Bratislava niečoo

BA verejné miesta na niečo?

Ahojte, mňa by zaujímalo, či ešte niečo funguje verejné aj v BA :) tí ktorí viete, dajte tipy kde niekoho načapať, možno by som sa aj pridala keby dakoho stretnem:)
Ahoj ak to ešte platí zajtra v obchodnom dome styla na zlatých pieskoch o 13.oo hore na druhom poschodí sú toalety robím si to vždy na dámskych ak chces bližšie info kľudne napíš a nasmerujem ťa je tam úplne super uvidíš nebudeš ľutovať veľmi budeš spokojná a parádne sa urobime
Ja si zvyknem len tak honiť v aute a už ma tak nacapali 🙂
Nejaka zena do sauny cez tyzden? Moze byt aj v case obeda. Pomasiroval by som Ti po saune chrbat ladom ;)
áno, viem o niečom... ale nedám to sem aby tam chodili húfne gayovia. (info poskytnem v správe, komu chcem!)
Mňa si mohla dnes nacapat v saune v Auparku )))
Na zlatých pieskoch v lesíka je dosť chlapov čo honia navzajom
A je to aktualne? V akom čase najviac?
Cez deň okolo obeda cca o 12 hod a potom podvecer
tak tomu ver ze niektorym individuam ani zima nevadi..
Dobre ďakujem asi niekedy zbehnem popozerať :)
a preco chces vlastne niekoho nacapat? :D
Na Nivách na wc zvyknem ja občas nechcem žiadneho Gaya
Hmm odvahu máš sa musí uznať 🙂🙂🙂🙂🙂
To už nie je odvaha, ale hormóny a zúfalstvo....

Je rýchla doba. Ľudia žijú virtuálny život a strácajú schopnosť osobného kontaktu a komunikácie.

A najhoršie na tomto celom je že nevedia aké sú pohlavie a zo zúfalstva robia zúfalé rozhodnutie.
Neviem odkiaľ súdiš ak nepoznáš ale dobre :) keď sa ťa to netýka, neviem načo komentuješ. Ja určite nestrácam schopnosť osobného kontaktu a komunikácie, práve preto som sa pýtala, kde v Ba niekoho nájdem aby som tam osobne išla :)) keď nevieš nekomentuj ;)
Ahoj ak máš záujem napíš viem o niečom
No vidíš to dieťa zlaté...
A presne o tejto strate schopností komunikácie osobne sa písalo... Ľudia (neviem už ani aké pohlavia sú na svete) sa spoliehajú len na internet a keď už majú plné vajcia tak príde zúfalý výlev na nejakej internetovej stránke v očakávaní že hneď niekto zareaguje a uvoľní im hormonálny tlak v pohlavnom orgáne..
Tak si tam šukaj partnera a zbytočne nepíš na tejto stránke na ktorej evidentne ani nemáš čo robiť s týmito názormi :D :D
Frustrácia = agresivita

To presne vysielali v TV novinách čo bolo na dúhovom pochode keď ukazovali rečníkov 🤣🤣🤣
Nie som žiadny Fero, ale naozajstná baba a seriózne sa pýtam.