Nova sekce pro fotky a videa

Sekce pro tri a vice gayu

Neslo by pro tyhle lidi udelat dalsi sekci ?
Nic proti nim, kazdy to nejak mame, ale jako hetero vazne nemam zajem videt ani nahledy galerii typu “ dve pera v moji riti” a podobne. A kdyz si rozkliknu sekci pro skupinovy sex, tak pred tim proste neni uniku. Je nikdo nenuti koukat na nahledy galerii, kde je chlap s zenou a bylo by fajn, kdyby to fungovalo i obracene.
děkujeme za podnět, zapracujeme natom
A co zapracovat na tom, aby šlo nastavit v rozšířeném filtru při vyhledávání lidí, že se nám nezobrazí ti(hlavně ženy), co jsou tu kvůli sexu za peníze, nabízení fotek a videí za peníze.
Když jsme tady na ,,Amatérech,,
Je tam taková hovadina jako je znamení zvěrokruhu, myslíme, že tohle by dávalo daleko větší smysl
Vyloženě mi tohle na amtérech vadí. Ti co tady nabízejí služby a nejdou nijak odfiltrovat.
Extra kategorii pro nabidky prodeje fotek či videí jsem navrhoval v únoru 2022...a porad nic. Nejen, že z toho na hony čpí podvod, ale taky je toho čím dál víc. Nechce se mi věřit, že na to někdo v tak velké míře naskakuje, ale budiž, asi někdo takový je. Bohužel, mnoho vody už uplynulo a nic ve neděje...
Hlavně by prodej fotek a videí měl být v kategorii "BURZA", když už tu nemohou mít vlastní kategorii. Nabízení fotek a videí v "ONA NABÍZÍ SLUŽBY" je asi mimo. Pod službami jako takovými si představuji reálné setkání.
Nejlepší jsou inzeráty, co nabízí "vlastní" fotečky a už samotná profilovka nabízející ženy je stažená z netu.
A pak jsou dobré i ty, co nabízí reál s podmínkou předchozího nákupu fotek. (upraveno)
Protože jsou z toho prachy tak není úplně důvod je vytlačit protože ve výsledku je to chyba povedených , najdou se tací co jim ještě pošlou vip, za pár hodin je někdo nahlásí koho podvedli, profil jim zablokuji oni si založí noví někdo jim pošle vip a jede to pořád dokola
Jo…tak to by bylo super, kdyby to šlo nějak oddělit ;-)
Ono by bylo dobré,kdyby označovali i povídky s gay tématikou,ať to nemusím zjišťovat až po rozkliknutí.
Jo a já ještě prosím o sekci, kde budou muži v dámském prádle. Na tohle totiž také nejsem moc zvědavá a myslím, že tu takových žen jako já je víc.
S tim take souhlasim, protoze kolikrat rozkliknu galerii "zena" a tam pero v kalhotkach.
Ano to je hnusný pohled.Kdyř jsou ti úchylové aspoň v galeriích"muž"tak na ně nenarazím ale nejvíce mě může nasr.t když si rozkliknu galerii"žena"a tam na mě vyskočí úchyl v dámském.