Zdravím, chtěl bych vznést námět na novou funkci na serveru. Jednalo by se o hodnocení uživatelů, dle reálných důkazů. Jak by to mohlo teoreticky fungovat: Na profilu by byla kolonka hodnocení. Tam by se psalo třeba, jestli je podvodník atd... Ale aby to nemohlo být zneužito. Tak by to tam přidával admin, který obdržel důkaz o podvodu, třeba screen apod...
A kdo bude platit ty overujici adminy a jak by to asi měli dělat, druhá věc je ta že pokud tě někdo podvede a máš důkaz tak to nahlas, nikdo nikomu nebude psát hodnoceni ale rovnou ho bloknou a je to vyřešené
Hodnocení vážně , ha ha
Hele mě třeba zde admin napsal ,,že byl upozorněn na mé nevhodné chování a že pokud dostane ještě jedno upozornění tak mě načas zablokuje,,
Já admině odepsal že vůbec nevím o jaké neslušné chování se jedná a ať dá odkaz na mé nevhodné chování ať vím co někomu vadí .
Od té doby nic ani čárka . No a ty tady chceš zakládat nějaké puntíky,,to jako vážně,,....
To neni tragedie, ale fakt o spolecnosti. Je jedno, zda jde o amatery, volby nebo odpovednost za dluhy... Proste minimálně 1/3 planety jsou lide, kteri ten zivot fakt nedavaj.
(upraveno)
Námět na zlepšení
Zavést hodnocení uživatelů
Hele mě třeba zde admin napsal ,,že byl upozorněn na mé nevhodné chování a že pokud dostane ještě jedno upozornění tak mě načas zablokuje,,
Já admině odepsal že vůbec nevím o jaké neslušné chování se jedná a ať dá odkaz na mé nevhodné chování ať vím co někomu vadí .
Od té doby nic ani čárka . No a ty tady chceš zakládat nějaké puntíky,,to jako vážně,,....