Wellness Fridrich Těrlicko

společna sauna

Zdravím chodi tam niekto s okolia? Ake to tam je?
Ahoj chystá se někdo dneska večer ? :)
Ahoj, chystáme se do wellnes, přidá se k nám pár nebo muž? Více do vzkazů
(upraveno)
Ahojky nevím se do této diskuze (téma) přidává komentář. Já jen bych se tam chtěla podívat a užít si. Ale jsem z Lanškrouna. Neměl by někdo zájem o doprovod? Spolujízda? Kdo mě zaučí a vychutná si mě?💋
Ahoj nebude dneska někdo ve wellnessu ? 🙂
Hoj nekdo do Fridrichu ve středu? Nejaky sameček do 40ti let co se rad predvadi?
indepedentovi
indepedentovi Neaktivní před 4 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj. Dneska náhodou večer nějaký pár?
Jedu s kamaradkou. Mozna budeme nekoho hledat.
Ahoj, nepřidal by se někdo k nám do bazénku, sauny a třeba i na pokoj?
Dnes budeme s přítelkyní na welllnesu po 16 hodině. Přijde pár, nebo muž co se nestydí. Dotyky dovolené, více podle sympatií.
Proto jsou dny kdy je tam "narváno" , v restauraci fronta na čip a občas pohoda a jindy relativně pohoda bez davů čumilů *22*
Stačí když žena případně pár na erotickém serveru zadá budeme v sauně v tolik hodin a majitel má obratem narváno *3*
To asi stačí..
Myslíš, že to píší majitelé?
Fridrich je super...škoda, že tam nejsou nějaké swingers párty apod, úžasné místo pro orgie :-)
Ahoj, kdyby někdo šel, dejte vědět...
Páteční večer byl ve vířivce velmi příjemný 😉 Doufám, že tam na neznámého s krásným pérem opět někdy narazím 😉
Člověk na to v danou chvíli neumí reagovat a pak mu to leží v hlavě a vkrádá se to do myšlenek .... Zuzi šla by jsi do toho pokud symaťaka potkáš?
indepedentovi
indepedentovi Neaktivní před 6 měsíci
Ahoj Zuzi. Rad te budu provokovat a svadet ve virivce...
indepedentovi
indepedentovi Neaktivní před 6 měsíci
Napíše někdo jak to tam chodí? co se tam dá zažít atd., chtěli by jsme s partnerem na prodloužený víkend, s pobytem přímo na hotelu, Základní info je nám známo, ale realita je jiná, pohyb v areálu bez plavek? nahota nebo župan? otázek mám víc, kdo zná? kdo poradí, podá info?? díky
Záleží co chcete zažít *22* hotel solidní pokoje udržované jen akustika odpovídá konstrukci, sauny taky v pohodě je z čeho vybírat ovšem bývá tam občas narváno...
Krásný dobrý den, hotel Fridrich je krásné místo pro relax. Venku jsou tři menší vířivky s krytým místem, kde vás skoro nebude nikdo rušit, kde se dá zlobit. Pak je ještě venku větší vířivka , která už nenabízí tolik soukromí. Venku ještě najdete ochlazovací bazén a aromatickou saunu. Někteří lidé chodí zahalení ale někteří jak je pánbůh stvořil. Záleží na Vás. Ve vnitřních prostorech welness jsou další sauny: infra, Finská, parní. Je lepší platit vše hotově, protože ještě máte slevu ( dokonce i jídlo) , jinak na hotelu skvěle vaří i snídaně jsou dostačující. Už jsme byli s manželkou několikrát a rádi se vracíme.
mapylumia
mapylumia Neaktivní před 6 měsíci
Ahoj, dnes jdeme po šesté do Fridricha. Přidá se někdo?
O tom čase už většinou odcházím/e k večeru se to plní a já preferuju volnější prostor *185*
Co vím tak ty slané bazénky jsou tam 4, ale je už to pár týdnů co jsme byli naposledy a možná ten jeden mezitím zrušili *22* pokud mi paměť slouží 4 malé slané, 1 větší vířivka a 1 studený bazén *19*
Ahoj. Tvuj pocet venkovnich bazenku odpovida...

Těší mě, že jsem v obraze i přesto, že se většinu času soustředím na *73* mého doprovodu a patřím mezi občané návštěvníky uvedeného zařízení *22*
Zdravim..taky jsem.obcasny navstevnik tohoto wellnes. Ja se soustreduji spise na sebe, jezdim sam.
Co člověk to originál a takové jsou i naše priority a zájmy *185*
V pátek jsem byl taky, akorát nevím jestli jsem ten s krásným pérem:-)
Ahoj, dnes večer po 18 hod jdeme do Fridricha. Uvítáme taky nějaký pár středních let.
indepedentovi
indepedentovi Neaktivní před 8 měsíci
indepedentovi
indepedentovi Neaktivní před 9 měsíci
škoda že chcete opar k sobě do Fridricha
indepedentovi
indepedentovi Neaktivní před 9 měsíci
U Fridricha se mohu přidat sem tam tam chodivam
Ahoj, dnes večer tam jdeme s přítelkyní, přidá se někdo?
indepedentovi
indepedentovi Neaktivní před 11 měsíci
Nepřidal, jen dva honiči koukali jak jsme venku šukali
Ahoj, kdy se znova chystáte? Rád se přidám
Někdo do Frydrycha? Nějak to tady upadlo, přitom se tam po dohodě tady dalo pěkně zablbnout...nepůjde někdo zase?
Ahoj, chystáme se vyrazit na wellnes víkend, přidá se k nám někdo?
ja by som sa rad pridal ak Vam nevadi ze som sam *4* ked tak napiste
Ahoj, chceme se mrknout na welnes do Těrlicka. Nepřidá se někdo do bazénku k nám. Můžeme se domluvit ve vzkazech
Nechystá se někdo tento pátek? My par ;-)
Nějaká žena nebo otevřený pár, se kterými bych se potkal v bazénku? ;)
Jeste jsem tam nebyl, kdyby jste nepohrdli samotnym muzem, rad se pridam. Kdyz tak se ozveye do vzkazu
Dneska vecer jedu s kamaradkou...neprida se dneska nekdo na trosku vzruseni?
Ahoj taky se dnes chystám do Fridricha no tak se tam mužeme potkat a třeba i zalumpačit
Ahoj, nechystáte se někdo v nejbližších čtrnácti dnech do Fridricha? …sauna, bazénky , vířivka …s přespáním?*87**75**74**277*
Chodí někdo pravidelně do Fridricha?
Ahoj, nepřidal by se někdo k nám do welnes? Více ve vzkazech
Chystá se o víkendu nějaký pár? Vzal bych přítelkyni... 😋
Nechcete se někdo domluvit na společné návštěvě u Fridricha?
nejde dnes někdo do sauny? večerní sauna a koupel
Ahoj, nebudete nějaký sympatický pár pro nás ( pár ) na hotelu ze středy na čtvrtek na společnou koupel v kádi nebo trošku vínka na pokoji*4*….. jen páry*4*
Nebude nějaký sympatický pár ve čtvrtek ?
Dobrý den , budu dnes v welnesu Fridricha .
Super,výběr saun ,venkovních bazénku, vířivka
Ďakujem za info. Musím to tam niekedy navštíviť.

Nevím proč tady dává někdo palce dolů , když se někdo na něco ptá ohledně Fridricha, každý má jiný názor
Jojo, máš pravdu, chodíte tam někdy přes týden?
Většinou víkendy , sobotu v podvečer
Rádi bychom o víkendu zašli do welnes
My pojedeme příští týden v úterý tak kdyby se chtěl nějaký pár přidat *362**87**75*