Orgasmus u žen

Dámy kolik Vás je co nikdy neměli orgasmus?

Moje kamarádka nikdy nezažila orgasmus a to jí je 36 let a má poměrně aktivní sexuální život. Zažila jste to taky některá a změnilo se to případně časem nějak a pokud ano tak jak?
P0sli jí za mnou, já si poradím
Ty už si si evidentně poradil při psaní ..........
Začínala som s tým.. že to nešlo vôbec. Skončila som pri tom.. že ide jeden za druhým. U mňa šlo o to, spoznať samú seba. Zistiť čo mám rada ja a ako naviesť partnera na to čo potrebujem. Spoznávať, hrať sa a vychutnávať.. a hlavne to netlačiť na to. Sú ženy, čo orgazmus proste nemajú. Ale pokiaľ si vedia vychutnať to čo sex prináša.. asi o to ide hlavne..
Já pokaždé čekám až se manželka udělá, ať už to trvá půl hodiny nebo hodinu a pak vím, že se můžu udělat já.
Ahojj....moja zena má orgazmus .až dost veleké .počut ju na celu izbu ...ale nestrieka..
Je mi ke třiceti a také jsem nikdy nezažila orgasmus. Ani s jedním z osmi sexuálních partnerů se mi nepodařilo toho docílit. Ani rukou, jazykem ani penisem a ani sama sebe jsem k orgasmu nedovedla. Třeba se jednou ještě dočkám *24*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Vždyť já nikomu nic nezakazuji, mně je naprosto jedno čím nebo jak si to cizí žena dělá. Každá ať se uspokojuje tak, jak jí to vyhovuje. Dotyčnému jsem jen psala, v čem může být háček, tak mi nepodsouvej to, co jsem nenapsala.
Jsou ženy které orgasmus nepoznají ,ale to neznamená že by pro mě nebyl sex důležitý a dokáží si o i tak užít.
Samozřejmě, že je to vše v hlavě, ale nejen u nás žen, ale i u Vás můžu, jen si vzpomeňte kolikrát Vás nechtěl kolibřík poslouchat a salutovat nebo se udělat ne a ne, a teď nemám namysli vlivem nemoci, alkoholu, či poruchy erekce. Kolikrát, jak málo stačí a je to marné je to marné. Jak říkal na škole náš gynekolog orgasmu může dosáhnout každá, žena jen musí přijít na to jak, a hlavně každá ho prožívá jinak a u každé se projevuje jinak! Proto máme klitoris není tam jen tak má svoji funkci, a bod G také nebo citlivost bradavek. Jediné co se liší je žena od ženy, je v tom: výchova, v jaké společnosti žije a kde žije, jaké má dosavadní zkušenosti v negativním smyslu a to nemusí jít o sex. zneužiti, jaká je osobnost, jaký má temperament, zdravotní stav, a co za sex partnery měla, předsudky, ostych, nepochopení, a komunikace, nikdo nikomu do hlavy nevidíme. Ale především vše určují hormony a prostě každý ať už muž či žena má libido jiné. Já také objevila svůj bod G až v 33 letech a to pomocí vrnítka, takže teď přesně vím, co a jak říci při sexu.
A nesouhlasím s PMk00 .. že když si žena na sebe pustí neschopného, tak je vinna no pardon! A Ty snad víš jaká bude žena co s ní jdeš poprvé šukat? Nevíš je to překvápko, můžeš mít pocit, ale to je tak vše, poznáš až začnete, takže ani my ženy nemůžeme poznat, např. aha to je debilní sobec co mu jde jen o sebe, to poznáme až si s ním zašukáme :o). Ale mám názor, že pak s takovým co mi v sexu nevyhovuje ať z jakéhokoliv důvodu dál šukat a pak říkat, jak mi chybí to či ono a že to není ono a že on neděla to či ono a podobně to už je volba ženy a to platí i u můžu.
Všem nám vládne mozek a řídí nás :o)
(upraveno)
Jasně, že to lidé neřeší oni raději jsou nevěrní a plkají o tom, jak jejich a jeho jsou v šuku a že je to bída :o). Než si říci tvl , to byla tvoje volba.. Ty jsi to tak chtěla/ chtěl.. :o)
Nesouhlasím, jako proto randím a šukám a hlavně komunikuji :o) a dělám vše ať to stereotyp není.
Jako ono to fyzično musí klapat a ne skřípat jinak to je na figu. A hlavně to patřilo k tomu, že co psal pán... Nikdy nevíme než zašukáme kdo jaký je a jak to bude vypadat :o)
Ale to opět nepochopila :o) to bylo myšleno, že snad každý začínáme randěním a ne ahoj jdem na radnici ach jo :o) a těch co čekají ze sexem až po svatbě je málo. Takže jo víš s kym šukáš a zda ti to vyhovuje či ne než se zaháčkuješ, a mimochodem paní psala i o milenci že to s ním táhla, kde snad proč? Když se vyjadřoval, jak se vyjadřoval a tak myslela globálně a ne vyloženě jeden úhel :o)
Existují ženy, které orgasmus nemají vůbec. Jestli ho nezažila při sexu ale při masturbaci ano, je problém v mužích. Jestli ho nezazila vubec, mozna malo zna sve telo, nebavi ji experimentovat, ma psychicky blok nebo opravdu patri ke skupine zen bez orgasmu. Vek to muze casem zmenit zlepsit.

Chlapi opravdu nemohou za vse.
Souhlasím! Každý muž se ptá: Co máš ráda v sexu, co Tě rajcuje...? Ale ještě jsem nezažila otázku co nemáš ráda, co neděláš, co Ti vadí? :o)
Existují. Potvrzují to vědecké studie sexuologů, prostě nektere zeny nemají orgasmus nikdy..... Uvádí se 8-10%, je to druh poruchy.

Chápu, že si chlapi chtějí připadat jako vladci a darci zenskych orgasmu ale nejsou.

Ano, s druhou vytkou souhlasim. Je problem v muzich i zene, nepredala jim informace o vlastni ceste k orgasmu. Jestli je orgasmus z 90% v zenske hlave, potom zbyvajicich 10% orgasmu dosahnout nemusi. Vyplyva z posledni vety.

Take muzi mohou byt bez orgasmu ale jsou velmi vzacni. Leci se s poruchou, protoze jim to muze velmi komplikovat partnersky a sexualni zivot, na rozdil od zeny. (upraveno)
Ahoj, my jsme s tim take meli problemy. Manzelka se nechala premluvit, ze koupime nejake hracky viz. galerka. Od te doby staci jen chut, vinko a chvili si hrat a udela se
Pomůcky umí čarovat.Nikdy jsem po nich netoužila, až manžel koupil první,tak jsem zjistila ,o co jsem se připravovala.Teď jich máme několik a velice obohacují náš život.
Nemusí,jsou i lepší.😉🙂a o hodně lepší.
Milé dámy, mohu od vás dostat tip na nějaké vámi odzkoušené hračky pro ženy? Ale nejraději do zprávy. Předem díky.
Za me ta Boruvka III...super a orgasmus u me zarucen.
No někdy jsou tady až neuvěřitelné nabídky.Někdo občas má až nadpřirozené schopnosti.🙂
Maš pravdu.Předehra je většinou lepší než ten rychlý konec.🙂
Heslo: empatie, přitažlivost, zájem, sblížení, uvolnění, něha, atmosféra, čas, ..?

Setkání blízkých druhů :-))
Orgasmus jsem měla poprvé ve 23letech, kdy jsem použila sprchu, do té doby jsem měla celkem líné a flegmatické chlapce (dlouhodobé vztahy) ač já v sexu dost aktivní-nikdo se neptal a neměl starosti, zda jsem měla orgasmus a já ho neznala. Později pokud ano, tak to i trvalo a nejlepší je otázka: Kdy už budeš nebo následné, tobě to trvá(což zabilo chuť na toto v manželství).Mám orgasmus pouze přes klitoris a celou dobu mě zaráží, když mi někdo při pouhém píchání řekne: kdy už budeš? udělej se! stříkej! To považuji za vrchol imbecility.
Či líný exmilenec, co nelíže, protože ho prý bolí jazyk a asi i prsty, mi po roce vyčetl, že jsem se nikdy neudělala-aniž by se někdy ptal. Stalo se mi, že jsem se s někým udělala hned napoprvé při jemném lízání či jsem měla poprvé s někým i mokré za sebou při prstění, jen pán byl pouze "technik", takže evidentně to jde, jen to nesmí být hloupý a líný sobec pro kterého je sex práce-na to mám dost smůlu nebo nemá náladičku či opačný extrém-kurevník a ten očekává spíše zmíněné, co jsem se takto setkala, někdy jsem měla pocit z těch keců, že všechny ženy jsou snad multiorgasmické! a je to úplně běžné.Taktéž potřebuji jemnější stimulaci jinak hned znecitlivím. Takže s vibrující hračkou to jde a nejlíp to umím já. Nejvíc mě ale dokáže rozpálit duševní blízkost a spojení, kterého většina není schopna, Muž věnující se dlouhodobě a pak by to stálo za to. (upraveno)
Honiči, kurevníci a podivíni...nebo ženská si to třeba při tom musela udělat rukou sama, on ho má přece velkýho a víc nemusí...(línej milenec)
A jeden zas jen lízal a prstil, to mu šlo, ale k pokračování nikdy nedošlo, poněvadž klobása v kapse byla naměklá a jemu se to prý líbí takto a víc nepotřebuje! Poslední případ má deprese a vlastně ani nemá chuť na sex. Tak si vyber.
Až to všechno sepíšu a vydám 🤣 Všechno věk 35..úroveň malého kluka..
A to zas ne, sex formuje postavu😅 a ten stres s milencema taky🤣
Mám své důvody i možnosti..a divný věci se mi nelíbí, spíš je mi z toho tady někdy zle a připadám si konzervativní :-)
Tak jste normální všichni? :D píšete tu, že některé holky nemají orgáč ani sami se sebou a pak napíšete, že za polovinu může kluk :D jak asi tak za to může kluk, když si to ta holka dělá sama někde doma :D
Každej má orgasmus, my kluci vždycky, no prakticky vždycky, pokud nejsme moc opilí a holky ho mají vždy, někdy dřív, někdy později
Kolegyně ho do 36 let nezažila, protože sukali s manželem jen dovnitr a ona sice vzrusena, ale nikdy neukojena 😥 Když jsme se poznali, začal jsem lizanim postevacku a vibrovala za 3 minuty... Když jsem pokračoval, jazykem a s pomocí prstů, tak už byla prohnuta a oči v sloup, jako extáze a začala stříkat gejzír,.... Od té doby má orgasmus jak u predehry, tak při mrdani...
Poznal jsem pár ženských co nedosáhli orgasmu, ale to bylo před tím, než měli sex se mnou.
Přesně tak. Je to v hlavě. Do jisté míry se to dá správným přístupem (ne sexem) napravit. Ne u 100% takových žen, ale velké části z nich. Mě se podařilo několika ženám pomoci.
Některé ženy tak moc touží po orgasmu, že po celou dobu sexu myslí jen na to, pozorují se, jestli TO už přichází. Samozřejmě tím nasměrují mysl na sebe a odpoutají se od prožívání rozkoše. Takže s partnerem nic, jen při masturbaci.
A pak jsou ženy, kterése obávají, že při orgasmu vypadají hloupě, směšně, nepatřičně. Tam už partner může být kouzelník, ale žena se neudělá. To je také slušný blok.
S oběma případy se dá ale pracovat
Já používám stav hluboké meditace až hypnózy a masáže. Má to trvalejší efekt než hračky, ale i za ně díky. Je to rychlé řešení
V šikovnosti chlapa to bude, sice procento žen nikdy nedosáhne orgasmu, chlap udělá hodně, pokud má hlavu a je šikovný v sexu s ženou.Některá musí dlouho mít předehru,pak se rozdivočí tak, že má orgasmus který nikdy neměla a stříká poprvé v životě!! Takových žen je hodně, pokud se střetnou s chlapem, který ví jak na ni!!
Jen o muži to určitě není ale o vyzralosti a celkové pohode ženy . Jsme s manželkou 22 let a poprve prožila mokrý orgasmus cca v 35 letech a od té doby to jde i několikrát za večer . Jinak od začátku neměla problém prožít x orgasmu za večer .
Nejlepší orgasmus má žena s cizím mužem! Tam si to vychutná moc. U manželského sexu to je stejné ,ale cizí umí vždy něco navíc, co v manželství není, má jinej penis, jinak s ním přiráží.....
A to je pak orgasmus takový až se chvějě celé tělo s střiky moc velké! Jde o to v hlavě vypnout a uvolněná si užít maximum co to jde!!*162*
Ano, je to v šikovnosti muže ale řekněme z 50 procent. Pokud já sama nejsem uvolněná, nastavená v hlavě tak ani jakkoli šikovný muž mě prostě neudělá. Takže jen o šikovnosti muže to určitě není. Na první squirt jsem čekala až skoro do 30ti a neměla jsem pouze nešikovne partnery ale prostě se zřejmě neuměla uvolnit a ten pocit před squirtem zvládnout...
no je to tak sama vim...predehra musim i pomoct ale mela jsem 2 partnery kde to slo jak na masle.....ale chlap nesmi stresovat....jinak je to vcudu ...je to i v hlave
Poznam zeny kt este nemali orgazmus.. sex maju aj si uzivaju ale bez vyvrcholenia.. jedn z nich je byvala "lahsia deva" - vraj ani pocas svojej "kariery" sa nespravila..
Pokud to nevíš, tak existují ženy, co prostě orgasmus nemají, neměly a nikdy mít nebudou, nějak se tomu říká, je to určitá forma ,,poruchy,, ale takových zase tak moc není.
Spíš bych to viděla na šikovnosti chlapa, jak ji dokáže rozpálit, udělat, jakou formou...atd. Také to záleží, jak je psychicky citlivá, dole citlivá...atd.
No dle mych zkusenosti, dokumentu, clanku, vypraveni kamaradu i kamaradek je jich celkem dost. Docela me to prekvapuje, ze se nejedna o treba jen desetiny procent, ale spíše nizsi jednotky procent. Ja osobne znam 4 zeny-kamaradky, ktere mi tvrdi, ze orgasmus nikdy nemely. Ani solo a ani s partnerem. Presto tvrdi, ze sex maji moc rady. (upraveno)