Blanko pohlavní nemoc ani nemusíš chytit, docela důležitá je imunita člověka, jsou případy že prokazatelně byl sex s nakaženým a druhá osoba to neměla. Příště to chce ochranu, co sleduji na amaterech tak ochranu lidi nepoužívají vůbec, i kamarádi, kámošky když se člověk o tom baví tak nechápe co jsou lidi za prasata, pokud člověka moc neznám tak bez ochrany vůbec ani orál. Držím ti palce
Prodavaj se za par korun a divi se ze neco chytnou. Na co mysleli? Na ochranu asi poradne ne.
Na to bohužel opravdu ne,ale říkám,že minulost už nezměním
Zajdi darovat plasmu, delaji vsechny testy, pokazde.
Nemůžu,beru léky ...
Navíc kdybych šla,tak bych se snad dopouštěla trestného činu?
Navíc kdybych šla,tak bych se snad dopouštěla trestného činu?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Už to ani jeden neděláme,byla to pitomost
Podle mě socky které nemají na fet a tak frajer prodává s svojí holku prostě dementi
Ugh,tak to fakt ne,vše je úplně jinak,než jak píšeš :)
A co se zeptat těch kterých se to týká nebo máš dojem že se to volně šíří po telefonu

Samozřejmě každý z nich to zapírá,logicky ...
Všude jsou pohlavně přenosný choroby a lidi jsou všude furt stejně debilní.
Opravdu věříš, že by se k tomuhle někdo veřejně přiznal? Myslím, že mezi amatéry litá stejně nemoci jako kdekoliv jinde.
No moc tomu nevěřím,ale jestli někdo nezná někoho,kdo se pohybuje na amatérech,a je jakkoliv sexuálně nemocný?
Ono totiž to čekání na testy je velmi dlouhé,minulost už nezměním,bohužel,ale jsem ponaučená,a snad si z toho neponesu následky (alespoň ne HIV nebo žloutenku C,což jsou mi největší střásaci...) ...
Ono totiž to čekání na testy je velmi dlouhé,minulost už nezměním,bohužel,ale jsem ponaučená,a snad si z toho neponesu následky (alespoň ne HIV nebo žloutenku C,což jsou mi největší střásaci...) ...
čekání je dlouhé? no to je mi novinka,já měla výsledek ani ne do týdne
Ano? Protože doktor mi je udělá až v polovině listopadu ...
joo tohle čekání.tak to jo.
To máš sice pravdu, ale tady se k tomu veřejně nepřiznala. 😉
MSK nemoc?
MSK nemoc?
Je tady na amatérech nějaká přenosná choroba?
V moravskoslezském kraji myslím :)
Měli jsme rizikové styky s partnerem,proto mě to zajímá ...
Nerada bych si přivedla domů nějaké svinstvo,vím,to jsem měla zjistit dříve,ale teď mi tahle ráda už nepomůže ...