tri z nich to mysli vazne, nemuzou se na kazdeho jet nekam podivat osobne.
Nekdy je to proste tezky rozhodovani, poslat, neposlat... :-)
Tam bysme se přesně chtěli dostat, gratulace a trochu závist 😉