NAPLNENÁ

Ahojte, chcel by som sa vás opýtať čo hovoríte na to že sa muž vystrieka do ženy a vôbec sa pred tým nepoznali. Išli by ste do toho keby Vám to žena navrhla ? Baby, vy by ste si to nechali ?
Ahoj pokud chceš webku pošli csl whdsap
Jsi starší žena, rozvedená a nebo vdova a z nedostatku příležitostí jsi podlehla mladšímu a zapovězenému muži? A trochu se to zkomplikovalo při nechráněném sexu. Napiš mě a zanech na sebe kontakt. franc45@centrum.cz
Co pouzivate za prasky nebo telisko?
Já hledám ženu která to nepoužívá a byla vykropená od utajovaného milence
několikrát jsem to udělal naplnil sem ji kundičku ale jsou to potom nervi.
několikrát jsem to zažil abych se do ni vystříkal,ale pak to byli docela nervy.
slossex
slossex Neaktivní před 10 roky
PANICOVI VZDY DOVOLIM SA DO MNA VYSTRIEKAT,JE TO NADHERA A MANZELA TO TIEZ VZRUSUJE
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 9 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Většinou u panice to ani jinak nejde..u zkušené ženy vždy hned stříká jak hasič!!
Ja sa priznám že pri prvom sexe sa mi ani nepodarilo urobiť sa.
Ahoj ... Rád poznám ženu, která nedokáže nebo nechce být věrná, ale ráda by milujícího a věrného partnera. Budu Tě milovat a vážit si Tě, i když si domů třeba přivedeš milence nebo si najdeš přítele.
Ahoj,hledám pro svoji velice atraktivní a fajn manželku muže tvého profilu s možností výstřiků do kundy.Ráda Tě vykouří a spolkne semeno,když bude vše ok.V případě zájmu,písni.Zdraví Milan a Ali.*75**362*
nechal jsem stříkat milence do manželky při naší trojce. Byl to hodně vzrušující zážitek, asi se to nedá dost dobře popsat. Byla pravda, že potom panovaly trošku obavy.
no predsa tim ze sa do nej urobi....xi
ja mam jinou starost:v kosi na pradlo jsem nasel kalhotky me zeny, v miste pipiny bile, bojuji, jestli to je vytok, jeji ejakulace nebo cizi sperma, ja s ni den predtim styk nemel - vratila se vecer se srazu s kamoskou - poradi nekdo? poslal bych mu fotku kalhotek. diky
pošli a podívám se na to, zhodnotíme to
poslal jsem ti na email
omfg... já už se na ty diskuzi nemohu dál dívat...

ultrafialového záření...
Tak i Já přidávám svou čerstvou zkušenost.Docela nedávno měla má manželka povolený sexík s milencem. Byla to ranní rychlovka v autě a i on měl od ní dovoleno se do ní udělat s plnou parádou! Když mě to pak manželka líčila,tak mě to neskutečně vzrušovalo a hned jsem musel to jeho sperma přebít tím svým. Už se teším na opakování podobné situace!!!
Vzrusuje me predstava, ze bych lizal zenu, ktera je vystrikana nekym jinym.. Moc rad bych nasel fajn par, nebo samotnou zenu.. Laka to nekoho? Muzeme popovidat o predstavach, moc rad bych to zrealizoval.. Tom
jak tu píši, záleží na ženské je to kus od kusu, zažil jsem, ženskou, co vůbec nepozná, že se do ni uděláš a ženskou, co to cítí a silně ji to prostě vzrušuje a má tu potřebu.... otázka je spíš, jak ji věříš s jejím zdraví nebo jak ti prokáže, že je zdravá... jako já tu mám snahu si nají starší ženu a tak nějak počítám s tím, že zde bude platit, ten kdo neriskuje ten se asi nepobaví... naše generace je víc naučená se chránit a používat ochranu... a je to trošku i psychický blok, mít sex s naprosto cizí ženskou bez ochrany - když to do nás ze všech stran perou používej ochranu pro bezpečný sex už od základky....
hodně mě to vzrušuje když rodinný přítel vystříká manželku má to ráda a vyžaduje to po něm
ta moje měla nedávno rychlovku s milencem v autě,takže se nestačila ani utřít a přišla mi domů s pěkně mokrejma kalhotkama