pohlavní nemoci

pominu-li AIDS...

tak mě vrtá hlavou, zda nemoce jsou nebo nejsou problém. Pohlavní nemoc je infekce jako každá jiná a pokud je mi známo, jsou léčitelné...jako každé jiné infekce. Tzn., proč by nemohl fungovat systém, že se nezabývám pravidly bezpečného sexu (protože ono vlastně nic jako bezpečný sex neexistuje...to by byl jen sex s jedním stálým zdravým partnerem), ale 2x za rok jdu na vyšetření a pokud mně něco najdou, tak to vyléčí?

zjišťoval si někdo, jak je to s léčitelností pohlavních nemocí? a jak je to s jejich vyšetřováním?

No na to je jedna jedina odpoved: Pouzivejte prezervativy. Pak nebudete muset mit strach z nemoci.
Škoda že ho nepoužili tvoji rodiče ❤️
toze bych rekl i o tvych.... nebo ho mel driv vyndat .. byl by klid od Billyka
Syfilis je taky jen takova lehka kozni nemoc, coz? :-)
Spousta komunistů na něj natáhla brka.
Tak obecně většinou nemoc nechceš, je jedno jestli pohlavní nebo jinou. Některé pohlavní nemoci můžou mít dost nepříjemné důsledky a spoléhat na půlroční kontroly je při častějším nezodpovědném sexu dost málo. Navíc tady při tom dotazu vylučuješ AIDS, ale v reálu jej můžeš dostat jako každou jinou nemoc a tam už pak jde o život, takže mi to přijde takové....mimo.
Proti AIDS, respektive HIV a několika dalším se můžeš chránit. Např PReP, očkování HPV apod. Zároveň pokud užíváš zmíněný PReP, chodíš pravidelně na testy jak HIV tak i další pohl.nemoci každé 3 měsice. (upraveno)
a nebylo by lepší se prostě nechovat jak píča a šukat zodpovědně?
No to záleží na tom konkrétním člověku... Každému, co si zaslouží. Někomu to za to stojí, někomu ne
Zdravím, je tu někdo kdo se vyzná?Udělal se mi flek na žaludu, jako podlitina.Mel jsem divokej sex před třemi dny a mam obavy, možná zbytečmě.Nic mě nebolí a ani na sobě nic nepozoruju.Rád bych někomu poslal fotku..
Doporučuji: www.chlamydie.info

Pro většinu doktorů budete jen hypochondry.
Asi proto musí mít člověk genetické předpoklady.

Nejen chlamydie způsobjí:
Roztroušenou sklerózu
Chronický únavový syndrom
Astma
Artritidu; něco o ReA např. zde
Fibromyalgii - české stránky zde
Chronickou sinusitidu
Kardiologická onemocnění
Intersticiální cystitidu
Prostatitidu
Crohn ovu chorobu
Zánětlivá střevní onemocění
Alzheimerovu chorobu
Tomu, kdo chce 100% jistotu, že nic nechytne, doporučuji naprostou sexuální zdrženlivost chichi
Asi nejde jen o "pohlavní nemoci", ale o nemoci přenášené sexuálními praktikami. Tam si klidně můžete připsat i roupi.
Podle mě je problém hlavně v tom, kolik lidí můžete nakazit v době, kdy o své nemoci ani sám nevíte. Při navrhované zdravotní kontrole v půlročním intervalu např. hned první následující partnerka bude mít nějakou nemoc a předá ji dál. Do další kontrloy nebo do projevení prvních příznaků může být nakaženo dost lidí... Riziko přenosu nemocí nikdy nelze 100% vyloučit, vždy jde jen o eliminaci, ale pravidelné prohlídky to při střídání partnerů nevyřeší. Je to o zodpovědnosti a ohleduplnosti k druhým.
Ale každý má právo na svůj názor.
Jestli někdo chcete pohlavní nemoc tak si můžete dát rande s cervenakocka a máte to jistý hned.
Jak to myslíš ??? Ona tě nakazila snad ?