Příspěvek byl uživatelem smazán.
Myslím, že je to škoda. My s manželkou občas holení bereme jako předehru, tedy holím manželku. Ona má ráda mé dotyky a moc ji to vzrušuje a pak po oholení ještě jazýčkem vyzkouším jestli jsem oholil perfektně a to už má za chvíli orgasmus. Na závěr, abych nepřišel zkrátka ještě ji pěkně protáhnu a vystříkám pipinku. Je to moc pěkné si takhle hrát se ženou.
Máš pravdu jo to pěkné. Jednou jsem měl milenku o dost mladší a když jsem k ní zašel a začali jsme se mazlit, zjistil jsem, že je dole upravená, ale špatně. Zeptal jsem se jí a že prý mi chtěla udělat radost, když se mi to líbí, ale jak je baculatá, dole se špatně viděla. Nabídl jsem ji, že ji upravím sám. Nejdříve se trochu styděla, ale pak svolila a v koupelně ve vaně jsem ji začal holit. Je dole hodně ouzká a když jsem ji holil a viděl jsem jak ji to začíná vzrušovat a její lasturka se mi před očima krásně začala rozevírat a to byl nádherný pohled takhle to vidět za světla a z blízka. Hrozně mě to vzrušilo a sex byl pak divoký a vášnivý. Byla to moc šikovná milenka, často mě při našich hrách šokovala naštěstí jen příjemně, škoda, že to skončilo.
Já chodím na depilaci ke kosmeticce.To je taky vzrusujici zvlášť když u toho máte erekci.Aspon se ji to dobře dělá s tvrdým.
Kam chodíš pošli odkaz nebo číslo
Je z Prostějova,to asi nebudete jezdit z jižních Čech
Nas vyholené imunitní partie neberou .Vyholený mužský orgán vypadá někdy opravdu směšně a u žen je to jako by jí něco podstatného chybělo.
Pokud nepraktikujete orál, pak to řešit nemusíte....
Chloupky nejsou překážkou ani pro orální sex.
Tak to mluv za sebe.. Dobrou chuť
U zen jde potom videt, ze jím nic nechybí
Procpak mas/máte fotku z novinek jako profilovou?
(upraveno)
Ok, beru,na profil jsem se podíval až potom,co jsem to napsal s svůj příspěvek náležitě upravil. A proč tam tu fotku máte?
U kočiček a pejsků (což je mimochodem hlavne slušný režim, neviděl jsem snad ještě nikoho se psem v profilu) člověk nemusí číst profil aby poznal, že psi a kočičky na fotce nejsou ti, se kterými komunikuje ;-)
Vidím tam pejska, takže super :-D
A levá, nebo pravá?
Další “ Urážení nebo napadání” byla ma odpověď: Jestli je pravák tak pravá bo ta má čárky a háčky.
Rozdíl nebyl poznat.Způsob diskuze i mazání nepohodlných příspěvků jako od tebe.Smůla co?
On má asi více osobnosti. - to prý ma být “ Urážení nebo napadání”
Ano, to je pěkná a dráždivá předehra, taky ji občas praktikujeme
... tohle je dotaz jako od honiče
, to už nechám bez odpovědi...
Ano, být pěkně vyholený všude je pěkné. Já se holím už léta všude.
později už ne. Já to bral jako samozřejmost.
jasně. je to pěkné i u ženy když jí má pěkně vyholenou, chloupky nelezou do pusy.
Vyholena je k zulibani , hladka a vonava
Zboznuju depilaci pastou u kosmeticky. Krasne stoji a ji se to dobre dela….

Vzrušuje vás holení?
Mám ráda hry