Zoznamka

Hodnotenie hľadajúcich a hľadaných.

Poďme si objasniť a vzájomne pomôcť urobiť jasno v tom, kto naozaj hľadá a kto len chronicky hľadá a záhadne nikdy nenachádza.
Ahojky som dosť nadržaný rad by som s niekym niečo zažil
Sklusito-88 , ďalšia zoznamovacia hviezda, vytiahne fotky, miesto, dobre ze už presnú adresu nechce vedieť, vypytuje sa na tvoje predstavy a potom zabije o mesiac sme doma tak sa ozvi. Paráda, nič nerobím len znacim do kalendára deň po dni, aby som sa mu mohol o mesiac ozvať. A ešte nezabudne zmeniť nick a sa tvári ze je tu nový.
Okresy Lučenec a Veľký Krtíš tak tam som našiel aj páriky na trojku ale aj ženu od VK sňou bol úžasný sex len ona išla do zahraničia. Čo sa týka Bratislavy konkrétne Petržalky tak len pisalkovia ani sauna ani páriky a ani ženy (upraveno)
Je potrebné počítať s tým že zo 400 sprav bude možno jeden , dvaja schopný a s tým sa treba zmieriť a prísť na to ako to čo najrýchlejšie rozpoznať . A my na druhu stranu mame práve najlepšie skúsenosti s mužmi z nevyplneneho profilu . Ale treba sa pýtať a pýtať aby človek zistil či má zmysel pokračovať .
PeterPG18
PeterPG18 Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
PeterPG18
PeterPG18 Neaktivní před 3 roky
Presne tak. Ako som písal vyššie : chce to veeeela času , trpezlivosti, know how a skúsenosti s touto stránkou. Vidno že už tiež máte skúsenosti *4*
Tak ja idem konkrétne nick Vekjelencislo.. hľadá hľadá a zamienky prečo sa nedá stretnúť. Hlavne ze mudruje okolo toho.
Ďalší kocurik22 ten hľadá do sauny, a keď mu dáš na vyber kedy ,kde zrazu ticho. Alebo napíše že on bude robiť ženu pod plachtou a ty že si pri nich môžeš honit. No napísal som ze honiť si môžem nad plachtou aj bez nich . Ale vcelku zabavne trápny.
parikhladamuza , vážne hľadajúci. Už to bola manželka, potom frajerka, kamarátovi priateľka. Bude písať, dokedy sa nechcete reálne stretnúť. A nevie ani históriu si pozrieť, lebo píše aj dvakrát trikrát, dookola to isté. Asi trauma z detstva.
Matulo_ 191 vytiahne fotky a potom hocijaká zámienka a zablokuje Vás. Ak ste z KE, hľadá mimo KE, ak ste mimo KE hľadá z KE, ak ste blond, hľadá ciernovlaseho, ak ste ciernovlasy, hľadá blond, veľký vták, hľadá malého vtáka. Ďalší samohoňko, s traumou z detstva. Strata času s nim.
Pohodak69 hľadá bulla na vzťah s hw, on je údajne cuckold. A potom napíše že ako ho bude Bull fajčiť. Keď sa mu snažíš nejako vysvetliť ze v tom nemá.jasno, nech si to nastuduje na googlu, tak presviedča ze Bull je v trojke pre cuckolda, v žiadnom prípade nemá nič s hw. Katastrofa. Hľadá a nevie ani co. A samozrejme predtým potrebuje fotky. Asi aby honit mohol. (upraveno)
Ty retard ked nevies citat my zato nemozme jednoduchy curak 🙂 niesom Bi ale Bull nieje len o sukani zeny … tak studovat si mozes ty
A ked mas maleho curaka a nevies pochopit ze nemame zaujem tak pis sracky dalej 🙂 (upraveno)
Teba je tu škoda................ (upraveno)
🤣 No ked ho mas maly a nevyhovujes bohuzial 🥲
Ja mam.maly a ty potrebuješ aby ti niekto cudzí šukal ženu a ešte chceš aj vyfajcit. Jednoducho si impotentny buzerant.
Chlapa do trojky 😀 Fajcit mozes akurat otca svojha ty buzerant ;)
Problem mas ty liecit sa treba dat 🤣
Posledne video mas uzasne🤣🤣🤣
Hnev?🤣 Retardi ako on co nevedia zniest od paru nie tu kurvia stranku 😀
Nasrany z coho ? 😀 Ze ti si spievas jak retard a sukas?🤣 vsak si mental🤣
🤣 len sa smejem z videa ze to len naruseny take nieco natoci a da na net 🤣 neulavujem nieje z coho 🤣 (upraveno)
🤣 Ble narusenec ……………………….. fuj
🤣 zabavny naruseny psychos🤣 kombinacia
😀 Ty mas + za saskovanie a tvaris sa vazne 🤣🤣🤣
Booney M🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣…………🤣🤣🤣🤣🤣 to video je uzasne 🤣🤣🤣
Dobre vam to jeboce😂😂 beeeeejeeeeejeeeeeee
jj, to je veľký tragéd *3* celé zle *193*
Skutočne je neuveriteľné, že by tu žena alebo pár, ktorý už ROKY inzeruje to isté, nevedeli nájsť vhodnú osobu / osoby.
Ja som tu našiel a zažil niekoľko stretnutí so sólo ženami aj s pármi a boli to fajn akcie. Ale nie s tými chronickými hľadačmi. To sú podľa mojich skúseností :
a) fake profily s úbohým spôsobom "zábavy"
b) reálne profily s abnormálnymi požiadavkami
c) reálne profily ktoré chcú FO ale nenapíšu to do inzerátu
d) reálne profily, ktoré sa občas aj stretnú, ale hlavne ich baví veľký záujem a pocit "moci vládnuť" záujemcom
e) buzny, ktoré sa pod zámienkou 3ky chcú skontaktovať s mužmi
f) primitívny lúzri "zdvíhajúci" si ego, nakoľko takto je o nich záujem .
Nájdu sa aj seriózne páry, žiaľ sa strácajú v mori fake párových nickov.
Sám som mal v minulosti partnerku a ako párový nick sme hľadali a organizovali akcie, takže viem o čom píšem.
Dohodnúť seriózne stretko chce veeeľa času, trpezlivosti, know how a skúsenosti s touto stránkou.
Keď to tu funguje, ako to funguje, nemôžeš sa čudovať, že niekto hneď neposle tel. číslo. Ani ja som hneď neposlal. Ako mam vedieť, že na druhej strane je niekto seriózny a nezneuzije ho. Rovnako si to môže vysvetliť aj ten inzerujuci. Že ak máš seriózny záujem, prečo neposleš hneď tel. číslo ty. Každý tu len pýta číslo, fotky ale sami nič nepošlú a hrajú sa na serióznych.
To je fajn. Každý má právo rozhodnúť sa. Ja a mnoho iných riešime, čo sú tam za tupela. Za každú cenu si nepotrebujem narobiť problémy, ak by som poskytol svoj kontakt nejakému retardovanemu bláznovi.
S jedným sme si písali, 10 km od nás. Nepride, lebo je to ďaleko preňho. No už neviem čo čakal, že prídeme preňho aj ho odveziem. Nick Amaterik....*24*
Nevieme ci bolo pred siedmymi rokmi, ťažko povedať.
Opravujem, vyhladala som to, nick sexiAmaterik...
Ved je to uplne jedno kedy,teraz je to mnohonasobne horsie
A co ste cakali,a v tejto dobe?? Velka vacsina sedi za pc a lesti so bambus ,a to aj s tym ze si niekoho realneho najde,dohodne vsetko a caka ze on je princ a kazdy mu da co len chce...pride po neho,poskytne mu azyl ,priestor a za to ze vysuka niekoho mu asi aj zaplatia ....terajsia doba je hrozna
Aj k tlf číslu sa postupne dopracujeme, ale nie je nutné ho pýtať hneď. Predsa je to súkromné číslo a nemusím ho hneď poslať niekomu o kom nič neviem. A možno sa ani nezhodneme v predstavách o stretku, tak načo hneď rozdávať čísla.
Hľadajúci aj hľadaní (jedinec či pár), sa musia konfrontovať v situácii, keď je treba prekročiť z anonymity do priamej konfrontácie...či už osobnej, alebo telefonickej. A tento moment veľa ľudí nezvládne, pretože snívanie a reálna výzva sú odlišné momenty. Dokonca ani zaslanie fotky nie je podľa mňa zárukou, že k stretnutiu dôjde, bez ohľadu na sympatie. Toto všetko sa samozrejme netýka ojebávačofff, honičoff a naháňačov ega...
Ďakujeme za reakciu. Podobne skusenosti mame aj my, sľuby, už je na ceste a podobne a keď naozaj treba dôjsť, zrazu ticho, ani ťuk. Mysleli sme ze by sme mohli diskutovať aj o konkretnych nickoch, nie všeobecne, muži, ženy, pariky. Konkrétne skúsenosti z komunikácie s konkrétnymi ľuďmi. Lebo nie je spätná väzba ako kto hľadal a našiel. A vidíme ze niektorí tu hľadajú rok, dva, a stále hľadajú. Tak zistiť v čom je problém.
Na jednej strane vipisuješ že nehladaš a na druhej sa sťazujes ze uz idu a nepridu si asi riadny puk.
Zjavne si to pochopil o čom tu píšeme. Mentálny gigant budeš.
Tak potom nestracaj čas s nevyplnenymi nickmi.
Je to ako píšeš, tí istí ľudia hľadajú stále dookola. Je až neuveriteľné, že len táto skupina nevie nikoho nájsť a reálne sa stretnúť. Málo kedy natrafiš na seriózneho človeka. Za 13 rokov na amatéroch, som mal to šťastie len 4 krát. Aj to boli vždy jednotlivci, 2x žena a 2x muž. Párové nicky to je kapitola sama o sebe. Z mojej skúsenosti zrejme vždy nejaký uchylak vydávajúci sa za pár.
Tak pridávajte svoje skúsenosti s tým ktorým inzerujucim, alebo hľadajúcim.
Maser_Alex
Maser_Alex Neaktivní před 2 roky
Sklusito-88 , ďalšia zoznamovacia hviezda, vytiahne fotky, miesto, dobre ze už presnú adresu nechce vedieť, vypytuje sa na tvoje predstavy a potom zabije o mesiac sme doma tak sa ozvi. Paráda, nič nerobím len znacim do kalendára deň po dni, aby som sa mu mohol o mesiac ozvať. A ešte nezabudne zmeniť nick a sa tvári ze je tu nový.
A ešte dodatok, nepíšte nám do správ, či sa chceme zoznámiť. Nie, nechceme, keď budeme chcieť dáme vedieť. Nie preto sme to tu otvorili aby ďalších 30 nickov nám písalo.
Stačí pozrieť na CHAT. Denno denne tam tie isté červené a fialové nicky už roky inzerujú to isté. Nie je potrebné ich tu zverejňovať, stačí občas mrknúť do chatu, určite si ich všimneš *22*
ZOZNAMKA detto. (upraveno)
Ja hladam a vzdy mi odpisu ze chcu alebo zena ze chce ale...vzdy je nejake ale...
Ahojky.....nuž ale takejto kráse a zvodnej príťažlivosti sa ani nedá odolať 🌹
Ale všetko neguje čiže tu reálne niečo dohodnúť nie je ľahké
Ahoj kočka. Skús nám napísať a určite niečo spolu vymyslíme...
Asi sa malo snažíš keď vždy v odpovedi je ale ! Možno ich nepresvedčíš dosť aby to ale nenapísali !!
No ked napisem ze nehladam sex v 3 ale sex so zenou a max co chcem uzit si to a kludne jej partner moze pozerat, moze svoju priatelku, reso oni dvaja ano ale ked ja a ona tak same a on sa moze krasne na nas robit ale nepridavat sa,pristupila by som na to do 3 az casom. Som bi a chcem teraz sex vychutnavat len so zenou
Škoda že si tak ďaleko ja by som to takto chcela že môj priateľ bi len pozeral a honil
ak si ešte nenašla tak napíš ...kamoška (21r) podobnej postavy ako ty ...a aj NR kraj sedí ...daj vedieť :)
Ak budeš niekedy v PO a budeš chcieť tak môžeš dať vedieť.