Nevěra v manželství

Nevěra dlouhodobě

Ahoj,zajímá mě.jak poznáte,jestli je Váš partner/partnerka nevěrný/nevěrná.A jestli si myslíte,jestli jde nevěra u obou pohlaví dlouhodobě tajit,nebo prostě vždycky praskne.Díky
My nevěru řešíme tak, že ji neděláme. Máme otevreny vztah a o milencích amolenkach víme, či,ještě lépe, je při tom v klubu vidíme.
To že to jednou praskne je skoro vždycky. Záleží na obou jak to dopadne.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jjj nikdy nevíš co Tě překvapí,na co přijdeš, že to nemusí být i špatné i naopak, alespoň víme, že žijeme))
Taky bych nerozbíjel rodinu, aspoň ne hned. A určitě bych si našel milenku, je jedno jestli mladou nebo starou, tím spíš jestli by už se mnou nechtěla sexovat.
No potěš.To máš veselé.Si najdi taky mladou šťabajznu, krásnou milující a uvidíš,taky řekni, že to není na pořad))
Když se to dělá s rozumem tak né já jednou za rok si skočím vedle aby mě to doma zase bavilo
Vyborny pomocnik je keylogger 😃😃😃
Změna chování je taky dost velkým indikátorem. (upraveno)
Nemusí to prasknout, když to děláte chytře, ale nesmí se najít dobrák, který pomůže
Ahoj, my si nevěrní nejsme, nemáme důvod. Záleží jak si to každý nastaví *4*
Tak k tomu člověk důvod nepotřebuje *13*
Když se to nedělá za zády, ale po vzájemné dohodě, nevěra to není. Zaleží jak to kdo má nastavené, my jsme vůči sobě tolerantní a nemáme problém si skoro vše dopřát.
Je zvláštní, že tu nikdo nenahodil téma různých breberek, že když jste věrní a najednou chytnete herpes, chlamydie a kdo ví co dalšího, že tím pak jasně poznáte odkud vítr vane. 😄
Nevěrní jsme si oba, ať už se souhlasem nebo bez něj, jsme kanda pár, ale breberky nikdy, otěhotnění, nikdy. Občas bylo jasný, že se druhý chová divně, třeba čte si v mobilu a září. A čte často. Natáčí mobil, aby do něj druhý neviděl. Šukal jsem ji chvíli po tom, co přijela od milence naplněná jeho semenem a sice byla volná, prostupná a horká uvnitř a víc vlhká, ale to není důkaz. Může být na vás tak nadržená. Takže jediné jak si můžete být jistí je uchýlit se k věcem, co nejsou fér a dokonce třeba i proti zákonu. Sledování pohybu podle gps a komunikace. Ale zase jde o to, jestli tuhle jistotu chcete nebo by byla lepší nevědomost s tím, že se prostě milujete.
Nikdy jsem po tom nepátral a za celou dobu našeho vztahu jsem nic nepoznal. Za těch téměř 49 let, co jsme spolu, jsem měl 28 úletů, z nichž jich pár trvalo kratší či delší dobu a většina byly nahodilé jednorázovky. Samozřejmě, že moje paní o ničem nevěděla a neví, takže tu moji nevěru taky nepoznala.
To není vztah.To jste v podstatě dva lidé,co si občas zašukají.
On má otevřenE vtahY. U jedné/jednoho uklízí u druhé/druhého štípe dřevo na zimu atd ….
Pokud to dělá chytře, tzn nemění svůj vzorec chování doma, tak si myslím, že to odhalit nelze. A také bych zbytečně nepátrala, pokud vše funguje..
tak tohle velmi dobrej názor k tématu ))
Ty už si se tak narodil nebo se ti to, stalo během života ? Ne, že by v tom byl nějaký rozdíl.
Myslím že je to velice běžné, tedy nevěra ať z jedné či druhé strany. Záleží na druhu nevěry. Pokud je to pouze o sexu nemusí to být za jistých okolností takový průšvih. Když jsou v tom city je to průser z každého pohledu. Nám manželčina nevěra otevřela 13. Komnatu našeho dlouhotrvajícího vztahu. Po překonání vlastního ega jsem zjistil jisté sexuální napětí, nakonec to byl náboj, který společnému vztahu a sexu dodal super drajv. Žijeme spolu již 27. Roků a sex je prostě skvělý i po té době. Děláme to téměř každý den, s občasným zpestřením ať sw, či manželčiny "nevěry" nebo společný sex s někým dalším. A jestli se to dá poznat? Jasně že ano, když jsi dostatečně pozorný a čteš mezi řádky, i když někteří z nás jsou velice dobří "herci" !
Záleží.. jak u koho.. u někoho to poznáš hned.. Hlavně když s ním žiješ dlouho a on si nedává pozor.. a u jiného to skoro nepoznáš.. kdyz to plánuje a snaží se být nenápadný.. Tedy pokud se nezamiluje a je to jen o sexu..
“ jak poznáte,jestli je Váš partner/partnerka nevěrný/nevěrná”

My to poznáme tak, že si to před/po ŠukamMimoDomov-akci řeknem *14*
No a my jsme tu pitschovinu, které se říka věrnost (sexualní) zrušili *5* (upraveno)
Ti “věrní” se tak dlouho ojebavají až to práskne. A pak je oheň na střeše … tak nějak se to říka, nebo?
A u nás, když žena řekne, že je u kamarádky, v práci, na nakupu, u amatéra atd tak vím, že tam je. Když přijdu já domů a řeknu, že jsem byl na caffee, tak ví na 100% co jsem dělal.
Jj, žárlivost je strašná nemoc *10* Ta je ještě horší než chudoba *1* (upraveno)
Jen aby on měl to svědomí čisté … Já vím, omleta rada: mluvit, jinak se nic nezmění. Leda tak k horšímu.
Běž po práci na skleničku a uvidiš *4*
*6* dej si sklenicku u souseda a jed domu vytahem *1*
To vis ..., my muzi udelame pro zeny, teda cizi zeny, vsechno co je v nasich silach ;-)
To jako myslis, ze tomu tvojemu stáhneš trenky a začneš se řehonit na plne kolo? *3* Chudák *1*
Tak hlavně je to o tom, jak se lidí domluví. My jsme se domluvili na otevřeném vztahu a vydrželo nam to i po svatbě.
Jak dlouho vám to takhle "drží"? 😊
Je to už pár let nazpět. Malá firma, kde pracovala moje manželka, ukončila činnost a na rozloučenou uspořádala večírek. Tehdy se vrátila hodně pozdě v noci dosti podnapilá a rovnou padla do postele. Byl jsem vzhůru a pod záminkou velkého chtíče po sexu s ní jí začal prstit, čemuž se nebránila. Po chvilce jsem jí vyšukal. Pointa je v tom, že byla plná cizího semene, takže bylo jasné, že rozlučka proběhla se vším všudy. Nic jsem neřešil, přál jsem jí to. Když jsme se poznali byla panna, tak ať taky pozná jiné péro, než je to moje.
Jo jo, jako u nás doma. :-D Už kolikrát jsem ho do ní zasunul a byla naplněná. Stejně jako v tomto případě, taky se jednalo o různé firemní večírky. :-D Bez alkoholu by to nedala, ale tak proč ne. :-) A víte co, nic jsem jí nikdy neřekl a místo toho, si krásně užil její horkou rozmrdanou kundu plnou semene. Lepší sex, jsem snad nezažil.
Udělal jsi dobře že jsi to neřešil. Je to od tebe velkorysé gesto. Ona byla ožralá a prostě padly zábrany, to se někdy stává. Určitě bych jí to nevyčítal, jenom bych jí řekl aby příště rozhodně trvala na použití kondomu.
Tak to bych ji tedy dost vyčítal.
Máme sice volný vztah a na swingers už jich měla nižší stovky, ale podmínka je s gumou. Bez gumy smí jen se stálým milencem, stejně jako já se stálou milenkou Jinak ať si šuká. Je potřeba si to užít. :-)
jojo, my to máme jako podmínku taky. Mimo manželství jen s gumou, oba.
Plně s předchozími příspěvky souhlasím, mělo by to být s gumou, ale ne vždy je po ruce. Jak manželku znám, nešla tam s cílem si zašukat, ale stalo se. Vím to ze svých zkušeností. Alkohol odstraňuje zábrany a zatemňuje mozek, to je pak těžké udržet pohlavní orgány na uzdě.
Přesně. A ještě lze předpokládat, i když to samozřejmě nic nezaručuje, že manželku přece jen znáš a víš že je trochu na úrovni a rozhodně si ho tam nenechá strčit od nějakého ušmudlance, který ojede všechno co se naskytne. Aspoň tohle mínění mám já o té své. Přesto jsme si řekli že nevěru, ačkoli ji oficiálně oba neuznáváme, ale kdyby náhodou mělo k něčemu dojít, tak jedině s kondomem.
jasně, stane se a nemá cenu brečet nad rozlitým mlíkem (a to tady skoro doslova 😀). Hlavně když se to obešlo bez následků
Já myslím, že se to vždycky provalí. Dřív nebo později.
V dnešní dobe,kdy je mobil na prvnim miste to je otazka chvilky. Otaceni displeje dolu,priblble usmevy ( zajiste si pise s kamaradkou ) jine zvyky,jine chovani ... Ja to na te posledni poznal pokazdy. Nebyl rok,aby se nekde nezkur.... 4 hodiny nedostupna,pak rekla,ze je na nakupu v drogerce a tel nechala v aute ( prinesla domu prasek a avivaž ) . Dalsi byl tak blbej,ze ji volal x krat behem vecera,dalsiho provarila kamaradka s niz byla udajne nakupovat a ja tu kamaradku potkal s frajerem v kavarne. Dalsi se provaril diky tomu,že jsem si rozjebal tel a pujcila mi jeji starej zalozni a nechala prihlaseny paralelni ucet messengeru atd. Vetsinou nahoda a nebo to vycitis. Takže.. konec vztahu,free zivot,sam sobe panem a co prijde prijde,co si lehne to si lehne a neni proč se trápit *3*
Skvělý příspěvek, naprosto skvělý...🤣
Pritom mate tak sympaticky penis, ze nechapu, proc hledala jiny. *329**22*
Protoze to byla proste behna uz od prirody a s odstupem casu jsem se dozvedel od jejich pratel a rodiny,ze takhle orala i s myma predchudcema a z vesnice z niz pochazela musela doslova zmizet protoze uz i jeji kamaradky ji sly po krku nebot jim ojela partnery. Pritom i doma toho mela dost,povolene trojky a pod. Ale asi to zakazane ovoce fakt chutna nejlip. A d8ky za " kompliment " *21*
No zkrátka žena co si umí užívat života. Vždyť žijem jenom jednou, nebo? *13*
Tak zase je fajn, že to bereš sportovně 🙂
No jasne. Jen me mrzi,ze to byla prvni zenska,ktery jsem ja fakt nezahnul a ona mi to davala vyzrat v plny 0arade A jak rekla moje ex " tahle Ti to vrati za vsechny " a mela pravdu,vratila. A dnes ... Mam fantastickou zenskou,kde si nemuzu stezovat na nic,zenskou,ktera veri me a ja ji,dava mi na jevo ,ze jsem jeji buh,ja ji,ze ona moje bohyne a prehodnotil jsem i spoustu svych priorit.
Tak to sis bohužel našel couru od přírody no.
Některý prostě takový jsou. Ať jsou s kým jsou stejně budou pořád zanášet.....
A jinak ona mela M54B28 *3* a ja M57D30 🤣
Noo 18 let vekovy rozdil. Takze chlap ztraci mozek a ....
Podle toho co píšeš, se musela kurvit už od samého začátku vašeho vztahu.
Joo s odstupem casu jsem zjistil,ze uz po dvou mesicich z jedne parby,kde tvrdila,ze zustala na koleji u kamaradky se casem provalilo,ze to byli dva kamaradi a cca po pul roce hekala pod svym ex. A pak dalsi a dalsi...
A poznáte to na vašem protějšku?
Tak to je jasné.Spíš mě zajímá,jestli to jde poznat,když se chová normálně.
A získal?
Lepší je být kandaulista.
A jinak nevěřím, že 40 let někdo vydrží sukat pouze s jedním člověkem
Já jsem to vydržel dvacet let. Teď občas, jednou za měsíc vyšukám manželku ale už mě to nebaví. Jak zkusíš nové maso, tak už se na to doma tak nevrháš. Už tě to tak nevzrušuje, nevoní ti tak jak dřív, prochází po bytě kolem tebe nahá a ty ani neodlepíš zrak od mobilu. A těchto změn v chování doma si manželka určitě všimne a tady nastává riziko, že se to prolákne. Sám jsem měl kolikrát namále ale asi umím dobře lhát. 😄
A nebo si manželka neumí představit to, že by od tebe odešla a žila sama. Variant je více .
Možné je všechno. Každopádně kdyby jsme měli jít od sebe, tak já bych šel a ona by zůstala v domě. Ale to se snad nestane. Vím že to zní jako klišé ale po všech ostatních stranách fungujeme docela dost dobře. Akorát ta manželská intimita je v pytli. A z mojí strany to je jen o tom, že s ní v sexu zažívám stereotyp, rutinu, nudu, šeď. Nevím jak jinak to nazvat. Dělat s tím nic nehodlá, řešilo se to snad stokrát. Vyhovuje jí to tak jak to je.
No když na tom nechce nic změnit tak je to v pytli
Ale jo, dá se tomu za jistých předpokladů věřit. Minimálně lze věřit tomu, že jeden z páru si to myslí, co se opravdu děje v druhém a co ve skutečnosti někde dělá, to už je věc jiná...
Taky si občas kladu otázku, jestli jsem s tou svatbou udělal dobře. No každopádně rozvést se můžeš kdykoliv.
🤣😂🤣, vůbec jsem tohle rčení neznal, myslím, že to bude i hodně pravdivý. Díky, dlouho jsem se tak nezasmal. 😂. Hodně štěstí, mladý pane.
jo,jo...40 let my šukáme stále spolu a s chutí!! Jen si rozumět!
Ahoj.Taky čtyřicet.A jde to.🙂Pořád je to pěkné.
A proč ne.? Taky přišla nějaká krize,ale potom jsme začali trochu experimentovat a i když jen ve dvou,tak to funguje. (upraveno)