Heterák s klukem

Sedlčany ..

Ahoj kluk s klukem sedlčany … je mi 24 a rad pokourim a osukam ….
Jsem vegetarián, někdo tip kde mají dobré steaky? Proč je tolik lidí co normálně neumí napsat že jsou Bi. Když chceš píchat a kouřit kluka tak těžko můžeš být hetero...
Bukvice se chtějí dělat zajímavými mezi sebou,proto zde plno píše, že jsou hetero nebo Bi, ale jsou normálně teplý .
Protože heteráci po ničem jiném netoužíme,jenom mrdat chlapské prdele a olizovat jim péra.
Je to dnes móda spíš opačně, zajímavé je být jiný, než hetero.
Že si někdo nepřizná bisexualitu, tím lže jen sám sobě.
Lidská sexualita není tak jednoduchá, jak to podáváš ty.
Rozhodně není černobílá.
Není třeba v tom hledat nic složitého.Jsem hetero a jakýkoliv intimní kontakt s mužem mě nejen nezajímá ale i se mi hnusí.Pokud někdo má touhu hulit jinému ptáka nebo si nechávat projed prdel tak v žádném případě není hetero.Buď je to čistokrevná bukvice nebo jak si říkají že jsou Bi neboli Buznoidní idiot který vleze na vše což je ta ještě horší varianta.
Nejhorší varianta je být hloupej, a v tom jsi král.:)
Kam ten svět dospěl když Bi jedinec si dovolí heteráka čili zcela normálního člověka nazývat hloupým.
Já Vám asi nerozumím ale jak souvisí jestli je někdo hloupý s tím jeetli je hetero, bi ci gay? Jakože gay je víc hloupej než hetero? To je trošku logika ze zadku ne?
Hloupej je těmi bigotními, homofóbními názory a primitivním psaným projevem. Se sexuální orientací to nesouvisí)))
Nevím, jestli je zcela normální, jak ho nazýváš ty, podle mě je docela určitě neomalenej primitiv. Bohužel i to v dnešní společnosti začíná být čím dál víc normálnější. *8*
Tak namlouvat si, že jseš tím strašně zajímavý, že ti je jedno jaké pohlaví máš v posteli si klidně můžeš.
To, že si napíšeš, že jseš hetero ho z tebe nedělá..ty jelito.
Těsně vedle. Tady to je forum a ne seznamka. (upraveno)